10
  • Ghoosty
    Azért ez egy kicsit durva. És ha én felbélyegzetten bedobom a póstaládába, akkor mi van, vagy ráírom a szomszéd nevét? Akkor aztán magyarázkodhat a szomszéd, hogy nem ő küldte a lisztet.

Ez meg a másik. Küldök valakinek egy kis hintőport, erre terrorveszéllyel való fenyegetésért eljárást indítanak ellenem. Mekkora marhaság már. Miért kell pániolni ennyire???

Ha terrorista lennék, egyszerre küldenék az összes kormányhivatalnak ilyen levelet, de sorozatosan, aztán azzal eléggé le lehetne bénítani az egész redszert. :) Baromi olcsó, és mindenki pánikolna ezerrel :) LOL
  • egyember1
    "Számon tarthatják, mit telefonoztam / s mikor, miért, kinek. / Aktákba írják, miről álmodoztam / s azt is, ki érti meg. / És nem sejthetem, mikor lesz elég ok / előkotorni azt a kartotékot, / mely jogom sérti meg." (József Attila: Levegőt, 1935)
  • bakagaijin
    Van ilyen hely EU-n belül is, úgy hívják: börtön.
  • Darth Sith
    marad a mail meg a PGP.
  • bakagaijin
    Naja, majd a csomagra rá fogják írni szép kerek betűkkel, hogyaszongya tartalma: aaantraaaksz.
  • floatr
    gz... amcsik
  • floatr
    Az macsik már kimondták h az EU terroristafészek... szóval várhatjuk az áldást
  • magyarvok
    Kezd kicsit elfajulni a dolog!
    Mi az, hogy egy szabad világban (igen, tudom, nem álomvilágban élek, most az elvekről beszlek) egy kormány 'csak úgy' elolvashatja a leveleimet?
    Vagy ez a mondat: "Az átadott adatok között szerepelnie kell a feladó és a címzett nevének, címének, valamint a levél vagy küldemény tartalmának." nem arra utal, hogy minden levelet felbontanak, és feljegyzik?
  • balee66
    Felbontják a csomagokat, a leveleket... remélem akkor már SSH is lesz...
  • Vorpal
    PGP-t a rendes csomagokra is