Ingyen HBO interneten keresztül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már felkerültek....
Már láttad... (csak még nem tudsz róla) :-D

Már láttad... (csak még nem tudsz róla) :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ingyé' se kéne... régi filmek, látta már minden netes ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az a kérdés mikor kerülnek ezek fel torrentre...
Tetszik, ahogyan az emberek megmagyarázzák, hogy "nincsen ingyen, de mégis ingyen van" <#nyes>#nyes>
Ott van, ahoyg többen is mondták már, hogy ha befizetsz sok zsét erre-arra szolgáltatás címen, akkor ingyen nézehted neten keresztül, vagyis semmilyen plusz teher nem érint. Okos dolog, bár kell a francnak, akkor inkább nézem TV-n, figyelve a jobb mûsorokat (már ha van) egy TV-tunner kártyával. 😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
nem teljesen ingyenes, de feltételezem ha fél évre elõfizetsz, leszedheted az összes filmet tõlük amit csak valaha vetítettek és érdekelt.. valamint a jogvédõk sem vághatnak hátba, ha találnak a gépeden 200 filmet, de hbo-ról töltötted.😊
\"The voices are back... Excellent.\"
lol 😊
Hehe, nekünk most is ingyé van.... anyám barátja a kábeleseknél dolgozik 😛
Ott van ingyen, hogy ingyen tölthetsz filmeket bármikor, ha birtokában vagy az HBO elõfizetésnek
Hát ott, hogy a kábel TV ha csekmet jelet ad, a netes még attól lehet jó ugye.
Vay úgyis mondhatnám ha van valami hbo elõfizud ingyé nézheted digitálisan.
Vay úgyis mondhatnám ha van valami hbo elõfizud ingyé nézheted digitálisan.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Próbálom megérteni, hogy hol van itt az ingyenesség.