Terjed a mobillal kamerázott verés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verekedések voltak nálunk is, úgy hogy 20an nézték, de senki nem lépett közbe, ilyen van és volt és lesz is egy jó darabig.
A baj az, hogy ha valaki felvesz egy ilyet és terjeszti, akkor az akit megvertek nem "csak" 20 ember elõtt lesz megalázva, hanem akár egy ország elõtt.
Szerintem példás büntetés kell az ilyen esetekben, amit aztán szét kell kürtölni, leadni a TV-ben maunikában joshiban, nem azt, hogy hogy bocsátanak meg a gyereknek.
Csak a semmi lehet tökéletes!
Fõként az iskola a bûnös, ahol mára már mindent megengednek a diákoknak és szemernyi szigor sincs. Meg persze egy izomagyú barom szülõtõl sem fog sok jót tanulni a gyerek.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ha Te azokat a példákat, amit említettem a megszokás kategóriájába sorolnád esetleg, akkor nagyon félek attól, hogy mi lesz késõbb.
Nálunk a liberalizmus sajnos inkább egoizmusban teljesedik ki és nem a szó jobbik, valós értéket képviselõ értelmében.
Egy szóval sem említettem, hogy verni kell a diákokat.
Bocsáss meg, de az Egyesült Államok az az ország, ahol több száz millión bológatnak a szabadság nevében gyilkoló diktátoroknak, akik a világ urainak és megmentõinek szerepében teccelegnek, s közben csak a saját maguk és érdekkörük, illetve a csúcs fogyasztó és szennyezõ társadalmuk javára cselekednek magasan leszarva más országok, nemzetek érdekeit, jogait.
amúgy meg nézd meg hol tartanak.. lehet van náluk pár okos ember(igaz, ki is használják az eszüket 100%-osan) de a 99%-uk segghülye...
A gyereket nem pofozni meg lelkileg megfélemliteni kell, hanem tanitani nevelni.
Nem akarok személyeskedni, de az élettapasztalatom az, hogy
fiatalokat tanitani általában elmebeteg tanárok mennek , semmi közük az józan észhez.
Jártam kinn az államokban és engem is meglepett, hogy lehet a terror eszközei nélkül okos gyerekeket nevelni - és müködik.
Jobb lesz megszokni, hogy a fiataloknak is jogaik vannak.
Ha olyan hülyék lennének nem lenne egre jobb a világ,
egyenlõre nem õk csináltak 2 vh. meg egy kommunizmust.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Ha a szülõ elmulasztotta a gyerek nevelését akkor ez a feladat az államra hárul -> Nevelõintézet.
(btw hidegen hagy hogy mi lesz az ilyenek sorsa, priusszal a kezükben csirkét belezni a futószallag mellett kb)
A fiatalság mindíg is ezen nõtt fel. És nem lett mindenkibõl állat.
Akkor még nem volt mobil, de annak a verekedéshez sok köze nincs.
A számítógépes játékok és filmek erõszakos jellege miatti szankciónálsa/tiltása miatt mindenki háborog, hogy énnekem márpedig senki ne szabja meg ,hogy mit játszok/nézek, de gondoljatok bele, mindenki ezen szocializálódik manapság, így beleértve õket is. Az említett termékekben pedig teljesen normális dolog hogy megölnek egy embert, na vajon milyen hatással lehet ez a sok fogyatékosra ?
Már kamu moszerolásokért is kipenderítenek tanárokat, mert a diáknak lassan már mindenhez joga van, a tanárnak meg lassan semmihez. Nem jártam olyan rég iskolába, de akkor eszembe se jutott volna olyanokkal elõjönni, hogy
- nem írok dolgozatot, mert nem jelentették be x héttel elõre,
- nem jövõkbe órára (nem betegség miatt), de a tanáron számon kérem, hogy beírja a hiányzásomat,
- a megbeszélt külsõ helyszínen tartandó találkozóra (órára) senki sem megy el, felültetve a tanárt,
- az órán telefonálok, majd a számon kérõ tanárt lehurogom, amikor a mobilthasználatot tiltani kívánja az órán,
- elvárom, hogy a tanár nyomtassa ki a házidolgozatomat a saját otthoni nyomtatóján (hatalmas fizetésbõl csak tintapatronra futja a tanároknak),
és még sorolhatnám. És ezek még nem is igazán a nagy keménykedések kategóriái.
Na persze volt és lesz is olyan tanár, aki nem való a pályára, de a többségük megbecsülése szart sem ér ebben a rendszerben.
Ha tanuja egy tanár egy hasonló esetenek a durvábbik csoportoknál, jobb esetben segítséget kérhet, vagy ha csak közbe lép, akár meg is ruházhatják. Egy-két török negyedet Németországban elnézve ez valós veszély is lehet.
10 éve a gép elött!
Nem ez modja ennek. Ha ugyanazt teszed/teteted mint ok, akkro semmivel sem leszel kulonb mint ok.
--
a hírhez: én pl jókat tudok nevetni ezeken a verekedõs videókon. különösen a ruszkik tényleghardcore durvulásai(pl mikor asztal mögött ül a gyerek és beletalpalnak az arcába 😄😄).
freetranslation.com
use the power of internet 😊
én többször chateltem már olaszul, hollandul meg spanyolul, pedig kb 3 szót tudok ezeken a nyelveken 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tehát még véletlenül sem azért csinálnak ilyet a csemeték, mert el van szúrva a nevelésük és a szülõknek talán figyelni kéne a gyerekre, hanem mert a hiperszupermegatechgettoblastergamesking telefonjukkal fel tudják venni, amint az egyik egy másiknak egy féltéglával reparticionálja az agyvelejét. fantasztikus logika.
az a legjobb, hogy a grafikon alapján a 12-15 éves korosztály érintett, hát gratu. egyértelmûen a szûlõi/tanári kötelesség mulasztásának számlájára írnám ezeket a telefonos-videós másikat boldogan-elverõs dolgokat.
különben az tény, hogy mivel az én telefonomon sics kamera, azért aztán még senkit nem vettem fel, amint punkok ütögették vagy ilyesmi. de az is igaz, hogy nem lenne ingerenciám ezt tenni, akkor sem ha lenne rajta..
\"The voices are back... Excellent.\"
Óóó, hogy már rögzíteni is tudják amit eddig évszázadokig csináltak büntetlenül ?
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Mi is verekedtunk anno, de senki nem dicskedett vele. Nem voltunk ilyen hulyek.
Nekem pórálna meg valaki ilyesmit külden, a kb hatéves telefonom még a hosszú sms-t sem tudja megjeleníteni! 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
samsung LE55A956, sony kivetítõ, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevõ, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...