39
-
Azorut #39 Na azért nem olyan egyszerű dolog ez, hogy rávágjuk, hogy a szülő meg a tanár a hibás.
Verekedések voltak nálunk is, úgy hogy 20an nézték, de senki nem lépett közbe, ilyen van és volt és lesz is egy jó darabig.
A baj az, hogy ha valaki felvesz egy ilyet és terjeszti, akkor az akit megvertek nem "csak" 20 ember előtt lesz megalázva, hanem akár egy ország előtt.
Szerintem példás büntetés kell az ilyen esetekben, amit aztán szét kell kürtölni, leadni a TV-ben maunikában joshiban, nem azt, hogy hogy bocsátanak meg a gyereknek. -
#38 Véleményem szerint itt egyértelműen a társadalmat és utána szülőket kell hibáztatni. Sok szülö annyit dolgozik, hogy nem jut idő a gyerekére, más részről meg egyszerű lustaságról van szó, mert nincs kedvük foglalkozni velük. Az én időmbe ha valaki szájalt a tanárral akkora pofont kapott, hogy másnap is csenget a füle a suhancnak és a szülök is csak azért ment be az iskolába ,hogy bocsánatot kérjen a tanártól! A mai fiatalok töbsége (tisztelet a kivételnek) nem tisztel se istent se embert! -
#37 Ez elsősorban nem a telefon hibája!
Főként az iskola a bűnös, ahol mára már mindent megengednek a diákoknak és szemernyi szigor sincs. Meg persze egy izomagyú barom szülőtől sem fog sok jót tanulni a gyerek. -
Mentoloshurkaka #36 Egyre jobb a világ?????!!! Szerintem nem egy dimenzióban élünk... -
Gaillard #35 Látom téged a liberalizmus felemlegetése zavar a legjobban.
Ha Te azokat a példákat, amit említettem a megszokás kategóriájába sorolnád esetleg, akkor nagyon félek attól, hogy mi lesz később.
Nálunk a liberalizmus sajnos inkább egoizmusban teljesedik ki és nem a szó jobbik, valós értéket képviselő értelmében.
Egy szóval sem említettem, hogy verni kell a diákokat.
Bocsáss meg, de az Egyesült Államok az az ország, ahol több száz millión bológatnak a szabadság nevében gyilkoló diktátoroknak, akik a világ urainak és megmentőinek szerepében teccelegnek, s közben csak a saját maguk és érdekkörük, illetve a csúcs fogyasztó és szennyező társadalmuk javára cselekednek magasan leszarva más országok, nemzetek érdekeit, jogait.
-
samuzsolt #34 sztem a kommunizmust nem lehet kettévágni ;)
amúgy meg nézd meg hol tartanak.. lehet van náluk pár okos ember(igaz, ki is használják az eszüket 100%-osan) de a 99%-uk segghülye... -
#33 Haggyuk ezt a liberális hülyeséget.
A gyereket nem pofozni meg lelkileg megfélemliteni kell, hanem tanitani nevelni.
Nem akarok személyeskedni, de az élettapasztalatom az, hogy
fiatalokat tanitani általában elmebeteg tanárok mennek , semmi közük az józan észhez.
Jártam kinn az államokban és engem is meglepett, hogy lehet a terror eszközei nélkül okos gyerekeket nevelni - és müködik.
Jobb lesz megszokni, hogy a fiataloknak is jogaik vannak.
Ha olyan hülyék lennének nem lenne egre jobb a világ,
egyenlőre nem ők csináltak 2 vh. meg egy kommunizmust. -
#32 Megérdemlik. -
haxoror #31 Ez egy közhely és még csak nem is igaz, létezik öncélú és létezik jogos erőszak is, az okos az érvekből ért a hülye viszont csak a fájdalomból tanulja meg hogy mit nem szabad csinálnia.
Ha a szülő elmulasztotta a gyerek nevelését akkor ez a feladat az államra hárul -> Nevelőintézet.
(btw hidegen hagy hogy mi lesz az ilyenek sorsa, priusszal a kezükben csirkét belezni a futószallag mellett kb) -
#30 szánalmas... -
asdasdasd #29 Húsz éve is lövöldözős játékok voltak számítógépen (csak akkor még sprite-ok ugráltak), korábban meg nyilvános kivégzések, megszégyenítés (pl kaloda), háborúk, ...
A fiatalság mindíg is ezen nőtt fel. És nem lett mindenkiből állat. -
asdasdasd #28 Mi is verekedtünk a szünetekben az általános iskolában, aztán kinőttünk belőle.
Akkor még nem volt mobil, de annak a verekedéshez sok köze nincs.
-
#27 Sok parasztot hord a hátán föld, én őszintén szólva nem is csodálkozok hogy terjednek ilyen videók.
A számítógépes játékok és filmek erőszakos jellege miatti szankciónálsa/tiltása miatt mindenki háborog, hogy énnekem márpedig senki ne szabja meg ,hogy mit játszok/nézek, de gondoljatok bele, mindenki ezen szocializálódik manapság, így beleértve őket is. Az említett termékekben pedig teljesen normális dolog hogy megölnek egy embert, na vajon milyen hatással lehet ez a sok fogyatékosra ? -
Gaillard #26 A feleségem tanárnő. Így tapasztalatból mondom, hogy a mai tanároknak általában egy valamihez van joguk a nagy liberális, demokratikus világunkban, kussolni és eltűrni a diákok egy részének pofátlanságát és egoizmusát, na persze hihetetlen nagy fizetésekért.
Már kamu moszerolásokért is kipenderítenek tanárokat, mert a diáknak lassan már mindenhez joga van, a tanárnak meg lassan semmihez. Nem jártam olyan rég iskolába, de akkor eszembe se jutott volna olyanokkal előjönni, hogy
- nem írok dolgozatot, mert nem jelentették be x héttel előre,
- nem jövőkbe órára (nem betegség miatt), de a tanáron számon kérem, hogy beírja a hiányzásomat,
- a megbeszélt külső helyszínen tartandó találkozóra (órára) senki sem megy el, felültetve a tanárt,
- az órán telefonálok, majd a számon kérő tanárt lehurogom, amikor a mobilthasználatot tiltani kívánja az órán,
- elvárom, hogy a tanár nyomtassa ki a házidolgozatomat a saját otthoni nyomtatóján (hatalmas fizetésből csak tintapatronra futja a tanároknak),
és még sorolhatnám. És ezek még nem is igazán a nagy keménykedések kategóriái.
Na persze volt és lesz is olyan tanár, aki nem való a pályára, de a többségük megbecsülése szart sem ér ebben a rendszerben.
Ha tanuja egy tanár egy hasonló esetenek a durvábbik csoportoknál, jobb esetben segítséget kérhet, vagy ha csak közbe lép, akár meg is ruházhatják. Egy-két török negyedet Németországban elnézve ez valós veszély is lehet.
-
Szemi90 #25 Az a baj, hogy ha a te arcodba talpalnának bele, akkor nem tudnál olyan jóízűen nevetni pusztán azért mert baromira fájna. -
echo #24 sutyerákok szórakozása. -
Mentoloshurkaka #23 Nono! Azért valakit agyonverni pusztán heccből nem ugyanaz, mint agyonverni azt, aki rászolgál. Szemet-szemért, fogat-fogért. Szent István idejében működött, ma meg már megússzák egy ejnye-bejnyével. Ezekután természetesen ott folytatják ahol abbahagyták.
-
Theodolit #22 nekem nincs ilyen a telomon pedig a korosztályba tartozom:D de nem pazarlom a telom memoriáját ilyesmire amikor van kb 5000 jobb memoriafoglaló baromság a nokiaprogramok.hu-n(nokia n70 me 220mhz,1gb+22mb,2mp kamera,3g) -
#21 > Nyilvánosan agyba-főbe verettetném azokat, akik kitalálták ezt az elmebeteg baromságot.
Nem ez modja ennek. Ha ugyanazt teszed/teteted mint ok, akkro semmivel sem leszel kulonb mint ok. -
samuzsolt #20 talán azért, mert a német nyelvet már csak az tanul aki ott szeretne élni, vagy tolmácsnak készül? hamár nem angol, akkor inkább orosz, vagy kínai nyelvet kell tanulni, annak jön az ideje!
--
a hírhez: én pl jókat tudok nevetni ezeken a verekedős videókon. különösen a ruszkik tényleghardcore durvulásai(pl mikor asztal mögött ül a gyerek és beletalpalnak az arcába :D:D). -
aDannyBoy #19 dict.sztaki.hu
freetranslation.com
use the power of internet :)
én többször chateltem már olaszul, hollandul meg spanyolul, pedig kb 3 szót tudok ezeken a nyelveken :) -
shane81 #18 Maradjunk a magyarnál. Ez egy magyar oldal és szerintem az olvasók többsége is az. Nem lett volna túl nagy meló a mi nyelvünkön kirakni. Így én sem értek sokmindent belőle. -
#17 Es Geothe nyelvet miert nem tartod annak?Jah mert mindenki mar szinte csak angolul tud? -
#16 akiket megkrdeztek és olyat mondot jól nyakon kellet volna baszni -
waterman #15 "Ennek oka alighanem a megnövekedett mobil sávszélességekben is keresendő. Célszerű tehát figyelniük arra a szülőknek, hogy milyen funkciókkal kiegészített mobiltelefont vásárolnak a csemetéiknek"..
tehát még véletlenül sem azért csinálnak ilyet a csemeték, mert el van szúrva a nevelésük és a szülőknek talán figyelni kéne a gyerekre, hanem mert a hiperszupermegatechgettoblastergamesking telefonjukkal fel tudják venni, amint az egyik egy másiknak egy féltéglával reparticionálja az agyvelejét. fantasztikus logika.
az a legjobb, hogy a grafikon alapján a 12-15 éves korosztály érintett, hát gratu. egyértelműen a szűlői/tanári kötelesség mulasztásának számlájára írnám ezeket a telefonos-videós másikat boldogan-elverős dolgokat.
különben az tény, hogy mivel az én telefonomon sics kamera, azért aztán még senkit nem vettem fel, amint punkok ütögették vagy ilyesmi. de az is igaz, hogy nem lenne ingerenciám ezt tenni, akkor sem ha lenne rajta.. -
#14 Egy mukkot nem értek a grafikonokból, nem lehetne valami emberi nyelven? :) -
AranyKéz #13 " Egyre több fiatalnak tetszik, hogy megszégyeníthet, megverhet vagy megalázhat valakit és ezt még rögzítheti is. "
Óóó, hogy már rögzíteni is tudják amit eddig évszázadokig csináltak büntetlenül ? -
HJPOWER #12 Bizonyítékot készíteni saját magunk ellen. Qrva nagy ötlet. -
doomsnight #11 és levideóznád? :D:D -
Csaba42 #10 Le kéne törni a derekukat, a "tisztelt" szülőket meg alaposan meg kéne büntetni. -
Lame #9 Igy viszont konnyen rabizonyithato a tette. Hogyha van ilyen hulye, hogy meg fel is veszi.
Mi is verekedtunk anno, de senki nem dicskedett vele. Nem voltunk ilyen hulyek. -
marcee #8 Ha itteni bérekből élnének, tán nem lenne kamera az mms képtelen telefonukon! :)
Nekem pórálna meg valaki ilyesmit külden, a kb hatéves telefonom még a hosszú sms-t sem tudja megjeleníteni! :D -
#7 Volt már erről cikk kb. 1 éve. Akkor is volt egy szellemes komment hozzá két rendőrrel. Aki erőszakot alkalmaz az ellen én biza erőszakkal lépnék fel. Elverném, mint a répát. -
egyember1 #6 tiltsuk be a mobiltelefont. ez a tuti megoldas... -
#5 Ne verekedjetek! -
valaé valaé ná #4 Ezek a marhák egy életre tönkrehetehetik a karrierjüket egy ilyen "diákcsíny" miatt. De meg is érdemlik. -
puntocsento #3 simán eltörni a kezüket. utána meg gondolnák, hogy milyen fájdalommal jár egy verés. -
Mentoloshurkaka #2 Nyilvánosan agyba-főbe verettetném azokat, akik kitalálták ezt az elmebeteg baromságot. -
tunyo902 #1 Milyen rossz lehet egy olyan embernek aki egy ilyen megszégyenítést átél!