575
-
gplay #14 Az egy dolog, hogy a VC mikor jött ki. A GTA nem a VC-vel kezdődött, ha nem tévedek. Volt ott még GTA 1-2-3-VC-SA. Kicsit régebbi széria mint a Mafia. Nem össze hasonlítható a kettő szerintem. Vagy legalábbis nem a cikkben felhozott sorrendben. A Mafia egy GTA klón. Minden idők legjobb klónja ez igaz, de akkor is csak klón. Nehogy már a másolattal hasonlítsd össze az eredetit! -
szvini #13 és mégis sokan szeretik -
szvini #12 hát a gta sosem a hihetetlen részletes grafikájával hódított :) -
szvini #11 ugy is kiadják PC-re, sztem simán megéri, ha nállunk nem is de nyugaton nem kell félni, hogy nincs pénz ilyesmire :) -
dav1d #10 kifogják emiatt ne agodj, barátom -
#9 A GTA sohase a grafikáról szólt.
Miért ne adnák ki PC-re? Ha az eddigi összes részt kiadták akkor miért ezt hagynák ki? Nem hiszem ,hogy lemondanának a PC változat bevételéről mert annak ellenére ,hogy a konzolosok szeretik másképp gondolni még mindig rengetegen játszanak PC-n. -
tmisi #8 Már megint az a grafika a téma (egyébként szerintem a shaderek/fények rendben vannak, a modelrészletesség más kérdés). PC-re meg kiadják majd full DX10 támogatással, aztán meg jön a nyivákolás, hogy nem fut, meg nem megy 1920x1200-ban 16AF-fel 25 fps felett (lásd Crysis). Ha ilyen szinten lesz és jól optimalizálva, bőven elég. Inkább a játékélményre és kezelhetőségre fektessenek nagy hangsúlyt, mert ha ezt elkúrják, akkor ennek a játéknak annyi. -
Csaba42 #7 gplay: miért ne lehetne? Elvégre a Vice City a Mafia korában jött ki!
sanner01: mint ami anno az SA-val történt? -
mhorvatR #6 Ezek a képek valóban San Andreas szintűek, az autók, a karakterek és egyebek. Nagyon remélem, hogy legalább ezt a kettőt rendesen kidolgozzák (PC-s verzióba én nem hiszek, arról már korábban értesítettek volna). Én nem vagyok egy nagy game-guru, de a Vice City szerintem kihagyhatatlan játék volt, már csak a hangulata miatt. Sajna a San Andreas-ban nem tudták ezt visszaadni olyan jól, cserébe viszont sokkal nagyobb lett a térkép, plusz funkcióink lettek, de a grafikától azért ott sem volt elájulva az ember (leginkább a különböző karakterek "kocka" grafikája volt szánalmas, tulajdonképpen Vice City szintű).
No, szóval én drukkolok ennek a GTA IV dolognak, mert a trailerek alapján jó játéknak ígérkezik (bár konzolom nincs...). Ja és kérem szépen, a könnyed autószerzés funkcióját azt hiszem már soha nem fogják tudni kiírtani a GTA sorozatból, mert mindenki hozzászokott ahhoz, hogy bárhol legyen csak "tör" egy kocsit
U.i.: nekem ez szúrt szemet: "SMS-t kaphatunk, fogadhatunk" - Teccikérteni? -
gplay #5 "Kevesen tudnának azzal vitatkozni, hogy a Mafia mellett a GTA a legsikeresebb gengszterjáték, amelyet valaha fejlesztettek. " Nem egészen értek egyet. Hogy lehet egy sokkal fiatalabb játékhoz hasonlítani a GTA-t? Szerettem a Mafiát is mert jó játék volt, de akkor is. Ez olyan lenne mintha azt mondanák az újszülött mellett, hogy a nagypapa mennyire hasonlít a kicsire. Vagy ez csak nekem szúrt szemet? Legalább az időbeliséggel legyünk már tisztába. -
Fre576 #4 Csak már itt lenne végre. Az egyik általam(és mások által is) legjobban várt játék... Csak jó zenék legyenek benne és jó hangulatos legyen mint mondjuk a vice city volt annó. Előrendelés leadva... -
Jubei #3 varhatod hogy kiadjak a gta4-et pc-re -
#2 Az első bemutató teljesen lenyűgözött, ezeken a képeken a grafika elég talicska. Remélem nem ilyen lesz pcn is -
sanner011 #1 Mire ez a cucc kijön PC-re, akkorra a Mafia 2 talán már kint lesz...
És, miközben portolják PC-re, gondolom fejlesztenek is rajta, és még szebb lesz. :)