126
Az olimpia játéka
  • Tockos
    Sikerult rájonni a további sportágak irányítására? Én vettem egy gamepadot is amit felismert de még így is nemtudok bizonyos irányításokra rájonni pl a súlyemelésre valahogy nemtudok rajonni semmiképpen.
  • Firerock
    és Philipnél?
  • donpedro
    Tutira a kevés Ram a problémád, nekem 4 gb van a gépben és kb. 10 másodpercnél nem tölt tovább, tavaly még nekem is 512 volt, szívtam is vele néhány játéknál a hosszú töltési idő miatt. A next-gen játékoknak kell a sok ram, mert hatalmas méretű textúrákat használnak a korábbi évek játékaihoz képest.
  • Firerock
    valaki????
  • Firerock
    esetleg próbálj meg valami Driver vagy DirectX frissítést
  • Firerock
    én sajnos nem
  • Philip00
    kb 30 másodperc alatt, viszont nekem a képpel van bajom, amit korábban i leirtam, nem tudsz errre megoldást?
  • Firerock
    az mit jelent?nekem 5percet tölt
    De neki is ugyanannyi RAMja van mint nekem
    akkor nekem miért tölt 5percet neki meg miért nem?
  • Philip00
    akkor normál, gyorsan betölt
  • Firerock
    szóval amikor belépsz egy versenybe akkor mennyit tölt?
  • Philip00
    Az elején amikor betölti akkor igen, de utána már nem.
  • Firerock
    és neked sokat tölt a játék?
  • Philip00
    Sziasztok. Imádom az olimpiai játékokat, mint ahogy ezt is imádnám. De amikor belépek egy versenyszámban, akkor a intronál még minden ok, de mikor betölti, hogy én irányítsam, akkor fekete csiíkokkkal teli képernyőt kapok. A vid karival minden ok nem rég volt cserélve és semmelyik játéknál sem csinálja ezt. Saphhire ati radeon 2600 hd pro-m van 2.4 gh proci, asus alaplap, win xp sp2, 512 ram. PLS segítsetek
  • bon
    az nagyon kevés játékhoz, akkor az adatok a virtuális memóriába is mennek az meg lassú a sima memóriához képest. Ha játszani akarsz akkor kell a 2gb mostanában, ennek a játéknak 1gb kell.
  • Firerock
    512....
  • bon
    valahogy bekell töltenie az adatokat és gondolom sokat kell betöltenie és lehet, hogy kevés a memóriád?
  • Firerock
    de akkor amikor elindítom az egész játékot akkor miért tölt ennyit?
  • bon
    Gyenge a géped, nálam nem töltött enynit, de mivel az irányátás katasztrofa így töröltem.
  • Firerock
    áhh
    idegesít ez a játék
    rányomok az exe-jére tölt 5percet
    elindítok egy versenyt 5perc
    a Summer Athletics tölt fél percet
    mi a fenééert lehet ez?
    minden le van véve minimumra
  • Ryannnn
    KÖszi végre kipróbálhatom a többi sportágat :D
  • Andora
    Szívesen
  • Zsolti9014
    ja, köszi
  • Andora
    Legalsó beírás.
  • Zsolti9014
    mely sportágak vannak benne a játékban? (csak kíváncsiságból, mert nekem úgysem fut)
  • Tockos
    Holnap készulok venni valamilyen gamepadot ami PC-t és Playstation2 is támogat hogy tudnám játszani a Beijing 2008-at mert nagyon megtetszett,csak olvastam hogy nem minden gamepadot támogat a játék.Jó lenne ha valaki megtudna mondani hogy melyiket is támogatja,hogy ne dobjak ki feleslegesen a pénzt és nemismeri fel a játék.Mert van egy analóg gamepadom amit nem ismer fel
  • donpedro
    Üdv, Én is próbálkoztam a játékkal, és bár nem állítom, hogy mindenre rájöttem, de arra igen, hogy nem egy konkrét gomb az LT/RT a billentyűzeten, hanem versenyszámonként változó. Én átkonfiguráltam a billentyűket úgy, hogy az irányokat a nyilakra raktam, a többi gombot meg a WASD billentyűkre (így az A lett az A, az S a B, a W az Y, és a D az X).

Ezzel a kiosztással nekem pl diszkoszvetésben úgy sikerült 72 métert dobnom, hogy az A/S felváltott püfölése után a megfelelő pillanatban (amikor kiírja, hogy Power Lock) lenyomtam egyszerre a jobbra és a le nyilat, és nyomvatartom addig, amíg kb. a feléig feltöltődik az a piros sáv, ami az óramutató járásával ellenkező irányba elkezd forogni, és a amikor nagyjából középen van, akkor elengedem. Zsinórban volt 3 70 méter közeli dobásom így.

Ugyanez pl távolugrásban már másképp működik, ott az elugráshoz (a Power Lock megjelenése után) először gyorsan megnyomom a balra és a fel nyilakat egyszerre, aztán elengedem, és rögtön újra lenyomom mindkettőt, sőt, nyomva is tartom addig, amíg kb. 45%-ig jut a számláló, aztán elengedem. Csak néhányszor próbáltam, de 8 méter körüli ugrásokat sikerült összehozni.

A többi pontos kombinációt nem ismerem, de pl magasugrásban vagy rúdugrásnál az is bevált, ha a megfelelő pillanatban lenyomtam egyszerre több nyilat is, így már világcsúcsot is sikerült ugranom.

Szóval a lényeg, hogy az iránygombokkal kell variálni, rendre azok közül 2 kombinációja jelenti az LT/RT párost.

Úszásról is volt szó, ott valamiért megcserélték az A/B-t, és helyette B/X-et kell nyomogatni, noha A/B van kiírva. (Nálam ez ugyebár S/D a billentyűzeten az átkonfigurálás miatt.)

Elég bonyolultnak hangzik, de tulajdonképpen nem az, meg lehet szokni, és egész élvezetes így a játék.

Az egyetlen sportág, amin csúnyán fennakadtam, az a Judo volt, többször is sikerült padlóra küldenem az ellenfelem, de valamiért nem tudok komolyabb értékű akciót csinálni, amikor bejön az a sáv, ahol ezt jelzi, akkor bármit nyomok, egyszerűen nem áll meg a mutató, hanem lecsökken minimumra. Majd holnap délután még próbálkozom vele.
  • lacica
    Sziasztok!!!A HI2U-t hogy tudom elinditani???Nem reagál a B betüre,mindig azt a game spyt erőlteti!!
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Valaki tudja hol kel beállítani hogy ne Rendszergazda legyen a nevem játék közbe?
  • Maxtreme
    Nc.
    A játék végigvitele után, garantált az új gamepad vásárlása...
  • bon
    Kevés a memeóriád nagyon, szerintem ez miatt hosszú a töltési idő.
  • Attelee
    Nah rájöttem h mégiscsak a játékkal van baj nem a crack-el!
    Szóval a probléma a következö:
    Logitech Chillstream controller /elméletileg támogatja a játék/
    futásnál hiába nyomkodom az A,B-t,nem fut gyorsabban!
    De ha billentyüvel játszom akkor meg müködik a j,k-nyomkodásával a dolog!
    Remélem kiadnak valami javitást,mert nekem a többjátékos dolog lenne a lényeg egyazon gépen!

Itt egy pár technika h konzolon mennyire jól müködik a dolog!
  • Firerock
    miért van az hogy a játék 4 és gél percet tölt?(lemértem) az indításnál is meg amikor be akarok lépni egy versenybe akkor is(Clone verziót használom crackel)(2,2es proci,7300GT,512ram)játék közbe nem akad
    csak ez zavar nagyon:(
  • Firerock
    nemtudjátok véletlenül hogy a gamepad gombjait hol lehet beállítani?
    mert nekem simán felismeri de csak a x meg a kör megnyomásával fut és az nagyon szar helyen van
  • Ryannnn
    nekme a j vel még mindig nem csinál semmit :S
  • Tockos
    Nagyon szeretnék jókat játszani ezzel a gammeval csak valahogy nemtudom megtanulni vagy beállítani az irányítást.A futás az megyen arra rájottem j-vel startolok nyomogatom de nem a maximumig mert akkor false start lesz de ha jó eltalálom elrajtolok aztán már csak a j-t és a k-t nyomogatom felválltva.Még a pisztoly lovés is megyen de súlylokés diszkosz magasugrás rúdugrás azok valahogy nemmennek.
  • Ryannnn
    Nem lehet vhogy beállítani az Lt/RT ? vagy vmi patch hozzá ?
  • Firerock
    valaki segítsen már léccives!
    Futásnál,úszásnál melyikkel indulok el?Atlétikai sportoknál melyikkel ugrok,dobok?számomra nagyon bonyolult ez a játék :(
    + nektek is 5percet tölt amikor elindítjátok a játékot és amikor belépsz egy Event-be?
  • sb1
    Én a Logitech Rumblepad II -mel tökéletesen tudom játszani....
  • Andora
    Sziasztok!

Nem tudjátok van demója ennek a játéknak PC-re mert én nem találok.
    Ha valaki talál pls rakjon egy linket. Előre is köszi.
  • Attelee
    Nálam felismerte a SpeedLink 4000Ft-osat is,de a Chilstream az igazi!
    Nekem az a problémám h ez a futás abszolút nem fekszik!
    Hiába nyomom az A,B-t felváltva lo#aszt se ér!
    Valaki nem tudja mi van?
    Olyan mintha másolásvédelem lenne,de remélem nincs igazam!