26731
Battlefield Heroes
  • davis98
    egy utolsó kérdés :D : Hogyan lehet MUGSHOT-t csinálni ?
  • Szétyer

nemvalami nagyszám xD csak 4 napos...
  • davis98
    már tudom :D
  • davis98
    És oda milyen adatokat kell be írni ?
  • Cat 02 #5752
    http://bfh.gamertoolbox.com/bfh/

• Viktor99
    Viszont ez engem is érdekelne!
  • Viktor99
    Ajj a 'csába már! Kéne valami normális faq vagy csak EKKORA betűkkel kéne kiírni, mert már eléggé zavar ez a sok kérdés. Olvassatok utána basszus.
  • NanoHun
    Ilyet hogy lehet csinálni?
  • Cat 02 #5748

^^
  • hitch
    sziaszok.Tudtok mondani egy jó magyar klánt ahova van tagfelvétel?
  • Cat 02 #5746
    Akkor mégiscsak arról szól ^^
  • Szétyer
    Ez kimaradt: A zászlónak annyi lényege van, hogy nagyobb lesz a szorzótok, ami nem tudom miben segít.
  • Szétyer
    Játékmódok nincsenek(még?), csak az alap, ami nem zászlófoglalásról szól, hanem gyilkolásról.Ha lelősz valakit, az ellenfél 1pontot veszít, és ha 0-ra csökken a Royal/National oldal pontja, vesztenek. Ennyi a lényege.
    Én személy szerint arra várok nagyon, hogy legyen benne szerver lista ahonnan belehet lépni bármelyik szerverre.
  • Szétyer
    Egy kis eligazítás:A játék maga ingyenes, de azért nekik is élni kell "valamiből", tehát fizethetsz bónuszért. Ha veszel BattleFounds-ot(BF), attól nem leszel erősebb,se gyorsabb stb... Fegyvert csak ValorPoints(VP)-ért lehet venni, a legtöbb ruhát BF-ért, de ez csak kinézet.Néhány szinten(nem minden 10. szinten)feloldódnak ruhák, amit VP-ért is lehet venni.A BF-ből csak annyi előny származhat, hogy veszel XP- vagy VPBoost-ot, amitől több Exp/VP-t kapsz.
  • Madmano
    És összességében vélemény a játékról?A ruha,felszerelés mennyit számít ebben a játékban?
  • Tababo
    10szintenként ha jól tudom aktiválódnak a ruhák de nem mind1ik.Ha meg fizetsz érte akkor meglehet venni őket 1 hónapra és örökre is.Ha unlimited ruhát veszel akkor az többe kerül de az a tiéd örökre.
  • Grove4
    Nem látlak,mi a neved?
  • Madmano
    Sziasztok.Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban,pontosabban egy:igaz-e,hogy alaphelyzetben egy sima ruhám van és ha bármilyen másik ruhát,kiegészítőt akarok venni,az valódi pénzbe kerül?És záros ideig használhatom csak.
  • Tababo
    Nem játszál gyugodtan és úgy próbálok belépni hozzád de elméletileg te is látsz engem a Friends listán és te is betudsz jönni hozzám.
  • Grove4
    kilépjek?
  • Tababo
    Grove próbáltam bemenni hozzád de nem tudok.Vagy tele van a party vagy bug.
  • Grove4
    hogy kell,hogy veletek játszak?
  • Tababo
    Megyek.
  • NanoHun
    ki jön*
  • NanoHun
    Sziasztok kijön velem írtani? :)
  • DarkHorSe
    Igen, ez mindenkinek ingyenes. Az eleted pedig fix Gunnernek 150, soldiernek 110, commandonak meg 80.
  • folimad
    ti is a play4free-n játszatok ingyen ?
  • folimad
    ja és azt akarom kérdezni az életel hogy kell feljleszteni ?
  • folimad
    sziasztok szerintem a burning bulets is jo
  • kabel15
    Szerintem is csak az az 1 van.
    De lehetne valami hosszabb is pl ki szerez hamarabb 10.000 pontot.
    Amelyik csapat hamarabb eléri az nyer.
  • DarkHorSe
    Persze, szerintem az a legjobb kepesseg a jatekban :D
  • Tababo
    Szerintem csak azaz egy van.
  • kabel15
    Combat Medicine azzal harc közben jól tudom tölteni az életem?
  • Grove4
    Köszi.Milyen játékmódok vannak amúgy?Tudom,van ez az ellenörzőpontos foglalós.
  • DarkHorSe
    Szerintem
  • kabel15
    Solider vagyok ott mire érdemes pakolni?
    Eddig szétszórva pakoltam de ezek szerint 1 dologra kellet volna öszpontosítani :S
    Most így állok:
    6th sense 1/5
    burningbullets 2/5
    Combat 1/5

Most lettem 8 as szintü.
    Szóval mire pakoljak?
    Ja és az a gránátos dolog az 1 es szinten is hatásos lenne?
    Mert szeretnék több gránátot is dobni.
  • Tababo
    Szerintem a Leg (gyorsítás) nagyon hasznos.Ha nincsen jármű és gyorsan akarsz haladni vagy harcban is nagyon hasznos...Frenzyt benyomom majd leg és körbeugrálom az ellent.Sokan összezavarodnak.Vagy ha egy commando-s menekül és nem akarom hogy eltünjön...stb.

Én is azt vettem észre hogy 1v1-ben általában nyerek.Commando ellen nem tudok mit csinálni ha nagyon messziről lő.Max fedezék de általában leszednek.
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    Van egy 10 es gunner karakerem és nagyon szeretem mert nem nagyon van senkinek esélye 1v1 be ellene még a tanknak is tartania kell tőle :) de most hogy kihúztam a shildet maxra nem tudom mit fejlesszek mert a futás az annyi ideig tart hogy lószar se az a tűz összpontoosítás az lvl 1 még olyan hogy nem érzek semmit belőle a hordó az meg hááát :) lehet nem rosz de a raksim sokkal jobb szal ha tudnátok segíteni akkro megköszöném :)

edit: ja kifelejtettem a gránát evést ami ugye healelődik a robbanásokól, na az végülis nem rosz de ha egy tankot símán kicsinálok egy pajzsal szal nem tudom mé mindig :)
  • Szétyer
    csak ugyebár az alkoholista nem egyenlő azzal, ha valaki iszik. az alkoholista "minden áron inni akar" bárhol bármikor bármennyit(ez a baj), aki csak hosszú, 40°-os melegben eltöltött 8 óra munka után csak megiszik egy jó hideg sört, az még nem alkoholista
  • RaSzTaH
    igazad van, inkább tépj be mocskosul^^