26731
Battlefield Heroes
-
#5756 egy utolsó kérdés :D : Hogyan lehet MUGSHOT-t csinálni ? -
nemvalami nagyszám xD csak 4 napos... -
#5754 már tudom :D -
#5753 És oda milyen adatokat kell be írni ? -
Cat 02 #5752 http://bfh.gamertoolbox.com/bfh/
-
#5751 Viszont ez engem is érdekelne! -
#5750 Ajj a 'csába már! Kéne valami normális faq vagy csak EKKORA betűkkel kéne kiírni, mert már eléggé zavar ez a sok kérdés. Olvassatok utána basszus. -
NanoHun #5749 Ilyet hogy lehet csinálni? -
Cat 02 #5748
^^ -
hitch #5747 sziaszok.Tudtok mondani egy jó magyar klánt ahova van tagfelvétel? -
Cat 02 #5746 Akkor mégiscsak arról szól ^^ -
#5745 Ez kimaradt: A zászlónak annyi lényege van, hogy nagyobb lesz a szorzótok, ami nem tudom miben segít. -
#5744 Játékmódok nincsenek(még?), csak az alap, ami nem zászlófoglalásról szól, hanem gyilkolásról.Ha lelősz valakit, az ellenfél 1pontot veszít, és ha 0-ra csökken a Royal/National oldal pontja, vesztenek. Ennyi a lényege.
Én személy szerint arra várok nagyon, hogy legyen benne szerver lista ahonnan belehet lépni bármelyik szerverre. -
#5743 Egy kis eligazítás:A játék maga ingyenes, de azért nekik is élni kell "valamiből", tehát fizethetsz bónuszért. Ha veszel BattleFounds-ot(BF), attól nem leszel erősebb,se gyorsabb stb... Fegyvert csak ValorPoints(VP)-ért lehet venni, a legtöbb ruhát BF-ért, de ez csak kinézet.Néhány szinten(nem minden 10. szinten)feloldódnak ruhák, amit VP-ért is lehet venni.A BF-ből csak annyi előny származhat, hogy veszel XP- vagy VPBoost-ot, amitől több Exp/VP-t kapsz. -
Madmano #5742 És összességében vélemény a játékról?A ruha,felszerelés mennyit számít ebben a játékban? -
Tababo #5741 10szintenként ha jól tudom aktiválódnak a ruhák de nem mind1ik.Ha meg fizetsz érte akkor meglehet venni őket 1 hónapra és örökre is.Ha unlimited ruhát veszel akkor az többe kerül de az a tiéd örökre. -
#5740 Nem látlak,mi a neved? -
Madmano #5739 Sziasztok.Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban,pontosabban egy:igaz-e,hogy alaphelyzetben egy sima ruhám van és ha bármilyen másik ruhát,kiegészítőt akarok venni,az valódi pénzbe kerül?És záros ideig használhatom csak. -
Tababo #5738 Nem játszál gyugodtan és úgy próbálok belépni hozzád de elméletileg te is látsz engem a Friends listán és te is betudsz jönni hozzám. -
#5737 kilépjek? -
Tababo #5736 Grove próbáltam bemenni hozzád de nem tudok.Vagy tele van a party vagy bug. -
#5735 hogy kell,hogy veletek játszak? -
Tababo #5734 Megyek. -
NanoHun #5733 ki jön* -
NanoHun #5732 Sziasztok kijön velem írtani? :) -
#5731 Igen, ez mindenkinek ingyenes. Az eleted pedig fix Gunnernek 150, soldiernek 110, commandonak meg 80. -
folimad #5730 ti is a play4free-n játszatok ingyen ?
-
folimad #5729 ja és azt akarom kérdezni az életel hogy kell feljleszteni ?
-
folimad #5728 sziasztok szerintem a burning bulets is jo -
#5727 Szerintem is csak az az 1 van.
De lehetne valami hosszabb is pl ki szerez hamarabb 10.000 pontot.
Amelyik csapat hamarabb eléri az nyer. -
#5726 Persze, szerintem az a legjobb kepesseg a jatekban :D -
Tababo #5725 Szerintem csak azaz egy van. -
#5724 Combat Medicine azzal harc közben jól tudom tölteni az életem? -
#5723 Köszi.Milyen játékmódok vannak amúgy?Tudom,van ez az ellenörzőpontos foglalós. -
#5722 Szerintem -
#5721 Solider vagyok ott mire érdemes pakolni?
Eddig szétszórva pakoltam de ezek szerint 1 dologra kellet volna öszpontosítani :S
Most így állok:
6th sense 1/5
burningbullets 2/5
Combat 1/5
Most lettem 8 as szintü.
Szóval mire pakoljak?
Ja és az a gránátos dolog az 1 es szinten is hatásos lenne?
Mert szeretnék több gránátot is dobni.
-
Tababo #5720 Szerintem a Leg (gyorsítás) nagyon hasznos.Ha nincsen jármű és gyorsan akarsz haladni vagy harcban is nagyon hasznos...Frenzyt benyomom majd leg és körbeugrálom az ellent.Sokan összezavarodnak.Vagy ha egy commando-s menekül és nem akarom hogy eltünjön...stb.
Én is azt vettem észre hogy 1v1-ben általában nyerek.Commando ellen nem tudok mit csinálni ha nagyon messziről lő.Max fedezék de általában leszednek. -
SaphireDraco #5719 Sziasztok!
Van egy 10 es gunner karakerem és nagyon szeretem mert nem nagyon van senkinek esélye 1v1 be ellene még a tanknak is tartania kell tőle :) de most hogy kihúztam a shildet maxra nem tudom mit fejlesszek mert a futás az annyi ideig tart hogy lószar se az a tűz összpontoosítás az lvl 1 még olyan hogy nem érzek semmit belőle a hordó az meg hááát :) lehet nem rosz de a raksim sokkal jobb szal ha tudnátok segíteni akkro megköszöném :)
edit: ja kifelejtettem a gránát evést ami ugye healelődik a robbanásokól, na az végülis nem rosz de ha egy tankot símán kicsinálok egy pajzsal szal nem tudom mé mindig :) -
#5718 csak ugyebár az alkoholista nem egyenlő azzal, ha valaki iszik. az alkoholista "minden áron inni akar" bárhol bármikor bármennyit(ez a baj), aki csak hosszú, 40°-os melegben eltöltött 8 óra munka után csak megiszik egy jó hideg sört, az még nem alkoholista -
RaSzTaH #5717 igazad van, inkább tépj be mocskosul^^