26731
Battlefield Heroes
  • sabzi
    nem olvastam mit írok + nem tudok írni + nem tudok edit-elni ...
  • sabzi
    badass-t akartam írni csak nem olvastam mit írok
    a shift meg hülyeségből van ott
  • tomonor
    bass shift? o.O
  • sabzi
    BASSSSSSSSSSSS!!!!!!!11!!!!11!shift1!!!
  • tomonor
    apropó, megvan az alpesi dr.pepper szettem :D rohadt jó, csak most nem tudom eldönteni, hogy ragaszkodjak a klán szabályához, és hagyjam fent a lila kabátot, vagy legyek badass alpiner. :D

original

lila
  • CAC
    Hát ez nem sok.
    Én meg már azt hittem, hogy nálam csinálta össze valami magát, amikor ablakos módban indult el a gém. :)
  • tomonor
    http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=102855
  • CAC
    Srácok volt update. Esetleg valaki vágja a changelog-ot?
  • tomonor
    most is vannak csak megfenyegették a python scripteket használókat, hogy ban lesz
  • Cat 02 #7750
    +1 régen voltak kevert csapatok de kivették
  • davis98
    köszi !
  • tomonor
    szerver adminoknak van játékos rendezési opció, noha illegális.
  • davis98
    A videóban mire véljem a 10:23 -nél hogy a royalos royalos ellen van ?
  • tomonor
    Először is, tisztázzunk valamit: ugyanannyi nationalos csíter van mint royalos, ezt kár vitatni.

Továbbá, nincs több royalos győzelem most sem. Annyi a különbség, hogy most a Matchmaking rendesen működik addig amíg el nem éred a lvl 20-at, és olyan helyekre rak be, ahol biztos hogy nyerni fogsz (vagyis nem ELO, hanem LVL szerint)
  • Smithwarden
    En sokszor csodalkozom hogy senki nem veszi eszre es nem szol be hogy egy nationalos 100% hogy aimbotot es egyebeket hasznal pofatlanul eszrevehetoen.
    Szoval a chat nem igazan mervado.
  • Narxis
    Szoktam figyelni a chatet, látom mikor panaszkodnak sokan, úgyhogy társaimat is tudom ellenőrizni. :)
  • Smithwarden
    Igen mert sokkal feltunobb ha teged szopatnak, mint amikor a tarsad szopatja az ellenfelet...
  • Narxis
    Én eddig 1-2 nationalos csitert láttam, royalosból pedig legalább 6-ot.
  • Smithwarden
    A fenet.
    En mostanaban beneztem parszor jatszani es kb 10bol 8 szerveren volt egy vagy tobb nationalos cheater.
    Tehat ha nem is kevesebb van, legalabb annyi kb...
  • Narxis
    Royalosoknál több a csíter.
  • Tababo
    Csak nekem fura vagy a Royal tényleg izmos lett?
    Mióta visszanéztem megnézni a 2 új pályát szinte csak royal győzelem születik.

Mehet pihenni pár hónapot megint a játék.
  • Viktor99
    Csak hogy megtörjem a csendet! :)

Keisari az egyik kedvencem. Szerintem baromi jó videókat csinál és jó játékos is. Jó mozizást :P (én nem bírtam végignézni :D)
    BFH Fragmovie
  • tomonor
    haver által :D
  • Smithwarden
    Megoldhato sztem.
    Mar csak EA-s Dr.Pepper udito kodok kellenek, ami ugy tudom nem kaphato Magyarorszagon...
  • sabzi
    Én első körben proxyra tippelnék bár nemtudom miről van szó(bf-ileg). Vagy egy amerikai haver is megteszi, de az gondolkodik XD
  • davis98
    Nem szeretnék pofátlan lenni, de hogyan tudod megszerezni ?
  • Cat 02 #7733
    Érdekes :o
  • romeozor
    tiszteletem, indult pár ClanBase ladder, akit érdekelt az ide látogasson
  • tomonor
    ennek ellenére én meg tudom szerezni ^^
  • davis98
    ok kösz.
  • tomonor
    csak amerikába lehet
  • davis98
    Mi ez az új DrPepper kód? hogyan lehet megszerezni a kódot?

Előre is Köszi.
  • Cat 02 #7727
    Options
  • SaphireDraco
    Hol van ez a preferált mapp?
  • CAC
    Én próbálom összehozni a felszerelés, abbility, mission trióhoz választható pályát. Pl ha veszek bazookát, akkor beválasztom a tankos, tnt-s küldetéseket, és beállítom a preferált mapnál a járműves térképeket.
    Ha lejár a bazooka bérletem, akkor infantry focus-os, mg-s, shootgun-os, stb missionokat rakok be, jármű nélküli pályákra.
    Régebben vegyesen toltam, de most 150-es napi rekettyevetős ár mellett, kénytelen gondolkozni az ember. :)
  • Narxis
    Nem olyan biztos az, settingsnél tankos mapokra állítottam a server keresést és mindig tankokkal vagy repülőkkel noobkodok :D szóval védve vagyok. ^^

Tényleg, ti mapokra jártok? Hagytátok vegyesen a server keresést vagy csak járművek nélküli mapokra?
  • CAC
    Majd te is megkapod a 7.62-es skulót a nationalos hátsódba! :D
  • Narxis
    muhahahaha megkapták a royalosok
  • CAC
    Mi az, hogy fogják? A postolásod után nem sokkal már 450 volt a royalos rekettyevető. Hiába léptem gyorsan be, hogy vegyek még egyet akciós áron, már nem volt. :(
  • tomonor
    gyere vazzeg, gyere :P lol, csak hülyülök, mint gondolsz amúgy, én mit akartam elérni? xD Ám ismervén az EA-t, kizárt hogy a natonal bazookának fogják megváltoztatni az árát (sajnos)