26731
Battlefield Heroes
-
sabzi #7759 nem olvastam mit írok + nem tudok írni + nem tudok edit-elni ... -
sabzi #7758 badass-t akartam írni csak nem olvastam mit írok
a shift meg hülyeségből van ott -
tomonor #7757 bass shift? o.O -
sabzi #7756 BASSSSSSSSSSSS!!!!!!!11!!!!11!shift1!!! -
tomonor #7755 apropó, megvan az alpesi dr.pepper szettem :D rohadt jó, csak most nem tudom eldönteni, hogy ragaszkodjak a klán szabályához, és hagyjam fent a lila kabátot, vagy legyek badass alpiner. :D
original
lila
-
CAC #7754 Hát ez nem sok.
Én meg már azt hittem, hogy nálam csinálta össze valami magát, amikor ablakos módban indult el a gém. :) -
tomonor #7753 http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=102855 -
CAC #7752 Srácok volt update. Esetleg valaki vágja a changelog-ot? -
tomonor #7751 most is vannak csak megfenyegették a python scripteket használókat, hogy ban lesz -
Cat 02 #7750 +1 régen voltak kevert csapatok de kivették -
#7749 köszi ! -
tomonor #7748 szerver adminoknak van játékos rendezési opció, noha illegális. -
#7747 A videóban mire véljem a 10:23 -nél hogy a royalos royalos ellen van ? -
tomonor #7746 Először is, tisztázzunk valamit: ugyanannyi nationalos csíter van mint royalos, ezt kár vitatni.
Továbbá, nincs több royalos győzelem most sem. Annyi a különbség, hogy most a Matchmaking rendesen működik addig amíg el nem éred a lvl 20-at, és olyan helyekre rak be, ahol biztos hogy nyerni fogsz (vagyis nem ELO, hanem LVL szerint) -
#7745 En sokszor csodalkozom hogy senki nem veszi eszre es nem szol be hogy egy nationalos 100% hogy aimbotot es egyebeket hasznal pofatlanul eszrevehetoen.
Szoval a chat nem igazan mervado. -
#7744 Szoktam figyelni a chatet, látom mikor panaszkodnak sokan, úgyhogy társaimat is tudom ellenőrizni. :) -
#7743 Igen mert sokkal feltunobb ha teged szopatnak, mint amikor a tarsad szopatja az ellenfelet... -
#7742 Én eddig 1-2 nationalos csitert láttam, royalosból pedig legalább 6-ot. -
#7741 A fenet.
En mostanaban beneztem parszor jatszani es kb 10bol 8 szerveren volt egy vagy tobb nationalos cheater.
Tehat ha nem is kevesebb van, legalabb annyi kb... -
#7740 Royalosoknál több a csíter. -
Tababo #7739 Csak nekem fura vagy a Royal tényleg izmos lett?
Mióta visszanéztem megnézni a 2 új pályát szinte csak royal győzelem születik.
Mehet pihenni pár hónapot megint a játék.
-
#7738 Csak hogy megtörjem a csendet! :)
Keisari az egyik kedvencem. Szerintem baromi jó videókat csinál és jó játékos is. Jó mozizást :P (én nem bírtam végignézni :D)
BFH Fragmovie
-
tomonor #7737 haver által :D -
#7736 Megoldhato sztem.
Mar csak EA-s Dr.Pepper udito kodok kellenek, ami ugy tudom nem kaphato Magyarorszagon... -
sabzi #7735 Én első körben proxyra tippelnék bár nemtudom miről van szó(bf-ileg). Vagy egy amerikai haver is megteszi, de az gondolkodik XD -
#7734 Nem szeretnék pofátlan lenni, de hogyan tudod megszerezni ? -
Cat 02 #7733 Érdekes :o -
#7732 tiszteletem, indult pár ClanBase ladder, akit érdekelt az ide látogasson -
tomonor #7731 ennek ellenére én meg tudom szerezni ^^ -
#7730 ok kösz. -
tomonor #7729 csak amerikába lehet -
#7728 Mi ez az új DrPepper kód? hogyan lehet megszerezni a kódot?
Előre is Köszi.
-
Cat 02 #7727 Options -
SaphireDraco #7726 Hol van ez a preferált mapp? -
CAC #7725 Én próbálom összehozni a felszerelés, abbility, mission trióhoz választható pályát. Pl ha veszek bazookát, akkor beválasztom a tankos, tnt-s küldetéseket, és beállítom a preferált mapnál a járműves térképeket.
Ha lejár a bazooka bérletem, akkor infantry focus-os, mg-s, shootgun-os, stb missionokat rakok be, jármű nélküli pályákra.
Régebben vegyesen toltam, de most 150-es napi rekettyevetős ár mellett, kénytelen gondolkozni az ember. :) -
#7724 Nem olyan biztos az, settingsnél tankos mapokra állítottam a server keresést és mindig tankokkal vagy repülőkkel noobkodok :D szóval védve vagyok. ^^
Tényleg, ti mapokra jártok? Hagytátok vegyesen a server keresést vagy csak járművek nélküli mapokra? -
CAC #7723 Majd te is megkapod a 7.62-es skulót a nationalos hátsódba! :D -
#7722 muhahahaha megkapták a royalosok -
CAC #7721 Mi az, hogy fogják? A postolásod után nem sokkal már 450 volt a royalos rekettyevető. Hiába léptem gyorsan be, hogy vegyek még egyet akciós áron, már nem volt. :( -
tomonor #7720 gyere vazzeg, gyere :P lol, csak hülyülök, mint gondolsz amúgy, én mit akartam elérni? xD Ám ismervén az EA-t, kizárt hogy a natonal bazookának fogják megváltoztatni az árát (sajnos)