26731
Battlefield Heroes
  • El Deloro
    Egyébként itt promo kódokról beszélnek...
    Akkor hogy is van ez? Ez is amolyan 3 napos valami, vagy örökre a tied marad? Vagy annyiban promo, hogy megmutatja, hogy ilyen is lesz ?
  • El Deloro
    (amúgy miután újraindítottam a gépet kipróbáltam a battlefield 2-nél is ugyanez volt, amúgy semmi másnál nem tapasztaltam ezt, csak a BF Heroesnál meg most mint kiderült a BF2 nél is.)

Triple post... nice
  • El Deloro
    Amúgy nem tudjátok milehet a problémám, időnként van olyan, hogy amikor feljönne a karakterválasztó képernyő akkor kapok egy olyat a 22'- es BENQ monitoromtól (full hds) (másnál is előfordul csak azért írtam) , hogy no signal detected ami nagyon vicces, mert az egyetlen megoldás ami sikerült eddig, hogy letörlöm és a beállításokat is törlöm (mert anélkül ugyanaz a helyzet) és letöltöm újra....
  • El Deloro
    Pff , akkor ez egy eléggé HOT Deal.
  • davis98
    ok bocs
  • tomonor
    nem, nem tudok, nem, nem szerzek és nem is fogok. Találjatok magatoknak amerikai havert.

Amúgy honnan a rákból tudnám hogy mibe van o_O Szerinted én vettem?
  • davis98
    Ebben van kód?
  • davis98
    nem tudsz még egy kódot szerezni? kifizetem :D
  • tomonor
    nem, egy kólás doboz, egy teljes öltözet. Ez az igazságtalan rész benne xD
  • El Deloro
    Köszi, de gondolom részenként vannak a kódok.
  • tomonor
    jah, és ha valaki belefog, hogy beszerezze a kódot, az siessen, mert csak januárig lesz beváltható a kód.
  • tomonor
    csak amerikába lehet ilyet venni dr pepper itallal. Szerezz egy amerikai barátot és meg van oldva.
  • El Deloro
    Na megtaláltam mi is ez. A kérdés, hogy szerezhetnék ilyet ?
  • El Deloro
    Üdv!

Jól sejtem, hogy ez az öltözet már nem vásárolható ?
    Legalábbis én már többször átnéztem a ruhákat miatta, de nem találtam.
  • Viktor99
    Grat! :)
  • EnZsolt
    És hiába nyomja az "i need a ride" emote-t az ember, vagy lő kettőt észre sem veszi.

A múltkor mentem a tankkal, toronyba bemászik egy gunner. Zászlót elfoglaltuk, kiszálltam a tankból körbenéztem, hogy van-e valaki, jött velem, majd odafutott a tankhoz és elment.

D:
  • Tababo
    Az meg a másik példa tényleg.
    Megérteném ha kezdő játékosok lennének de hát a rangjuk nem azt mutatja.
    Vannak igen értelmes/érdekes játékosok.
  • tomonor
    Na összejött a klán :D
  • tomonor
    én azon akadok ki, amikor az idióta nem roadblocks-hoz megy először. Aki azt a helyet birtokolja, legyen az nat vagy royal, övé a győzelem.
  • Tababo
    Mennyire gyűlölöm az idióta Snipereket.VV-n vagyunk,kezdődik a játék,rohanunk a jeep-hez (gunnerek/soldierek) erre egy idióta sniper beugrik és elhajt.
    Gratulálok!!!!!!!!!
    Mindig így van ha egy trágya sniper van a csapatban és vv-n vagyunk.

Most már lenyugodtam.
  • Cat 02 #7779
    Ha megtalálod magadtól a választ, akkor lehet először utána kéne nézni nem ?
    Ám RC nem végleges verzió, szal nem is kéne mennie vele.
  • Smithwarden
    Senki nem kapta fel a vizet, csak finoman celoztam ra hogy egymasnak ellentmondo hulyesegeket irsz.
  • Narxis
    Na megoldottam. Kár, hogy a fosozás miatt ennyire felkaptátok a vizet. Ha nem tudtok segíteni akkor felesleges hozzászólni, mert a véleményemet úgyse tudjátok megváltoztatni.
  • Narxis
  • Narxis
    Ne idegesíts már, maga játék tetszik, de az nem, hogy mindig böngészőből kell indítani.

• Smithwarden
    Na most aztan tenyleg ertelmesen adod elo magad:
    "Ha mukodne akkor is fos maradna." es "Nem ingyen jatszok vele, vettem BF pontokat."
    Tehat egy jatekert amit fosnak tartasz plussz elinditani sem tudsz, meg fizetsz is.
    Nem vagy egyszeru eset ocsem...
  • Narxis
    Honnan veszed, hogy nem vettem BF pontokat? :) Nem, nem ingyen játszok vele.
  • Narxis
    Még ha működne akkor is fos maradna, érdekes a Battleforge ami szintén ilyen működik és EA az desktopról indítható.
  • Cat 02 #7771
    Mert akkor nem látogatod meg a honlapot és nem nézed a reklámot, amiért INGYEN játszol* ezzel a fossal.

* szenvedsz
  • Smithwarden
    IE8 es FF 3.5.7-bol is tokeletesen elsore mukodik es ismerosoknek is.
    Annyira fos hogy csak nalad nem mukodik.
  • Narxis
    Srácok!

Használ itt valaki Firefox 3.6 RC-t? Hogyan indítjátok el a játékot? Úgy néz ki még nem kompatibilis a kiegészítőjük vele. Próbáltam IE 8-al indítani azt meg nem ismerte fel, azt írta használjak IE vagy Firefox böngészőt. :D

Mekkora fos ez, miért fájna nekik ha desktopról indítanám? Természetesen onnan nem lehet...
  • tomonor
    nem fognak többet BF-t adni, csak closed betaba lehetett egyszer kapni, amiért elérték az 1000000.-ik számú regisztrált hőst.

Ünnepkor ugyan lehet számítani valami aproságra, ám az olyasmi, ami csak 3 napig tart ki max.
  • sabzi
    Ne légy ilyen naív :). Bf-et csak pénzért vagy adott esetben ünnepekkor lehet kapni. Vagy olyan csak egyszer volt?
  • EnZsolt
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem a játékot, és az volna a kérdésem, hogy most akkor csak pénzért lehet BF-et kapni, vagy van rá más lehetőség is pl: teljesíteni bizonyos küldetéseket, vagy VP-t beváltatni.

Mert meglett a Conquest IV is, gondoltam csak megdobnak egy ability ponttal, vagy BF-el, de nem :)

• Viktor99
    Pfejj :P
  • sabzi
    ja, valami olyasmi ;)
  • tomonor
    *camuflouge nadrágot
  • tomonor
    :D igazából ilyet szerettem volna először:

"Gay Termi"

ám ez instant 2700 BF-be kerülne, szal... xD

Eddig pedig még egyáltalán nem költöttem a játékra, és talán fullosabb szettem van, mint olyannak aki nemtudom hány eurót költött a játékra. + még ha beleszámítom azt is, hogy a lila pólót, camuflouge, +2 kabátot VP-ért sikerült megszereznem, ami amelyek szintén kb 1500 BF-t érnek összesen... egész jól nyomom >:D
  • Viktor99
    Lila kabát az meleges :[
    (Am hülyülök de szerintem mind a kettő jó)
  • tomonor
    jah, vágom már :D internet szleng.