26731
Battlefield Heroes
  • Tababo
    Tomonor, vidit mivel veszel fel? xfire? fraps?
  • tomonor
    hát ha nem játszol jól, akkor nem is fogod :P
  • Pra
    A join gombon már rég túlvagyok (elfogadta)
    ,de nem látom magam a (rang)listán.
  • tomonor
    ott van egy gomb hogy join. Ha nincs, akkor már betelt (max 100 hero)
  • Pra
    Az SG Group-hoz ,hogy lehet csatlakozni?
  • tomonor
    über rifle + über knife = OP

Túlságosan is xD
  • Cat 02 #7913
    Sajnos igazad van =|
    Vettem 1 napra fegyvert és kést, de úgy is rossz volt. Evvan. Remélem lesz még a commando op :)
  • El Deloro
    Gyorsan helyesbítek, ez csak VV-re vonatkozik....
  • El Deloro
    Kipróbáltam a commando-t , de amit sokan nagyon "fun"-nak titulálnak az nekem csak az idegeimet tépi, a szarabbnál szarabb halálokkal együtt, hiába lesz 1 fölött a ráta, időnként lehet 8 is , de attól még ideges vagyok vele, nem jó class, legalábbis nekem.
  • tomonor
    olyat kérdezz amit meg is tudok válaszolni, lol
  • davis98
    és ez az update mikortól várható ?
  • tomonor
    és itt is van:
  • tomonor
    áhh, minden mapnak van esti változata :D Coastal fszául néz ki, a kocsik lámpái világítanak, mindjárt feltöltöm a videómat.
  • tomonor
    új update jön: twilight mánia ( -.- ) és esti buccaneer bay (vagy esti mapok)

• Smithwarden
  • Narxis
    Firefox 3.6-tal NEM kompatibilis a játék

Mondtam én, ezért kellene elfelejteni a böngészőből indítást.
  • CAC
    Én abszolút nem vagyok nagy gamer, de általában kis csapatom élén végzek. Kivéve persze, ha velünk van valami pro.
    Rám még sosem mondták, hogy csaló, én meg egyszerűen nem űzöm olyan szinten a játékot, hogy valakiről megmondjam, hogy cheatel e. Annál nagyobb ciki nincs, amikor egyszerűen jobb az ellen, és ahelyett, hogy elismerné valaki a tudását, elkezd cheatert kiabálni.
    Nálunk is volt tegnap egy commando, aki 18-1 statokat produkált, de szerintem csak jól csinálta.

Más:
    Senki, ismétlem senki ne játszon gunner után mással, mert lefelé fog görbülni a szája. Imádtam mindkét másik karaktert. Lvl 11-ig mentem velük, aztán áttértem gunnerre lvl 14-ig. Tegnap nyomtam egy soldier futamot és egyszerűen katasztrofális. Nem bírja a pogót, nincs elég skulója, egy jó tank driverrel szemben csak pislogni tud. A gunnerben sokkal több lehetőség van szerintem.
  • tomonor
    de, csinálnak, és bannolnak is. Ám ha csak képet készítenek róla, vagy rossz a bizonyíték videó, akkor feljegyzik.

Ez azért jó, mert így nem bannolják azt, aki nem is csítelt. Engem is számtalanszor jelentettek már, mert picit jobb voltam mint ahogy megszokták.
  • El Deloro
    Ebben csupán az volt a durva, hogy több óráig hackelt folyamatosan és szerintem senki nem csinált videót róla, vagy ha csinált is nem fognak vele csinálni semmit, aztán nézegetheti magának a statjait. Rá is keresek.
  • sabzi
    Amúgy még el is birom képzelni az a szörnyű.
    Pölö vehetsz BF-ért "röntgen szemüveget", amivel átlátsz falon/látod stelthot. Szánalmas lenne, de nem bírom kizárni.
  • Tababo
    kb minden második játékos csaló (enyhe túlzással).Semmit nem csinálnak ellenük csak a sok pénzt lapátolják befele...

Lassan már lehet cheat-et is venni odáig jut ez a fantastic game.

• sabzi
    Az

anime

jó PONT
  • El Deloro
    SNIPERDUDE nevű karival ha találkoztok, akkor óvatosak legyetek,vagy lépjetek ki. VIP volt a szerveren pálya végéből lekap stealthelve és 23-1 es stattal zárta a kört. :)
  • DavidVattai
    Az a zöld ruhás kislány nem illik a képbe, amúgy jó.
  • tomonor
    már nemazért, de az anime mióta számít f@sszopásnak? Valamit keversz...
  • Viktor99
    Inkább leszek Gayfish minthogy animét nézzek :P
    (Hülyül)
  • tomonor
    vagy aki mondja
  • Viktor99
    PFEJJ! Az anime buzis :[ (bocs)
  • tomonor
    igaz hogy az egész napomat ezzel töltöttem, ám kész az új sziggim a bfh fórumra :D
  • El Deloro
    Ez nekem csak akkor szokott lenni, ha lefagy a bf heroes és ki kell kapcsolni a gépet a power on/off gombbal, mert máshogy nem lehet, következő játék indításnál meg kapom a no signal detected dolgot.
  • sabzi
    :D

igen ez egy ilyen tartalmas post
  • tomonor
    érdekes hogy nekem csak akkor jelentkezik probléma a játékkal, ha VIP miatt lerúgnak szerverről. Na meg haldoklik a routerem, ám az mellékes.
  • El Deloro
    ....jó Már megint a no signal detected-es dolog van, 2x tettem újra a játékot. Imádom.
  • tomonor
    hmmm... hát ha meg tudod szerezni a cliffhangert, akkor nem szükséges BF ruhára cserélgetni, én speckó a változatosság kedvéért cseréltem le (no meg mert commandón érdekesen mutat a vastag kabát) ám ahogy gondolod.

Vagy inkább cedd meg a teljes
    honour guard settet.
  • El Deloro

A cliffhangeres meg ismert.

Ez lenne a royalo,s ezt egy bozótvágóval, aviator szemüveggel, hátizsákkal, franciasapkával nagyon jól mutatna, de nem lenne éppen olcsó.
  • tomonor
    mugshotot, és akkor megmondjuk.
  • El Deloro
    Mit gondoltok melyik a jobb ruha, royal soldiernek, royal knight nadrág és felső vagy a dr pepper ruha?
  • tomonor
    január 31-ig, elvileg.
  • Viktor99
    Meddig is tart ez az "ajánlat"? Februárig? Mert én is megpróbálok addig valakit beszervezni... :)
  • Cat 02 #7880
    Hm, asszem ma felhúzom egy szintet a karim :D