Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
hwsw fórumon már tuti gizdul, ott szeretik 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Az a kedves fórumozó, aki nem olvassa el, meg lesz b*szva 😊
A reményben nem hiszek...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1
Nem is mondtam bazzeg láttam godspeedet vmelyik nap fent egy szerveren. A buzija is kapott kulcsot D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Viktor99
Joe, örök hálám! 😊 Oké, most már csak reménykedni kell hogy a kedves fórumozók el is olvassák... 😛
joebacsi
Értékelek minden építõ jellegû hozzászólást a topikkal kapcsolatban 😉

Alien69
Ez sz*r is lesz. Bár vannak rá elvi megoldások, mint pl, egy bizonyos távolságon belül el kezd csökkenni az életerõ, meg mittomén. Ráadásul, itt nem is választhatsz, és ha meghalsz, képes 20x ugyan oda berakni. De, az igazi jó megoldás CSAK a BF2142-ben van. Ott van esélyed lélegzethez jutnod a Titán módban. :-D Nem is lehet kempelni a hagyományos módokon, és ebbe felülmúlhatatlan az ÖSSZES Bf rész közül. Még, ha másban nem biztos, mert az egyéni izlés, mert ugyebár, sok BF2-s emberke nem szeresse a 2142-t. Ez meg egyéni szoc problem. <#alien> Amúgy, efektive én is szoktam kempelni, de, nem az a fajta vagyok, hogy megjelenik, és meghal. Múltkor is, ott voltam a feléledõ pontoknál, de inkább kergetõztem az ellenfelekkel, és nem is irkáltak semmi anyázóst, pedig, ha igazi kempelés folyik, akkor azért repkednek a szövegek. <#vigyor>

Viktor99
Elismerem, nem rég járok a topikba, de már tényleg ideje lenne ekkora betûvel kiírni, hogy a bétakulcs kiküldési ideje mindeninél változó... -.-
Zs0lt1
nem hát.

ChuckyHUN
na fasza:S

Karit még mindig nem lehet törölni, ugye?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Persze, hogy igényeltem
Pedig commando-t eléggé legyengítették.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tatyla
nekem egy valami nem tetszik a sok KÖCSÖG KEMPER....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

RAZOR27
Ehh.... egész jó lett ez az update.
Most már bárki lehet Royal vagy National-ba beosztva, kicsit még fura, de jót tesz a szeróknak + a magas ping miatt már kickel a szeró.A vége képernyõ meg már rendesen mûködik.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ChuckyHUN
De igényeltél is?
volt aki azon sírt nekem xfiren hogy õõõ már regelt de nem kapott kulcsot... Igényelted? HÁT NEM AZT HOGYKELL /facepalm

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Ez hihetetlen! Az elsõk között regeltem 3 mail címmel is és még mindig nincs kulcsom :'(
Smithwarden
Sztem nincs fix idonkenti kulcsosztas.
Nezik a szerverek terheltseget es valoszinu egyre surubben kuldenek kulcsokat, ha latjak hogy minden rendben megy.
Ami fix, hogy nemreg olyan 2-3 naponkent voltak tobb ezres kulcsosztasok.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Végre nincs gomb fix, jeee 😄 Mindig benyaltam :S

davis98
7-8 órnként asszem . <#fejvakaras> vagy nem?

nickname: doki09

Hali minden kedves BF-esnek. A kulcsokat milyen idõközönként küldik, naponta?
Üdv.
ChuckyHUN
az a gomb az jó, 3 nap alatt rájöttem h a sarok aljába kell kattintani😄😄

ToCsEk
nah úgy látom volt béta update.
mindenki kapot 4k pontot megint.

So, what’s new?

* You can now reach level 30!
* We’ve added new items into the Store.
* We’ve made the tooltips in the menus make a lot more sense.
* We’ve adjusted several weapons and abilities.
* We’ve fixed that pesky button on the End-of-Round screen (you know the one I mean).
* And lots of other behind-the-scenes fixes…

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

vagyis, szar az egész<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zs0lt1
A csipás kasztnál sem nagyon. Vagy neked jön egy késsel láthatatlan módban vagy kibaszott messzirõl lelõ ráadásul 2-3 golyóból. Szóval szánalom mind2.

Wreck86
a hentelõs nénikéjét már! annál a kasztnál nem kell sok ész,ahol egy rohadt nagy kaliber van az emberke kezében😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Viktor99
Oké, oké... Reménykedjünk! 😄
foxpal
Viktor99 nyugalom már ^^ van még kulcs, jut mindenkinek...vagy nem

Bartn73
😊 Ja pont tegnap jutott eszembe hogy oda a fórumra csak regiztem kb 4 hete de kulcsot nemkértem és tegnap kértem és ma jött😊

én má óránként nézem e-mailjeimet hátha... hát ha mostanában ennyien kapnak engem se hagyjanak mán ki!
Viktor99
AZT A BÜDÖS...!!! De mostmá aztán hogy egyesek ilyen szerencsések!
Bartn73
Huh hát ezt nemmondommeg mert ugyis hihetetlen😊 (tegnap 19:25 kor kértem)

Viktor99
Mennyi idõ alatt jött meg neked a kulcs?
Smithwarden
Nem tetszik a "csikozas" es az a tetko sem amit most lehet kapni. <#kacsint>
Regi betaban voltak jobb es normalisabb tetkok.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Bartn73
Köszönet

http://play.battlefield-heroes.com/

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Play Now gombra kattintassz <.>

Bartn73
Hali nemtudnátok 1 linket adni hogy a klienst honnan tölthetem le? mert megjött a kulcsom, kb 40 perce telepitettem regiztem is de azóta volt 1 vista ujratelepitésem és most sehogyse tudom megtalálni hogy holvan ez az oldal Megköszönöm ha vlaki segitt😊

Valamit valamiért... futás/+sebzés ikonja is látszik a fejed felett ha láthatatlan vagy, így is nagyon imba a commando...

Alien69
Amúgy, ez a need medic egy nagy sz*r. Persze, nem mindig, de van, amikor a fél pályát átrohangálom, vagy mittomén, és senki se szán meg, még az se, aki elvileg erre hivatott lenne. Van, amikor meg akkor is kapok, mikor nem kérek. Az utóbbi elvileg jó lenne. Csakhogy, ha snipával vagyok, és éppen láthatatlanságot gyakorlok, akkor ebben az esetben ha sérült is vagyok, elárulja hollétemet. Pontosabban, már lõttem le snipát így, mert járt körülötte a soksok medic jel. <#bee1><#violent> Úgy lenne értelme, ahogyan mondjuk a BF2-2142-ben van, ahol azért a térképen látni is a társakat mondjuk. Legalább azt, aki ordibál. Sajna, nagyon hasonlít a BF1942-re minden téren, ami nem annyira baj, ha mondjuk 10 évvel ezelött jön ki ingyé. <#falbav><#hehe>

Alien69
Soxor, és rengetegszer. Fõleg a délutáni idõszak elött. :-D Akkor mondjuk váltani kell karaktert, és aztatat berakja. Vagy, elmész pipilni, és mire vissza jössz, lehet, akkor se megy. na bumm.<#eplus2>

32 hete és 4 napja regeltem. kicsit unfair hogy valaki 2 hete regelt és már kapott kulcsot 😄
TDC Geronimo
Mondtam vegyél magadra rendes öltözéket...így nem mutatkozok veled :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Elõfordul, bár inkább ez mint berak egy 5v0 kellõs közepébe, ahol álltok és vártok...

Zs0lt1
stfu, jó! 😛

Viktor99
Ha nem tetszik én szívesen átveszem a kulcsod! 😛
Zs0lt1
a kép lemaradt 😄

Zs0lt1
Ilyen volt már valakinek, vagy mindennapos eset? 😄

foxpal
Gondolom tevagy aki 23 hete regelt de azért ez nemolyan sok mert van aki 36 hete😄

foxpal
Amúgy az 512-s az a minimum ram😄

RAZOR27
és milyen gyorsan el is kelt 😊

RAZOR27
Ekkora szart 😊 a 24 hetes accomra nem kaptam kulcsot, bezzeg amit még egy hónapja se csináltam...