26731
Battlefield Heroes
-
El Deloro #7959 Most nyugodtan lehet vádolni, hogy lusta voltam ténylegesen megnézni ELO-nak a rendszerét, de a bfh-ban körülbelül mit jelent az elo pontszám ? -
El Deloro #7958 Látom az anime téma miondenképp benne van ^^ .
Szép lett, jók a színek is. Mit használtál? (PS?) -
tomonor #7957 nah, megint új sziggit kellett csinálnom, mert a másik túl sok helyet folgalt >_<
itt az új:
-
CAC #7956 Explorert meg ne használjon, mert -bár alapvetően fostalicska az egész- kijavítatlan biztonsági rés tátong rajta évek óta. -
tomonor #7955 o_O az hogy lehet? Elvileg csak egy szerverre van feltöltve és az a főoldal, ám egy dolog biztos: Google Chrome-mal és firefox 3.6-al nem működik egyelőre. -
Alblink #7954 Hi a hivatalos oldalon kivul valaki tud mondani egy oldalt ahonnan letudom szedni,mert valamiert nem megy egyik bongeszobe se a teleipto elindittasa.
-
#7953 A jól megszokott emberekkel meg még nem bírok játszani mert a szerverek nem kompatibilisek az updatemmel-(ünkel) (remélem csak holnapig). -
#7952 Nekem totál balszerencse az éjszaka ,remélem csak valami rossz passz, mert játszottam másfél órát és az egálért küzdöttem.
Mondjuk volt az ellenél egy idegölő marker, állandóan pirosan villogott a fél brigád ami az éjszakában elég szépen világít és a sok gunner mindig rám(commandora) ugrott elsőnek . -
tomonor #7951 sniperként ugyan ez engem se zavar, ám soldierként halálra idegesít. -
El Deloro #7950 Az sniper háború.:D Én is csipeteggetm 2 jegyű számot halál nélkül, biztos örültek ^^. -
tomonor #7949 átfognak. Ám majd ne sírjál, ha a sniperek pár másodperc alatt szednek le, és még azt se tudod hogy honnan :D -
El Deloro #7948 Nagyszerűek ezek az éjszakai pályák. Sokkal hangulatosabb remélem nagyrészt átfognak rájuk állni a szerverek. -
CAC #7947 Basszúúúús!
A pónit kellett volna nekem is kérni! :)
El Deloro:
Sajna a világ legistenibb játékának, az rts-ek alfa és omegájának, az utánozhatatlan, a megismételhetetlen, a megaüberjó Company of Heroesnak az online része is egy szép nagy teli rakott fostalicska.
Még szerencse, hogy az elmúlt 5 évben csak ez a 2 játék hozott lázba. -
El Deloro #7946 Amúgy kevés olyan online játék van ahol ennyi idióta probléma lép fel mint a BFH-ban. (technikai, szerintem rekordot döntött) Csak bele kell nézni a technikai problémák topikba... -
tomonor #7945 50 000 BF-t az accountomra! -
sabzi #7944 Egy rózsaszín pónit! -
CAC #7943 No...a post után leállt a szerver egy update miatt. 15 percet tartott az egész, és a lenti hiba megszűnt.
Akkor most egy piros ferrarit szeretnék. :D -
CAC #7942 Mostanában iszonyúan megnövekedett a programhibás kilépések száma. Most egy Windows 7-es gépet használok. A játék indítása után pár perccel(vagy néha rögtön) "the client contans invalid data (6)" hibával kilép. Általában 2szer történik ez meg -a 2. alkalommal pár perc játék után- aztán nagyrészt megszűnik.
Nézegettem a hivatalos oldalt, ahol több topictéma is foglalkozik a problémával, de megoldást nemigen találtam.
Valakinek itt esetleg van valami ötlete? -
El Deloro #7941 Dejó, ráéreztem kicsit a niperre, 9-1 ; 9-2 a baj csak az, hogy van párszáz halál ami miatt eddig kb 1 es ratiom van, mire ez eltörpül addigra biztos 25 felett leszek =(. ^^ -
#7940 Azt gondoltam ,h valami jelképes összeg kb: 10-50BF.
Ez mekkora szarrágás , pffffhej :(
Napok óta rajta vagyok egy EA kód megszerzésén de nem akar összejönni :(
-
tomonor #7939 viszont 950 BF-ért totál megéri. -
El Deloro #7938 Rákattintassz a nevedre felül, hogy kihozza a profilodat és a felső sávban van rá gomb.
xy's profile Edit My Account Change Name Get more Hero slots
-
SaphireDraco #7937 latumah egyátalán nem cheatel én vele játszottam már jó sokat és nekem is ugyanolyan statjaim vannak (ha kell mutatok képet is van pár :D) -
#7936 Hol tudom megváltoztatni a karakterem nevét?
Tudom ,h Bf-be fáj. -
CAC #7935 Köszi a válaszokat! -
tomonor #7934 1. pont úgy
2. egy bizonyos ideig megy a burning bullets, ha maxon benyomod, akkor kétszer vagy képes az ellent tűzbe bocsátani. És igen, minnél több ellent találsz el vele, annál több dinamikus damage-t tudsz összeszedni. De soldierrel egyszerre csak kettőre fogsz tudni koncentrálni.
3. a csillag azt jelzi, hogy kimaxoltad. -
#7933 Ha a csatlakozás azt jelenti ,h kattoltam a join gombra akkor igen csatlakoztam 1 hónapja ,azt nem tudom ,h aktív e még.
Fuh a Burning Bullets a folyamatos lángolás miatt a commando nagy ellensége.
-
CAC #7932 Srácok világosítsatok már fel plíz!
1. A Burning Bullets-nél ugyebár a feltüntetett sebzés az 1 db lángoló lövedék által okozott összsebzés? Tehát ha első szinten van meg, akkor 20 damage-t kap be az ellen, ha egyszer eltalálom, és a hatóidő végéig lángol?
2. Ha ismét eltalálom a már lángoló ellent, akkor nem kap új sebzést a lángolás miatt? Tehát a legcélszerűbb nem 1 ellenfél ellen használni, hanem bekaszálni a tömegbe?
3. Van valami jelentősége, hogy ha megvan egy képességből az 5-ös szint, akkor "kigyullad" a sor végén egy kis csillag? -
tomonor #7931 Jah, hogy group. Csatlakoztál már hozzá? Tulajdonosa aktív még? Frissített már az oldal?
Továbbá, itt nem KD szerint megy a mérce, hanem score szerint, azért is vagyok csak második. -
#7930 én ezen a listán kerestem magam
http://www.battlefieldheroes.com/groups/10490 -
tomonor #7929 én svédekkel vagyok speckó -
El Deloro #7928 Lehetne úgy játszani, mint egy CS-s csapat. Magyarok is vannak elegen, csak nincs nagyon olyan dolog ami összehozná őket. (legalábbis nekem ez a tapasztalatom, mindennap látok vagy 3 magyart össze-vissza, mindig különbözőek, de kapcsolat nem nagyon van csak annyi, hogy " Te is magyar vagy ?" .) -
tomonor #7927 nem az a gyerek rossz.
Van egy magyar játékos:
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/199664238
Már játszottam ellene... Nem mondom meg nyíltan hogy hackel, mert vagy nagyon jól titkolja, vagy csak nagyon erőset üt... Annó az első helyen volt a toplistán, általában csapatban (klánban) mozog, megvan az összes super fegyvere, tele van BF-el... és ha nationalos vagy, csak a menekülést ajánlom, kivéve, ha van egy jó klánod, aki megküzdene vele... -
El Deloro #7926 Hoppá mit találtam véletlenül, egy másik toplistában...
Ez már nem rossz, bár tegyük hozzá, hogy gunner. :
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/223653160 -
El Deloro #7925 Bizony, de (igaz nem kattintgattam végig) de a top 1000-ben egy darab 10 feletti kari nincsen.
(1 új kari, első köréből be lehet jutni a toplistába) -
Cat 02 #7924 Nekem 2.4 mert eleinte jó voltam, mostmár rossz :D De esélytelen, sokan belépnek, lőnek, kilépnek. -
tomonor #7923 mit nem értesz rajta? A top listán a csúcs kd ratiosok csúcsa 144 körül van, és ez meg egy dinamikus top 1000 lista. -
#7922 A ratiom nem a leg fényesebb(1.4) mert eleinte csak kavarogtam a pályákon és haltam rendesen ,de mostanra van 1792711 pontom,és átlag 7gyilokkal többet csinálok mint halok, szóval nem értem a dolgot (?)
Ma megveszem a superkést akcióban 390ért, és 145ért a pipsqueak's popper-t.
Így elég befektetnem 5Eurot = 700Bf.
Csak sajnos ruhára nem marad , de az nem is olyan lényeges .
-
Tababo #7921 Köszi -
tomonor #7920 fraps