26731
Battlefield Heroes
  • El Deloro
    Most nyugodtan lehet vádolni, hogy lusta voltam ténylegesen megnézni ELO-nak a rendszerét, de a bfh-ban körülbelül mit jelent az elo pontszám ?
  • El Deloro
    Látom az anime téma miondenképp benne van ^^ .
    Szép lett, jók a színek is. Mit használtál? (PS?)
  • tomonor
    nah, megint új sziggit kellett csinálnom, mert a másik túl sok helyet folgalt >_<

itt az új:
  • CAC
    Explorert meg ne használjon, mert -bár alapvetően fostalicska az egész- kijavítatlan biztonsági rés tátong rajta évek óta.
  • tomonor
    o_O az hogy lehet? Elvileg csak egy szerverre van feltöltve és az a főoldal, ám egy dolog biztos: Google Chrome-mal és firefox 3.6-al nem működik egyelőre.
  • Alblink
    Hi a hivatalos oldalon kivul valaki tud mondani egy oldalt ahonnan letudom szedni,mert valamiert nem megy egyik bongeszobe se a teleipto elindittasa.
  • Pra
    A jól megszokott emberekkel meg még nem bírok játszani mert a szerverek nem kompatibilisek az updatemmel-(ünkel) (remélem csak holnapig).
  • Pra
    Nekem totál balszerencse az éjszaka ,remélem csak valami rossz passz, mert játszottam másfél órát és az egálért küzdöttem.
    Mondjuk volt az ellenél egy idegölő marker, állandóan pirosan villogott a fél brigád ami az éjszakában elég szépen világít és a sok gunner mindig rám(commandora) ugrott elsőnek .
  • tomonor
    sniperként ugyan ez engem se zavar, ám soldierként halálra idegesít.
  • El Deloro
    Az sniper háború.:D Én is csipeteggetm 2 jegyű számot halál nélkül, biztos örültek ^^.
  • tomonor
    átfognak. Ám majd ne sírjál, ha a sniperek pár másodperc alatt szednek le, és még azt se tudod hogy honnan :D
  • El Deloro
    Nagyszerűek ezek az éjszakai pályák. Sokkal hangulatosabb remélem nagyrészt átfognak rájuk állni a szerverek.
  • CAC
    Basszúúúús!
    A pónit kellett volna nekem is kérni! :)

El Deloro:
    Sajna a világ legistenibb játékának, az rts-ek alfa és omegájának, az utánozhatatlan, a megismételhetetlen, a megaüberjó Company of Heroesnak az online része is egy szép nagy teli rakott fostalicska.
    Még szerencse, hogy az elmúlt 5 évben csak ez a 2 játék hozott lázba.
  • El Deloro
    Amúgy kevés olyan online játék van ahol ennyi idióta probléma lép fel mint a BFH-ban. (technikai, szerintem rekordot döntött) Csak bele kell nézni a technikai problémák topikba...
  • tomonor
    50 000 BF-t az accountomra!
  • sabzi
    Egy rózsaszín pónit!
  • CAC
    No...a post után leállt a szerver egy update miatt. 15 percet tartott az egész, és a lenti hiba megszűnt.
    Akkor most egy piros ferrarit szeretnék. :D
  • CAC
    Mostanában iszonyúan megnövekedett a programhibás kilépések száma. Most egy Windows 7-es gépet használok. A játék indítása után pár perccel(vagy néha rögtön) "the client contans invalid data (6)" hibával kilép. Általában 2szer történik ez meg -a 2. alkalommal pár perc játék után- aztán nagyrészt megszűnik.

Nézegettem a hivatalos oldalt, ahol több topictéma is foglalkozik a problémával, de megoldást nemigen találtam.
    Valakinek itt esetleg van valami ötlete?
  • El Deloro
    Dejó, ráéreztem kicsit a niperre, 9-1 ; 9-2 a baj csak az, hogy van párszáz halál ami miatt eddig kb 1 es ratiom van, mire ez eltörpül addigra biztos 25 felett leszek =(. ^^
  • Pra
    Azt gondoltam ,h valami jelképes összeg kb: 10-50BF.
    Ez mekkora szarrágás , pffffhej :(

Napok óta rajta vagyok egy EA kód megszerzésén de nem akar összejönni :(
  • tomonor
    viszont 950 BF-ért totál megéri.
  • El Deloro
    Rákattintassz a nevedre felül, hogy kihozza a profilodat és a felső sávban van rá gomb.

xy's profile Edit My Account Change Name Get more Hero slots
  • SaphireDraco
    latumah egyátalán nem cheatel én vele játszottam már jó sokat és nekem is ugyanolyan statjaim vannak (ha kell mutatok képet is van pár :D)
  • Pra
    Hol tudom megváltoztatni a karakterem nevét?
    Tudom ,h Bf-be fáj.
  • CAC
    Köszi a válaszokat!
  • tomonor
    1. pont úgy
    2. egy bizonyos ideig megy a burning bullets, ha maxon benyomod, akkor kétszer vagy képes az ellent tűzbe bocsátani. És igen, minnél több ellent találsz el vele, annál több dinamikus damage-t tudsz összeszedni. De soldierrel egyszerre csak kettőre fogsz tudni koncentrálni.
    3. a csillag azt jelzi, hogy kimaxoltad.
  • Pra
    Ha a csatlakozás azt jelenti ,h kattoltam a join gombra akkor igen csatlakoztam 1 hónapja ,azt nem tudom ,h aktív e még.

Fuh a Burning Bullets a folyamatos lángolás miatt a commando nagy ellensége.

• CAC
    Srácok világosítsatok már fel plíz!
    1. A Burning Bullets-nél ugyebár a feltüntetett sebzés az 1 db lángoló lövedék által okozott összsebzés? Tehát ha első szinten van meg, akkor 20 damage-t kap be az ellen, ha egyszer eltalálom, és a hatóidő végéig lángol?
    2. Ha ismét eltalálom a már lángoló ellent, akkor nem kap új sebzést a lángolás miatt? Tehát a legcélszerűbb nem 1 ellenfél ellen használni, hanem bekaszálni a tömegbe?
    3. Van valami jelentősége, hogy ha megvan egy képességből az 5-ös szint, akkor "kigyullad" a sor végén egy kis csillag?
  • tomonor
    Jah, hogy group. Csatlakoztál már hozzá? Tulajdonosa aktív még? Frissített már az oldal?

Továbbá, itt nem KD szerint megy a mérce, hanem score szerint, azért is vagyok csak második.
  • Pra
    én ezen a listán kerestem magam

http://www.battlefieldheroes.com/groups/10490
  • tomonor
    én svédekkel vagyok speckó
  • El Deloro
    Lehetne úgy játszani, mint egy CS-s csapat. Magyarok is vannak elegen, csak nincs nagyon olyan dolog ami összehozná őket. (legalábbis nekem ez a tapasztalatom, mindennap látok vagy 3 magyart össze-vissza, mindig különbözőek, de kapcsolat nem nagyon van csak annyi, hogy " Te is magyar vagy ?" .)
  • tomonor
    nem az a gyerek rossz.

Van egy magyar játékos:
    http://www.battlefieldheroes.com/heroes/199664238

Már játszottam ellene... Nem mondom meg nyíltan hogy hackel, mert vagy nagyon jól titkolja, vagy csak nagyon erőset üt... Annó az első helyen volt a toplistán, általában csapatban (klánban) mozog, megvan az összes super fegyvere, tele van BF-el... és ha nationalos vagy, csak a menekülést ajánlom, kivéve, ha van egy jó klánod, aki megküzdene vele...
  • El Deloro
    Hoppá mit találtam véletlenül, egy másik toplistában...

Ez már nem rossz, bár tegyük hozzá, hogy gunner. :
    http://www.battlefieldheroes.com/heroes/223653160
  • El Deloro
    Bizony, de (igaz nem kattintgattam végig) de a top 1000-ben egy darab 10 feletti kari nincsen.

(1 új kari, első köréből be lehet jutni a toplistába)
  • Cat 02 #7924
    Nekem 2.4 mert eleinte jó voltam, mostmár rossz :D De esélytelen, sokan belépnek, lőnek, kilépnek.
  • tomonor
    mit nem értesz rajta? A top listán a csúcs kd ratiosok csúcsa 144 körül van, és ez meg egy dinamikus top 1000 lista.
  • Pra
    A ratiom nem a leg fényesebb(1.4) mert eleinte csak kavarogtam a pályákon és haltam rendesen ,de mostanra van 1792711 pontom,és átlag 7gyilokkal többet csinálok mint halok, szóval nem értem a dolgot (?)

Ma megveszem a superkést akcióban 390ért, és 145ért a pipsqueak's popper-t.
    Így elég befektetnem 5Eurot = 700Bf.
    Csak sajnos ruhára nem marad , de az nem is olyan lényeges .
  • Tababo
    Köszi
  • tomonor
    fraps