26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    Helyre kis cuckerájok! Asszem be kell szermányolnom egy amcsi spant. :)
  • tomonor
    Nah, megvan a 3.-ik Alpiner settem, ezennel kijelenthetem, hogy igazi Alpesi hőseim vannak. Képek:
    Tomonor (soldier)

(igaz, a hook belelóg a kabátba, de nem érdekes)

Sniponor (commando)

(azzal az arcvédővel igazi assasin hatást kelt)

Terminatonor (gunner)

(kis badass kedvencem, imádom, hogy a kabáttól olyan tank hatású mint egy royal gunner :D )

Naszóval, hajrá USA xD
  • Cat 02 #7877
    Nerfelt semmi :D
    Régen ilyen volt (elején csak repülős bohóckodás), most meg egy semmi, max bf-es weppel jó.
  • El Deloro
    Aha, van mikor jó a statom vele, de van amikor ilyen gagyi halálokból összejön 3-4 az eléejénés onnan kell feltornázni magam. Mindenesetre élvezetes.
  • tomonor
    ha jól használod akkor nehéz megölni. Ha a nyílt utcán leálsz és benyomod a Piercing shotot, akkor ne csodálkozz hogy akár még random golyók is eltalálnak. Egyszerre csak egy áldozatra koncetrálj, de arra több percig. Ha group-ban mennek az ellenek gunnerekkel, akkor esélytelen.
  • El Deloro
    Mi a véleményetek a commando-ról ? :)
  • Cat 02 #7873
    De limitált, csak h vegyék :D
  • Pra
    A Super/uber RPG ma már csak 390Bf
  • El Deloro
    Aki úgy gondolja picit fizet rá. eBay-en meg lehet venni a dr pepper settnek a kódját 6 $-ért Buy It Now opcióban. Az kb annyi mintha 700BF-et vennél, csak ezért nem2 ruhadarabot kapsz hanem egy settet.
    Ha van amerikai barátod akkor meg gondolom, ha iszik ilyet akár ingyen is odaadja a kódot, de ilyen barátja nincs mindenkinek.

Nem a fizetést reklámoztam, csak felhívtam a figyelmet arra , hogy van ilyen is.
  • tomonor
    igazság szerint a slow és fast MG-ket, fast smg-t, fast shotgun-t, sima bazooka-t és a long range rifle-t meg venném BF-ért.
  • tomonor
    nem, BS nem sebez alapba semmit, csak ha falnak csapod az ellent, és akkor sebzi a legnagyobbat ha közelről csapod neki. De ha a magasba küldöd, és elfelejti kinyitni az ernyőt az is megöli, csak nem a te számládon.

Pra, minden ami über/szuper az 560 örökké, ami sima fegyó örökké pedig 145 BF.
  • Pra
    megvan
  • Pra
    nem tudom kihámozni a BFH fórumból az árakat.
    nem tudok belépni a store-ba mert a melóhelyemen ülök és ide nem pakolom fel a játékot,de az árakat most szeretném tudni ,mert befizetnék egy kis eurót (fizetni lehet telepítés nélkül is/naná/).
    Az ok ,h a superknife 560Bf ,de a Weapons árlistát nem találom.

tudja valaki ,h a BFH fórumon hol találom?
  • CAC
    Ez jó kérdés. Nekem is volt olyan verziója a soldieremnek, hogy 5-ös BS-sel rohangált. Volt olyan, hogy már pirosban volt az ellen, benyomtam a maxos BS-t, és simán túlélte a dolgot. Innét gondoltam, hogy nem sebez alapban semmit sem, ezért inkább átosztottam a pontokat BB-re.
  • SaphireDraco
    hát most ezt értem de akkor minek irnak neki ki pl 50 es damaget? :D
  • tomonor
    frenzy fire 5ös szinten rohadt gyorsan, rohadt nagy adagot gyorsít, volt mikor 30-on villogott az életem, elkezdtem egy repülőt éőni, és maxra visszatöltődött.
  • Keszike222
    Hát én most Gunnerrel aprítom a Natik oldalán a Royalosokat és elég jól megy :D Most tartok a 8. szinten a Gunnerom-mel :D (2 napos kari csak azért ilyen kicsi)
  • sabzi
    Többnyire az erőssége hogy milyen messzire küldöd az enemyt repülni.
  • SaphireDraco
    Amugy egy kérdés a soldiernél a bs sebzése( amit odairnak infoként) az tulajdonképpen micsoda? az mikor jön elő ? mert én ezt soha nem értem mert lvl 1 bs el nekituod vágni a falhoz ha mákod van meghal8 az másik kérdés neked adja e vagy accidentet kap csak az enemy)

Szal az tuladjonképpen micsoda? És mi változik az időn kívül a bs nél( nem nagyon soldiereztem még)
  • Smithwarden
    Mondjuk igen, a soldier a legjobb "VP gyujtesre" mert nem kell neki hasznalni mas heal cuccokat amikert fizetni kell.
  • davis98
    Nekem is a soldier jött be . Főleg a Combat medicine miatt, igaz hogy vehicle mapokon nem annyira fényes, de nekem ez a befutó. :D
  • Cat 02 #7858
    Hát ha játszhatatlan, alap, hogy vált az ember :)
  • Tatyla
    én is kipróbáltam mindet de nekem csak a soldier jött be igazán...
  • Tatyla
    blasting strike-om nincs viszont van granat spam 5/5 meg fire bullet 5/5 meg 5/2 heal és elég jó eredménnyel vagyok minden pályán már az ujjakon is,tegnap végig röhögtem mikor az új snowdone sunset pályán a légvédelmi ágyúval aprítottam a népet,már csak azon volt az egész royal army hogy engem kiszedjenek a székből,de persze mind repülővel próbálkozott :D
  • Tababo
    Amúgy az a poén hogy kezdetek óta játszok gunnerrel.
    Engem nem érdekelt hogy kit nerfeltek kit erősítettek akkor is mindig gunnerrel játszottam.

Minden mmo-ba az alapján játszottam hogy melyik tetszik legjobban nem az alapján hogy melyik a legerősebb.

Vérpistikéknek hívják azokat akik a legultrabrutálabb kasztot választják és ha kicsit gyengébb lesz rögtön váltanak.

érdekes...
  • Cat 02 #7854
    Én akkor benyomom elixirt/láthatatlanságot. VV-n pl simán el lehet így menekülni.
  • Smithwarden
    *mindegyikkel
  • Smithwarden
    Ha mar jatszottal mindegyik karakterrel valamennyit azert ez aranylag konnyen eldontheto.
    Gunnerrel tavol levo sniperek ellen nincs eselyed semmi, maximum berohansz egy kozeli fedezekbe (ha van).
    Soldierrel pedig jarmuves mapokon szar, ha a tank van kb 30-40 meteres korzeten kivul, mert a granatokat sem tudod radobni normalisan es a tapsolas sem er semmit akkor.
    Amugy ezert sem szeretem a Vehicle mapokat mert 2 kasztnak ott erosebb a hatranya mint az Infantry-s palyakon.
    A csak gyalogsagi jatekban mindenki jot jatszhat es most eleg jol is vannak balanszolva a karakterek egymassal szemben, ha eleg ugyes az ember akkor mindegyik jot lehet gyilkolaszni.
  • Tababo
    Ez így van.

Illetve nagyon látványos tud lenni amikor 2-3 soldier majdnem a pálya másik végére elhajítja a tankot.
  • tomonor
    ha a pálya túlsó végére szalad a tank, akkor nem tudod arréblökni vagy TNT felragasztani rá ám

Apropó, blasting strike csak 3 esetbe használható tank ellen:
    -szakadék széléről lököd le
    -falnak csapod
    -fejjel lefele fordítod

Amúgy blasting strike a késelő commandók ellökésére szolgál.
  • Tatyla
    ja meg gránátot spammal,az se szar dolog ám...
  • Tababo
    Hát nem tudom.Nem játszottam sokat Soldier-el.Dinamitot tudnak felrakni meg arrébb tudját ütni a tankot.

Nyílván a gunner jobb tank killer (szerintem).

• El Deloro
    Most tényleg az utolsó ilyen class eldöntős kérdésem lesz.
    A soldier mennyit ér a tankok ellen level 4-5 -ös BS-el ?
    Tegyük fel, hogy nem éppen a kis völgyben vannak BB-n, hanem valahol SS1-en a torony és a bázis között. (szóval többé kevésbé nyílt terepen :).
  • Tababo
    Én közepest használok,mind1iket kipróbáztam de az a legjobb nekem.Ami majd jobban bejön azt használd.

Na látod hogy bejött a berserkerség.

Nincs is jobb az "idióta Berserker berohanok 5-6 ellen közé" Gunnernél.XDXDXD
  • tomonor
    nem, én azt mondtam hogy írtózatos baromság, kivéve a commandónál. De az is csak addig lesz, míg az EA nem nerfeli, szal erről ennyit.
  • tomonor
    sokmindenkinek jelentkezik punkbuster probléma manapság, én csak azt tudom javasolni hogy innen bogarássz ki valamit:
    http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=34213
  • Madmano
    Szasztok.Én nyomtam régebben.Most megint fölraktam.De a PunkBusterrel megint vmi gond van.Win7 alatt.Hmm?
  • El Deloro
    A soldier csak azért vonz, mert olyan kis hangulatos.
    Amúgy gunnernél alap MG + cheeser , vagy alap MG + long range MG a nyerőbb változat?
  • El Deloro
    Nekem tegnap volt egy ilyen (valószínű szerencsésebb) berohanásom, alap MG-vel meg cheeserrel 6 ember :).
  • Tababo
    EL DELORO:Én shield 5 meg leg 5-öt használok illetve most a Explosive Keg-re gyúrok.

Taktika a következő ha több ellenfélnek ugrassz neki 1edül.

Rohansz mint állat közéjük hajítod a hordót,20-50ig beléjük sebez ez változó,bekapcsolod a shieldet,tüzelsz mint a disznó,1,2 sec alatt leszedik a shieldet ekkor jön a leg,begyorsulsz mint a szar és alig tudnak követni,tüzelsz tovább,lassan tárat kell cserélni de már nincs időd/lehetőséged mert halott vagy.

Viszont megöltél 2 ellenfelet ha jó voltál és mázlid van 3at és ne felejtsük el 1edül voltál.Általába bejön,néha nem.

Persze ehhez 1kis mázli is kell hogy a hordó a pofájukba robbanjon.Igazi BERSERKER GUNNER.Nekem bejön.Jókat szoktam röhögni.