26731
Battlefield Heroes
  • tevel
    Jól van na, ne haragudj. ezt nem lehetett kihagyni, látszott mennyire gyenge az idegrendszered.
  • tomonor
    jó már én se vágom mi van itt.

A lényeg az hogy az exploit kódokat nem lehet felhasználni a bfh új ruháihoz, sem a régi alpineresre sem.

Az új rucikért pedig meg kell szépen venni a dr peppert.
  • Smithwarden
    En arrol beszelek amit te itt belinkeltel kesobb, mivel arrol az ujrafelhasznalhatorol volt szo, nem pedig amit azelott kaptal amcsibol.
  • Smithwarden
    Mivan?
    1. Nem vagyok pipa.
    2. Ki szolt itt hozzad? - En nem, ugyhogy nem ertelek igazan es nem erdekel mit magyarazkodsz itt nekem.
    3. Engem rohadtul nem erdekel te kinek a seggebol huztad elo a kodjaidat es hova linkelted be, en a hivatalos oldal foruman talaltam negyet amit belinkeltek es par nap utan toroltek a topikot.
    4. Sajnos minden karimnak fel tudtam hasznalni azokat a kodokat, ugyhogy mar csak ezert sem lehetek pipa senkire sem.
    5. Nem erdekel az sem barmilyen kozossegi oldalra nem rakod a xarjaidat, es privatba sem fogok neked segget nyalni az csodakodjaidert, mert magasrol leszarom kb.
  • tomonor
    amikor én megszereztem az alpinerjeimet, akkor még az exploit kódnak se híre se hamva nem volt
  • tevel
    Tehát tisztázzuk, Tomonornak hamarabb megvolt a Pepper kód mint nekem, én csak akkor kerestem rá neten, amikor megmutatta az Alpiner avatarjait, azt a 4-et véletlenül találtam, de mire ide felraktam, már nem működött. Bocsi.
    Szerintem azért vagy pipa, mert már te se tudtad használni.
    De többet a közösségi oldalra nem lesz felrakva, közlöm, ha lesz, akinek kell majd priviben elkéri.
  • tomonor
    csak néha
  • kriszesz
    AZ interneten bármit meglehet találni,... csak keresni kell
  • kriszesz
    Nemtudom vannak e duhkitöréseid tomonor...;) egyébként én neten találtam a kódot... ennyit az amerikai barátrol
  • tomonor
    TE NEM TUDOD MEGSZEREZNI, ezt nem bírod felfogni? Csak amerikában lehet a dr pepper itallal. Úristen...
  • Zero07
    de a pilótás szettett mikortól lehet megszerezni vagy honnan én azt kérdezem
  • Smithwarden
    De nem erted?
    Alapvetoen NINCS ingyenes pepper kod.
    Az a srac valahogy szerzett 4 olyan kodot ami ujrfelhasznalhato volt, vagy cegen belul hasznaltak vagy csak hibas volt a rendszer fene tudja, de azoknak mar vege, ennyi.
  • Zero07
    de akkor mikortól lesz ingyenes kód ehhez?vagy majd honnan hogy tudom beszerezni?
  • Smithwarden
    A multkor itt (is) leirt kod a heroes oldalan volt fent, a forumban adta meg egy srac 3 masikkal egyutt, Tomonor is onnan vette biztos vagyok benne, amig le nem tiltottak addig mindenki hasznalhatta korlatlanul.
  • Zero07
    akkor hogy?
  • tomonor
    hogyhogy nincs ott? Nem értem mit mondasz.

Ha az ingyenes kóddal próbálkozol, azzal nem is fogod látni.
  • Zero07
    de hol van a weboldalon mert én speciel nem láttam
  • tomonor
    már működik egy hete, nemtudom honnan szeded hogy nem megy.
  • Zero07
    mármint hogy mikor lesz majd fönt Dr.Pepperen meg ilyesmi?vagy mikortól van promóció?és az a néhány gyerek honnan szerezte?
  • tomonor
    dehogynem. A régi ingyenes kódokkal nem működik, csak az megvásárolt újjal.
  • Zero07
    esetleg valami több infó erről?csak mert ez még a Dr.Pepper oldalon sincs fönt :S
  • tomonor
    nem sok esélye van hogy lesz olyan megint
  • bosco05 #8257
    úgy értettem olyan dr. pepperes múltkor is fórumon közzétett kód :)
  • tomonor
    de, televagyok magyar létemre...

Nem, és nem is lesz.
  • Cat 02 #8255
    Hm, soldierrel egész korrekt a játék.
  • bosco05 #8254
    nincs kódod véletlenül?
  • kriszesz
    Udv,,!
    megvan az elso ujj settem nemet oldalon a soldieremnek raktam be:)) fasza
  • tomonor
    itt van 2 mugshot az új rucikról

• tomonor
    új dr pepper outfitek:

-a régi kódokkal nem működnek.
  • tomonor
    egyetértek. Én speciel, ha unom az egyiket, akkor a másikkal játszom. Nem mondhatnám igazán hogy van kedvenc osztályom, mert mindegyik máshogy nyílvánul meg/más stratégiát igényel.
  • CAC
    Szerintem is mindenki azzal játszik, amivel kedve van, vagy épp bejön neki. Ezért állok értetlenül az olyan méretes balgaságok előtt, mint amit Zero kollega írt.
    Remélem célba talált nála a kis szurkapsizkám, és a lenti kommenteken elgondolkozik egy kicsit.
  • Pra
    En nem vagyok lány ,homár se n00b.
    Es azt gondolom,h ilyenen kár vitatkozni.
    Commandóval 100féle játékstílust lehet kialakítani.
    (én amúgy nem sniperkedek knife és troop )
    És ha néha játszom egy kicsit gunnerrel, aprítom a commandot /és fordítva is igaz.
    Mindig a sűrűjében vagyok és szúrás előtt dobom a Tnt-t és a troop-ot.

ja ..és tarrrarrrarrraaaaaa Lvl27 :)
  • kriszesz
    én gunnert szeretem nem pont azért mert erös, és nem hiszem hogy aki gunnerrel van egy noob;) commandoval meg énis játszok:) mégse vok homár hmm érdekes:)
  • Ulvar
    A commandoval? Azzal kell a legjobban lőni...Gunnerrel szétlövöm a világot körülöttem...
  • bosco05 #8245
    Szerintem meg mindenki azzal megy amivel akar és ami tetszik neki. Mindegyik karakter más játékstílust kíván és más élményt ad...
  • CAC
    Akkor ezt megbeszéltük jól, mert szerintem commandoval csak lányok és a homárok játszanak.
  • Zero07
    Nagy kár pedig rájuk férne.
  • tomonor
    hmm úgy látszik mégsem. :( Már javítják.
  • Zero07
    Most komolyan mi a baj azzal, hogy nerfelték a fegyvereseket?Teljesen megértem mivel ezeket 90%-ban a noobok és a 8-10 évesek használják(tisztelet a kivételnek).Legalább elmegy a kedvük a nagy menőzéstől.Aki tényleg jó az kommandóssal vagy katonával megy.
  • CAC
    I Eat Granade. A robbantós hordó a KEG.