26731
Battlefield Heroes
-
tevel #8279 Jól van na, ne haragudj. ezt nem lehetett kihagyni, látszott mennyire gyenge az idegrendszered. -
tomonor #8278 jó már én se vágom mi van itt.
A lényeg az hogy az exploit kódokat nem lehet felhasználni a bfh új ruháihoz, sem a régi alpineresre sem.
Az új rucikért pedig meg kell szépen venni a dr peppert. -
#8277 En arrol beszelek amit te itt belinkeltel kesobb, mivel arrol az ujrafelhasznalhatorol volt szo, nem pedig amit azelott kaptal amcsibol. -
#8276 Mivan?
1. Nem vagyok pipa.
2. Ki szolt itt hozzad? - En nem, ugyhogy nem ertelek igazan es nem erdekel mit magyarazkodsz itt nekem.
3. Engem rohadtul nem erdekel te kinek a seggebol huztad elo a kodjaidat es hova linkelted be, en a hivatalos oldal foruman talaltam negyet amit belinkeltek es par nap utan toroltek a topikot.
4. Sajnos minden karimnak fel tudtam hasznalni azokat a kodokat, ugyhogy mar csak ezert sem lehetek pipa senkire sem.
5. Nem erdekel az sem barmilyen kozossegi oldalra nem rakod a xarjaidat, es privatba sem fogok neked segget nyalni az csodakodjaidert, mert magasrol leszarom kb. -
tomonor #8275 amikor én megszereztem az alpinerjeimet, akkor még az exploit kódnak se híre se hamva nem volt -
tevel #8274 Tehát tisztázzuk, Tomonornak hamarabb megvolt a Pepper kód mint nekem, én csak akkor kerestem rá neten, amikor megmutatta az Alpiner avatarjait, azt a 4-et véletlenül találtam, de mire ide felraktam, már nem működött. Bocsi.
Szerintem azért vagy pipa, mert már te se tudtad használni.
De többet a közösségi oldalra nem lesz felrakva, közlöm, ha lesz, akinek kell majd priviben elkéri. -
tomonor #8273 csak néha -
kriszesz #8272 AZ interneten bármit meglehet találni,... csak keresni kell -
kriszesz #8271 Nemtudom vannak e duhkitöréseid tomonor...;) egyébként én neten találtam a kódot... ennyit az amerikai barátrol -
tomonor #8270 TE NEM TUDOD MEGSZEREZNI, ezt nem bírod felfogni? Csak amerikában lehet a dr pepper itallal. Úristen... -
#8269 de a pilótás szettett mikortól lehet megszerezni vagy honnan én azt kérdezem -
#8268 De nem erted?
Alapvetoen NINCS ingyenes pepper kod.
Az a srac valahogy szerzett 4 olyan kodot ami ujrfelhasznalhato volt, vagy cegen belul hasznaltak vagy csak hibas volt a rendszer fene tudja, de azoknak mar vege, ennyi. -
#8267 de akkor mikortól lesz ingyenes kód ehhez?vagy majd honnan hogy tudom beszerezni? -
#8266 A multkor itt (is) leirt kod a heroes oldalan volt fent, a forumban adta meg egy srac 3 masikkal egyutt, Tomonor is onnan vette biztos vagyok benne, amig le nem tiltottak addig mindenki hasznalhatta korlatlanul. -
#8265 akkor hogy? -
tomonor #8264 hogyhogy nincs ott? Nem értem mit mondasz.
Ha az ingyenes kóddal próbálkozol, azzal nem is fogod látni. -
#8263 de hol van a weboldalon mert én speciel nem láttam -
tomonor #8262 már működik egy hete, nemtudom honnan szeded hogy nem megy. -
#8261 mármint hogy mikor lesz majd fönt Dr.Pepperen meg ilyesmi?vagy mikortól van promóció?és az a néhány gyerek honnan szerezte? -
tomonor #8260 dehogynem. A régi ingyenes kódokkal nem működik, csak az megvásárolt újjal. -
#8259 esetleg valami több infó erről?csak mert ez még a Dr.Pepper oldalon sincs fönt :S -
tomonor #8258 nem sok esélye van hogy lesz olyan megint -
#8257 úgy értettem olyan dr. pepperes múltkor is fórumon közzétett kód :) -
tomonor #8256 de, televagyok magyar létemre...
Nem, és nem is lesz. -
Cat 02 #8255 Hm, soldierrel egész korrekt a játék. -
#8254 nincs kódod véletlenül? -
kriszesz #8253 Udv,,!
megvan az elso ujj settem nemet oldalon a soldieremnek raktam be:)) fasza -
tomonor #8252 itt van 2 mugshot az új rucikról
-
tomonor #8251 új dr pepper outfitek:
-a régi kódokkal nem működnek. -
tomonor #8250 egyetértek. Én speciel, ha unom az egyiket, akkor a másikkal játszom. Nem mondhatnám igazán hogy van kedvenc osztályom, mert mindegyik máshogy nyílvánul meg/más stratégiát igényel. -
CAC #8249 Szerintem is mindenki azzal játszik, amivel kedve van, vagy épp bejön neki. Ezért állok értetlenül az olyan méretes balgaságok előtt, mint amit Zero kollega írt.
Remélem célba talált nála a kis szurkapsizkám, és a lenti kommenteken elgondolkozik egy kicsit. -
#8248 En nem vagyok lány ,homár se n00b.
Es azt gondolom,h ilyenen kár vitatkozni.
Commandóval 100féle játékstílust lehet kialakítani.
(én amúgy nem sniperkedek knife és troop )
És ha néha játszom egy kicsit gunnerrel, aprítom a commandot /és fordítva is igaz.
Mindig a sűrűjében vagyok és szúrás előtt dobom a Tnt-t és a troop-ot.
ja ..és tarrrarrrarrraaaaaa Lvl27 :) -
kriszesz #8247 én gunnert szeretem nem pont azért mert erös, és nem hiszem hogy aki gunnerrel van egy noob;) commandoval meg énis játszok:) mégse vok homár hmm érdekes:) -
#8246 A commandoval? Azzal kell a legjobban lőni...Gunnerrel szétlövöm a világot körülöttem... -
#8245 Szerintem meg mindenki azzal megy amivel akar és ami tetszik neki. Mindegyik karakter más játékstílust kíván és más élményt ad... -
CAC #8244 Akkor ezt megbeszéltük jól, mert szerintem commandoval csak lányok és a homárok játszanak. -
#8243 Nagy kár pedig rájuk férne. -
tomonor #8242 hmm úgy látszik mégsem. :( Már javítják. -
#8241 Most komolyan mi a baj azzal, hogy nerfelték a fegyvereseket?Teljesen megértem mivel ezeket 90%-ban a noobok és a 8-10 évesek használják(tisztelet a kivételnek).Legalább elmegy a kedvük a nagy menőzéstől.Aki tényleg jó az kommandóssal vagy katonával megy. -
CAC #8240 I Eat Granade. A robbantós hordó a KEG.