26731
Battlefield Heroes
-
kriszesz #8239 Udv! az ieg aza Kieg robbano hordo ugye? -
kriszesz #8238 i jelentkeztem sg groupba xfiren:D remélem bevesztek, amugy a gunnerem neztem is h alig sebez elvok szomorodva h gyengitették:D de igyis jo:) egyébként miaz IEG rövidités, és h hasznaljam commando ellen?:D -
tomonor #8237 tudatosan. A késnek a munícióját is egy robbanás jelzi már. -
CAC #8236 IEG vs késelés: egyrészt örülök neki, másrészt ez nem valami bug? Tudatosan csinálták így? -
tomonor #8235 jah, default MG 4-8dmg-30%crit helyett most 2-6dmg-10%crit-et csinál.
Viszont van egy újdonság. Az IEG elnyeli a késelést :D -
#8234 mi a fene? nerfelték a gunnert? -
#8233 Én még most is online vagyok, csak lusta vagyok leszedni az x-fire-t :) -
Cat 02 #8232 http://www.xfire.com/clans/sgheroes/
Most is 4 online, bár nem bfh-zunk :D -
#8231 én még nem találkoztam magyarral sem, nemhogy sg-sel =( -
tomonor #8230 jah, emlékszem arra a meccsre... érdekes volt xD Imádunk egymás ellen játszani, ám ha eggyütt vagyunk megállíthatatlanok vagyunk. -
El Deloro #8229 És volt amikor lelőtte Sniponort :). -
#8228 én Soldier vagyok és Vehicle Focus III kész
amúgy mennyitől számít jónak az ELO?és mi az az ELO? -
tomonor #8227 én profin repülök - ennek a vidinek az elején én vagyok a pilóta:
xsear haverom véletlenül filmre vette :D -
#8226 Attól függ mivel? Gunnerrel simán megcsináltam...daráltam és kész egyszer bejött...
A legegyszerűbb ha gyorsan befoglalod a középső zászló közül valamelyiket hogy oda spawnoljon le ha meghalnál. Jön enemy lecsapod...Aztán ha szerencséd van a másik zászló is a tiétek lesz és akkor elmész a főbázishoz mondjuk oldalból vagy hátba támadod őket és darálsz aztán ha kevés életed van elbújsz ház mögé vagy valahova, gyógyítasz újra töltesz és újra mész darálni.
Soldier-el, de főleg Commandoval lehetetlenség...
Mondjuk én még mindig a Vehicle focus IIIal szenvedek...mindig kiszállnak belőle így esélyem sincs össze lőni...A bazooka is kevés még ha 2 kmről is szedem ki a tankot...vagy simán gunnerrel lövöm a repcsit az is kevés szal nem adja azt valahogy...Bár én már 14es vagyok szal vannak más küldetések és azokat csinálgatom mert azokat legalább nem kell egy körben összelőni.
Én repülővel nem tudok se közlekedni se lőni...iszonyat nehezen szedek össze 1-2 fraget... -
#8225 hát ja...e tényleg valaki nem tud egy tippet hogy tudom megcsinálni az Infantry Focus IV-et? -
CAC #8224 Rohadt jó...hamarabb kell utántölteni. Fő az optimizmus! :D -
tomonor #8223 woah. A soldier SMG mostmár k*rva gyorsan tüzel O_O -
tomonor #8222 többé már nincs, a pythont, amely ezt szabályozta teljesen letiltotta az EA. -
CAC #8221 Én is ezzel küzdöttem. Állítólag már illegálisak az 50 score feletti szerverek. Én szerintem veszek valami jobb mg-t, az alap helyett. Tán az elősegíti a több sebzést, nagyobb kill hányadot.
Más:
Pre-playben pontot ugyebár nem kapunk. Ám a kill/death értékekkel mi lesz? Mentődik a statba? -
#8220 kipróbáltam a roderick supert /very long/fast/ammo8/ és egy kalap szar.
Alig ad sebzést 12-27hp vesz le az ellentől. Most akkor ez miért super? Mert verylong-fast ?
A pipsqueak's popper /verylong/slow/ammo5/ nekem sokkal jobban bejön.
...remélem azt nem kódolták át rossz irányba(azóta még nem próbáltam... ...pedig a tulajdonosa vagyok egynek :) ).
A recoil micsoda? a kifejezést már hallotam valami erőhatás ha jól tudom.
itt mit jelent? -
kaboom #8219 Üdv
Itt egy most indult magyar battlefield heroes-al foglalkozó blog.
A cím: http://battlefield-heroes.blog.hu/
-
tomonor #8218 az kemény kis lag lehetett, biztos ausztráliai szerón voltál xD -
tomonor #8217 apropó, az új überek/superek a storeban vannak, gunnerek MG-jére nerfelés került (fele akkorát sebez mint eddig, amúgy nem vehető észre), a sniperrifle-eket teljesen átkódolták, én csak a defaultot próbáltam, ott már nincs többé recoil, ám überes haverom azt mondja hogy random irányú recoilt is bead a uber long range-esnél. Elixír tovább tart, soldier SMG gyorsabban lő.
Egyelőre ennyi. -
#8216 olyan bug-hoz volt ma szerencsém ,h bázison az ellen tankra rámentem láthatatlanul és ráraktam egy TNT-t és azzonal visszaváltoztam láthatatlanná :)
ja és olyan szoveggel dobálta le az autoadmin az embereket ,h "balance" aztán 1óra mulva engem is dobott. -
#8215 valaki nem tudja hogy hogy lehetséges az Infantry Focus IV?csak mert máma pont sikerült volna Riverside Rushon egy kör alatt 15 kill 0 halál és 2240 pont a 16-osommal de pont ki volt kapcsolva?vagy van olyan szerver amin ilyen 999-999 pont van vagy ilyesmi? -
tevel #8214 Így érthetőbb
www.youtube.com/watch?v=CayMiUI6O-8
www.youtube.com/watch?v=01N4zFNX99E -
tevel #8213 Csak most jutottak el hozzám a fejlesztői videók 2007-ből, érdemes megnézni annak a ki még nem látta, sajnos sok minden kimaradt a végleges változatból. Búzatábla :-)
nincsnincs -
tevel #8212 Volt már ilyen, és lesz is:
http://www.gamestar.hu/battlefield-heroes-beta-ellopott-jelszavak.html -
Madmano #8211 Pici OFF a lehetséges account feltörésemhez.....:a helyzet az,hogy lehet,nem új keletű ez a dolog.Igazság szerint a sógorom nemrég óta játszik ezzel a játékkal.Amíg nem tolta,esélyem sem volt észre venni.Vagyis lett volna,ha nézegetem a statomon,mikor ment utoljára a karakter.Tehát az is lehet,már pár rendszerrel előbb megtörtént a törés.Most megváltoztattam az emailcímet,a jelszót az accounton.Remélem,ez segít.És lesem a karijaim statjait a BFH oldalon.Nincs kedvem a BC2-t egy tőrt EA acc.-ra felrakni.....ON -
#8210 persze, nem is pattogok miatta :D -
tomonor #8209 na ezaz amit pont leszar az EA... -
#8208 áhh, van nekik nagyobb bajuk is, végül is csak 150 vp-t vesztettem ezzel, de akkor is :D -
CAC #8207 Akkor ezek szerint lehet játszódni. Meg kéne már lépni azt a 20. szintet. :)
Szerintem eressz meg egy mélt a staffnak, hátha megkönyörülnek rajtad. Egyébként szerintem sem volt korrekt dolog. -
#8206 ez köcsög dolog volt, ma délelőtt vettem egy rakétavetőt, és eltűnt, gondolom az up miatt... -
#8205 :)...pedig vannak jó ötletek is (A sok baromság mellett)...bakker kezdenek "elvonási tüneteim" lenni ....marhára kedvet kaptam a játékhoz most hogy nem lehet XD....nahh majd hónap XD -
tomonor #8204 nulla egész egy -
#8203 :(
Sorry for the inconvenience and extended wait heroes. Maintenance will continue but we hope to be back as soon as possible
Ma akartam játszani... -
#8202 amúgy a Suggestionsben lévő ötleteknek kb hány százaléka kerül be a játékba? -
#8201 azt írják ,h kicsit több időt vesz igénybe a dolog, mint amire számítottak. -
CAC #8200 Tán 4 órát írtak a twitteres oldalon.