Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Just chiming in to say that several e-mails have been sent out from both BFH and NFSW. Yes, some of them contain 3 Day trial codes and yes some of them contain Permanent codes, who got these is based on certain criteria (I am saying no more about this).
It's not a mistake and we have no reason to think anyone has gotten the wrong codes. " - Vitalbullet
Mindössze a PS miatt van értelme rifle-t használni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Mellettül LR pisztoly és MGL szokott lenni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Vagy én még a Rudolf's Uber Rescue-t javasolnám! távol lövõnek pedig szerintem soldier-nek a Gerhart's Uber Greatest tökéletes.
A commandonak viszont az SVD kiváló választás!Mellé pedig én Konrad's Uber Knife-et javaslom!
Minden jót!<#wave>#wave>
Petrovics, megfontolom a tanácsodat, kösz! 😊
Az M21 is longban sebzi a legnagyobbat. Olvasd már el mi van a fegyverhez irva, mielõtt valótlanságot irsz!
A Stylish/Dapper fegyók nem sebeznek többet.
Én úgy vettem észre hogy a Stiylish/Dapper fegyverek jobban sebeznek(vagyis jobbak) mint az Uber/Super fegyverek.Igazam van?
Ez abból is látszik hogy az összes távollövõ fegyver mind lassabban lõ mint ami közelre való:roderick's rifle,the groundbekar.
De ma a a deal of the day-ban vettem egy winter camo SV-98-at.
Mindig is ilyet akartam nyerni de sosem sikerült és nagyon vártam egy ehhez hasonló ajánlatot.
Visszatérve a kérdés,vélemény-hez SZERINTEM a winter camo m21 az jobbnak bizonyul mert azt viszonylag messzire is könnyedén lehet használni mivel nem ugrik el lövésnél a távcsõ.
nickname: doki09
A segítségetekre lenne szükségem! A problémám az lenne, hogy mikor funds-ot szeretnék vásárolni (bankkártyával) a visszaigazoláshoz elérve az alábbi hibaüzenetet kapom: "A kérés feldolgozása közben hiba lépett fel. Ha megszakítottál egy tranzakciót egy külsõ fizetési szolgáltató által mûködtetett oldalon, ez a hibajelenség elkerülhetetlen. Kód: NU2001"
Ezzel kapcsolatban van valami ötletek-e, hogy mi lehet a gond? Megpróbáltam már Explorer, Mozilla, Chrome böngészõkkel is, mindegyik esetben ugyan ez a hiba lépett fel. Pénz természetesen van elég a kártyámon.
A fenti problémám fennt áll azóta amióta játszom ez kb. 20 napja.
Ha meg esetleg összejönne a vásárlás, akkor milyen fegyvereket ajánlotok Nat. soldiernek és commandonak? 😊
Válaszokat elõre is köszönöm! 😊
Most már tényleg kíváncsi vagyok a valós tapasztalatokon alapuló véleményekre. 😊
pro: a Tier 1 Elite közeltávra 1-gyel többet sebez (5-8 vs 4-7)
kontra: a Winter Camo-ban több skuló van (9 vs 8)
Mivel közelre nem fogom õket használni, ezért szvsz a +1 skuló elõnnyel a Winter Camo M21 a jobb választás.
Ettõl függetlenül várom a ti véleményetek is!
Vagy csak reskin?
De, hogy mindenki örüljön: <#action>#action> 😄
nickname: doki09
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
mert az supreme XP boost 6 hónapra drága és a 3000 funds jóé jött
1: gazdagok vagyunk és vettünk NET-en funds generatort<#action>#action>

http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/518867861
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/497257427
Nagyon király <#mf1>#mf1>
De a destroyer drone kommandant az viszont király de ez a nayg árkülönbségen is látszik <#awink>#awink>