26731
Battlefield Heroes
  • Narxis
    Szemééééét :D Nekem is tegnap adott a soldimnak végre egy last forever itemet de egy szaros hectors hatred shoti volt amit még régen megvettem a kalózos ruhával a gunneremnek. :D Am. sztem tökre nem ér semmit, 1 lövése van.

Te meg ilyeneket kapsz. :P
  • tevel
    Mai speedclaw meglepetés.

Nem rossz...

• vakarcs15
    sziasztok, már működik a boku sms? mert nem szeretnék megint úgy járni mint tavaly karácsonykor
  • CAC
    Igen, ip alapján tudnának egyedül következtetni erre-arra, de a dinamikus ip-k világában ennek minimális lehet a bizonyítási alapja. Ahogy s9ns kolléga is írta, simán lehet több helyről játszani (otthoni, koli, barátnő), válthat az ember szolgáltatót, kaphat új dinamikus ip-t, stb.

Persze nem célom eladni a profilom, csak eszembe jutott a múltkori kapcsán, hogy ezt kb lehetetlen betartatni.

Narxis:
    No para. :)
  • s9ns
    Na ez amit nem nagyon nézhetnek.
    Senki nem vonhat felelősségre, ha már nem azt a címet akarod használni.
    Az ip cím meg?! :) Ha szolgáltatót váltasz, vagy csak elköltözöl és aztán majd onnét játszol akkor mi a helyzet? Nem teheted mert az EA regisztrációd az adott szolgáltató ip cím tartományához köt? :D
    persze.
    Ez olyan dolog amire fenntartják a jogot, de gyakorlatilag meg...
  • tomonor
    Az a gond, hogy én sem tudom biztosan a menetét az adásvétel lokalizálásának, de azt hiszem az IP és az aktív cím változtatását nézik a bizonyítékkal. Magyarán ha sikerül eladni úgy, hogy nem jönnek rá, és senki sem jelenti a profilod adás/vétel gyanújával, akkor jól jártál.

Viszont ha lebuksz, minden érintett profil megy a putriba.
  • Narxis
    :D inkább áruld tom mester profilját :D
  • CAC
    Nemrég volt szó, hogy tiltott az acc-ok adásvétele, és bant von maga után. Kicsit belegondoltam, és szerintem ezért nem tudnak banolni.

Mert ugye azért mert közreadok egy profil linket, hogy ezt árulom, nem banolhatnak, mert az bárkié lehet. Pl, ha ki akarnék cseszni Narxis mesterrel, akkor elkezdeném jó nyilvánosan "árulni" a profilját. Ezek után banolná az EA? Nem hinném.

Tehát a nyilvános meghirdetéséért nem banolhatnak, akkor miért? Jön egy magyar EA munkatárs és csinál egy próbavásárlást? Logint úgyis csak akkor ad az eladó, ha már megkapta a profil árát...utána meg mit banolnak?

Szóval ez az egész hülyeség. Nem banolhatnak ilyenért.
  • Narxis
    Az szép.
  • Pra
    megvan 42funds-ot adott
  • Pra
    Én rewardoltam a videó alatt vagy 4szer , és valamivel több is lett a foundsom, nem sokkal.. ..nem emlékszem mennyi volt alapból
  • tomonor
    hosszú és széles
  • MATYUSA
    az meg mi ??? lol
  • tomonor
    Most a sponsorpay videó részlegébe van egy véget nem érőnek tűnő heineken promóció.
  • CAC
    Igen. November 1-ig.
  • CAC
    Köszi!
  • MATYUSA
    500 embert meg kell ölni és kapsz 1 bazokát ?
  • Narxis
  • MATYUSA
    3 napos XP-bost code: DFFG-Z3YF-WYKZ-A3HE
  • Narxis
    De így jobb.
  • CAC
    Eddig is be lehetett kbra lőni a rank alapján.
  • Narxis
    jeeee látni a játékban, hogy ki hányas szintű
  • tevel
    # 24914, bocsi!
  • tevel
    A # 2419 post képén a mostani Royal Underworld Portal Supply Drop Daemon of Chaos setje szivárgott ki.
  • KisNagyMacska
    Nekem ebből a videoból nem jött volna le, melyik puska a jobb.... Szerintem a battle rifle elég ritkán alkalmazható sikerrel,főleg a nagy recoil, meg a sorozatlövés miatt. Közelre lehet jó, midrangere elmegy szódával, de számomra nem az igazi. Másodlagos fegyóként sem alkalmazom, akkor már inkább LR SMG vagy SR shotgun + az MGL. Amióta megvan a warfighter, az lett az elsődleges fegyverem, az MGL meg a másodlagos, másra meg nincs is szükségem. Nekem közelre és középtávra is bejön, bár van tisztességes recoil, szerintem hamar megszokható a kezelése.
  • Narxis
    Béna a használója. :D
  • tevel
    Most akkor gyengébb, mint a battlerifle? Vagy csak béna a használója?

• tevel
    Ezt nem olvastad?
  • Paka4
    ELADÓ BFH-S ACCOUNT. Már abbahagytam a játékot és szeretnék megválni a felhasználómtól. Sok bf-et vettem rá anno szóval m16 meg a hasonló fegyverek, ruhák, emote van rajta bőven és mind örökké van.
    Azért hagytam abba mert már se kedvem se időm nincs a játékhoz.
    ha érdekel írj :[email protected]
  • KisNagyMacska
    Nekem nagyon bejön a warfighter, a többi fegyót hanyagolom is jódarabig. Kár, hogy eddig nem volt ilyen smg, akkor a többit lehet meg sem vettem volna... Warfighter + MGL szerintem jók együtt, nekem más nem is kell melléjük.
  • Narxis
    Na megvettem. Nem rossz de kell egy bizonyos taktika vele. Lőhetne több granyót is nem csak egyet bár az gyorsan újratöltődik. Ez a pötyögéses lövés vele nem valami egérgomb kímélő. :)
  • Narxis
    Ja az tényleg jó lenne.
  • tevel
    Ki se lehet próbálni, csak örökbe van. Jó lenne valami 1 napos kód.
  • Narxis
    Kipróbálta már valaki az új fegyókat? Lehet velük ownolni?
  • tomonor
    Nem. A pávákra azt mondták, hogy drága és csak a legdedikáltabb játékosok juthatnak hozzá, hogy hűségüket bizonyítsák. Az nem, hogy többé nem lesz kapható, ha esetlegesen vaultokják.
  • Pra
    Én kulcsot soha többé nem veszek az biztos! egyéb ládát se nagyon.
    Ha nekik ez biznisz ám legyen.
    Csak a biztosra megyek már rá, pl ha van jó akció, "limitált" cucc stb.

Am a minap eszembe jutott egy érdekes dolog...
    Amikor a boltba bedobták régesrégen a pávákat valami horror drága összegért, akkor az volt a nagy suma mellé ,h ez exkluzív-limitált-egyszermegvásárolható-éssohatöbbémáskornem cucc ha jól tévedek.

Na azóta már vagy 3szor lehetett hozzájutni.
  • Narxis
    Erre gondoltam én is de vettem olyan szettet ami sok darabból állt, most meg nem mondom már a nevét. Én tartom a véleményem, hogy emeltek egy nagyon kicsit az új ruhák árain, talán kísérleteznek, hogy így mennyien veszik.
  • tomonor
    De mostanában a cucc minőségét is figyelembe veszik. Eddig általában a hasukra ütöttek és úgy határozták meg a dolgok árait, ám most már a jobban kidolgozott szettek többe kerülnek az átlagnál. Amit speciális itemnek szánnak, azt a ládákba vagy a Claw-ba teszik.
  • tomonor
    Sosem értettem a lovakhoz.
  • tevel
    Nem valuta, hanem deviza. Ez elektronikus "pénz". Hogy én is kötekedjek kicsit. ;)

Az hogy mennyibe kerül, az szerintem attól függ, hogy hány darabból (ruha, felszerlés, widget, stb.) áll az adott szett.