Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#violent>#violent>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
szóval ha így neked nem jó mennyél máriózni majd szólnak ha jó(bb) lesz a játék
Az utolsó killt nekem eddig mindig számolta.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Bookmark, friend, sima join. Autó fejjel lefele áll mi van, lagos szar (igen, nem feltétlen a szerver rossz, hanem a netkód). De akár mondhatnám, a meccsek végét. Mindenki meghal és levon egyet a halálból... ezért nem számolja az utolsó halált és killt
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az egyetlen bug amit eddig észrevettem az a problémás szerver keresés. De amúgy semmi baja a játéknak IMHO.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Command veri a gunner-t gunner veri a solider-t solider veri a command-ot.
De ez szinte minden hol így van.
Persze ha az egyik bénázik akkor borul a dolog.
Elértem a level12-õt<#vigyor2>#vigyor2>
BattleTag: kabel15#2672
Bár én pl jobban csípem a szûk helyeket, mert TT fan vok.
Talan VV csak ahol eleg surun vannak a hazak es eleg gyorsan talal fedezeket a gunner, a tobbi map gazos.
A torony eleg kulonleges hely mondjuk, mert ott jol tud bujkalni a gunner tehat lentebbrol sem annyira konnyu kiszedni.
De a lenyeget nezve mind1, sztem kozeptavon tul akarmit csinalhat a gunner, tok8 a terepviszony, commando abszolut a nyero ha nem benazik sokat.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ám nekem ilyen rakétavetõs pont VV-n volt, ahol a gunner a harangtorony bújkált, mi meg a kezdõ dombon szerencsétlenkedtünk 😊
Ritka balfasz sniper lehet az olyan.
Neha osszejon a raketavetovel de legtobb esetben total eselytelen.
A jatekban most a commando-gunner harc a legeselytelenebb nagyobb tavolsagbol es a tank-soldier ha a tank tartja a tnt tavolsagot.
Ma találtam rá a játékra,nagyon megtetszett a képes és videók alapján,le is töltöttem meg minden,megcsináltam a traininget stb.Gondoltam végre elérkezett a pillanat,és kipróbálhatom élesben,de csalódnom kellett...rámegyek hogy play now,elkezdi keresni a servert vagy mit,fekete képernyõ aztán visszaugrik az elejére megint connectol valamihez stb (mint a legeléjn) azt kiirja hogy connetction failed (15) -.-
Nézegettem vagy fél órán keresztül a hivatalos forumot de semmire nem jutottam...Valaki találkozott már ezzel a problémával?Ha igen és tudja a megoldást ne késlekedjen a megosztásával legyenszives😊 köszönöm😊
Nem majd 80HP val fogok egy sniperel rohangálni a pálya közepén hogy itt vagyok ide lõjetek.
mondom hogy nincs aim, max fizetõsrõl tudok de az meg kaki 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
15-0 után most ez a kör a csúcstartó 😊
semmi hasznuk, csak tönkreteszik a játékélményt
helyettük haszonsabb kasztot lehetett volna a játékba tenni
Soldierrel meg tolom a csíter lámával, ismertebb nevén tocsekkel 😄
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ráadásul tuti az lenne hogy megyünk hárman és ahogy elérünk egy keresztezõdéshez mindenki megy amerre lát.
mindenki hal 2 lövésbõl, egyedül gunnernek kell max 3 😊
Lassan be kell látnom hogy soldier a leggyengébb karakter a játékban ...
<#wow3>#wow3><#rinya>#rinya>
is10 az accnevem, vegyel fel
Swedish people are albino monkeys
2 telepítenem kéne
3 regisztrálnom kéne
Így egyszerûbb.