Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az operációs rendszeren is túl...
Elkezdtem én is játszani. Blacksheep.hu néven gyarapítom a nácikat! 😄
Ha gondoljátok vegyetek fel Friends listába. Játszatunk együtt! 😉
Az operációs rendszeren is túl...
Szal cosi 😄
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Swedish people are albino monkeys
\"Erről van szó!\"
sehogysem csatlakozik.
rámegyek hogy Play Now és semmi.
tölt de semmit nem csinál.
valamikor meg kezdene bejönni a játék (fekete képernyõ) és aztán kidob valami disconnected (15) hülyeséggel
\"Erről van szó!\"
valamikor csinálja 10 percen át és semmi valamikor meg bejön egy fekete kép mintha már kezdené behozni a játékot és kilép azzal hogy disconnect...
\"Erről van szó!\"
Az a match making?
Soha nem fog tudni játszani vagy csak azért mert tele vannak a szerverek?
Amúgy engem közbe 3x szerverre is beengedett.
BattleTag: kabel15#2672
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A honlap kérdésedre pedig nem tudok mit mondani sajnos.
Az én karim frissül rendesen. Nemrég léptem szintet és frankón frissült a karim.
Mert 7 szintü karinak nézi a mindjárt 13 asomat.
És a küldik fele sincs még kipipálva.
Amikor tesómmal játszunk õ 13 mas soldier én 12 es gunner akkor már ha 2 en együtmegyünk mindig akkor is nagy elõnye van annak a csapatnak amiben van vagyunk de általába ha belépsz egy serora csak ugy ott minden köcsög megy 1 edül amerre lát és majd ugygondolja õ megváltja a világot, televan a játék olyan köcsögökkel hogy a vv en elviszi az 1etlen autót a sniper egyedül és az egész csapat ottmarad ráadásul átlaába a sniperek mennek az autóval 100m ert utána kiszálnak mert megérkeztek a camp helyre a és a játék végéig ottmarad az autó.
Amugy alaphelyzetbe nem a sniper cast al van a problémám, minden lövöldöõs játékban szokott lenni ezenkívül nekem is van egy 10 es em és szoktam néha ide feltenni 1-1 jó kis statot 18-1 15-0 ilyesmik de akkro is kéne valami cast limit mert ha 5 van egy seron és nincsenek ott kialakult csapatok akik együttmennek akkor tönkrevágják a játékélményt teljesen
(...vagy ha esetleg mégis akkoris meghal legalább kettõ közülük is...)
a 3. percben ezt írja ki nekem, hogy:
"you were kicked by punkbuster"
értem mit jelent, de nem tudom miért írja ki?!
. : Z E L L E R : .
Asszem ezt nekem is ki kéne maxolnom 😄
Amúgy szerver válogatja.
Volt olyan idõszak mikor 4 gunnerel találkoztam egyszerre.
Ha vissza olvasol be is linkeltem egy képet!
Nem tudom nektek feltünt e vagy csak én vagyok szerencsétlen de mostanába bemegyek egy serverre ott tuti 8/5 mesterlövész. és egyszerüen meg sem lehet mozdulni olyankor mert ha kimész szabad térre vagy tuladjonképpen bárhová pár pill alatt lehentelek és szerintem ez elég rendesen lerontja a játék élvezhetõségét. be akartam illeszteni ide 3 képet csak most nem találom õket de az egyiken 3 golyó keresztezi egymást tõlem 1 méterre és az azok voltak ami nem talált el mert 1 meg is ölt 😊 ezenkívül van pár ahol a cc azthittem hogy bedöglött a monitroom mertmindenhol csíkok voltak a rohadt mesterlövészek miatt.
Nem tudom miért nem lehet valami class limitet beépíteni a serverekre:S
epic <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nem mindenki lehet PRO kocka nyelvbõl mint te... <#szomoru2>#szomoru2>
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
O
/\
ftw=for the win
ftl=for the lose
l2rb=learn to drive to roadblock
ffs=for fuck sake
wtf=ezt ha nem tudod az szégyen
gtfo=get the fuck out
stfu=shut the fuck up
etc=stb
Ez még open beta, majd akkor lesz kész, ha már nem fejlesztik tovább a DICE-osok...
GG=Good Game;GF=Good Fight;BG=Bad Game;BB=ByeBye;THX=Thanks/Thank you;SRY=Sorry; stb. stb.
Én Commando-val nyomulok, és nem vagyok low láma csíter. Ismét elmondom: Ha megveszed a legerõsebb puskát(Long range), kimax-olod a Piercing Shot-ot, és fejre lõsz(nem is olyan nehéz, mint gondolnád...) akkor 70-80DMG is összejön, szóval gunner is 3lövés...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
(A poén az, hogy gyakran a vesztes csapatból)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
amikor vége a játéknak ( tehát nyert az egyik fél ) mit jelent amit irnak hogy idézem : gg ??
De én egy olyan játékot ahol csoda kell h csatlakozz egy szerverre, nem mernék "kész" nek nevezni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ