Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Szóval vesz azért a pénzért BF pontot és azt veszi észre hogy benne van a játékban pl 10.000ft ja és a pálya másik felérõl lekapják úgy hogy semmit nem tud tenni ez ellen.
Szerintem ha ez így marad nem lesz ki vegyen BF pontokat és tönkre megy az egész.
Ja és most az EA azzal takarózik hogy ez BETA de meddig lesz ez így?
Lehet hogy 2 évig ezt fogják mondogatni hogy JA BOCS EZ CSAK BETA majd ha kész lesz a teljes.
BattleTag: kabel15#2672
az acc bannolást gondolom azért tiltotta meg az ea hogy büszkélkedhessen hogy nekünk már egy milla és nemtommennyi felhasználónk van ilyen rövid idõ alatt.
-a játék még béta, ne csodálkozzunk a feltörhetõsége miatt.
-a PB egyenlõre csak a nyílvánvaló hackeket tudja kiszûrni, és azt se mindig. Az új, mostani hackek nem a kliensbe épülnek be, hanem a klienset változtatják meg, ezért nem észleli a PB
-a fórum modok nem tudnak bannolni, csak a fórumról. Az account bannolást megtiltotta az EA. Ez azt jelenti hogy akit jelentesz azt elvileg szemmel tartják, de egyenlõre nem tudnak ellene csinálni semmit. (és szerintem nem is akarnak)
-a Fórumba tilos személyellenes, neveket említõ topikokat nyitni. Aki megteszi, annak permaban jár a fórumról. (szal ne ott jelentsétek a srácot)
Mindenesetre nekem elegem van ebbõl a report funkcióból, és úgy döntöttem magánakcióba kezdek: bármely hacker kerüljön az utamba, azt felveszem videóra és feltöltöm a youtube oldalamra. Onnantól kezdve azt csinál vele akárki, amit akar.
Mondjuk van 1-2 ötletem...
<#eplus2>#eplus2>
PB ezek szerént csak dísznek van <#levele>#levele><#levele>#levele><#zavart2>#zavart2><#duhos2>#duhos2>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Vagy legalább megnövelik az elérhetõ pontokat.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Mindenesetre VV egy picit sötétebb lesz 😉
Tuti csinálnának valamit amivel nem engedik fel a játékosokat játszani amíg ez a program vagy töredéke van még a gépükön.
Kérdés akkor hogy minek a Report funkció, ha senki sem törölheti õket, max csak szemmel tarthatja...
<#eljen>#eljen>
Én ezt találtam...érdekes belepillantani.<#ejnye1>#ejnye1>
Hack
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/205867400
A kölyöknek 10-es szinten minden ability fel van húzva 5-ös szintre.
Ez amolyan scriptelési hack.
Találkoztam már sebezhetetlen Soldierrel (37-0 ezzel a stattal végzett) vagy olyan commandoval ami 1 lövésbõl õlt le de fõleg a radar meg fejcélzó/bemérõ a "nagy divat".
Külön van Battlefield Heroes Cheta oldal.
Persze mint mindenért ezért is fizetni kell.
Ezúttal egy name exploiter/Wallhackes gyereket sikerült lekapnom.
A Theatre of War egy metajáték lesz, amelyet a fõoldalon lehetlesz majd követni, a lénege hogy a harcmezõket ott lehetlesz nyomon követni, hogy melyik fél nyer vagy veszít/veszti a területeit.
A vesztésben lévõ félnek több adót kellesz fizetni a VP-vel megvásárolható dolgok után, stb. Lesznek itt még jó dolgok, ez csak egy béta végülis.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ilyen sok nõi játékos vagy inkább sok a látens 'gay' ? :-))
HP+
Vagyis nem vettem még semmit.
A Micheal Jackson ruhákat csak azért adták VP-ért, hogy nehogy megvádolják az EA-t hogy pénzt akarjanak kihúzni MJ halálából.
Új pálya akkor lesz, amikor kész lesz a Theatre of War feature (remélhetõleg), játékmódról nem tudok.
A ruhák amúgy már készen vannak rég óta, a Closed Beta-ban lehetett látni kalózruhákat, ilyet-olyat, stb... A lényeg az hogy ezek még mindig itt vannak, ám szezonálisan lesznek majd megvásárolhatóak BF-ért.
Én szerintem nem a ruha teszi az embert, amikor meg egy sniper egy alsógatyába lelõ, mindig jót röhögök azon hogy pénzt dobott ki azért hogy pucér lehessen.
Én nagyobb ruha kollekciónak is örülnék amiket VP lehetne venni.
Szóval mégis csak angol és német <#nyes>#nyes>
* A „Play now" gombot összesen 40 milliószor nyomták meg Február óta.
* A játékosok 40% -ka a commando klasszt választotta, 37% kuk a soldier-t és mindössze 23% -kuk a gunnert.
* Átlagban a játékosok 50,4 %-a a német oldalt erõsíti, és 49,6% -uk az angol haderõt
* 1,5 millió regisztrált játékos 133 különbözõ országból
* A játékosok 75%-a a következõ országokból játszik: Amerika, Németország, Anglia, Hollandia, Franciaország, Svédország, Oroszország, Kanada, Lengyelország és Barazilia
* Az átlagos játékosok a jármûves pályákat szeretik jobban, míg a profibbak a gyalogos pályákért rajonganak jobban
* Átlagban minden játékos $20 dollárt költ cuccokra
* Az elköltött Battlefound-ok 76%-át kinézetjavításra költötték
* A top 5 vásárolt felszerelés: Kommendant's Coat, the Special Forces Officer Cap, Maverik's Sunglasses, the Elite Camo Trousers és a Marksman's Honor
* A legkelendõbb fejlsztõ cuccok: 30 napos XP növelõ, 1 napos XP növelõ, 30 napos VP növelõ
* A Battlefound-ok 5% -át jelzésekre költik
* 30 millió dollárt költöttek eddig összesen a játékosok"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Probalgasd vegig mindet, lehet osszevissza kombinalni, ingyen ujra lehet rakni oket akarmikor.
Nekem az jott be amugy hogy Leg It (sprint) fullosan 5/5 (ez a csapatnak is nagyon jo mert nekik is atadod), es utana hordodobas (nem "rugas" <#kacsint>#kacsint>) es ezek utan pajzs a maradek.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
kacsatánc xD meg a championon beszartam xD úúristen xD a titanic is kegyetlen xD
10/10 es vid 😄
a Vigyázz, ha kész lõ télleg jó xD
namost mér baj az ha felrobbantják a lakókocsikat? Piknikezel, ottlenne a szép tó, madarakkal meg nemtommivel, de eltakarja a nagy randa koszos lakóautó...és mit teszel? hívod a Szuper-Eszementet!
Más a földön alszik ezek meg lakókocsikat robbantanak fel poénból.
Meg hasonló.
Mondjuk voltak jó dolgok is benne.
Bár a hogyan készülttõl már kiráz a hideg.
Meg ami régen ment a roncstelepi harc azt imádtam még nagyin.
De van most ez az új mikor 2 cspat csinál autókat amivel aztán egymást lövik szét.
Ennek még csak 1 része volt az közepes élményt nyújtott nálam remélem a következõ még jobb lesz.
Ja és a BEST OF: MIAMI INK <#eplus2>#eplus2>
rácsmögött külföldön 😉
Hogyan készült
amerikai favágók
amerika kapuja
állítólag
küzdõsportok világa
piszkos munkák
végzetes másodpercek
megrázó történetek
ésatöbbi ésatöbbi...
kocsis/motoros: ujjáépítõk,amcsi motorok, csúcs motorok... alig van