Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én valahogy elvagyok, utánna 2kor kezdõdik az amcsi motorok a discovery-n, aztis megszoktam nézni(3ig tart)
meg még a küzdõsportok világa is király.az asszem 1kor szokott lenni.
mit kiály? a discovery-n minden király <#worship>#worship>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Secret Agent Man Finale
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Kabel: én is szoktam valamikor nézni bár a legtöbb részét annak is láttam általában vagy a scarred vagy a human giant rekláma közt szoktam lefeküdni x)
Illetve lesznek több funkciók is késõbb. Ez még nem a teljes változata a játéknak tudniillik, csak egy open beta.
Meg TS-en vagy XFIRE dumálni és úgy ölni a népet.
BattleTag: kabel15#2672
Látszik hogy freinds ben vannak.
A másik hogy nagy büszkeség lõni a kezdõt.
Na nem mintha el hinnéd, sajna nem készítettem korábbi képet.
Ergó mindenkire jut 16.6 ember <#eplus2>#eplus2>
Nálunk mindenkire jut 7.1 ember.
Na mind1 szóval a tied is szép <#mf1>#mf1>

Nézi még valaki rajtam kívül <#banplz>#banplz>
Én is rühellem mikor megveszek valami jó játékot a boltban egy jó kis multi reményében és 1 hét után semmit nem tudok kezdeni mert mindenki WH val meg egyéb csalással nyomja.
Emlékszem mikor még a COD-WAW beta volt már akkor kész volt a WH hozzá és akkor még ki sem adták a teljes játékot.
Szerencsére ezért nem adtam pénzt de tényleg nem örûlnék ha ez is ilyen lenne.
Más:
Sikerült össze hoznom egy szép STATOT 😄

21:17 még nem olyan késõn van.
P.S.: ki mikor fekszik? én 1-2-3 között, attól függ meddig játszok, vagy hogy mi van a TV-be
1. Naponta jönnek új játékosok
2. Te nem veszel BattleFounds-ot(gondolom)
Ez a net már kikészít<#idiota>#idiota> Folyton megszakad, ezért kidob mindig 2percenként, hogy "unable to connect (1002)" Persze apa meg mindig elfelejt bejelenteni..ráadásul csak tesóm gépén tudok játszani, mert az enyémen(máshol mindíg van csak szakadozik) egyáltalán nincs net...Hálókártya jó, mert látja a többi gépet...
Most nézegettem körbe a youtube-on, és kiderült: ReportMe és társai (vagy az is õ, scak több accja van) már hetek óta be van jelentve a modoknak. És mit csinálnak? Semmit. A hackerek szabadon élhetnek-e játékban, semmi bant nem kapnak, legfeljebb a PB rúgja ki õket, ám eddig egyik se távozott PB által.
És ráadásul még reklámozzák is magukat.
Ez mindennek a teteje, ha nem tesz az EA hamarosan valamit ezek ellen, én inkább megyek valami mással játszani, mondjuk TF2-vel (végülis annak a játéknak a másolata) de nem fogom támogatni az EA-t, fõleg nem pénzzel egy olyan játékkal amelyben szabadon lehet hackelni.
Fuck EA.
~Tomonor
azért kösz a javítást<#worship>#worship>
Egy nyári olimpiám vesztek össze, amikor a nation nyerte meg a biciklis aranyérmet, és a royalok meggyanúsították õket csalással és rögtön el is foglalták a nation területeit, azóta pedig a nation próbálja visszaszerezni azt.
valahol olvastam annyi a játék története <#taps>#taps><#levele>#levele>
Meg végülis a játékban az tévhitt hogy németek meg angolok harcolnak. Itt Royal és Nation van, tulajdonképpen a VV2-höz való hasonlítás csak a design elemek miatt vannak, amúgy semmi köze a játéknak a való élethez.
A vicces dolog viszont az hogy még reggel reportoltam a csávót és még mindig nem bannolták.
Tönkreteszi más "noormális" játékos szórakozását a kocsoglámája...
<#zavart2>#zavart2><#duhos2>#duhos2>
Ha ilyen a felfogása akkor biztos megváltoztatja az IP-jét és csinál új herot bármikor.
legyen ennyire egyértelmü ... <#levele>#levele><#levele>#levele><#banplz>#banplz>
A legjobb moviek rengeteg atlagos es unalmas felvett alapanyagbol jonnek ossze.
Sztem csak egy poenos/erdekes uj modszert akart bemutatni, nem komoly kill/death aranyt. <#kacsint>#kacsint>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Én ahogy meghallom hogy gép van valahol azzonal sniper piercing shot és szedem is le 2 lövésbõl!
Mindenki úgy csinálja ezeket a 'pro vagyok' videókat hog nem vágja bele a mellékterméket. És általában abból áll az egész.
Ahányszor átült a szárnyakra, annyiszor zuhant le a repülõ a talajra, életet vesztve. Elég kicsi az esélye hogy túlélte, fõleg ott a csónaknál.
Ráadásul, leugrott a csónakra, megkéselte a két snipert. És? azok 5 másodpercen belül újraspawnolnak és ízekre szedik. Szal jónak lehet hogy jónak tûnik, ám elég vesztes stratégia.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ez a gyerek sem semmi!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ahol van:
Gyõzelmünk lesz a vesztetek.
Min vesztetek össze?
Tehát a "ha vesz(t)etek" helyett:
"ha vesztettetek", "ha veszítettetek".
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ratio: 13.9790
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?