Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem teccet van rosszabb vidi is (így utólag)
Szétyer
nemértem miért nem tudsz visszaolvasni... minimum 500kérdés a 6600üzenetbõl az hogy lehet e törölni...

Tomonor: nekem mondod? sok hülye megy arra amerre lát, ma is mikor játszottam senki se válaszolt arra hogy "any1 teamwork? -.-

Bazdmeg, hihetetlen mennyi idióta noob gyerek játszik ma a national oldalon -.- komolyan.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

nem

karaktert lehet törölni?
aaaaaaaaaaaaaaaagy

mivaaaaan?
kicsit elborult az agya mindenkinek?😄
Snexi
zzzzzzzzz

Viktor99
Na kié lesz a Z?
Szétyer
cccccccccc

Viktor99
bbbbbbbbbb
aaaaaaaaaa

Viktor99
Level 2 - +1HP
Level 4 - +1HP
Level 6 - +1HP
Level 8 - +1HP
Level 10 - +1HP

=

5HP
Ezt amúgy te honnan tudod? <#vigyor4>

Viktor99
Ajj istenem mit akarsz ezzel? TUDOM!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Viktor99
Úgy értem ha már felk**ta a rendszert akkor legalább normálisan tette volna... Nem hagyott volna ki dolgokat. Szóval kretén!
nem inkább maga a hacker a kreténfajta?

lvl 10-en tud majd csak 5öt 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Viktor99
Elég béna ha csak 4-et tudott 5-ösre húzni :S De hát a a hackerekbõl is van kreténfajta <#idiota>
a csalóknak inkább az ip címüket kéne közzé tenni, attól megfosnának rendesen😄
régen amikor cabaloztam egy gyerek összegyûjtött jó pár ilyen csalót (botot) beküldte õket meg hogy mikor és hol botoltak és még õt bannoltákXD
még szerencse hogy BFH-ban nincs ilyen😄
nem sok értelme lenne, nem gondolod?

davis98
Azt szeretném még kérdezni, hogy a PTE-n lehet BF pontot venni ?

nickname: doki09

davis98
Ok értem 😊

jah, van belõlük egy pár, és sajna nem bannolják õket, szal semmi értelme õket jelenteni.

Szétyer
És?

davis98

annyira nem 😄

akkor bocs <#szomoru1>
de azért jó vidi
Szétyer
Neked ugye nem indul a játék? mert úgy, hogy nem is (tudsz) játszol/játszani, ne gyanusíts valakit meg azzal hogy hackel. Az elsõ ahol ...-ot ír, az csak serverlag, mindennapos, ma is volt ez nállam sokszor, a második, ahol "1 lövésbõl kinyirja", egyértelmûen látszik hogy megvan vágva, a harmadik csak egy bug, de nem is értem miért baj, mert semennyi HP-t nem vett le, ráadásul a villanás se a csõ végénél van, hanem a falon(ami amúgy kerítés xD ) belül van, szóval csak modelezési hiba <#beka3>

nincs ott semmiféle hack. Elõször is, amikor átment a kocsival a royalistán, az nem hack, hanem a szerver hibája. Ugyanis ez a videó még a Closed Bétában készült, és ilyen laggok/bugok még gyakran elõfordultak, velem is nemegyszer, legfõbbképpen akkor amikor repülõvel próbálok wingclippelni.

A 2. hack amit említesz sem hack, ha jobban odafigyelsz, látod hogy nem hal meg, csak az deathcamot mutatja, ami = kivággot véletlenül egy kis részletet a videóból.

A 3. az egy bug, mindennapos.

Ha igazi hackereket akarsz látni, akkor az én videóimat nézd.

és lehet az 5. perc elején is ahol egy puska áttmegy a falon de lehet ez csak játék hiba
sõtt szerintem a 4. és 5 dik perc közt is itt a hacker mert gunner és egy lövésbõl leszedi õt
tudom hogy nem szeretitek a a beszûrt vidiket meg a hackereket de ez véletlen videózott le egy hackert😄 (2. és 3. perc között valahol majd látni fogjátok ezt írja majd: ...)

küszi szépen

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Szaisztok!
Nem tudtokv alami weboldalt ahol meg lehet nézni meik lvl ön mien cuccokat kapunk? bf esekre is gondolok

Szétyer
Same. Repüni könnyû ha ráérzel, és csak jönnek a wingclipek, fõleg BB-n.

Aki: Mostanába annyi faviccet mondtam, hogy a barátaim baltával támadnak.

a repcsit nem érdemes kamikázére használni, mert összesen kettõ van belõle egy csapatnak, és mások akik tudnak repülni, azok anyázhatnak érte.

Inkább tanulj meg repülni, és wingclippek ezerrel 😄 Egy-két alkalommal az egész meccset a repcsimben töltöttem, és 9 killt csak wingclippekbõl szereztem.

Viktor99
reccs
bb pályán engem egyszer feltapsolt a tankommal együtt egy soldier, a híd és házak között menõ úton a hegy tetejére😄. onnan alig bírtak kilõni, én meg el tudtam onnan lõni a házakig,hajóig,meg a national elsõ zászlójáig😄
kösz a tippet 😉
írjatok már sûrûbben
valami vicceset😄
fogol egy repcsit és kamikáze
am ténleg tankot ellopni a másik csapatból és elvinni a picsába XD
találd fel magad.

de am. a bb mapnál még elégszar, mikor a hajónál spawnol mindig le és elvitték a kocsit. próbálnál a hajó orrán lévõ repedéstõl eljutni a lépcsõig, ami felvezet a házakhoz,de egyszerûen mindig kilõ egy kemper mire eljutnál oda. a mi kommandósaink meg persze épp tankot próbálnak lopni, vagy kóborolnak a világban és b@sznak segíteni😄.
engem csak a kemper kommandósok idegesítenek, de általában megkérek egy csapattárs kommandóst hogy szedje már le a kis gecit😄.
Ha késsel jönnek felém, akkor pedig hátrálok és lövök ezerrel és próbálom belevezetni egy kiálló pixelbe, amitõl nem tudja átugrani a homoksáncokat😄
egyedül akkor van gáz, ha hátulról jön és nem veszem észre:S
lol
kabel15
Na ez értelmes volt "Én engem" <#banplz>

BattleTag: kabel15#2672