Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Én engem az idegesít hogy mindenki szídja itt a kommandost.
Tegnap nyomtam egy szerveren és gyerek végig sírta a pályát hogy hülye kommandósok mindig leszedik. Ez nem is lett volna gáz ha egész végig nem a hajó elejében kempel és onnan ló mindenkit.
Naná hogy leszedik tiszta célpont. BB map volt aki nem tudta még esetleg beazonosítani.

BattleTag: kabel15#2672

egészpontosan, a kommandós felé kell menni jobbra-balra oldalazva, ha van Leg it vagy Elixir akkor azt is nyomd be közbe.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

hidd el, az ugrálás nem segít. Legalábbis ellenem nem.

Viktor99
😄D
am a commandót csalogassam? ha késsel jön azt nem kell csalogatni soldierrel széttkapom mint a szart
arra szoktam figyelni hogy pontosan célozzak meg ugráljak össze vissza
de majd megpróbálom x)
Legjobb csalogatni. Ellen azt hiszi h õ üldöz téged ,közben te vezeted õket a TT-kre.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

itt küzdeni kell a killekért. Apropó, ha azt akarod hogy más kommandó ne lõjjön le téged, csalogasd õt be egy sarokba. Aki csalogat azt én általában hagyom. Mondjuk nem szoktam mindig késsel menni, mert nincs pontom a poisoned blade-en.

ez se jóXD na lehet xp baja van majd újra lesz rakva
am még a commandókhoz annyit hogy én csak azt utálom amikor elkezdek valakivel 1 az 1ben lövöldözni mindjárt meghal nekem van egy csomó hpm még akkor jön egy másik el tudnám mind a 2-t rendezni és lelõ egy commandó , az csak egy dolog hogy lelõ de megfoszt attól a jó sok kis scoretõl amit szerezni tudtam volna
ha meg az én csapatom commandója üti le az ellenfolet az se valami élvezetes mert elveszi tõlem az embereket és õ szart se harcolt érte
nyugi, csak master szerver lag. Pár óra múlva fixálódik.

kabel15
O.o

igen. Ám a PTE-n nem az lesz a lényeg hogy nyomuljatok. Ott inkább partizni szoktunk a DEVekkel, néha ha összejön egy jó csapat akkor nyomolunk is, de a lényeg hogy itt nincs vesztes/nyertes. Szal ha gameplay-t akartok, akkor ne a PTE-tõl várjátok azt el.

haha
lehet leszedem pte-t az lehet menni fog a gépen x) bár ugyan az a játék
oda másik acc-al kell regelni?
Szétyer
nem, felrakja újra a Heroes-t, de egy PTE mappába, szóval mind2vel tudsz játszani...Csak PTE-n nagyon kevés az ember

kabel15
és vissza is lehet menni simára?
Vagy akkor már maradni kell?

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

PTE-re hogy lehet bekerülni?

Szétyer
Na hogy örüljetek: Valószínûleg eggyel kevesebb lesz a commando xD Ma a PTE-n csináltam egy soldier-t, és nagyon ráéreztem. 😄 szóval alapon is csinálok 1 új acc-t(régi tele van és nincs benne national soldier, csak royal)és megyek erõsíteni a nationalt

Nincs gondom ha 1 vagy 2 van de amikor már 4-5 na az elég szánalom.Aki124 jól írta tuti hogy többsége amiatt játszik vele mert õt is már párszor leszedték és felidegelte magát és ennyi.

Csak annyi hogy mostanában lehet csak véletlen de rengeteg commandoval találkoztam.(Igazából ebbõl jött fel a vita de lényegtelen.(
A saját csapatomnak is a több mint a fele commando...már 2 napja.

Ja a legszebb hogy rohanok a (saját csapatom) geep után és látom tele van commandoval...no comment...azonnal lépek is ki.

kabel15
Én commandos vagyok mondjuk még csak 13-as de szerintem a commandost a leg könyebb leszedni vele.
kevés hp nekem PS nélkül is 2 lövés.
A másik meg tudni kell hogy hol lehetnek. meg néha meg kell álni 1-2secre és végig nézni gyórsan.
Tuti lesz olyan stealth ben lévõ játékos aki éppen akkor gyógyítja magát.
Azokba bele lõsz 1-et és végük. vagy éppen mikor benyomják a PS-t
Könnyû ez.

ez a baj mindenki megunja hogy a commandók széttlövik a seggét mérgébe megy commandót csinálni de ezzel nem a többi commandót szopatja meg hanem a gunnereket és a soldiereket XD (mondjuk amikor én párszot játszottam néha lelõttek a commandók de nem olyan vészes és felbaszni se tudtam miatta az agyam<#vigyor>)
bár én szerintem nem tudnék egy helyben ülni és nézelõdni hol vannak az emberek , mondjuk a láthatatlansággal odamenni késsel vicces lehet (bár a soldier-t nehéz még úgy is megölni)
Igen amúgy ez igaz.Megyek,kapom az elsõ lövést puff 80...megfordulok felnyomom a pajzsot de közben kapom a következõt...lövök de messze van kapom a harmadikat és halott vagyok.

Ja és tankkal játszok...szerintem ez kicsit durva.
Pro Commando ellen senkinek semmi esélye...ennyi.

Köszi a választ Tomonor.<#eljen>

xfire, ám sajna vistám van így nem tudom szerkeszteni a videókat (vista nem kompatibilis a Sony Vegasommal)

@ kovácswarden:
csak az a jó kommandós amelyik tapasztalt, a többiek jó ha épp szereznek 500 xp-t egy menet alatt, és 3 killt.

Smithwarden
Tisztaban vagyok a karakterekkel, mindegyikbol van 20as feletti.
Es nem igazan szoktak "folyton leloni", gunnernek/soldiernek 2.5os feletti a szorzoja, commandonak majdnem 4es, es ezeket nem gorcsolve hoztam ossze, hanem normalisan jatszva kozben hulye kuldiket is megcsinalva, afkban oltek sokszor, de nem szoktam gorcsolni a szorzo miatt, nekem fontosabb a jatek mint a k/d.
A kommandost mondhatom fo karimnak, de akarki akarmit mond egy jo kommandos ellen ha eleg ugyes, egyszeruen nincs eselye a masik ket kasztnak, legfeljebb ha egymas seggeben mennek es toljak a healt folyamatosan, de akkor meg a sniper megvarja a megfelelo pillanatot es harc kozben lovi ki oket.
A lathatatlansag miatt mindig ove a kezdo loves es ez hatalmas elony a tobbi amugy is eros dolga mellett.

Na igen én meg Gunnerhez szoktam de nagyon és National oldalon persze.Valahogy nagyon bejön a Gunner.Ha csak Soldier meg Gunnerer van a pályán akkor én is csinálok 14-3 meg 22-6 K/D-t.

Ismerem a kasztot tudom mit hogy mikor idõzítsek...ennyi.

Félreértés ne essék...az nem zavar ha van a ez ellenséges csapatba 1 vagy MAX 2 Commando.Akkor nagyon jól elvagyok.

Valahogy mostanában rengeteg Commandoval találkozok.Lehet csinálok egy Gunner videót kedv csinálónak.<#vigyor4><#vigyor4>

Tomonor mivel csinálsz videókat?
xfire?
Bocsánat nem vágom ezt a dolgot.<#wilting>

áá nekem nem kell kés, csak a végsõ esetben 😄 Pisztolyt szerintem meg csak a láma kommandók használnak. Vagy azok a kommandók akik a unique térre gyúrnak (vesznek egy long és egy low range pistolt, és azokkal nyomulnak)

csak irigykednek, mert a commando a leglustább játékmód ha campelsz.

Ám ha folyamatosan mozgásban vagy, akkor nem csak több killt szerezhetsz, de tapasztaltabb is leszel (pl: menedéktéren)

Szétyer
pontosan, nekünk csak 80HP-nk van, és nincs Heal-se, csak a tapasz... az meg drága, és semmit se ér ha belédlõnek 1et akkor abbahaggya...
Szerintemis VV-n könnyû commandoval, mert: nem kell oda Srifle, fogod a stealtodat, meg a késed... ennyi...

ja, hát aki commandoként kiismeri a helyes taktikát (nem campelésrõl beszélek), az minding 10/1, 12/3-as K/D-vel fog távozni a szerókról.

Aki nem hal meg egyszer se az általában vagy campel, vagy sok a 'noob' royal, de inkább campel.

Ám igazán sok pontot és killt soldierként szereztem, most éppen 22-es szinte ki szeretném tolni a commandomat (lvl 5 piercing shotra kíváncsi vagyok) és annyi hiányzik.

Ám azt meg kell mondjam hogy gunnerként nagyon rosszul játszom, talán azért mert teljesen más taktikát követel az egész, vagy csak egyszerüen low lvl, sok halál.

Ám van egy royal commandóm is, és eszméletlen mennyire nehéznek találtam úgy a játékmenetet. Egyszerüen a nationhoz vagyok hozzászokva.

Szétyer
Nemtom mért van mindenki felakadva a commando-val...
Szerintem mindegyik ugyan olyan erõs...Commando erõs PS-tal,Gunner Shield-el, a Soldier-nek meg ott a heal...ennyi erõvel én is nyavajoghatnék:"Dehát a gunnernek van 150HP-ja, akkor minek neki még pajzs is?? he??" Módon... -.-

Elõször is: nem fognak könnyíteni rajtuk. Nekem soldierként nem okoztak gondot, sniperként meg fõleg nem okoznak gondot.

Másodszor: én VV-ben tudok a legjobban fraggolni sniperként, mert kiismertem hogyan reagálnak a royalok a dolgokra. 😄

Harmadszor: ha nem tetszik hogy folyton lelõnek, legyél te is commando. Meglátod mennyire nehéz nekik a játék a 80hp-ükkel.

Tényleg ha már itt vagy.Megtudhatom milyen néven játszol?Ha nem gond...

Amúgy meg pont most jöttem vv-rõl és iszonyat...5-6 commando.Semmit nem tudtam csinálni...80-90eneket lõttek belém ha meg közel megyek gyorsaság meg füst és ennyi már azt sem tudom hol van.

Akárki akármit mond egy profi Sniper ellen senki nem tud semmit tenni....brutális.
Igaz Tomonor?<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Te is nagyon durván játszol commandoval már láttam.

Na mind1...

Smithwarden
Nincs lehetoseg.
Szerintem is valoztathatnanak a commandon, gyengithetnek valamennyire.
Talan Victory Village-n nem olyan erosek a sniperek, mert surun vannak a hazak es nem tudnak olyan messzirol lovoldozni mint mas mapokon, kevesebb a nyilt terep.
Es vannak csak VV-s szerverek, talan azokra erdemes menni soldierrel vagy gunnerrel.

Sziasztok.Nincs lehetõség arra hogy csak Soldierekkel meg Gunnerekkel játszhassak.

Már nagyon unom 2 napja hogy tele van a játék Commandoval.Lassan már csak az lesz!?Biztos nagyon izgalmas játékok lennének ha csak Sniperek lennének...pffffff

Jó lenne olyan szerver ahol nem lehetne Commandoval játszani.Szerintem csak ott játszanék<#eljen><#eljen><#eljen>

Smithwarden
Public Test Environment.

kabel15
Mi az a PTE?

davis98
Oké Köszönöm !

nickname: doki09

PTE-n már játszható, ám még a normál játékba nem rakták be.

http://kephost.com/view-365_BFHeroes_2009_08_07_13_52_52_9.jpg

az adminnak elege lett a vérontásból xD

davis98
Az EA már megcsinálta az új patch-et ?

nickname: doki09

mostantól örökké meg lehet venni a fegyókat BF-el.

DarkHorSe
Nem kell okoskodni, siman mukodik win7en.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Ajaj.Asszem,nem germózok vele.Majd csak csinál vmit a Punkbuster-t gyártó cég Win7-re.Addig marad az XP-n.Köszi a válaszokat.

Csak ne a W7 saját virtualizációs cuccával 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szétyer
"Operating system: Windows XP or Windows Vista" Elvileg csak XP-n vagy vista-n futna, de ha Win7en nem is megy, csinálsz egy virtuális gépet ahova XP-t raksz(mert vista-n nagyobb a rendszerkövetelmény) és oda felrakod a heroes-t

DarkHorSe
persze, nekem siman fut

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Hali.Van már olyan Punkbuster,ami megy Win7-en?Magyarán:megy a BF Heroes Win7-en?

most estére megjavult akármi baja is volt😄
Szétyer
Én kb 2 hónap alatt találkoztam 1 aimbot csíterrel... Engem nemzavar a WH, vagy akármi más, csak ne aimbot-oljanak.
És attól h megtiltotta a EA a DICE-nak, hogy ne bannoljanak, attól m ég blokkolni lehetne az accountokat.