Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, de ez van. Hátha mellélõ, esetleg én critelek véletlen többet. Mondjuk überrel csomószor volt 30as crit.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zero07

no kérem a minõség nem a legjobb mert a Fraps bekavart

jah, nem azzal van a gond hogy nem lehet jó lenni a simával. A gond azzal van hogy az überrel könnyebb. Például, tegyük fel hogy neked simád van, az ellenségnek superje, mindketten 22-es szinten vagytok ugyanazokkal az abilitikkel, widgetekkel, stb. Na most, mindketten soldierek vagytok, alacsony a HP-tek, viszont te megpróbálsz bebújni egy falhoz... és éppenhogy sikerülne bebújnod, meghalsz, mert az ellenségnek nagyobb crittet adott.

Errõl van szó.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Jobbak persze ^^ Mondjuk most vettem 150-ért simát, el vagyok azzal is.

Lupous
De azzal hogy kétszer írtad a crittet azzal nagyobb nyomatékot kapott a mondat...így egyértelmûvé téve azt hogy a super/über fegyók igenis jobbak mint az alap (Persze alappal is lehet alázni ...az számít hogy ügyesebb legyél XD)

a crittet kétszer írtam, upsz :X

nos, több bennük a töltény, gyakrabban nagyobb crittet adnak, kevésbé szórják szét a golyót, és nagyobb crittet adnak = erõsebbek.

igen, elég nagy hülyeséget mondtál.

Most eddig ugyebár vannak a Tier 1-esek, a Tier 1 Stylishok, a Tier 1 super/uberek, és most jönnek a BFBC2-es Tier 1 uber stylishok.

Aztán meg majd a tier 2-esek jönnek, amit mindenki tier 3-masnak hív félreérthetõ okok miatt.

A youtube-nak fel kell dolgozni a vididet azért megy a process, ha örökké tölt akkor a video nem youtube kompatibilis.

Lupous
E'stenem...mennyi bajod van XD...ahogy látod itt az emberek nem a videókkal foglalkoznak fõleg XD (De persze lehet hogy tud valaki segíteni)
Szerintem ha biztos választ akarsz akkor keress egy videós topikot...(Én sajna nem took megoldást a problémádra...nem értek hozzá picit sem XD)

Zero07
EDIT:már megoldottam
de mi ez YouTube-on?This video is not yet processed?

Zero07
nem igaz!most az új filmnél is kicseszett velem.már eljutok odáig hogy mentse de ezt írja ki:
V4 ERROR:Could not allocate memory for Fraps codec
Width:800 Height:600
AllocSize:1750176
aztán ezt ha leokézom akkor meg csak a becsült idõ nõl a végtelenségig.mit tegyek?

hat szerintem huhuuu hulyeséget mondok, de lehet lézerfegyverek lesznek😄 vagy modern fegyverekjo kérdés😛

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Egyébként nem tudod néztétek-e, de über fegyók elvileg nem erõsebbek a simánál. Csak több töltény és crit 😊

Ill tomonor, az új fegyverek milyenek lesznek ? Mert elõször volt a 2+ überje, a mostani új über, meg az alap fegyveré.

Zero07
jaj bocs ez nem a film linkje 😄
http://www.youtube.com/XDomg13 szal itt nézzétek meg

Zero07
Fraps.de már mindegy kezdtem egy új filmet
addig is itt a kuzinom filmje

itt nézzétek mert itt van hang

ha xfire-vel vetted fel akkor baszhatod.

Zero07
pls segítsetek!fölvettem egy videót minden jól ment de amikor elakartam menteni eltûntek a részei

nem tudjáto az miért van h a lövéseim nem sebzik eggyik kasztotsem, se commando se soldier a 30 golyobol ha 3 sebzést ir..XD

ez egy valódi gémboj

Vaxi
nem, ez egy gém 😄DDDD
"imádom ezt a gémet!"
😄DD
csak kötekedtem picit 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ez én vok,,,???XD

Vaxi

A repülö iranyitasaba meg könnyû belejöni olyan jol kezelem, h egy pályán egészvégig repóltem, és szereztem 10-killt is 0 halállal.😊 imádom ezt a gémet!

Mia fene, Soldieremmel jobban zuzok, mint gunneral szepen legyengitették a gunnert... amugy egész könnyu a játék sose rossz a statom általában 15 kill és 4 halál😄

Lesz 2 téli, meg 2 nyári 😄

onnan hogy a promóció elején az EA kijelentette hogy 2x2 féle szett lesz.

Nem szóltam, gond megoldódott ^^'
Hát, kipróbáltam ezt a csalóst módszert és nekem, csak Mass Effect 2 jutalmat akar adni :S
Lupous
Tomonor, honnan veszed hogy ez volt az utolsó dr pepper promó? Nem találtam semmit ami erre utalna....
(Legalábbis remélem mert már 3 kód van elraktározva...meg van ez a csalós módszer is...szóval jöhetne még XD (Akár fegyók is lehetnének XD)

Vaxi
ejhh akkor fölöslegesen maradt ott az 1 kódom 😄 nembaj hátha késõbb lesz, akkorra jó lesz 😄 max nem.

nos, eddig csak a német gamestar csinált asszem, úgy lehetett megszerezni a thor's thurbojet, rocket trooper outfiteket.

Pra
Azért remélem csinálnak hasonló promót másokok is majd.

A méirteket már megmagyaráztam. A mostani exploitot meg azért nem mondtam el, mert aki nekem elárulta, az a lelkemre kötötte, hogy ha elárulom, akkor ördög és pokol várható.

Ez volt az utolsó dr pepper promóció amúgy.

Nem, csak jól tolja

Pra
Aimbot?

Nem rossz. Még szerencse, hogy velem volt 😄

Zero07
amúgy még várható poromóció vagy már nem?

Mai jeep: random benyomtam egy BS-t, erre valakire rálökött egyet és meglett 😄d

Lupous
Mekkora csíter vagy Tomonor XD (Ezt a pici kis huncutságot megoszthattad volna velünk is XD)

Köszi! (mondjuk sors fintora, hogy én már azt is elhasználtam, szal kellett megint egy fake account 😄). Remélem nem lesz ban.

Viktor99
Csinálsz uj accot, ennyi 😊
na igen, egészpontosan innen vannak a kódjaim.

ÖÖÖ, miután a claim now-t megnyomtad, és kiválasztottad a játékot, utánna nem lehet kódot újraváltoztatni. Elõtte lehet.

Viktor99
INGYEN RUHÁK ÉS AKÁRHÁNYSZOR BEVÁLTHATÓ!!! 100% WORKING

NÉZZÉTEK 😄
Te. És ki az aki hülyeségre váltotta be a kódokat ? 😊
Igazából mind1, jó lett volna ruha, de annyira nem izgat, 1 éve el vagyok alapruhával.

Egyébként ha van valakinek feles kódja, szerintem simán lehetne fórumon belül nyereményjáték, összedobok valami sorsolásos izét, joebacsi meg berakja.

Vaxi
arról tudsz valamit egyébként, hogy ha most van aktív kódom, amit nem váltottam be ajándékra, egy esetleges következõ akció ruháit [ vagy mást ] kiválthatom vele?

Azt akarom kérdezni tõletek hogy tegnap feltettek a játékot elkezdett b@szakodni az uninstallal nem mentem semmire letöröltem ujra fel akartam dobni, a bõvítmény után ez az üzenet várt An error occurred: Failed to write registry value: Installation Dir

Ha valaki tud segíteni hogy mit tegyek megkszönném.
Vaxi
ne durcizz, te vagy a fõ hírforrás, kódot meg lehet szerezni a neten 😄
szuszá

na de várjunk csak... ki az aki mindig értesít titeket a legfrissebb dolgokról? ki az aki szólt nektek az elõzõ dr pepper exploitról? ki az aki mindig segít?

Ha ennyire hálátlanok vagytok akkor szóljatok, és itt se vagyok, de akkor nem is láttok többé. Kódot meg azért nem adok senkinek, mert az elõzõ dr pepper promóciónál tele lettem pm-spammelve valaki által...

Vaxi
asztapicsa 😄DD

lol hát kétlem 😄