Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem még megvan az EA-tól Karácsonyra kapott zombi és csontvázfej, meg az xp boost reedem kód. 😛
Ínséges idõkre tartogattam. 😊
Szerintem ha 22. lesz a gunnerem, akkor bevetem, és gyorsan fellépek 24.-re. Ez a terv, aztán meglátjuk hogy sikerül.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Unokaöcsém megveszi remélem,
vele le tudom zsírozni a dolgot ,neki nem jön be a heroes.

más..
Meguntam a Commandot (és valamiért bénázok is vele mostanság)... ... elkezdtem gunnert játszani hihetetlen jó ez az aprítgatás 😄
Egészen elkaptam pár óra után a fonalat ,csak sokszor nyomtam ösztönösen bizonyos gombokat, és néha elfelejtettem ,h most látnak az ellenek 😄
Lehet ,h befizetek egy kis xpbustra jövõhónapban mert türelmetlen vagyok.

Igen, érthetõ.
Mondjuk idegen emberrel ez necces az tény.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ugyebár neked már van EA accountod, azzal játszol, na most neki a te accountodra kéne regisztrálni a frissen vásárolt játékot...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Persze, érthetõ az acc-serial összerendelés, de miért lenne hülye más acc-ára regelni? Ha a 2 különbözõ játék futhat egy idõben ugyanazzal az acc-cal, akkor semmi gond. Ha nem, akkor tényleg nincs értelme.

Narxis
Jaja Cat 02 jól írja, én Steamen vettem, de gondolom dobozosnál is úgy van, hogy elindítod a játékot és EA accal belépsz aztán be kell pötyögni a kulcsot és utána hozzá van rendelve.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Akkor onnantól elkezdve csak a te accoddal tud belépni, de hülye az aki más accountjára aktiválja a játékot.

Má'mé'nem mûködik, ha valaki az én acc-ommal lép be a BFBC2-be? Megkapom a bf-eket, nem?

Narxis
😄D ja ez mondjuk igaz, elhülyéskedtem a jármûvekkel. Elég pörgõs játék, én CS-hez vagyok szokva, így abszolút noob vagyok most multiban, remélem idõvel belejövök.

én annó 2142-vel kezdtem 4 éve, aztán 1942, bf2, majd heroes, és most bc2. Ám eddig a Heroes a kedvencem, és meg is mondom miért: mert nem kell skill ahhoz hogy játszhasd élvezettel. Ahhoz hogy killt is szerezz, ahhoz már kell.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Narxis
BFBC2 topikban már páran kunyeráltak, hogy az õ EA accukkal lépjenek be. 😄

Persze ez nem így mûködik... de én is megvettem ma, nagyon tetszik, eddig teljesen kimaradt az életembõl a battlefield, kár, mert tényleg jó. Kamikázéztam a helikopterekkel mint BF Heroesban szoktam a repülõkkel. 😄

Lupous
No és ezt mégis hogyan tervezed?...ha nem veszel se BC2-t se BF-et??? XD

Zero07
eszem ágába sincs egyiket se!megszerzem a 700BF-et és slussz-passz

Vaxi
akkor ne a játékot vedd meg, hanem vegyél BF-et... 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Zero07
a szettnek jobban örülnék 😄

nem elég az?

Zero07
amúgy ezzel a BFBC2-vel csak szimplán 700bf-et kapunk?

tm mint Trademark

Zero07
tm mint tomorrow?

soon(tm)

Lupous
Az új mapok meg hasonlók kb mikorra várhatóak? (Már nagyon be vagyok sózva XD)

Lupous
Értem (Azért sejtettem ám XD)

hát elõször is azért, mert eddig az 1943 kivételével az egész PC Battlefield kollekció meg van nekem :p

Zero07
kétlem mivel ennyi pénzért már jó sok bf-et kapna
szerintem csak játékélmény

davis98
http://cdgalaxis.hu/PC/17445/battlefield-bad-company-2.html?gclid=CI62jZPWtaACFQi7ZwodFnuqTA

nickname: doki09

davis98
Most a cd galaxis ba levan árazva ( 33% ) 7990 ft !!! MÁRCIUS 26. IG.

nickname: doki09

Lupous
te szerintem kicsit gyogyós vagy XD 9900 FT csak azért mert van hozzá 700 bf?! LOL
(Persze ha alapból szeretnéd magadévá tenni a BC2-t az más XD)

mi?

Zero07
mennyibe kerül?(tomonor de biztos tudod)

bétában nekem is döcögõsen ment, de így voltam a 2142-vel is... Szar gépem volt, rossz statom volt, lett egy új gépem, jó statom lett.

Legalább a 700 BF-ért megéri. 9990 Ft az 576k gamesbe

Lupous
Hát én nem veszem meg mivel nincs gépem hozzá XD

1. megveszed a BFBC-2-õt
2. felrakod, login azzal az accountal amit BFH-hoz is használsz
3. játszasz egy szerón
4. felmész BFH fõoldalra és megvan a 700 BF.

Én a héten veszem meg a bfbc2-t 😛

700BF-es cucc akkor nem is kódot ad, hanem instant BF-et nem ?

Zero07
bocs még kezdõ filmes vagyok.de azért kösz xD

fájlokat kell módosítgatni. Kezdõknek nem ajánlott, csak nekünk moddereknek.

Alt-ra rakd be, nekem az pl kézre áll.

Igen, ezt már írtátok korábban. Egyszer kipróbáltam, de a tüzelést nem állítottam be, így meg elég nehéz volt. 😊
Kb 1 órája nem ment a játék. Most megpróbálok belépni, és letesztelem.

Lupous
Tomonor, lenne egy picinyke kérdésem XD:
-Hogyan tudom kipróbálni/felvenni... az új cuccot...hol találom õket mert most felraktam a PTE-t ismét a gépemre (Pár napja formáztam...) és nincs a játékban se a store-ban se máshol XD(

Lupous
Asszem ez az új BC2-es cucc a vámpíros témát fogja váltani XD

Nyilakkal sokkal jobb.

Lupous
Ja meg ...hát azért itt is látszik hogy a national ruhák 1000 szer ászabbak mint a royal XD

Lupous
Ez az új cucc sajna tuti fizetõs lesz (DE ez a DC 2 promótáló cumó várható volt)...jó lenne ha ez lenne a dr pepper kóokért (Álmodozni szabad XD)...akkor törne ki a hisztéria azoknál akik nem tudnak hozzájutni XD

Köszi a választ!
Én az egér érzékenységet nyomtam fel, de lehet, hogy jobban járok, ha inkább ezekkel kísérletezek.

Pra
a vertikális és horizontális mozgás sebességét-erejét tudod változtatni (asszem)

Én azt csináltam ,h kimaxoltam az egyik lehetõséget kipróbáltam és éreztem a különbséget ,mejd beállítottam megfelelõre.
Ugyan ezt megcsináltam a másiknál.

Érdemes próbálgatni.
Ha lassabban fordulsz mint egy másik repgép aki üldöz akkor véged.

Ó, bazz, akkor tényleg kimaradt egy. 😞
Nézd...én nem az angol szavak magyar jelentésére vagyok kíváncsi, hanem, hogy a megváltoztatásuk mit eredményez a játékban. A kitérés tényezõ pl mi a frászkarika, vagy épp a dõlés faktor?

montam en h modernkori fegyok lesznek, ezek utan meg jönneka lézerfegyok 100% végén star warst csinalnak a játékbol xDDDD

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

új fícsûrök: PTE Ready.

-google translator a barátod
-pregamebe semmi nem számít, ha észreveszed a bandage/wrench/tonic szám is kifogyhatatlan = nem él a kapcsolat a master server fele
-a 2000 VP-t már mindenkinek kiküldték. Ha te a legelsõ hétbõl akár egyet is kihagytál, már ne számíts a 2000 VP-re.

Lupous
Nemtoom...ZERO erre a zenére sokkal jobb videót is össze lehetett volna vágni..rakat jó szöveg van amiko' mondja hogy hands up ...meg move fast ...meg .... csomó integetés meg autózás repizés , tankozás kellett volna bele (Jól idõzítve)
(Más muzsikával szerintem jobb lenne (Ez a zene túl jó XD) de ha hangot nem nézem ügyes vagy)

No lenne itt pár kérdés.
- a controlon belül (repcsi/tank) mit állít a yaw és a pitch factor
- már kérdeztem régebben de nem kaptam választ arra, hogy pre-game alatt szerzett k/d beleszámít e a statisztikába (a pontok tudom, hogy nem)
- a napi küldetéseknél kapok valami értesítést, ha megvolt zsinórban a 7? kihagytam volna egyet, mert már meg kéne lennie :S

Köszi elõre is!