26731
Battlefield Heroes
-
tevel #25331 A kép alapján a bankkártyádról nem emelt le senki pénzt.
Normál foglalót adtál a bankodnál internetes vásárlásra:
A tranzakciót a bank tudomására jutásakor azonnal foglalás (zárolás) követi, hiszen a tényleges terheléshez előbb a hivatalos adatoknak be kell érkezniük, mely néhány napot igénybe vesz és az alatt a vásárolt összeg újra elkölthető lenne. Ezért a foglalással a levásárolt vagy felvett pénzt elkülönítik, zárolás alá teszik."
Lehet, hogy számlaegyenlegeden található pénzösszeg nem fedezte a tranzakció értékét, ezért megszakadt a folyamat, mert a bank válasz adatra vár az EA-tól, amely sajnos nem tud visszaigazolást küldeni, mivel 762 Ft alatti vásárlási csomagja nincs.
A boku SMS-nél egy másik SMS küldésével ez a probléma megoldódik. Itt nem tudom mi a járható út, vedd fel a kapcsolatot a bankkártya kibocsátójával.
-
#25330 Azt írja nem fér hozzá a számlához, nem tudja levonni az összeget, bezzeg a próbálkozásért tud leemelni róla!!!!
Mi ez, ha nem átbaszás?! Próbálja csak meg 100 ember naponta, az közel 100 EUR!
ű
-
#25329 Amúgy ti tudtok bankkártyával vásárolni? Nekem már hónapok óta nem engedi. -
#25328 Már nagyon kezd idegesíteni... nem tudok 20 percet úgy lejátszani, hogy ne záródjon be magától ez a szar egyik pillanatról a másikra. -
#25327 Kipróbáltam ezt a workbench-et, jó nagy ratyiság, hogy random mód adja a cuccokat. Ez így nagyon komolytalan, gunnerem kapott egy csomót shotira mikor azt nem is használom de szerencsére kaptam 2 jót mg-re is, azt a 2 mg-mre tettem. 3-as szintű krit asszem és több lőszer...
Mindössze 4000BF volt...lol. -
#25326 Hát csatlakozz a csoporthoz és kérj!!! :) -
Pat10 #25325 de facebookon pl. mik? mert én néztem 1-2-t és ott a fundos kódok nemnagyon voltak..? -
#25324 twitter, facebook csoportok ,. -
Pat10 #25323 na akkor tudnátok pár tippet adni hogy hol nézem még a kódokat? -
#25322 nézz itt körül hátha, de elég necces ,h nem tudod a jelszavadat -
#25321 Én sose kaptam egy db e-mailt se tőlük, pedig be van pipálva, hogy kapcsolatba léphetnek velem. -
Specnalz #25320 hogyan lehet másik e-mailre irányítani a BFH-s híreket?
Egy másik e-mail címemen van a BFH-s karakter teljes egészében, de annak az e-mailnek már a jelszavára sem emlékszem, hogy tudom onnan a másik e-mailemre irányítani? -
Pat10 #25319 de aki shotgunt kapott az megkapta ,vagyis megtudhatta a sapisat is nem?Én emailbe egyiket sem kaptam meg -
tomonor #25318 Kb egy órával ezelőtt én is megkaptam. Aki nem a shotgunt kapta, az a sapós kódot kapta (publikus kód) -
Pat10 #25317 én nem kaptam -
#25316 én is kaptam -
kekipeti #25315 Én kaptam kódot, Friedrich's Fly Swatter puska örökbe.
Van még egy plusz ugyanilyen puska kódom, aki kapja marja :D
52RM-X27M-C9YH-FDU9 -
tomonor #25314 Sziasztok! Most a BFH és a P4F játékok által kiküldött emaileket vizsgáljuk, egész pontosan azt, hogy ki kapja meg a "kódos" emaileket, és ki nem.
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=391129
Ha lehetséges, itt ebben az SG topikban jeleznétek, ha valamelyikőtök kap, vagy kapott valaha efféle emailt? Legutóbbi egy kódot tartalmazott egy ingyenes shotgun-hoz, de volt olyan, amely Need for Speed World szetteket tartalmazta. -
Pat10 #25313 Tudnál néhány helyet mondani ahol te szoktad nézni a kódokat légyszi,mert én csak a gameitems.com-on szoktam nézni,meg itt...? -
#25312 Akkor szólhatnál te is, hogy mikor merre van :)
Köszi előre is ! -
#25311 1 év alatt, ahogy mondja Tom is , össze lehet szedni 50.000fundsot. Csak képben kell lenni, figyelni bizonyos topicokat, oldalakat.
Érdemes minden p4f játékon regisztrálni és nézni ott is a kódokat. facebookon stb...
Nekem csak a november 15.000 ingyen fundsot hozott.
-
Pat10 #25310 ja bocsi en vp-t értettem.... foundot hogy? cask redeemel nem? -
Pat10 #25309 abból lehet pár dobozt nyitni és ugyan ott vagy ha megvan rá minden maxon mintha nem újítottak volna semmit :DD -
tomonor #25308 Egy év alatt gyakorlatilag össze lehet gyűjteni legalább 50 000 Fund-ot, ha odafigyelsz. -
Pat10 #25307 hat figyelj kinek hogy, de amugy az erősségéről volt szó nem arról hogy van e 1,2 töltény pluszba... az is igaz amit mondtál,mondjuk nemtudom te hogy szoktál gyűjteni fundsot max redeem codal neha.. vp lehet gyűjteni.. -
#25306 Ez egy nagy baromság, amiről te beszélsz. Simán összelehet gyűjteni annyi fundot, hogy DoTD-ból egyszerre megvedd azt a 3 fegyvert, ami kell. És a szar fegyver 1-2db tölténytől még nem lesz erősebb, de aki fizet az ilyen lézertirpákságokért az igenis, hogy erősebb lesz. -
#25305 +1 -
harduplanfor #25304 Elmennek ezek a sunyiba! Azt hiszik, h a korabban penzert vasarolt fegyverekkel szarakodni fogok? R.I.P. -
Pat10 #25303 igen igen értem de atól függ honnan nézük...jó is rossz is,mocskosan an megcsinalva hogy nagyon ritka a lvl3-as cucc de azert esely is lehet sokak számára a nemfizetősöknek is. -
#25302 Azt ne feledd ,h van még 3 opció, amit most még nem is tudunk mire jó, csak sejtés van. Ha csak két karaktered van amivel többet játszol, a vp nagyon hamar el fog fogyni a 4fajta cuccra , főleg ,h majd mindig a lvl3 sőt az extra szintű húzást szeretnéd majd a fegyodra, mit fegyóódra fegyÓkra!! Én a mai napon vettem 15darabot, vp-ért pénzért és egy lvl3as nem jött nem hogy extra. A lvl.1es szarságoknak meg nem érzem előnyét olyan minimális a hatása. Ami meg külön probléma ,h pl a lassú sniper fegyverekre rá fogják pakolni a recoil csökkentést, ne adjisten a maxost, akkor lesz baj :/ vagy a gunner a maxos kritikus növelést... -
Pat10 #25301 De szerintem meg jó ez az új cucc,mert a fegyveredet feltudod húzni erősre még ha alap is,és vp-ért is lehet fejleszteni szoval nem a fizetős jatékosok húznak el,hanem szereintem meg egy kis esélyt is nyertek a vp-sek.nem? -
CAC #25300 Én az összes vp-met elclawoltam. Nem nyertem semmi értelmeset. :) -
#25299 mondjuk annyi ,h vp is fizető eszköz itt.
Az viszont elég gáz ,h megint a ládás buziságot erőltetik, én ma beletoltam 4000vp-t ,de csak lvl.1-es szarságokat adott (ismerősösöm 6000vp-t, szitu ugyan az). Na aztán vettem egyet fundsért, az már lvl.2-es volt
..bár van haverom aki kapott lvl.3-as critical növelőt. -
CAC #25298 Köszi!
Nekem alapvetően szimpatikus az elgondolás, de így mondjuk elég nagy különbség lehet már fegyver és fegyver között. Eléggé elő fog jönni a pénzes játékos és az ingyen játszó között a differencia.
-
#25297 Workbench szutyit nem lehet levenni a fegyverről? O.o -
tevel #25296 Volt olyan időszak, amikor te is hasonlóan gondolkodtál. :)
Az tök jó, hogy a fegyver tulajdonság választásnál, aktiválsz egy lapot a pityun mondjuk kipróbálni, majd be akarsz rakni egy másikat, akkor az első köddé válik. Vehetsz újat.
-
tomonor #25295 Lényegében már negyedik éve ezt mondják. De ha már más WWII játék, akkor War Thunder :D -
#25294 Fegyverekhez vásárolhatsz fejlesztéseket. Pl.: Több töltény egy tárban, több critical hit stb. Tehát ha mondjuk ráköltesz a fegyódra kb 1500 foundot, akkor 3 szintet növelheted a fegyvered kritikus találatait.
Ezt úgy képzeld el, mint a hős fejlesztését szintről szintre, csak fegyverekre levetítve és csak pénzért. -
CAC #25293 Mi ez a workbench egész pontosan? -
#25292 Eléggé aggodalomra ad okot, valóban. Megvárom, hogy mit hoz a tapasztalat.... ha oda kerül, hogy nem kevés pénzekért veszel egy fegyvert és kb annyit fog érni, mint az alap a workbenchek nélkül (azaz akik belenyomják a lóvét jó nagy előnyt kapnak), akkor én is veszem a kalapom.
Lehet más majd belefogja nyomni a plsz 2-3 ezer fundsokat 1-1 fegyóba, de hogy még az árán felül pluszba én tuti nem fogom. Ennyit nem ér a játék, akárhogy is nézem.