Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak egy opciót mondtam ^_^

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Narxis
LOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

commandóknak igen. Számolj. Elixir pajzsa + 90 HP + stealth lvl 5 + über/super knife + tonic + fireproof pants = Martial tank

Zero07
szerintetek hasznos ez a Sarga's Stamina Boost?sztem nem nagyon

a forma 1 az bivalyos

Lupous
Nahh én pl azt is szeretem 😊 ...má'mint a F1-et 😊, az emo... van pár banda akik tök jók (Nem az ilyen nothx meg tokio hotelekre gondolok mert azoktól idegropit tudok kapni...de pl a MCR vagy a FOB egész tûrhetõ muzsikát játszik. Az emo pedig mint olyan nem éppen japán eredetû vagy legalábbis amiket itt európában látunk azok fõleg a német és holland popkultúra torzszülöttei...akik a japán visual kei stílus külsõségeit másolták át (Nahh persze a visual kei bandáknak se kell homárságért a szomszédba menni 😊... de az ottani kultúra amúgyis rendkívül különbözik a mienktõl)
Ja és hétvégén megint lesz futam 😊 alig várom!!!

Vaxi
én leszarom az animét, szerintem egy kalap tevefos többet ér, mint bármelyik, de hogy emiatt szóljak meg valakit? az lol 😄
más meg a forma1-et nem szereti, és elképzelni nem tudja, hogy én hogy tudom 1,5 órán keresztül nézni 😊
ez ilyen, nem vagyunk egyformák.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Az anime nagymértékben elõsegítette az emo, mint olyan elterjedését. Ez leginkább a nemi jellegek összemosásának tudható fel. Gondolok itt a nõies arcú, alakú, hajú, stb férfiakra, bár inkább fiúkra.
Természetesen nem lesz senki csak azért homár, mert animét néz, és én is egy szmájli kíséretében vontam csak összefüggést.
Ettõl függetlenül szvsz nem alaptalan a dolog. Ha készülne statisztika a melegek, emósok, anime nézõk különbözõ viszonyairól, arányairól, biztos fel lehetne valami összefüggést fedezni.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
OFF:
Pifff...mi meleg van az animében, mag a hasonló dolgokban (pl. manga)...mondjátok má meg !!!
Vannak kifejezetten a homokos állatoknak készült mangák meg animék is...ugyanúgy ahogy "rendes" filmek is vannak a buziknak (Vagy a buzipártiknak 😊)
Kicsit talán azt a benyomást kelti hogy dedós dolog...hát jó akkor ez van (Ez is csak a pokémon, meg társai miatt van), vannak kifejezetten felnõtteknek készült szerzemények is szóval semmi homogén nincs ebben (Van aki szereti a mûvészetet 😊...mert remélem nem kell mondanom hogy ez az!!!!) 😊
OFF vége 😊
A rajzolt BFH figura tényleg homogén testhelyzetben van 😊...de szargyuk leee'! 😊

na és akkor mi van?

Viktor99
Nem... Igazad van és Tomo meleg <#eplus2>
(bocs 😛)
Szerintem ez az egész anime-style dolog kissé homogén. 😊
Ízlések és pofonok persze.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

nah akkor ez is kész van ^_^

Lupous

Ez az én szigim..egy ideje, de lassan elavul, úgyhogy kell csinálnom egy újat 😊
Jahh ez meg a klánom jelenlegi egyik logója 😊:

Lupous
Hmm...nekem ez jobban bejön 😊 annyira az az animációs mozgós 8képváltós) téma nem jön be ...szeretem az egyszerû dolgokat 😊

jahh, meg egy idejüleg elkezdtem csinálni a régi alapján is egyet, de ez még nincs kész teljesen:

nem-nem, a rajzot egy híres bfh player csinálta, Goingloco.

Lupous
Ügyi lett a signature-od 😊
Te nagy anime FUN lehetsz ha még ebbe is belesuvasztod 😊...A rajzot te csináltad? (Nem lett rossz ...csak kicsit meleg a testhelyzete 😊)

Viktor99
Ha illegális, ha nem... Bírom a srácot mert system van a vidi alatt <#idiota>
jahh, új szigi

Picit még pixeles illetve túl gyors. Majd még dolgozok rajta...

illegális, szal ne várd hogy elmondjam.

Zero07
és mit kell módosítani? <#wow1>

hopp, nem pregame, hanem tutorial.

van hozzá hack, ám csak pregame-be használható.

Vagy egyszerû config fájl módosítással is elérhetõek.

Zero07

na ez hogy???

Említettem, hogy van egy drPepper kódom elfekvõben. Többen ne írjanak már érte, Sir Lajhar volt a leggyorsabb, végül is neki adományoztam.

Zero07
de am mire jó ez a Jepp Bonus?

Jaja. 😊

Narxis
LOL ez már lassan olyan lesz mint a WoW...ott csináltunk ilyet, hogy képesek voltunk hajnali valahánykor kelni egy feladatért.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lupous
Igen feltünteti...megnéztem...egyszer játszottam úgy hogy megnéztem a statom utána toltam egy kõrt és összehasonlítottam a változást...és minden killt hozzáadott.

heroes of the fall update óta. Ne kérdezzétek hogy a profilotokon is fel tünteti-e az assist killeket a killekben, mert még azóta sem tisztázott.

Zero07
én is meglepõdtem de nem zavar 😄

Btw mióta számolja az assistokat? A múltkor tökre meglepõdtem amikor mondta haver.

Pra
nekem ma jópár assist nem lett felírva 😞

Zero07
Miért?én 15-ön megcsináltam Soldierrel Infantry Hunter IV-et 17-en Infantry Focus IV és 18-on Vehicle Focus IV?50-50-en

Lupous
Nekem az annó a soldierrel egy nagy ticketes szerveren (pl300vs.300)jött össze XD akkor szintem minden küldit meg lehetett csinálni (Nincs is már sok😊)

Egyrészt igen.
Másrészt ez emberhiányból adódó mák volt. Nevezetesen hajnalban sikerült bekerülnöm egy 2v2-be. Nem is nyomtam végig. Amint meglett minden kritérium köszöntem és léptem. 😊
Szerintem a vehicle focus miatt is beállítom az ébresztõt hajnal 2-re, aztán nyomom 4-5ig. 😊

Bugos ^^ Wingclipet se mindig számolja :s

Mondjuk nekem daily jeep kell úgy lett meg, hogy BS-el rálöktem egy Jeep-et valakire 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zero07
ma elkezdtem a Jeep Bonust(18-ason) de elütök egyet megkapom a roadkillt.aztán ma csak ezt az egyet adta meg a másik kettõt nem.miért?

Hát nagyon változó, hogy milyen csapattal dob össze.

Pedig már azt gondoltam, hogy bedobom a közösbe a +1 drPepper kódomat, hisz már mindenkinek van mindene...de akkor nem. XD

Pedig a wrench alap. Nálam mindig van, ha tankos küldetésre indulok.
Btw múlt héten megcsináltam a lvl16 soldierrel az inf focus IV és mg IV mission-öket, miközben az lvl20 gunnerrel még nem. Jó vicc! 😊

Viktor99
Eszasssz!
Pcsába.

igen, a Viktor nevezetû egyének permabannolódnak a dr pepper promóciós oldalról.

Viktor99
Tud már róla valamit? <#eplus2>
bazz, nem kell állandóan kérdezgetni, majd ha megtudok valamit szólok. Amúgy szeptemberre várható, szal nyugi.

Zero07
Tomonor tudsz már valamit az új DR.Pepper szettrõl?

Mikor olcsóért volt alap 😄

annó nagy sláger volt a wrench, most mindenki megszokta hogy olyat nem kell használni.