Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
Akarod mondani kocka 😄

He?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

concrete
Hm, akkor rasszita leszek:

Akinek nincs sárga szám a Score után, az nem eléggé noob ...

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

Te atyaúristen Tomonor!
Egy poénra (ugye tudod mit jelent a netes kommunikációban a szmájli?), ilyen ciki kihaénnem faszsággal reagálsz? Most az zavar, hogy valakinek valamilyen értéke nagyobb a tiédnél, és gyorsan le kellett húzni valahogy, vagy mi?

Kismillió D-m származik az értelmetlen repkedésbõl, a belépve maradásból, tovább nekem ez volt az elsõ karim is egyben. A gunnerem táposabb. Extra fegyókat pedig csak ritkán veszek, mert unom, hogy naponta be kell menni értük a store-ba, inkább nyomom alappal. Bár nem értem minek magyarázkodok neked.

Tudod vannak, akik szórakozásból játszák ezt a játékot, nem pedig görcsösen k/d statisztikáknak megfelelve, mint te. A játék van értem, nem én holmi számokért.
Cat02 tökéletesen megmondta a lényeget.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Van ott erõs Nati is Bõven 😊
Szerintem el lehet kapni a pörgést a 30asok között is.

TCC-re én a lvl miatt nem járok 😄 Sok Royalos, mind 30 körül, nekem sok az még

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pra
Én már pár hete a TCC-vel megyek az új gunneremmel, és velük nagyon elkaptam a játékot(jófej brigád). Igaz ,h náluk csak a középmezõnyben tudok végezni (egyelõre) ,de ha átmegyek olyan szeróra ahol velem azonos-hasonló szintü hõsök vannak,ott bizony keményen aprítok 😄 (még csak lvl.17 vagyok)

És az ki a faszt érdekel ? Már bocsánat, de tényleg, válaszolj már 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lupous
Hát igen (Vagyis nem) még az én soldieremnek is jobb a z aránya pedig az nagy szó 😊

ám úgy látom kdr-ben nem vagy épp topon, szal nem is értem mért vesztegem itt az idõmet...

http://www.battlefieldheroes.com/heroes/211801170

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

jah, nem neked kellett 4 hónapon keresztül minden nap megvenni a rakétavetõt, és úgy megkeresni azt a 10 ezret ^_^

Ó hát elég ciki ez a rongyos 10k. 😛
Még egy földönfutó lvl17-es soldier is többel gurigázik. XD

Lupous
Ó...hát én Tökre nyugodt vagyok. <#pias>

nyugi, jön majd egy új szeptemberben elvileg

én is épp erre gondoltam amikor megláttam, na nem mintha bevettem volna 😄

Lupous
Ja amúgy most a Dr.Pepper honlapján kiírták hogy az akciónak vége...és a beváltott két tartalék pontomat se nagyon látom :s

Lupous
Hát én is simán kinézem belõlük 😊...
Ez a kódot pénzért dolog szerintem szánalmas próbálkozás.
(Szerintem aki ezt kitalálta abban van némi zsidó vérvonal...bár elég elcseszett üzleti érzéke lehet az illetõnek...pfújj pajeszos söpredék <#violent>)

HAPPY APRIL'S FOOL DAY!

You didn't really think we would sell you paper bags for 7000 Battlefunds did you? :-)

All the best!

igazából kinézem belõlük 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Vaxi
a dr.pepper bugról nem is beszélve, amivel korlátlan karakternek tudsz cuccot adni.
a listia oldalon én is kaptam egy kódot, beregeltem, most ott figyel az accon és várja az õszi kollekciót 😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Én sem akarok reklámozni, de az ilyen pénzért adni ingyen dolgoktól hányingert kapok.
A listia.com-on ingyen és bérmentve lehet dr pepper kódokat szerezni. Nekem 6 hõsöm kapot szerkót, van aki 2 szetbõl is,és még maradt az õszi kollekcióra is tartalék kód, amellett, hogy ajándékoztam is párat.

rowley-kat nem tudjátok megverni ám xD Tudom, mert én is harcoltam velük és ellenük.

Solid Snake
<#mf1>
Rincewind
Hali, nem nagyon akarok reklamozni illetve flood-olni, csak gondolom sokakat erdekelhet ez a lehetoseg...

Dr. Pepper / EA DLC kodok:
Mass Effect 2,
Battlefield Heroes,
Spore,
Sims, etc...

Bovebb informacio itt: http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=20707
Lupous
Hááát...azt nem volt nehéz feldolgozni...elég gyorsan történt 😛.
Meg a csapat se állt össze...de amúgy mög ez van 😊
Húsvétra az "édes" kis öcsém BF-et kért (mindenhonnan😊)...úgyhogy ma már sikerült beszereznem az AK-47 est.
(Öcsém is az én/mosmá "mi"...mentésemmel tolja 😊...mert ugye jó fej vagyok és megengedem neki 😊)

Elvileg igen. Nem voltam ott, csak pubolásra értem oda =|

jah... Rowley-éktól? xD

Épp dolgozza fel, hogy kikaptak waron 😄

te veled amúgy mostanság mivan? xD ilyen randomszerüségeket szpemmelsz itten 😛

Lupous
So ******* what?!
/Metallica/
\m/

Pra
Nálam vp10150, Bf20 és a lvl29-hez is közelebb állok egy picit 😛

😄 spóroltam picit

Zero07
vki de vicces kedvében van 😄 ha jól tom LOL-hangos artikulálatlan nevetés
aki kar lépjen be a HUNGÁRIA groupba!inaktív emberek nem kellenk 😛

Lupous
LOL

Akkor nem te öltél meg egyszer tegnap. 😊

Vaxi
ha megnézed bármelyik karakterének az adatlapját, ki van írva a player name.. hûûû

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Zero07
és ugye az acc neved Michael Jackson?hogy honnan tudom az nem számít

Tomonor, Terminatonor, Sniponor meg Royalf4g

Nincs neked véletlenül valami Soldanator vagy hasonló nevû karaktered?

talán meg kéne tanulnod olvasni a changelog-ot.

Lupous
😊...Mi újítás van a PTE ben?...játszottam vele most (Valamiért a régi accomat nem engedte használni...viszont tudtam regelni ugyan arra az emailcímre 😊...így most ugyan az az embereim neve ...meg a profilomé mint a rendes gammában 😊)...nah szóval játszottam vele és semmit nem láttam😞...talán annyit hogy néha ha öltem kiírt valamit pl blid kill vagy ilyesmi (amikor sikerült egy láthatatlan commandót elcsípni)...) ez egész jópofa de azért elég random volt 😊...ja meg volt valami auto admin féle dolog de az is elég gyéren...kiírta hogy ki csiálta first killt meg a lastot (Középre írta ki ahol szokott visszaszámolni.)

Én remélem sosem fogok "rácsatlakozni" egyik barátomra sem! XD
Bocsi, magas labda volt, és túl fresh még a homár téma. 😊

Zero07
mia?már barátra se bírok csatlakozni...besz@rok

Zero07
erre van a klánfórum 😉 és pls válaszolj a pm-eimre pmben

Lupous
Szerintem is mivel csak közelharcban veszem hasznát.

én meg az alappal veszítem el mindig a kombinációt. Szerintem a gyors a legjobb.

Ez a Short, Very Fast shotgun eléggé tré :s Alap is jobb kb.

nos, ez nem újdonság. Csak annyit nem bírnak felfogni, hogy ki lehet szûrni a hamis fotókat a punkbuster segítségével (saját kódja van minden képnek)

Narxis
LOL, ez durva:

Hello Heroes!

It has come to our attention that Punkbuster screenshots are being modified to hurt the reputation of innocent players for reasons unknown to us.

This is why we can't and won't accept Punkbuster screenshots as valid evidence, due to their easy alterable state.

If any of these fake screenshots are found on the forums then the member posting them will have action taken against their forum accounts for intentionally and falsely accusing innocent players, which can be seen as harassing a player and thus a breach in our Terms of Service and Rules of Conduct, both can always be found at the bottom of the website

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lupous
Akkor ez nem csak nálam probléma...elvileg lett volna ma warunk de így senkivel nem tudok beszélni 😞

Zero07
mi lett a weboldallal?nem tudja valaki?nem bírom megnézni a toplistát stb eltûnt az összes üzenet a Groupwallról...