Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zero07
na hát akkor egy szót se szólj 😄

Pra
Én gunnerrel úgy találtam magamra ,h FF-5 Legit-4 shield-2 keg-1 nagyjából ebben a sorrendben raktam az abikat csak az FF-Legit párost párhuzamossan húztam fel az elején.És mostantól csak a shield.

jah és mennyi max elixires knifer lett mostanában ,nagyon idegesítõ.
(de én is így megyek😄 )

Zero07
mondom attól függ milyen stílusod van. én magam BS-el el nem tudnám képzelni, mert én inkább hátulról lövészkedni szeretek úgy értettem a frontális támadás.tehát a közelharchoz bs a rendes a lövészeknek bb
(forrás😛C GURU onnan vettem én is és igazuk is van, szerintem olvasd el a cikket PC GURU segítség, tippek )

"1.szeretsz az elsõk közt harcolni szemtõl szembe, frontális támadások:BS"
Ezt ugye nem gondolod komolyan? Mire kiérsz az "elsõk közé", hogy használd a blasting strike-ot ledarál 2 gunner. A soldier tökéletes support egység a kis felderítésével, gyógyításával, zavaró szurka piszka BB-jével, területet lefedõ GS-jével.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Szerintem egy 10 év alattinak jóval jobb reflexei vannak, mint egy 30 év felettinek. 😊

Szerintem a commando kivételével minden kasztnál inkább a lvl1 spam a jó, majd a kiemelteket gyúrni.
Pl: gunnerrel én miután minden lvl1 lett, rámentem az FF-re. Amikor elérte az 5-öt, elkezdtem nyomatni a shieldet. Ha ez is meglesz, akkor jön a Leg It.
Soldiernél a legfontosabb a gyógyítás, de hogy ezután mi, arról fingom nincs. Elõször azt hittem, hogy BB, de rájöttem, hogy annyira nem is jó, szóval most a GS felé kacsintgatok, majd meglátom.
Commandonál ugyebár el kell döntened, hogy sniper leszel, vagy knifer.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zero07
amúgy én 20-ason CM 5 BB5 GS 1 és mindig (legtöbbször legalábbis) több a killem mint a death 😉

Zero07
Én a gunnert csak a 10 év alattiaknak és a nooboknak tudom ajánlani.Jól van aláírom, hogy erõs, de túl könnyû vele menn.Amúgy a marhára hasznos tud lenni, ha tudod használni.De elõször is azt kell tudni milyen a stílusod:
1.szeretsz az elsõk közt harcolni szemtõl szembe, frontális támadások:BS
2.Inkább támogató szerepet töltesz be és csapatban vonulsz:BB
Amúgy nem nehéz a használata:ha több ember ellen kell harcolni találj el mindenkit vele és aztán fókuszolj egyre(közelre a sörétes puska nagyobbat sebez:rekordom, ami az Alpiner in action-be is látszik 104 sebzés)

Kezdem úgy érezni, hogy a soldier-nél nincs olyan, hogy OP ability.- 😊
Mondjuk szerintem jobb +1 átlagban 10-es sebzõ gránát, mint egy bizonytalan kimenetelû max -et sebzõ BB golyóbis.

Játszottam poénból párat gunnerrel, és valami csodálatos volt. Semmi stressz, csak az önfeledt hentelés.

igen ám, de nem mindenki használ widgeteket. Arról nem is beszélve, hogy a GS nem épp egy OP ability.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Persze, de jobban örülnék, ha az általam kétszer feltett, és még ennyiszer ráutalt játéktechnikai kérdésben tudnák egymásnál jobban. 😊

Nevezetesen a BB-t kb nem éri meg fejleszteni. Az ellen úgyis counterolja healinggel képességbõl vagy tonikból. Tehát ha van lehetõsége fedezékbe vonulni, akkor ugyanannyit ér a BB lvl1, mint az lvl5. Akkor már inkább plusz gránátokat veszek. Bár azokat meg megeszik...de legalább csak a karakterek 33%-a.

Vaxi
nem kell feltétlenül lenézõen válaszolgatni egyébként..
az egy dolog, hogy te ezeket tudod, és értesz a játékhoz, de nem kell minden kérdésre fellengzõs válaszokat adni...

#9103:
"Egyébként most, hogy már mindenki beszólt mindenkinek"
szokás, mert mindig mindenki jobban tud mindent.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

byzhouse
pakolja fel steamre 15$-ért és megveszem,de akkor legyen jó ez a ...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

hmmm... oké, akkor a fegyverek 80%, teszem azt Frozen's Flurry, The kommandant, Greg's Greasygun, stbstb. Asszem fogod mirõl beszélek. A tnt, páncéltörõ, stb csak azért nem lettek átnevezve, mert nem is nagy lehetett nekik más nevet adni. A bc2 fegyverek pedig mivel elsõsorban a bc2 játékkal azonosulnak, így nem nevezték õket át.

...

de jó, ha így akarjátok, akkor legyen.

Vaxi
van rá megoldás, ott van a program, ami frissíti a pb-t. úgy emlékszem, hogy már ezt is próbáltad, ebben az esetben tuti a gépeddel lesz valami.
ha mindenáron játszani szeretnél, reinstall. nem a játékot, hanem a gépet. hátha.. jobb ötletem nincs. 😞
egyébként egy multivállalat pont lefossa, hogy kedves byzhouse tud-e BFH-zni vagy nem. pláne, hogy free to play játékról van szó.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

byzhouse
basszus erre a punkbuster 22 errora igazán lehetne vmi megoldás...
EA észrevehetné,hogy több ezer embernek pb 22 hibája van -.-
szánalom...full gazdag cég és nem képes tenni ellene

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Fabio Capello
nálam teljesen lehalt a téma, hiába lépek be egy játékba, amint bennvagyok a szerón, kidob "BFheroes.exe hibát észlelt" témával... Update elõtt nem csinált ilyet :/

Engem beengedett szépen.

Egyébként most, hogy már mindenki beszólt mindenkinek, végre válaszolna valaki erre a kérdésemre:
"Skacok homályosítsatok már légyszi fel Burning Bullets témában. Az ability leírásából én azt veszem ki, hogy a feltüntetett értéknyi sebzést szenvedi el mindig, akit eltalálok. Tehát lvl2-ön 4 másodperc alatt össz 24-et."
Igazából szerintem egyértelmû, csak megerõsítést szeretnék, mert ha jól gondolom, akkor ezt a képességet tökre nem éri meg fejleszteni.

Most meg nem tudom frissíteni a játékot, mert kiírja, hogy "An error occurred: Failed to apply delta file...."

Zero07
megnéztem az tényeg Bazooka az überje meg, ha minden igaz AT

Zero07
na tisztázzuk már mielõtt még Lupous te is írod itt a sok mar.ságot:BAZOOKA NINCS semmi köze sincs ahhoz az ágyúcsõhöz.Komolyan láttál már képet Bazookáról?mert szerintem nem és ha megnézed az milyen jobb belátásra térsz.
te meg Tomonor azt nem veszed észre, hogy a TNT az M16 meg ezek elõtt és már mennyi ideje van?igaz, hogy bûzös TNT, de TNT.
de ezt a rakétavetõt tényleg tisztázzuk már:MIELÕTT ÍRJÁTOK A NAGYOBBNÁL, NAGYOBB IDÉTLENSÉGEKET NÉZZETEK UTÁNA!most komolyan te is Tomonor osztod az észt, de te is eszetlenséget mondasz 😛 nézz magadba szerintem <#felkialtas><#email>

No ebben meg nincs igazad. M16, Thomson, TNT, Colt, bazooka, stb. És ez még csak negyed levegõvételbõl volt.

No mondjuk ebben igaza van Tomonornak...tulképpen le van írva, hogy mi a szitu.
Az kb olyan, mintha elköszönne éjfélkor a bemondó, hogy kedves nézõink, adásunk véget ér, folytatás holnap....blabla. Erre valaki megkérdezni, hogy most mi van? 😊

úgy látszik 😄 csak megosztottam amit láttam és learcol =D

Lupous
pfû ilyen sok embernek van nagy arca itt ???? ...<#ejnye1>

talán ha lefordítanád, megválaszolnád a kérdésed is.

Fabio Capello
nálam is.

Csak nekem írj ezt ki a honlap? Nem tudok játszani :o

Battlefield Heroes is Offline

Thank you for your patience, we'll be back soon. In the meantime, check our Twitter feed for updates.

Zero07
De, de viszont, ha te meg elolvasnád rendesen az elõbbi párbeszédet megértenéd, hogy miért írtam, amit. 😛

igen, de bfh-ban mindennek fikció neve van ha eddig nem vetted volna észre.

Zero07
igen te ez csak egy csõ lényegében amibe ágyúgolyót rak a csávó szóval hülyeség

Most nézem és a játékba tényleg így hívják. Fura.
Tudtommal olyan, hogy panzerfist nemigen létezik. Ez erõs szó szerinti fordítás. Az amcsik bazooka-ként, a németek meg panzerfaust vagy panzershrek-ként emlegetik. A panzershrek a többlövetû, ahogy te is írtad.

Zero07
H..lyeség figyelj.
1. A földrõl sokkal könnyebb lõni téged.(tudom ma tapasztaltam)
2. Te meg alig találsz el valaki és kifogy a tárad mire pont leérkezel, meg olyan föntrõl tényleg gratulálok, ha egy teljes életû kommandóst is le bírsz lõni.

Zero07
Hát ja nagy szerencsével, vagy nekem ma volt olyan szerencsém (jajj de sukár ez a szó 😄) és fölbírtam menni a barátomra, akire érdekes mindig elsõre fölbírok menni, na szóval én így, meg volt szerencsém egyszer PTE-n régebben csak az ratyi volt egyedül 3 ellen

Pra
Enegem csak oda dob ,ha nem szeróra vagy barátra kapcsolódok.

Amúgy a rippinrocketnek szerintem akkor van értelme ,ha csinálsz egy troopjump-ot vagy rocketjumpot- és a levegõben használod a rippinrocketet,és még magasabbra jutsz.
Ha úgy nem müxik akkor egy rakás sz@r.

nagy szerencsével.

Fabio Capello
ebbe az új játékmódba hogy lehet belépni?

Fabio Capello
Na meglesem az új dolgokat 😊

Zero07
Tévedsz a Panzerfaust és ez a (konkrétan most nem tudom a nevét)rakétavetõ nem ugyanaz.Eleve a a Panzerfaust ugye páncélököl és egyszer (!) használatos.Ha nem hiszed keress egy képet neten róla, de ez biztos, ami a játékban rakétavetõ és nem páncélököl. 😉
(Ne értsd félre ezt csak azért írom, hogy nehogy késõbb valaki h..lyeséget beszéljen vagy félreértse)

Zero07
Ja amúgy mikorra várható a BS csökkentõ widget? Habár azt sejtem, hogy sokára, mert ezek se 2 nap alatt jöttek, de május elején vagy közepén már jön?

byzhouse
akkor az 😄 (storeból kimásoltam 1ik nevét ^^)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Zero07
hát ez a Midnight Mayhem valami eszméletlen.Komolyan sutba kéne vágni a b..zi Conquestes pályákat, mert ehhez képest azok =k a 0val.Itt akkorákat lehet hentelni egyszerûen az MM-en és min 2k pont vagy láttam többeket is akik 5k-t gyûjtöttek egy meccs alatt.Nekem nagyon bejön.<#worship>

Az panzerFAUST.

A #9070-ra valaki?

byzhouse
ám Puknbuster 22 errorra vmi megoldás? :S
-újra raktam a gamet
-frissítettem a pb-t
-töröltem cache mappát
-tûzfalon portok engedélyezve
-nem tom mi a f*szomért tudok csak 1percig gamelni :S
-rohadt EA nem volt képes steamre pakolni mikor bfbc2-t valahogy sikerült...(mondjuk az is tele van buggal)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

byzhouse
hát Panzerfistel nagyobbat ugrik szerintem...olcsóbb,ölésre alkalmas 😄

Zero07
hát tényleg csak egy csicsás f..s animáció.annyit tud csak csinálni hogy kb 10m-re feldob azt szevasz.szerintem tök haszontalan és 690 VP azért hogy ugrándozzak a magasba?kipróbálni megéri vagy videókhoz stílusos vagy vicces de amúgy marhaság

hehe, ez érdekes. Tehát, van a turbojet jetpack, mely ruha elem, ám meg kell venni 400 VP-ért 1 napra, és plusz, meg kell venni a turbojet fuel widgetet, amely 290 VP 10 használatra, ráadásul azt mondják a fórumon hogy szar. Hmmm.

byzhouse
nyitottam 1 topicot BFH-n: Miért nem tud EA normális játékot csinálni erre kapásból zárták vmi hülye indokkal és kész 😊
rohadt gazdag EA nem tud csinálni 1 normális játékot...és vmi utolsó védelmet rak rá -.-

byzhouse
# Added a new map, Midnight Mayhem.
# Added a new gamemode, V2 Vengeance.
# Added a new widget, Rocket fuel.

höhö 😄 ám megint ez a köcsög pb 22 error és már fakk ki van vele :|

Skacok homályosítsatok már légyszi fel Burning Bullets témában. Az ability leírásából én azt veszem ki, hogy a feltüntetett értéknyi sebzést szenvedi el mindig, akit eltalálok. Tehát lvl2-ön 4 másodperc alatt össz 24-et.
Jól gondolom?

Egyébként volt ma új patch.