Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah és mennyi max elixires knifer lett mostanában ,nagyon idegesítõ.
(de én is így megyek😄 )
(forrás😛C GURU onnan vettem én is és igazuk is van, szerintem olvasd el a cikket PC GURU segítség, tippek )
Ezt ugye nem gondolod komolyan? Mire kiérsz az "elsõk közé", hogy használd a blasting strike-ot ledarál 2 gunner. A soldier tökéletes support egység a kis felderítésével, gyógyításával, zavaró szurka piszka BB-jével, területet lefedõ GS-jével.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Szerintem a commando kivételével minden kasztnál inkább a lvl1 spam a jó, majd a kiemelteket gyúrni.
Pl: gunnerrel én miután minden lvl1 lett, rámentem az FF-re. Amikor elérte az 5-öt, elkezdtem nyomatni a shieldet. Ha ez is meglesz, akkor jön a Leg It.
Soldiernél a legfontosabb a gyógyítás, de hogy ezután mi, arról fingom nincs. Elõször azt hittem, hogy BB, de rájöttem, hogy annyira nem is jó, szóval most a GS felé kacsintgatok, majd meglátom.
Commandonál ugyebár el kell döntened, hogy sniper leszel, vagy knifer.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
1.szeretsz az elsõk közt harcolni szemtõl szembe, frontális támadások:BS
2.Inkább támogató szerepet töltesz be és csapatban vonulsz:BB
Amúgy nem nehéz a használata:ha több ember ellen kell harcolni találj el mindenkit vele és aztán fókuszolj egyre(közelre a sörétes puska nagyobbat sebez:rekordom, ami az Alpiner in action-be is látszik 104 sebzés)
Mondjuk szerintem jobb +1 átlagban 10-es sebzõ gránát, mint egy bizonytalan kimenetelû max -et sebzõ BB golyóbis.
Játszottam poénból párat gunnerrel, és valami csodálatos volt. Semmi stressz, csak az önfeledt hentelés.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nevezetesen a BB-t kb nem éri meg fejleszteni. Az ellen úgyis counterolja healinggel képességbõl vagy tonikból. Tehát ha van lehetõsége fedezékbe vonulni, akkor ugyanannyit ér a BB lvl1, mint az lvl5. Akkor már inkább plusz gránátokat veszek. Bár azokat meg megeszik...de legalább csak a karakterek 33%-a.
az egy dolog, hogy te ezeket tudod, és értesz a játékhoz, de nem kell minden kérdésre fellengzõs válaszokat adni...
#9103:
"Egyébként most, hogy már mindenki beszólt mindenkinek"
szokás, mert mindig mindenki jobban tud mindent.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
...
de jó, ha így akarjátok, akkor legyen.
ha mindenáron játszani szeretnél, reinstall. nem a játékot, hanem a gépet. hátha.. jobb ötletem nincs. 😞
egyébként egy multivállalat pont lefossa, hogy kedves byzhouse tud-e BFH-zni vagy nem. pláne, hogy free to play játékról van szó.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
EA észrevehetné,hogy több ezer embernek pb 22 hibája van -.-
szánalom...full gazdag cég és nem képes tenni ellene
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Egyébként most, hogy már mindenki beszólt mindenkinek, végre válaszolna valaki erre a kérdésemre:
"Skacok homályosítsatok már légyszi fel Burning Bullets témában. Az ability leírásából én azt veszem ki, hogy a feltüntetett értéknyi sebzést szenvedi el mindig, akit eltalálok. Tehát lvl2-ön 4 másodperc alatt össz 24-et."
Igazából szerintem egyértelmû, csak megerõsítést szeretnék, mert ha jól gondolom, akkor ezt a képességet tökre nem éri meg fejleszteni.
te meg Tomonor azt nem veszed észre, hogy a TNT az M16 meg ezek elõtt és már mennyi ideje van?igaz, hogy bûzös TNT, de TNT.
de ezt a rakétavetõt tényleg tisztázzuk már:MIELÕTT ÍRJÁTOK A NAGYOBBNÁL, NAGYOBB IDÉTLENSÉGEKET NÉZZETEK UTÁNA!most komolyan te is Tomonor osztod az észt, de te is eszetlenséget mondasz 😛 nézz magadba szerintem <#felkialtas>#felkialtas><#email>#email>
Az kb olyan, mintha elköszönne éjfélkor a bemondó, hogy kedves nézõink, adásunk véget ér, folytatás holnap....blabla. Erre valaki megkérdezni, hogy most mi van? 😊
Battlefield Heroes is Offline
Thank you for your patience, we'll be back soon. In the meantime, check our Twitter feed for updates.
Tudtommal olyan, hogy panzerfist nemigen létezik. Ez erõs szó szerinti fordítás. Az amcsik bazooka-ként, a németek meg panzerfaust vagy panzershrek-ként emlegetik. A panzershrek a többlövetû, ahogy te is írtad.
1. A földrõl sokkal könnyebb lõni téged.(tudom ma tapasztaltam)
2. Te meg alig találsz el valaki és kifogy a tárad mire pont leérkezel, meg olyan föntrõl tényleg gratulálok, ha egy teljes életû kommandóst is le bírsz lõni.
Amúgy a rippinrocketnek szerintem akkor van értelme ,ha csinálsz egy troopjump-ot vagy rocketjumpot- és a levegõben használod a rippinrocketet,és még magasabbra jutsz.
Ha úgy nem müxik akkor egy rakás sz@r.
(Ne értsd félre ezt csak azért írom, hogy nehogy késõbb valaki h..lyeséget beszéljen vagy félreértse)
-újra raktam a gamet
-frissítettem a pb-t
-töröltem cache mappát
-tûzfalon portok engedélyezve
-nem tom mi a f*szomért tudok csak 1percig gamelni :S
-rohadt EA nem volt képes steamre pakolni mikor bfbc2-t valahogy sikerült...(mondjuk az is tele van buggal)
rohadt gazdag EA nem tud csinálni 1 normális játékot...és vmi utolsó védelmet rak rá -.-
# Added a new gamemode, V2 Vengeance.
# Added a new widget, Rocket fuel.
höhö 😄 ám megint ez a köcsög pb 22 error és már fakk ki van vele :|
Jól gondolom?
Egyébként volt ma új patch.