Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Vaxi
ahh, bocsánat, meg sem néztem 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

hát igen, a válság.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

én is játszottam béta idején, és még se kaptam bf-et.. :o

Átalakul az extra.hu. Késõbb átdobom új tárhelyre 😄

Vaxi
igen, csak minden páros szinten kapsz 😊
egyénként mindenképpen olvasd el a FAQ-t

byzhouse
minden 2. szintnél ad érted 2-4-6-8-10-12-14.....

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

sziasztok!!
Pár hete kezdtem el játszani eme játékkal és arra lettem figyelmes hogy nem ad minden szintlépésnél hp pontot (például lvl 3-ra fejlõdtem). Ez normális??Válaszotokat köszönöm
byzhouse
hmm errõl jut eszembe: xbox,ps3-as játékosokat meg kell kérni,hogy adják oda a VIP kódot,mert õk úgy is bfbc2-vel tolják 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

nem, én nem onnan szereztem. És egészpontosan 700-at.

Nekem is van még 200am onnan. Lehet veszek majd sima fegyvert, de franc se tudja még :s

byzhouse
ja hát,aki béta idején ott volt...

én anélkül szereztem battlefundot hogy fizettem volna érte, szal... Legközelebb esetleg.

byzhouse
ha lenne munkám és kapnék fizetést akkor befizetnék,de amúgy felejtõs 😄
(fizess be nekem 😄DD)

hát tudom, most ezért nem fogok pénzt kiadni, játszok vele egy ideig, aztán úgy is megunom és megyek a köv. játékra, aztán majd egyszer talán megint visszatévedek ehhez 😄

hát te tudod

biztos, hogy nem költök ilyenre 😄 egy BF-em sincs, nem is volt

vagy vegyél egy új slotot, csak 140 BF-be kerül.

csak kár, h ugyanazon az email címen nem

Igen.

ez de hülyeség.. lehet 1 embernek 2 accountja?

Vaxi
nincs lehetõség törlésre.
csinálj új accountot.

hogy lehet kitörölni egy hõst? mert ugye mondtam, hogy régebben játszottam, de akkor már 4hõst létrehoztam, most meg nem tudok újat csinálni :/

Zero07
ja jó de azértérdekes 😄D

Zero07
elképzelhetõ hogy hacker vagy cheater?

Zero07
jajj na ez már remélem jó link 15000-es ELO

az csak bug.

Zero07
ELO-tól és szinttõl, a matchamking 10. alatt, 10. felett és 20. szint felett sorolja a szerver kategóriákat, és azokon belül pedig 2 részre osztja az ELO-t: 1000 alatt, és 1000 felett.

Láthatnám annak a 15000 ELO-s gyereknek a lapját, ugyanis az eddigi ELO rekordon publikusan NulledShot van 1700-al.

Zero07
amúgy meg ha Frinedsnél ráviszed az egeret a haverodra kiírja melyik szerveren van 😉

Zero07
ezek szerint az ELO-tól függ hova kerülsz?ez érdekes.habár egy gyereknek (aki tagja is a groupomnak) a 22-es gunnerének 15143 az ELOja 😉amúgy én meg ss2-n szedtem le egy balféket

Friends menü?

Rohadt ELO elkezdett emelkedni, már félek, hogy hova dob majd be 😄

Ám reggel BB-n, national kezdõ hídról sikerült lelõni az ellenséges repülõt 😄 picit meglepõdtem

hogyan látod, hogy ki hol játszik?:o szerintem amúgy jobb lett volna úgy megcsinálniuk, hogy mi választhatjuk ki, hogy melyik szerverre akarunk menni, vagy vmi ilyesmi..

és igen, vannak fent, jelenleg is 40 barátom játszik online szerveren.

de, de elõbb neked kell megjelölni a kívánt szervereket a tab+F5 kombóval

most nincs senki fent? felmentem egy szerverre még voltak fent, aztán lementek, most meg akárhányszor újra connectolok, mindig ugyanarra a szerverre rak fel.. nem lehet valahogy szervert keresni?

Zero07
HUNGÁRIA (saját)
Hungarian Hardcore Hunting
(ezek amik magyarok nekem)

ti melyik grúpba vagytok?

Zero07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na mivel már annyit kérdezzük már lassan jobb lesz ha így írom.milenyek lesznek az új pályák?várhatóan..

Zero07
Communicate-re rámész és ott lesz hogy Groups onnan meg már úgyis tudod 😉

semennyibe, ugyanis árváltozás elõtt nem voltak überek.

hova írjam be hogy HUN?😄
régen játszottam a játékkal, és most újra elkezdtem, ma játszottam vele kb 1órát azt annyi, még azt se tudom mi hol van..

byzhouse
régen mennyibe kerültek az uber fegyok? 😊

Zero07
amúgy az összes (nagy többségben BFH-s) videóim megtalálhatók itt ha érdekel vkit egyáltalán Többségben Battllefield Heroes-os videóim

Zero07
nem azt mondom hogy fizetõs noob hanem úgy értettem fizetõsök se..ük mögött noobok akik csak nagy csapatok közepén mernek menni.igen tudom milyen ez dehát a fegyvere akkor is ad +sebzést.amúgy meg az olyan aki már teljes csicsásan van tele aggatva minden ökörséggel nem hiszem hogy béreli a fegyvert 😉

byzhouse
ma találkoztam 1 m16-os gyerekkel hát mit ne mondjak...még jó fegyoval is béna :|

Nem értem miért noob egybõl aki fizetõs + nem is tudhatod, lehet VP-bõl vette meg 1 napra.

Zero07
kinevetett 😄 öcsém de nagy gondjaid vannak...hát ez jó...
ami az aktivitást illeti:szinte holtpont a groupoknál tisztelet a kivételnek.ám játékközben mostanában sok magyarral találkozok
amúgy nem a kommandósok itt a baj hanem a sok fizetõs aki (nat vagyok) M16-al meg szuper fegyverekkel bedarál hiába vagy tök jó aztán meg a képed röhög különösen jó esetben még te vagy a noob is.ez szerintem nagyobb baj mint a commandok(hisz mindenki maga dönti el milyen kasztban akar lenni)
szóval eddig nem fizetõsök kontra noobok és fizetõsök 0-1 <#levele>(mivel ha M16-al fedezik a se..ed és vagy 5-en nincs sok esély rá hogy meghalsz akár milyen béna is vagy)
<#felkialtas> megoldhatatlan helyzet (jelen állás illetve állításom szerint) <#confused> na erre varrjon vki gombot (de ne azt hogy hé te buglis mé nem veszel akkor te is bf-et?)

byzhouse
hmmm low lvl-en qva sok commando van :| ma 3commando vs én(gunner -.-) 2láma meghalt másik megölt és ráadásul kinevetett :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;