Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Ittenem...én örülnék...de mi a picsáért vagyunk fenn hajnalok hajnalán?<#wow2><#rinya><#wow2>

lupusz: örülhetsz, az ingyenes mass effect 2 kódok többé nem mûködnek. Ennek ellenére biztos, hogy van törés, csak még nem fedezték fel.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Zero07
hohó ez sikerült!! <#email><#lama>

hehe... álmaidban.

Zero07
persze elolvastam a fórumot, csak biztosra akarok menni. de ha nem fog mûködni jössz egy kóddal, mert te vagy a felelõs a biztatásért <#taps>

tudodmit, inkább csak kezd az utolsó 20 hozzászólást visszaolvasni, és mindenre választ kapsz.

lupous a szemed láttára nyerte meg a kódokat, nekem meg van kb 8 ismerõsöm, akitõl tudok kérni /régi klánokból/.
Ezért jó, ha tudsz angolul.

Zero07
amúgy még tervez valami ilyen "cég" ilyesmit jövõre? vagy ilyenrõl még semmi infó?

Zero07
de hogy tudtatt leszedni a szettet? már bocs a hülye kérdésért

Lupous
Még néhány ilyen IQ fighter kérdést és tarkólövés lesz a vége<#falbav>

kabel15
Akkor lehetséges hogy azoknak is lesz setje akiknek nincs kódjuk? <#nyes>

BattleTag: kabel15#2672

amerikából lehet csak, ott van a dr pepper promóció. Magyarán, ha nincs ismerõsöd, akkor nem fogsz tudni szerezni.

Mondjuk hülye vagyok, hogy linkeltem, amikor képként is beilleszthetõ:

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Honnan vannak a kódok?

Valóban. Brutállat mugshot.
Természetesen a natos megint jobb. Viszont a fenti tanulsága szerint a régi kódok élnek, így asszem megkapja megint mindenki a promo rucit...már ha jól emlékszem és nekem is 4 van.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

És hogy lehet szerezni DRPEPPER kódokat?

hát hacsak nem lesz 2011-re is valami promóció, akkor igen, q4 lesz az utolsó dr pepper promó.

Lupous
Én tök nyugodt vagyok <#nemtudom>... csak kicsit zavar ez a fostoskodás 😄
Kíváncsi leszek a 4. szett az milyen lesz majd 😄...és tényleg csak 4 szett lesz összesen?...mert akkor már csak 1 kódra lesz szükségem 😄...
(Ehh picit pörgetjük a topikot 😄)

nyugi, nekem volt, hogy 2 napig frissített. Szerencsére a royalomat, akivel úgyse törõdöm.

Lupous
Nálam hiba az nincs ...vagyis...basszameg...ez gecire irritál...amikor frissíteném szegény kis commandom statját....egyszerûen nem történik semmi...fut az a kibaszott emberke és finító...kb egy órája néztem rá akkor még a 27-es állapotokat mutatta...kb 20 perce frissül....
Etz azért zavar mert vezetek Excelben egy ilyen statisztika félét...hogy megnézzem milyen beállításokkal hogy tolom mlyik az eredményesebb..stb stb...grafikonokkal meg minden...jó móka de ez így sajna elbassza a dolgokat :s

😄 várható volt.

Apropó, most valamiért hibát ad az EA oldala. Lehet hogy túrterhelõdött a szerverük. xD

Lupous
...hát ne tudja feltörni 😄 (Senkise)....mert akkor az lenne mint annó hogy mindenki ugyanabban a témában szaladgálna...és akkor kb elvesztené a varázsát 😄...vagy mit 😄
(Am Pra!-nak igaza volt tényleg akkor történik valami ha elutazik 😄)

nekem 4 kódom van, és 4 hõsöm. Viszont akarok egyet adni a haveromnak, Xsear-nek is, úgyhogy beváltom a 3 Natomra, aztán ha xsear nem tudja feltörni mint múltkor, akkor neki adom a 4.-iket. A royalom meg így járt. 😛

Lupous
XDXD...kíváncsi leszek hogy lesz e ehhez is megint törés vagy mi...mert ha igen akkor most picit morci leszek....mert ugye hát én megdoogoztam a kódjaimért 😄
Am már be is váltottam mind3 Hõsikémnek 😄

fórum.

majd az utolsót meghagyom neked (de ha nem sietsz, akkor is én leszek az elsõ xD )

Lupous
LOL...de a prizes menüben még nincs kin 😄...hogy jöttél rá hogy mégis van?

Lupous
Neszívass 😄...komi? 😄...dekúrvajó 😄....és persze hogy te hozod a jó hírt <#wow3>(Most az egyszer én akartam valami infó félét megosztani 😄)

Mármint akinek van.

Hogy váltsak be mit? 😄

Publikálták az új dr pepper ruhákat, lehet kezdeni beváltani. :>

Lupous
Hehe...kicsit nem semmi vagyok 😄 két napocska alatt lvl28-ról...lvl29 re feltoltam magam commandoval <#vigyor2>(Ez 271k XP-t jelent 2 nap alatt....bár igaz tegnap volt xp boostom 😄...de ma már nem 😄)<#pias>

Lupous
Édes drága bogárka<#puszis>...ott az a rohadt válaszGOMB<#nezze>

kabel15 pasta mannak irtam nem neked😄

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

én nem emlékszem, hogy nekem problémát okozott volna a kiterjesztés.

Zero07
Odáig eljutottam, csak tegnap pngbe raktam föl el is mentettem, de nem volt ott. Most jpgbe raktam föl

ad majd egy online képszerkesztõt, ahol még méretezheted tetszésedre.

Zero07
grouphoz milyen formátumú képet lehet rakni? 324*218-asba csináltam csak érdekelne, hogy melyiket fogadja el.

😊)))

Lupous
Igen...én is látom...megy a GYP harc ezerrel 😄<#pias>

Egyébként állati durva ez a no direct kill attitûd a kommandónál. Tegnap osztottam át az abikat csak az MM kedvéért. Lv4 TT, lv5 MT és lv1 stealth. Garantált 2000xp+, és kb semmit nem kell csinálnod. Akkor léptem ki, amikor az ellenél megjelent 3 kommandó, akik folyamatosan nyomták az MT-t, és mindig látható lettem.

...ja és örülhet a csapat, hogy végre valaki foglal, ugyanis ezzel a karival csak azt lehet. 😊

Lupous
Pecsajóú vagy 😄

Egyszer voltam egy horgászat utáni ivászaton.
Na ott volt nézet eltérés abban, hogy ki mekkorát akasztott meg, és egyszer valamikor régen mekkorát fogott. Mobilon mutogatták a képeket egymásnak, aztán összeverekedtek.
Sok hûhó semmiért.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

na, akkor beszálok én is:

Hurrá, öszejött a 3.0-ás kdr-em 😄

Következõ cél a 4.0!

phiton
A commando letehet 5 TT-is, függõen attól, milyen képességeket használ.

Egymillióan a magyar esportért!

kabel15
Nézd már meg hogy kinek válaszoltam.
És nem nem kell beszarni. Ezt csak annak a személynek írtam akinek a HSZ válaszoltam. Amúgy meg nem kötelezõ kitölteni az adatlapomat. ENNYI!<#mf2>

BattleTag: kabel15#2672

AM ahogy látom, te egy senki lehetsz, ha semmi sincs megadva profilodban <#mf2>

Ha ez nekem szolt Pasta man elmondom neked nem, nem, érzem magam keménynek most miabajod?? ha neked 3-4 kill jön össze és 20 halál azért nem én tehetek <#mf1>

davis98
Most be kéne szarni ??? XD<#action><#idiota>

nickname: doki09

Lupous
LOL<#idiota>