Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A Static Lullaby
Chilldren of Bodom
am anak akit érdekel pár normális Brítní feldolgozás:
"Verted magad a 3-as kd-re (ami megint lecsúszott kissé)"
Eszed tokja csúszott le, akkor szóltam amikor 3.0-ás volt, most meg már 3.05-ös. Látom nem vágod a matematikát (én se, de ez azért túlzás)
Score-t nézve a legerõsebb karaktered tart 2979981-nál, a lídörbordsz utolsójának van 4099839.
Verted magad a 3-as kd-re (ami megint lecsúszott kissé), de a lista utolsójának (1000.) 17.6000-es van.
És még sorolhatnám.
Tudom-tudom vakok közt király a félszemû...
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Én most itt nem kötekedni vagy kritizálni akarok...de ahogy látom ezek a groupok mind "klán" jelleggel szeretnének mûködni de mivel nincs nagy taglétszám egyikben sem így ez a rész kissé nehézkesen mûködik...de lehet hogy rosszul látom...
Remélem senki nem ért félre...csak ez olyan számomra furcsa dolog...én azért csináltam az SFC-t mert annó a One Dead Man klán ami komolyabb volt valahogy eltûnt...inaktív lett...de ha egyre több hasonló célzatú dolog jön létre kioltják egymást :s (Azthiszem)
Innentõl az én részemrõl no koment
Hajnalok hajnala? Na nézzük csak: miután éjjeli 5-ig néztem a comedy centralt, már valahogy a magyarok az ûrben-en bealudtam, mit ad a jóisten? Muter kitalálta, hogy ma festeni fogjuk a lakást. Úgyhogy felkelni, pakolni minden szart kifele... ejh. <#szomoru1>#szomoru1> Legalább nem én festek.
Aztán az igaz, hogy a falusiak korábban kelnek... Ám a városiaknak nagyobb a netsebességük. <#nyes>#nyes> Nekem 32/2.5 mbit/s, és 3500 forintot fizetek érte alap tv-csomaggal.
Szóval plíz ha nem esik nehezetekre akkor hívjatok úgy ahogy van...ha becézni akarjátok (Pl Lupi, vagy Lupika😄)akkkor megtehetitek de direkt plz ne írjatok baromságot...(Gondolom Tomonor te véletlenül írtad...de így kora reggel kicsit morci vagyok :S<#rinya>#rinya>