Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Bazz...végülis csak kiszúrta a szemem...köszi...sose találtam volna meg <#idiota>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
Ûgydöntöttem hogy a fapados módszert alkalmazva...de végülis nem tehetem meg hogy nem osztom meg veletek 😄
A Static Lullaby
Chilldren of Bodom

Lupous
Valaki icikét segítene?<#fejvakaras>

Lupous
ez nem jött be :S

Lupous
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4xwXOj55nIY&hl=hu_HU&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4xwXOj55nIY&hl=hu_HU&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Lupous
Hopíka valahogy nem jó ez a videó téma 😄...vajon mit rontottam el?! 😄...

Lupous
Bazmeg...azt hittem valami értelmes videó lesz...ezért megnéztem bazmeg az elején a szar reklámost...kb fél perc+az elsõ 2 másodpercet a "videóból"...nah bazz ez a cucc komoly értelmi színvonalra utal az tuti...hogy ebben mi a jó azt nemtoom...a campelés pedig jó dolog (annak aki csiálja XD)
am anak akit érdekel pár normális Brítní feldolgozás:

kabel15
CAMPER CAMPER!!! 😄

BattleTag: kabel15#2672

Újra átolvastam amit írtál.

"Verted magad a 3-as kd-re (ami megint lecsúszott kissé)"

Eszed tokja csúszott le, akkor szóltam amikor 3.0-ás volt, most meg már 3.05-ös. Látom nem vágod a matematikát (én se, de ez azért túlzás)

igazad van... De ez most hogy a rákba jön ide? Én csak azt mondtam, hogy gyenge a klán. Ennyi.

Tök jók ezek a beszólásaid, csak az a baj, hogy világszínvonalon te sem vagy sehol...konkrétan sehol sem vagy.
Score-t nézve a legerõsebb karaktered tart 2979981-nál, a lídörbordsz utolsójának van 4099839.
Verted magad a 3-as kd-re (ami megint lecsúszott kissé), de a lista utolsójának (1000.) 17.6000-es van.
És még sorolhatnám.

Tudom-tudom vakok közt király a félszemû...

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Van ilyen a CC-n is. BAN az összes ilyen gyökérre!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
Aki csal azt én is rühellem+ha még BFet is vesz ezzel növelve esetleg az erejét (Über fegyókkal pl)...és még emellett is csalásra kényszerül...nah bazz az egy kibebaszott nagy LÚZER<#idiota>

Lupous
Amúgy nemigazán értem én ezt a "klán" vagy group csinálósdit...mi értelme van...azé hogy a "sajátod" legyen vagy mi? (Most ezt így általánosan értem...)...ez csak így nemtoom megosztja a közösséget egy picit...én ezért csináltam annó mert akkor még nemigen volt aktív ilyen csoport...gondoltam ha warozni akartok...akarunk akkor az SFC egy tökéletes lehetõség ...aztán Vanda megcsiálta A TCC-t amit még meg is értek mivel elég nemzetközi+saját szerberük is van...tök oké aztán sorra jöttek a kissebb nagyob próbálkozások...persze szerver nélkül...
Én most itt nem kötekedni vagy kritizálni akarok...de ahogy látom ezek a groupok mind "klán" jelleggel szeretnének mûködni de mivel nincs nagy taglétszám egyikben sem így ez a rész kissé nehézkesen mûködik...de lehet hogy rosszul látom...
Remélem senki nem ért félre...csak ez olyan számomra furcsa dolog...én azért csináltam az SFC-t mert annó a One Dead Man klán ami komolyabb volt valahogy eltûnt...inaktív lett...de ha egyre több hasonló célzatú dolog jön létre kioltják egymást :s (Azthiszem)

kicsit sajnálom is, mert ha jól látom több 10000 BF-t vett. Ám mondjuk le is szarom 😄

Lupous
A kis buzija...hát akkor így szopattak annó engem is csak én nem láttam hogy bent van a falban a gunnerral...csak fura volt hogy ha arra járok simán elhalálozok :S...jó édes tervezõjét a ilyennek 😄

Ideje jelentegetni. ^_^

http://www.xfire.com/video/3295ec/

Zero07
de bazze ne legyél már ilyen csutak! egy próbát megért? há ..zze ne nálam tesztelgessél! mindjárt 20-as? azér 14-es -,-" komolyan..

kabel15
Olvastam. De egy próbát megért. Amúgy hamarosan az lesz a gunner em.

Zero07
de Kabel ne legyél már ilyen suta! Ott van hogy must be = muszáj 20asnak lenned és neked egy nemzeti 20-asod nincs -,-"

azt nekem honnan kellett volna tudnom?

Zero07
tulajdonképpen én meg azt mondom, hogy még lehet fejlõdni ám. már nem azért, de ez elég gáz hogy csak így odavágod fõleg, hogy nem is mindenki van még az oldalon a groupba -,-

tulajdonképpen ha nem lenne ott valhalla, azt mondanám rá, hogy életképtelen klán.

picit hibás az angolod

Zero07
Na jó most már rakok egy linket. -,- http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/59015
Innentõl az én részemrõl no koment

Zero07

Zero07
Hova? Csak, mert a videó az enyém, és a leader is én vagyok.

kabel15
Van tagfelvétel?

davis98
Oké bocs...<#szomoru1>

nickname: doki09

Zero07
nem kell itt dicsérgetni, mert tényleg nem nagy munka, és nem nagy szám. csak egy videó zenével, a war na az volt a jó

davis98

A második része 😊

davis98

Itt a WAR elsõ része. Én már megnéztem ! Jó munka zero <#wink>

Zero07
lompos? sztem inkább ne. még vmi MTV (music TV) -n felnõtt gyerek azt hinné, hogy Lupous vmi zsidó avyg ilyesmi, mert az MTVnek a mániája ez a sok óvszeres reklám meg azok beszéltek máskor ilyen következményekrõl amibõl az lehet hogy "levágják a lompost". ne hogy azt hidjétek én csak a Pimp my ridera vártam, de hát ezek a reklámok 😄

Zero07
Hát igazából ilyet még nem csináltam szóval elsõ próbálkozás. Nekem mikor csináltam ránézésre jó volt a méret 😄 De ez van és kész. Megmondtam kerek-perec nem csinálom újra 😄

a lompos is jól hangzik.

Hajnalok hajnala? Na nézzük csak: miután éjjeli 5-ig néztem a comedy centralt, már valahogy a magyarok az ûrben-en bealudtam, mit ad a jóisten? Muter kitalálta, hogy ma festeni fogjuk a lakást. Úgyhogy felkelni, pakolni minden szart kifele... ejh. <#szomoru1> Legalább nem én festek.

Aztán az igaz, hogy a falusiak korábban kelnek... Ám a városiaknak nagyobb a netsebességük. <#nyes> Nekem 32/2.5 mbit/s, és 3500 forintot fizetek érte alap tv-csomaggal.

Zero07
ja persze gondolom még nem ismered ezért nem tudtad a nevet...bocsi (amúgy a teljes név igazából national anti-terrorists magyarul meg nemzeti anti-terroristák csak ez jó név is volt meg a rövidítés is normális)

Zero07
de nem értem én beírom keresõbe, hogy NAT és rögtön ott a NAT 😊

Zero07
http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/59015

Lupous
Nah a profilodon keresztül megtaláltam...nos a kép egy kicsit el va baszva :d...pedig próbáltam segíteni...kicsit mintha az emberek összelennének nyomizva 😄

Lupous
Jó neked 😄

Lupous
"NATé"---az meg mi a fasz?...Még véletlenül sincs ilyen group...olyan meg hogy NAT nah abból van kb...87 oldal szóval egy kis linket plz 😄

Zero07
én 8 óra alvással is topon vagyok 😄

Lupous
Bazmeg...nemtoom te mikor feküdtél le...de én kb 8 óra alvással nem vagyok a toppon...azt meg hogy "városi" nos kikérem magamnak mert abban az érteélemben amire mindenki gondol...noh kibaszottul nincs úgy...családiház (Régen állatokkal, ma csak emberekkel és öcsémmel)kert meg minden. És én is 5-6 körül mér bõven fel szoktam kelni ha suli van (7 kor már óra :S)...csak olyankor 9-10 körül azért már jól eltûnök aludni...

Zero07
Most nézem hogy egy némelyik arc kicsit torz, de most már nem érdekel 😄

Zero07
lepetézek..rakok föl ikonképet és már látszik a 324x218-as is 😮 amúgy a NATé

Lupous
Melyik Group...meglesem hamar 😄...de amúgy nincs ötletem...ha mindent jól csináltál a képméret megfelel stb stb..akkor nemtoom...talán a feltöltésnél nem jó valami...kicsit várni kell hogy átváltson pár mp-t aztán save...és minden jó volt nálam...de igazából annyira egyértelmûen lett megcsinálva hogy te biztos nem rontottad el...ahhoz nagyon, de nagyon szõkének kell lenni 😄

Lupous
Ohh azé bazz' meg te is Tomonor...a nevem nem lupusz...ez olyan izé...direkt nincs túlbonyolítva...6 kibaszott betû...a játékban is amikor valaki elkezd nekem pofázni és akkor kb ilyenek jönnek hogy lumpos mg lupo meg hasonló faszságok...oké a Lupusból meg a Lupo-ból lett a nevem...bár ez elég hosszú történet .(18. szülinapom óta Lupous 😄 - Addig simán Lupo voltam 😄)
Szóval plíz ha nem esik nehezetekre akkor hívjatok úgy ahogy van...ha becézni akarjátok (Pl Lupi, vagy Lupika😄)akkkor megtehetitek de direkt plz ne írjatok baromságot...(Gondolom Tomonor te véletlenül írtad...de így kora reggel kicsit morci vagyok :S<#rinya>

Zero07
ja igen még valamiért mindig nem látszik a kép a groupnál. pedig most fölraktam jpgbe de így se. nem értem a méret jó akkor mi baja?

Zero07
hajnalok hajnalán? 😄 ajaj látszik, hogy városba laksz. én már 3/4 6 óta fönn vagyok 😊 kérdezhetnétek miért, de azt inkább hagyjuk <#email><#lama>