Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Te amúgy ki a franc vagy? Idejössz és osztod az észt.

BattleTag: kabel15#2672

Ha most keménynek érzed magad gratula!

Nekem soldierrel jo ha 10 killem összejön játék végére... nemtudok vele jol játszani, commandoval meg volt mikor 20 kill 0 halálom volt 3 gunnert is lekéseltem és nembírtak 3-man megölni X persze uber késsel voltam.

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

kabel15
Mivel azzal szórakozok hogy tele szórok egy területet TAP al és szinte fegyvert se használok. Csak kést ha észre vesznek és olyan helyzetben vagyok hogy meg tudom ölni. Ahoz képest jó a 10/0 Amúgy meg gunner el vagy solider el én is tudok 20 felett ölni körönként ha össze jön.

Ha neked a "rohadt jó" a 10/0 hát...

kabel15
Nálam a command vagy rohadt jól megy vagy nagyon gyengén. Van hogy össze jön és 10/0 van hogy 3/2. szóval eléggé változó. Mondjuk ennek oka lehet a 2es stelth 😄

Lupous
Hát de ez a töltési idõ nem volt mindig 😄...csak kb egy hete talán...nekem még ötletem sincs hogy mitõl lehet.

Lupous
Az szép 😄...nekem nemtoom mennyi a "rekordom " 😄...de azt hiszem hogy a commando fejlõdik nálam a leggyorsabban 😄

én xp boost nélkül a rekordom napi 110 000

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
Hát basszátok meg 😄...ma 200 kilo xp-t gyûjtöttem...ennél jobban nemnagyon lehet kihasználni az xp booostot...eltettem magam holnapra <#wow3><#pias><#buck>

egyszerre csak hármat rakhatsz le.

Lupous
Ennek elég kevés értelme van...úgyértem ha csak ezt csinálod...egyszerûbb ha zászlózol kommandoval ...és a közelébe pakolgatod közbe cuccot 😄

kabel15
5/5 ös TAP ok mennyi idõ alatt tûnnek el?
Mert most azzal szórakozok hogy tele pakolom a pályát. Vagyis fõbb helyeken ahol sokan mozognak.

átnéztem a kódot, ám nem láttam semmit ami okozhatja. Csak egy valami nem volt a helyén, egy <br /> tag, ám annak nem kellene ekkore töltési idõt okoznia.

én fogok csinálni, meg már volt is egy pár zeneszámom, amit én komponáltam.

Lupous
(Nekem is kurva lassan hozza be a HSZ-eket...egy ideje :S

kabel15
Néztétek ezt a zeneszerzõs témát?
Elég jó lehet.

csak nehogy legyen bizonyítéke a fõnöknek xD

Lupous
Háát...ha nem akkor jól megcumizta <#idiota>

Az jó szólok ha télen elromlik a klímánk X) egyébként am unkatársam nem elösször vitt de csak darabokat vitt el amiket észresem vesznek, csak miután bepakolta a csomaktartoba kijött a kisfönök,na uzsgyi a kocsiba, és a város határába dugtuk el X nem tisztességes pénz dehát... keveset fizet a cég<#nezze> na több offom nemlessz X

az egy kép. Ám szar tudja.

( megint OFFF) Egyébként a videoban" a csávo, ilyen kaszkadör?

100 000 az szép szám. Csak nehogy rájöjjenek.

Én klímaszerelõnek tanulok, most kezdem majd az utolsó évemet.

hulyének néztek mert 1 hét alatt ennyi réz gyult össze mi?<#duma> kicsit furcsálták, volna a cégnél, ha pupostáskával kéreckedem el <#wow1><#vigyor3>

Én juniusban, a telephelyen dolgoztam, gyakorlaton😄 és mivel villanyszerelönek tanulok,😄 tudtam hozni pici vörösrezet😄 Amit lemértem, itthon, és kiszámoltam, 5600 forintot adnak érte😄 lehet bfre költöm, 1 hétig lopkottam a rezemet, osztálytársammal <#nevetes1>, eggyik hulye munkatársam, meg annyit elvitt, hogy 100k-t kapott érte (100000 FT). Legalább megdolgoztam a bF-ért <#zavart1>

Lupous
Bazz az szép....<#idiota>

Über knife:

Lupous
2100bf az kb...4200 forint...és igen kicsit túllõttem a célon a fizumat nem ere szándékozom költeni 😄...bár lehet h kísértésbe esek még 😄

Lupous
Igen örökre..de nehogy azt hidd hogy mindegyikben az lesz 😄 én 2100 bf et feccöltem el (O.O)...reménykedtem benne hogy valami különleges téma is lesz benne...sajna nem jött össze...mostanság nem is veszek ilyesmit 😄, majd egy hónap múlva...de amit írtam azmellett 1 1 napos xp boost és még pár fegyó volt napokra...(a commandos supplydroopot vettem 😄)

nem értesz te semmit. Ha egyszerre kiadnák az egészet akkor mindenki megvásárolná a magának tetszõ ruhát, és soha többé nem venne ruhát. Viszont ha 2-3 havonta kiadnak egy-egy speciálisat, szinte mindenki megveszi, mint az iphone-t, ugyanis új és trendi, így sokkal többet tudnak kaszálni, mintha simán kiadnák az egészet.

A másik dolog, hogy a régi dolgok a DICE által tervezett ruhák, és a játék OB óta az EAsy kezében van, így lehet, hogy azokat a ruhákat már nem is tehetik a játékba.

Zero07
Próbáld Chromeal nekem ott jó. ;-)

Hi!
Lupous, a fegyvereket örökre megkaptad? mer takkor veszek supply dpropt XD (mileött leharapnátok a fejem) nem tudom mit, mennyi ideig tartogat a supply drop

Zero07
Ezt nem igazán értem. Hisz ha több ruha, nagyobb választék, és több bf. Akkor?

nem csak azok nincsenek bent. Kb 200x2 west item + a nõi változatai, tehát kb 800 legyártott ruha nincs a játékban.

marketing célból.

Zero07
amik PTEben vannak ruhák, azoknak nagy része miért nincs már benne a játékban?

Lupous
OFF: jahh mégvalami...hétvégén (Sombaton) Animecon Pécsett...szóval akit érdekel az jöjjön 😄...sok jó sunci lesz 😄

apropó. Valaki el tudja érni a házigazdát? Valamelyik script a bannerban szarakodik, kell egy jó 16 másodperc míg be tudja hozni a hozzászólásokat.

Lupous
Bakker ma vettem egy adag bfet...eltoltam mind supplidroopra vagy mire 😄...lett belõle über sharpshooter...meg a stylish puska+kés...és egy jó adag tonik 😄

Lupous
Hát igen...:S

Lupous
LOL...igen általában amikor van valami úja kkor szólnak (a BFH fõoldalán kinn a kis PTE-s téma)....az hogy te csak ökörködsz az egy dolog 😄...aki talál valami hibát vagy csak nem teszik neki valami az leírja a fórumban ennyi

éppen ezért kellett volna meghívásos alapon csinálniuk, eredeti terv szerint.

Ez a "teszteljük", "hibáit kiszûrjük" ütötte meg a fülem, olyan bennfentesen hangzik. Neked konkrétan szól is valaki a készítõk közül, hogy ugorj fel egy kicsit a pte-re, nézd meg mit csináltunk és mondd már el a véleményed?
Én bizony csak ökörködni szoktam rajta.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

kabel15
Tudtam hogy teszt szerver. Csak nagyon tetszik hogy mindene meg lehet amit csak akarok. Na mind1 akkor várok. Csak lesz valami.

te tévedésbe vagy (mint mindig) A pte (public testing environment - publikus tesztelési környezet) nem arra van, hogy jól szórakozz rajta, vagy hogy normál bfh ellenében olcsón cuccokhoz juss. Ez egy amolyan másodlagos open beta, amelyet azért tett lehetõvé EA, hogy teszteljük az új dolgokat, és az esetleges hibáit kiszûrjük.

Lupous
hetekig esetleg...addig amíg nem lesz ojan dolog amit ismét tesztelni kell 😄

kabel15
Na de jó. Felhúztam egy solidert lvl10re tök jól megcsináltam volt M16 os a is 😄. Ez kb meddig lesz offline? Szóval órákig vagy napokig?

Nem mûködik de ha jó megnéznéd akkor ez írja:
THE.PTE.IS.CURRENTLY.DOWN

Vagyis:A PTE jelenleg "visszavonult"
kabel15
Nektek mûködik a PTE?
Mert egy frissítést szeretne leszedni de hibát ír ki.

éppen ezért nem mindegy. Egy groupot csinálhat egy hülyegyerek is, aki elkészíti, ad neki egy nevet és leszarja az egészet továbbá. Egy Raid Group, vagy Guild összetart, és esetlegesen van normális Fóruma, TS-e vagy Ventrilója (magyarán titeket én ide sorolnálak). És van a normális klán, amelynek van szervere, ott nagyobb közösségi folyamat történik.

És végül van a multigaming clan, mint pl az oldguys, amely egyszerre több játékot is képvisel. Nagyjából ennyi a heroes esetében.