Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zero07
mennyi kódot kaptál? mert akkor egyet szerezhetnél nekem (vagy adhatnál 😄) q4-re <#zavart1><#idiota>
ja regisztrálj Twitteren (oda nem kell meghívó) és kapsz még 50-et
<#email><#lama>

davis98
Bocs 455 <#eplus2>

Nah az úgy volt, hogy regisztráltam kaptam 100 creditet és beléptem a saját adatlapomra, ott kiírta hogy kaptam ajándékba 300 creditet <#wow1>
aztán megcsináltam pár dolgot lett még 50 creditem, megmég szereztem 5 öt 😊 Hát nagyjából így volt <#integet2>

nickname: doki09

Zero07
elõször is már ugye regisztráltál egy accot. bejelentkezel. beírod a kódot. megadod a típust stb. claim nowra rányomsz kiválasztod bfh-t pick this game, aztán a szettet, pick this prize ;-). de hogy szereztél 372 creditet? 😞

davis98
Vagy hogyan csináltátok ???

davis98
De amikor beírtátok a kódot, és megadtátok az adatokat akkor ott a promó kiválasztásánál benne van nem ?

davis98
372 creditért ütöttem le !!!

Kabel: A Listian !!! Nagyon jó kis oldal 😊

még nem frissítették a prices-t. Épp ezért volt furcs rátalálni.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

kabel15
Pontosan hol is nyerted ezt a kódot?

BattleTag: kabel15#2672

Basszus! levolnt 10 kreditet.... amugy mennyi kreditért nyertedm eg az akcuit??? barátom regisztrált a referal linkemen den me kaptam meg az 50 kreditet mitkell még csinálnom hozzé? aki tudja kérem segitsen

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

davis98
Azt mondta holnap reggel küldi !!! 😄<#wink>

davis98
Na sikerült megnyernem egy kódot a Listián 😊 Jó ez az oldal 😄
Elvileg akkor küldenie kell a kódot ugye ?

Újabb kis mókás bugot találtunk Xsear-el.

Zero07
lepetézek. felét ki kellett törölnöm és akkor már mentené. tudom hogy ez bfh téma de nekem ez ahhoz kéne szóval valaki nem tudna segíteni, mikor minden a helyén van?

Igaz ez ízlés kérdése, de nekem abban a promóban is jobban bejött az Ace set.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

eggyet nemértek
a prizes menupontban, miértnem mutatja az ujj setteket, csa ka zelsö kettöt, : alpinner és aviator... remélem ha bevaltom kodot megkapom ujjat

Zero07
vki segítene ebbe a bzi movie makerbe (igen még nem találtam mást)? nem akarja elmenteni mert azt mondja nem talál egy két fájlt pedig azok a helyükön vannak 😞

az aviator esetében a royal jobb volt

Sirály!
És megint jobb lett a nat set. Hogy miért a royal vonalon indultam el? 😞

Sikerült egyébként kommentátort találni helyettem? Mikor lesz a következõ? Esetleg csinálhatnánk egy technikai fõpróbát egy kisebb csapattal, hogy élesben tuti jó legyen.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

davis98
Sok sikert ! Én is megpróbálok onnét egyet szerezni <#wink>

sajna nincs de listian megprobalok szerezni,
vagy egy oldalon szerzek pontot amit paypalon bevalthatok 5 dollárra ás veszek kodot, ebay-en vagy vmi

Udv!
Kérlek kuldjetek linket, ahol az ujj settet bebirom váltani dr peppere gondolok

davis98
Oké KÖSZ !!!!!!<#worship><#worship>

Zero07
szórakozzá mán velem SG
Mugshot

Zero07

Zero07

na itt az én mugshotom is ;-)

Zero07
már elmondtam tegnap: Listia -,-" regisztrálsz pontokat gyûjtesz (elsõ aukció, Twittered megadása stb.) és licitálsz. ha nyersz mond azt hogy nem mükszik az egyik kód, és lesz eggyel több. remélem most már boldog vagy. na tisztázzuk már amúgy meg ezt az életképtelet:
1. egy külsõ balf@sz ne szóljon már bele, fõleg hogy fele ember be se lépett a gorupba
2. életképtelen? ennyi csutát! na szóval két "nagysquadra" van beosztva:az über suqadba a nagyobb szintûek (20-30) és a bétasquad ahol a 20 alattiak. (õk azért tagok 20 alatt, mert már a szabályok létrehozása elõtt azok voltak)
és kössz nem kell több okítás, mert abból már annyi kaptunk, hogy elmehetne egyik másik ember nyugdíjba

davis98
Tudtok mondani egy dr.pepper kód szerzõ helyet ? pl. fórum
nekem nincs amerikai haverom 😞 az a a baj 😞

"hát izé...nos azt szívesen arconfosom aki pl a lista élén áll..."
Te szemét! Ettõl sikítva röhögtem, csak sajna tele volt a szám chilis babbal. Azóta takartom a laptopom. 😊

Daily missziókat ki fogja helyetted megcsinálni? 😄

Lupous
Jahh elfelejtettem elköszönni...szóval pápá<#integet2><#papakacsint>
(Gyahh vasárnap talán má' leszek..nem mintha azt hinném hogy hiányoznék valakinek...de....<#vigyor>)
<#pias>\m/<#pias>

FMA? Írtó klassz anime, minõségileg a deathnote szintjét vetélkedik (számomra)

Nagyon szerethetõ karakterei vannak.

Lupous
Ó nem kell itt arra gondolni hogy nagy fan vagyok...meg ilyen elborult õrült..aa faszt 😄...én pl Naruto...Bleach...nagyon régen Pokémon (LOL)...meg ami ment a TV ben...mamár leszoktam a TVrõl...ezért az agyhalott dolgokat sikerül általában elkerülni 😄
Haverom akivel megyek egyenesen ...hmm nem szereti az animékat meg ezt az egész hókuszpókuszt ami körülötte van XD...és bazz még egy ilyen kikúrtciki (általában) szándarabba is beszervezték...szóval majd mindenki helyett jól fogjuk érezni magunkat...úgy meg fõleg hogy egy nappal elõbb megyünk...hogy az alapozás meglegyen 😄 pipa+pianoh meg a jó animebuzi suncik 😄
(Am amiket írtál animékat vagy olyasmiket egyiket se ismerem...az FMA ról hallottam de csak rosszat...majd ha hazajöttem jól megnézem ezeket 😄

nem tudok animeconra menni sajna D: (túl messze van) Meg amúgy se vagyok nagy pro animékbõl, szeretni szeretem õket, meg nézni is meg minden (fõleg eredeti japán szinkronnal, úgy az igazi), viszont legtöbb esetbe lusta vagyok megnézni egy egészet online. Xsear haverom az leül, kikapcsolja az xfire-t, msn-t, és komolyan mondom, megnéz egy 25 órás animét 24 óra alatt (+ még a mosdóba is kimegy). Én viszont még annó a régi "minõségi" animaxon megnéztem az FMA-t, rohadt nagy volt, azóta is az a kedvenc animém, aztán mikor megjelent a brotherhood, kicsit beleolvastam a történetébe, és megláttam, hogy alternatív történetszálak. Na innentõl nem érdekelt. D: Mármint azt még megértem, hogy az elsõ széria nem a manga szerint ment, de most meg muszály volt a második szériát a manga szerint csinálni akkor? Hát, nem tudom. :/

A másik meg: Touhou. Nagy videójáték, a leghíresebb animetípus japánba, és egyetlen rohadt anime nem készült belõle. Hogy miért? Na nem, mert nincs rá pénz vagy stúdió. Csak ZUN, a feltalálója megtagadta. Marketing célból. Már megint az a szaros pénz. :/

Lupous
Nos...az azért túlzás hogy jól szórakozok...de azért szerintem elég megmosolyogtató dolog amit most itt látok. Ugyanis két általam rendkívül normálisnak vélt (Eddig 😄) ember szopatja egymást oda meg vissza csak azért mert a "hangnem" nem megfelelõ...sajnos ez a dolog nálam ott bukik meg hogy ha bárki ismétlem bárki az utcán csúnyán néz a másikra vagy beszól vagy fasztudja... (Cigány...nemcigány..akárki...tökmind1) akkor nincs effajta reakció sõt a behúzom fülem farkam effektus jön. Ellentétben itt ahhol már a hangnemért megy a morcogás. Amúgy meg CAC szerintem nálad most van valami ami miatt talán picit ingerültebb vagy, persze tévedhetek :s...de végülis talán van is benne valami...fasztudja...az meg hogy akinek jobb a statja az a menõbb meg ilyenek téma...hát izé...nos azt szívesen arconfosom aki pl a lista élén áll...most komolyan él az olyan ember egyáltalán? Abban pedig van igazság hogy aki kifejleszt egy karaktert az valamit azért talán sejt a dologról már ez persze nem jelenti azt hogy le kõ nézni....hú faszom eluntam ezt a pofázást 😄
Más...az hogy egy klán "életképtelen" így nem igazán jelenthetõ ki pár nap alatt (szerintem)...egy klánhoz kellenek tagok ez a legfontosabb...ezen felül kell valamiféle közösségi élet pl közös játék warok...fórum vagy ilyesmi...ami egy új csoportnál még eléggé ...nincs. majd kialakul...ha meg nem akkor nem. Amúgy meg szerintem az életképtelen az csak rossz kifejezés...szerintem a felesleges sokkal ideillõb szó lenne...hogy miért és hogy ne legyen ebbõl morcogás...tessék vissza emlékezni, elolvasni lentebbi kommentem 😄
noh písz meg minden ..animeconra meg ha érdekel tessék jöni XD

Akkor ezt megbeszéltük. Te sznoboskodsz tovább, én leírom, hogy mekkora pöcs vagy, Lupous meg röhög (miközben természetesen mi is röhögünk). Ennyi.

szerintem itt most nem én osztom az észt, hanem te. Ám veled ellentétbe én. Figyelj.

Most jön!

Mindjárt itt van!

Ennyire szarom le az egészet. Eddig azt vettem észre, hogy te másat se tudsz csinálni, csak sírni.

Na mindegy, legalább lupous jól szórakozik rajtunk. Ha te ezt így akarod, én csak itt jókat röhögök magamba tulajdonképpen 😄

Ja és igen. Tõlem aztán mehet a píszendláv. Eddig én mindig csak reagáltam az egotrip rohamokra.

Szerinted nem lenézõ (egyébként inkább lekezelõ) az a kinyilatkoztatása a szóban forgó klánról, hogy életképtelen lenne, ha nem lenne benne xy? Ez lefordítom neked, azt jelenti, hogy xy-on kívül mindenki bénafasz.
Említhetném a "ja, csak ennyi a kd-d, minek állok szóba veled" kezdetû vérhányását is.
De ha gondolod nyugodtan olvass vissza, és nézd meg a sznob, magas lóról lepofázós kinyilatkoztatásait az úrnak.

Egyébként amikor idejöttem, akkor is épp osztotta valaki T-t, hogy pofa súlyba. Amíg kezdõként olvasgattam errefelé, akkor is... most meg én. Biztos vagyok benne, hogy 'munkásságom' alatt, illetve utánam is fogja valaki. Egész addig, amíg egyszer, egy távoli galaxisban kitanulja a kommunikáció azon formáját, amit az értelmes emberek mûvelnek, vagy nem...

jah valóban... Hát legalább megy a videóra egy pár nézettség.

Lupous
jujj..most nézem...hogy nem szégyellik magukat az EA sek 😄...kitették a fõoldalra Rakétás játékmód videóját...de minek?...mintha senki nem tudná a dörgést 😄

Lupous
LOLOLOLOL...megy a GYP harc megint 😄...nyamm nyamm...folytassátok...had szórakozzak picit 😄...
De most komolyan mi olyan van Tomonor hszeiben ami lenézõ?...és ha az akkor mipöcsvan?
Itt kb mindenki abban a stílusban beszél ami jólesik mivel nemnagyon van moderálva a cucc...ami szerintem külön jó....Ami meg azt illeti akinek ez nem tetszik az nem jön errefelé :s...
Legyen jóság ne egymást neszeressük 😄...keressetek egy kószáló mokka kölköt aztán csapjatok rá jól XD

Elnézést...nem is a másiknak, hanem tulajdonképpen mindenkinek.

Nos ez kölcsönös. Na nem mintha ezt nem hangoztatnám a kezdetek óta.

Kicsit túlértékeled magad, ha azt hiszed érdekel a véleményed, vagy épp hatással vagy a jövõbeli döntéseimre. No meg kettõnk közül nem én vagyok az, aki beszól a másiknak, hogy mekkora lúzer a bfh-ban.

http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/203791950
Lehet, hogy nem vágom a matekot, de látni, azért még látok.

eme mondás ideillik: megszoksz, vagy megszöksz. Neked kivételesen az utóbbit ajánlom.

Úgy jön ide Tomonor, hogy észrevételem szerint nagyon lekezelõen beszélsz a szerinted nem olyan jó játékosokról, klánokról (groupokról). Bár nem adna rá okot, de mondhatnánk, hogy 'igen, megvan az alapja mert jó játékos vagy'. Csak hát ezt a részt átgondolva (megnézve a Leaderboards-ot kiderül, hogy annyira azért nem.
Pl nálunk a HT klánban a Company of Heroes-ban 2 klántag ténylegesen világelsõ volt, amíg játszottak, és ennek ellenére képesek voltak irígylésre méltó szerénységgel segíteni a kezdõket.

kabel15
Igen az nem írtam hogy nincs értelme a videónak 😄
De a zene szövege nem rossz 😄 és illik a témához.

BattleTag: kabel15#2672