Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja regisztrálj Twitteren (oda nem kell meghívó) és kapsz még 50-et
<#email>#email><#lama>#lama>
Nah az úgy volt, hogy regisztráltam kaptam 100 creditet és beléptem a saját adatlapomra, ott kiírta hogy kaptam ajándékba 300 creditet <#wow1>#wow1>
aztán megcsináltam pár dolgot lett még 50 creditem, megmég szereztem 5 öt 😊 Hát nagyjából így volt <#integet2>#integet2>
nickname: doki09
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Elvileg akkor küldenie kell a kódot ugye ?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
a prizes menupontban, miértnem mutatja az ujj setteket, csa ka zelsö kettöt, : alpinner és aviator... remélem ha bevaltom kodot megkapom ujjat
És megint jobb lett a nat set. Hogy miért a royal vonalon indultam el? 😞
Sikerült egyébként kommentátort találni helyettem? Mikor lesz a következõ? Esetleg csinálhatnánk egy technikai fõpróbát egy kisebb csapattal, hogy élesben tuti jó legyen.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
vagy egy oldalon szerzek pontot amit paypalon bevalthatok 5 dollárra ás veszek kodot, ebay-en vagy vmi
Kérlek kuldjetek linket, ahol az ujj settet bebirom váltani dr peppere gondolok
Mugshot
1. egy külsõ balf@sz ne szóljon már bele, fõleg hogy fele ember be se lépett a gorupba
2. életképtelen? ennyi csutát! na szóval két "nagysquadra" van beosztva:az über suqadba a nagyobb szintûek (20-30) és a bétasquad ahol a 20 alattiak. (õk azért tagok 20 alatt, mert már a szabályok létrehozása elõtt azok voltak)
és kössz nem kell több okítás, mert abból már annyi kaptunk, hogy elmehetne egyik másik ember nyugdíjba
nekem nincs amerikai haverom 😞 az a a baj 😞
Te szemét! Ettõl sikítva röhögtem, csak sajna tele volt a szám chilis babbal. Azóta takartom a laptopom. 😊
(Gyahh vasárnap talán má' leszek..nem mintha azt hinném hogy hiányoznék valakinek...de....<#vigyor>#vigyor>)
Nagyon szerethetõ karakterei vannak.
Haverom akivel megyek egyenesen ...hmm nem szereti az animékat meg ezt az egész hókuszpókuszt ami körülötte van XD...és bazz még egy ilyen kikúrtciki (általában) szándarabba is beszervezték...szóval majd mindenki helyett jól fogjuk érezni magunkat...úgy meg fõleg hogy egy nappal elõbb megyünk...hogy az alapozás meglegyen 😄 pipa+pianoh meg a jó animebuzi suncik 😄
(Am amiket írtál animékat vagy olyasmiket egyiket se ismerem...az FMA ról hallottam de csak rosszat...majd ha hazajöttem jól megnézem ezeket 😄
A másik meg: Touhou. Nagy videójáték, a leghíresebb animetípus japánba, és egyetlen rohadt anime nem készült belõle. Hogy miért? Na nem, mert nincs rá pénz vagy stúdió. Csak ZUN, a feltalálója megtagadta. Marketing célból. Már megint az a szaros pénz. :/
Más...az hogy egy klán "életképtelen" így nem igazán jelenthetõ ki pár nap alatt (szerintem)...egy klánhoz kellenek tagok ez a legfontosabb...ezen felül kell valamiféle közösségi élet pl közös játék warok...fórum vagy ilyesmi...ami egy új csoportnál még eléggé ...nincs. majd kialakul...ha meg nem akkor nem. Amúgy meg szerintem az életképtelen az csak rossz kifejezés...szerintem a felesleges sokkal ideillõb szó lenne...hogy miért és hogy ne legyen ebbõl morcogás...tessék vissza emlékezni, elolvasni lentebbi kommentem 😄
noh písz meg minden ..animeconra meg ha érdekel tessék jöni XD
Most jön!
Mindjárt itt van!
Ennyire szarom le az egészet. Eddig azt vettem észre, hogy te másat se tudsz csinálni, csak sírni.
Na mindegy, legalább lupous jól szórakozik rajtunk. Ha te ezt így akarod, én csak itt jókat röhögök magamba tulajdonképpen 😄
Említhetném a "ja, csak ennyi a kd-d, minek állok szóba veled" kezdetû vérhányását is.
De ha gondolod nyugodtan olvass vissza, és nézd meg a sznob, magas lóról lepofázós kinyilatkoztatásait az úrnak.
Egyébként amikor idejöttem, akkor is épp osztotta valaki T-t, hogy pofa súlyba. Amíg kezdõként olvasgattam errefelé, akkor is... most meg én. Biztos vagyok benne, hogy 'munkásságom' alatt, illetve utánam is fogja valaki. Egész addig, amíg egyszer, egy távoli galaxisban kitanulja a kommunikáció azon formáját, amit az értelmes emberek mûvelnek, vagy nem...
De most komolyan mi olyan van Tomonor hszeiben ami lenézõ?...és ha az akkor mipöcsvan?
Itt kb mindenki abban a stílusban beszél ami jólesik mivel nemnagyon van moderálva a cucc...ami szerintem külön jó....Ami meg azt illeti akinek ez nem tetszik az nem jön errefelé :s...
Legyen jóság ne egymást neszeressük 😄...keressetek egy kószáló mokka kölköt aztán csapjatok rá jól XD
Lehet, hogy nem vágom a matekot, de látni, azért még látok.
Pl nálunk a HT klánban a Company of Heroes-ban 2 klántag ténylegesen világelsõ volt, amíg játszottak, és ennek ellenére képesek voltak irígylésre méltó szerénységgel segíteni a kezdõket.