Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 kiló az egy ezres.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
mit adsz? amúgy én két pisztollyal metem stealth mt tt meg elixir volt. es 2200 pont meg 16 kill. 8 as mandoval 2-es stealth
én ugy tudtam hogy 1 kiló = 1000.-
Noob vagyok nem hülye. <#schmoll2>#schmoll2>
De én nem szeretem a pisztolyosat... asdasddsa
nekem kell dr pepper kód 😄
Édes kis bogárka...😛 ha nem csinálsz semmit és lvl 5 MT-t tolsz valahonnan a távolból...nos akkor csak szimplán hülye vagy...bár ebben az esetben is több pontot szerzel...mintha csak egyhelyben állnál MT nélkül...viszont ha közben futkosol troopolsz...és még pityud is van+késed akkor csak rajtad múlik...de MT vel a legkönnyebb xp hez jutni...ezt még a hülyék is belátják.<#pias>#pias>
föladom. senkinek se kell dr pepper kód. vagy beváltom most már poszterre vagy megyek a ragasztógyárba 😞
Most majd megpróbálom majdnem maxos markkal midnight mayhemen (azta micsoda szép alliteráció <#wow1>#wow1> ) ... azaz inkább sniperes + MT combó... eddig úgy csináltam hogy bekempeltem sarokba ugyvotl 1500 pont, és ha errejön a többi 1500?<#ravasz1>#ravasz1>
nos ez megint csak relatív. Van akinek már az 1100 is sok.
Ezaz! Lenyomtam néhány LVL 5 MT-s kört MM-en és örültem a 1500 pontnak! Pedig folyamatosan nyomtam! 1500-at meg már összetudok szedni a normális sth + ps kombóval is. Az meg izgalmasabb is. :p
Én is észreveszem néha...de eddig úgy gondoltam hogy biztos valami fostos commando betolta a mérget és eliszkolt vagy ilyesmi...vagy bug...😄
Ilyenre meg még gyúrhatok néhány évet. 😛
attól függ mi vagy. Kommandóként ne is álmodj sok pontról.
sniperessel?...LOL Ha sok pontot akarsz akkor max MT...a többi végülis mind1..de az MT az kulcs...nekem 2 kilo alatt nemnagyon szokott lenni sehol...mmen meg 4-5 kilo is összejön néha 😄
még a heroes of the fall update után akarták ezt a feature-t beépíteni, ám végül lazán kivették az egészet belõle úgy, hogy eléraktak egy "dot" szocskát, és deaktiválta az egészet. Ám vannak akik a mai napig is jelentik, hogy megmérgezte õket egy TT.
1000-1300*
Hogy lehet igazán sok pontot szerezni sniperessel? Alig van 100-1300 pontom, pedig 10/0-2 statom szokott lenni... MM-n jó ott megvan a 2000-2300 de ritkán találok MM-es szerót, ami meg van bookmarkba... nos hát azon mindig royal többség van.
csak az animáció van rajta, de nem sebez
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=147947&highlight=troop+trap+poison
Most olvasom fórumon, hogy lehet mérgezni TT-vel, igaz ez?
Ok, nekem is az volt a tippem, mert nem volt eléggé hatásos.
Azt jelenti ,h a szurásod-tól számított 5mp-en keresztül ad 15dmg-t az ellenre a méreg.
Ha maxos a méreg, akkor 5mp-en keresztül (azthiszem)45dmg-t ad neki.
Akár több embert is lehet mérgezni egy méreggel.
Ha maxos a méreg, akkor 5mp-en keresztül (azthiszem)45dmg-t ad neki.
Akár több embert is lehet mérgezni egy méreggel.
Posion Blade
Damage over time : 15
Duration: 5 sec
Ez azt jelenti, hogy 5 MP alatt fog levenni 15 DMG-t? Vagy 15 DMG-t vesz le másodpercenként 5 MP-n keresztül?
Bocs tudatlanságomért. <#rolleyes>#rolleyes>
Damage over time : 15
Duration: 5 sec
Ez azt jelenti, hogy 5 MP alatt fog levenni 15 DMG-t? Vagy 15 DMG-t vesz le másodpercenként 5 MP-n keresztül?
Bocs tudatlanságomért. <#rolleyes>#rolleyes>
dejó, PS-el ami ad 17 körüli + sebzést 20-at sebeztem fejbe :s
alap sniper + lvl3 ps = stefan sharpshotter
shart shooter + lvl3 ps = ??? 😛
shart shooter + lvl3 ps = ??? 😛
tier 1 esetében a stefan's sharpshooter és annak royal megfelelõje, uber/super esetében a sima.
Melyik 150 VP-s sniper a legjobb lvl5 PS-el? Úgy gondolom az amelyik nagyon visszaránt... viszont a több sebzés miatt erõsebben lõ azzal ami szinte semmit nem ránt vissza... és azzal jobban ki tudom használni azt a 4(?) mp-t. Nem is tudom. :S
Szerintem csinálj
Na szasztok 😊
8nap internet nélkül 😄 ...kemény volt, hahaha
végigolvastam mit irkáltatok a bõ 1hét alatt, vicces 😊.
Látom megy a listiázás ezerrel , meg a bugolás, és egymás vérszívása.
Tomonornak igaza van abban ,h kár kockáztatni...
Szeretnétek ,h csináljak játékokat(kihívásokat) kódokért a bf.hu-n...
...azért kérdezem mert ha már mindenkinek megvan minden cucc akkor nem állok neki.Olyasmire gondolok ami már volt a hivatalos fórumon is, hogy csinálok vmelyik pályán egy képet pl: egy kavicsról és akik megmondják hol található azok között kisorsolok kódokat.
8nap internet nélkül 😄 ...kemény volt, hahaha
végigolvastam mit irkáltatok a bõ 1hét alatt, vicces 😊.
Látom megy a listiázás ezerrel , meg a bugolás, és egymás vérszívása.
Tomonornak igaza van abban ,h kár kockáztatni...
Szeretnétek ,h csináljak játékokat(kihívásokat) kódokért a bf.hu-n...
...azért kérdezem mert ha már mindenkinek megvan minden cucc akkor nem állok neki.Olyasmire gondolok ami már volt a hivatalos fórumon is, hogy csinálok vmelyik pályán egy képet pl: egy kavicsról és akik megmondják hol található azok között kisorsolok kódokat.
Már meg is nyerték 😞 Elena volt a megfejtés... ilyen hülye nevet. 😛
És nem "L" betûvel kezdõdik a neve, ez kimaradt.
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=158325&pid=2004037#pid2004037
Ki kell találni faszikám barátnõjének a nevét, és kapsz egy Dr.Peppert!
Segítség: Van benne "L" "N" és "A" betû, de nem "LAN" a csajszi neve! Írjatok néhányat hátha! Én beírtam, hogy Leonardo. :p
Ki kell találni faszikám barátnõjének a nevét, és kapsz egy Dr.Peppert!
Segítség: Van benne "L" "N" és "A" betû, de nem "LAN" a csajszi neve! Írjatok néhányat hátha! Én beírtam, hogy Leonardo. :p
Kábé ilyesmire számítottam.

Notify the seller you got this and give them credits for this auction?
ez mit jelent pontosan? aki jol tud angolul kérem irja le magyarra köszi
ez mit jelent pontosan? aki jol tud angolul kérem irja le magyarra köszi
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
doktor peppör
Hát végülis nekem se mert ezen kívül van vagy 35 karim 😄
Nézzenek már oda, már nem is mûdöik a store bug, még jó, hogy ráraktam mindegyik hõsömre. <#mf1>#mf1> Engem kibannolhatnak, nem igazán hiányozna az a néhány 10-es kari.
Én hülye az összes hõsõmre ráraktam ezt a cuccot ><<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
láttam a geyreknek voltak nyertes aukcioi dr peppper code, tehát nem amerikai remélem nem vert át mert akkor asdaxsadxas
Lupus de kárörvendö vagy <#eplus2>#eplus2>
dejo h nem aktivaltam eggyik karimra sem. Am most nyertem dr peper codot 75 creditért! csak kuldje csavesz
Bakker <#wow1>#wow1><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#wow2>#wow2><#action>#action><#ijedt>#ijedt>
nickname: doki09