Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I advise you to read the Rules of Conduct, which clearly describe what is and what is not allowed.
Especially take note of the following in the RoC:
Rules of Conduct Wrote:You will not exploit any bug in the Battlefield Heroes product or the Battlefield Heroes service.
You will not intentionally use or share any bug found within Battlefield Heroes, real or fictitious,
regardless of whether or not it grants an unfair advantage.
You will not directly, nor indirectly communicate the existence of any such bug to any other
user of the Battlefield Heroes service.
You will report any such exploit using the bug reporting methods as described by
the Battlefield Heroes web site and team.
If you post about possible exploits, spread information about possible exploits or use the exploit for
your own personal good, you risk actions being taken against your account.
This means you risk your account, and all other accounts you have, getting suspended and/or banned.
This specific exploit has now been fixed. If you find any other possible exploits you will report these.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Hát papagájért minimum majmot vagy hasonlóan értelmetlen kiegészítõt...ami egyenértékû a papagájjal 😄
A másik amint látom van valamiféle huncutság ismét...és õszintén remélem hogy aki használja az nagyon de nagyon megszopja...dolgozzatok csak meg érte rendesen 😄
még másik dolog...papagájkód... ha bárki csak úgy kap egygyet vagy elcserél valakivel 2 kibaszott fostos kódra...noh akkor azt megtapsolom...ugyanis nincs egy sújcsoportban a 2 dolog...+ szerezni is elég fáradságos módon lehet (Contesteken pl)...ma jár le asszem a rajzos contest...és nem láttam igazán jó munkákat...szóval van esély rá hogy talán nyerek 😄...de mivel majom kód a nyeremény, így az nekem nem jó szal azt valahogy elcserélem majd papagájra (remélem)...esetleg majd dredéknek megemlítem hogy nincs royalom hogy esetleg nem lehetne e papagájt XD... ...
noh kb ennyi így hirtelen
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Hát gyerekek...ilyen 2 napom még nem volt <#pias>#pias>...ekkora bulit...ennyi suncit és még több suncit ilyen merész témákban még nem láttam eggyütt...és ami a legjobb hogy igen csak közvetlen volt mindenki 😄...haverommal nem türtõztettük magunkat...suncik...suncik...és suncik õsszel már én is beöltözök meg minden 😄...
Nos mivel az EA láthatóan tanul a hibáiból, nem mondom, hogy ne használjátok (mert ki tudja) ám ezesetben kockáztattok vele.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nagyonnagyon köszönöm amit a klánfórumon írtál most már drpepper kód nélkül is megvan az összes hõsõmre a szett 😄.THX!!!
Vagy hogyan kell szerezni ezekkel a kreditekkel???
aztán itt van a royalos... mint ha egy leukémiás kurva lenne... 😄
http://img.photobucket.com/albums/v365/silverchyld/alpiner.png
erre gondoltam
Ezek szerintem jobbak mint a legújabbak.