Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zero07
ez azt jelenti hogy akik használták bannolják õket? 😮

When registering for a Battlefield Heroes you have accepted the Rules of Conduct.

I advise you to read the Rules of Conduct, which clearly describe what is and what is not allowed.

Especially take note of the following in the RoC:

Rules of Conduct Wrote:You will not exploit any bug in the Battlefield Heroes product or the Battlefield Heroes service.
You will not intentionally use or share any bug found within Battlefield Heroes, real or fictitious,
regardless of whether or not it grants an unfair advantage.
You will not directly, nor indirectly communicate the existence of any such bug to any other
user of the Battlefield Heroes service.
You will report any such exploit using the bug reporting methods as described by
the Battlefield Heroes web site and team.

If you post about possible exploits, spread information about possible exploits or use the exploit for
your own personal good, you risk actions being taken against your account.
This means you risk your account, and all other accounts you have, getting suspended and/or banned.

This specific exploit has now been fixed. If you find any other possible exploits you will report these.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

egyébként itt egy jo video kicsit furcsa a magyar szinkronja a the witcher címû játéknak... meglehet hogy csemegeparasztok szinkronizálták. De sebajhalott izék

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

nah, 1 napom maradt, hogy csináljak egy zenét a ballads of the battlefield versenyre 😄 Nézzük mit tudok kihozni belõle.

fenn fenn áll, ugyanis az a 3 topik ami volt róla eddig a bfh fórumban mind törölve lett. Másrészt pedig már ismerjük, hogy mennyire gyökér az EA.

wb.

"Give back that 15 min of my life. <#banplz>" <#vigyor2>

Lupous
'43-3as satyó? az milyen?
Hát papagájért minimum majmot vagy hasonlóan értelmetlen kiegészítõt...ami egyenértékû a papagájjal 😄

Zero07
te suhanc ugyan mennyit kérnél egy fostos papagáj kódért? és egy '43-as satyóért?

Lupous
Bekaphatod te is a brémet ha gondolod 😛...ennyi off mellet egy kis élménybeszámoló nem hiszem hogy megterhelõ...+ neharizz... de a suncik igenis fontosak 😄

Lupous
Végigolvastam az elmúlt 2 nap hozzászólásait....és minden hsz kab arról szólt hogy vagy azt újságoltátok hogy hogy licitáltok vagy azt hogy hát hogyan köllene ezt ?....basszátok meg de komolyan 😄...ezért nem volt érdemes elbaszni egy bõ negyed órát az életembõl...
A másik amint látom van valamiféle huncutság ismét...és õszintén remélem hogy aki használja az nagyon de nagyon megszopja...dolgozzatok csak meg érte rendesen 😄
még másik dolog...papagájkód... ha bárki csak úgy kap egygyet vagy elcserél valakivel 2 kibaszott fostos kódra...noh akkor azt megtapsolom...ugyanis nincs egy sújcsoportban a 2 dolog...+ szerezni is elég fáradságos módon lehet (Contesteken pl)...ma jár le asszem a rajzos contest...és nem láttam igazán jó munkákat...szóval van esély rá hogy talán nyerek 😄...de mivel majom kód a nyeremény, így az nekem nem jó szal azt valahogy elcserélem majd papagájra (remélem)...esetleg majd dredéknek megemlítem hogy nincs royalom hogy esetleg nem lehetne e papagájt XD... ...
noh kb ennyi így hirtelen

byzhouse
bfh topic<#wow3>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Lupous
Üdv újra!
Hát gyerekek...ilyen 2 napom még nem volt <#pias>...ekkora bulit...ennyi suncit és még több suncit ilyen merész témákban még nem láttam eggyütt...és ami a legjobb hogy igen csak közvetlen volt mindenki 😄...haverommal nem türtõztettük magunkat...suncik...suncik...és suncik õsszel már én is beöltözök meg minden 😄...

ezaz! megtaláltam youtuben az ujj bugot!csak nem merem használni XD

Zero07
a francba már! vhonnan nem lehetne papagáj kódot szerezni? Trade mindenki azt akar, de itt is kiírom:2 dr pepper kódot adok érte aki ad egy papagáj kódot nekem <#pias> <#gonosz1><#buck>

kérlek adjatok linket ahol utanna tudok járni az ujj ... nak😄

Zero07
na jó, de akkor hogy vagy ki által van ilyen az oldalon? és ezért fennállhat a bannveszély?

Mielõtt még mindenki elkezdi használni a store bugot, egy valamit ne feledjetek: ezesetben az EA tudja ellenõrizni, hogy ki használta ki. És habár elég valószínûtlen, ez pont egy ugyanolyan exploit, mint annó a BF-es ruha exploit volt (amelybe nekem személyszerint sikerült kicsalnom 1700BF-nyi értékû ruhát)

Nos mivel az EA láthatóan tanul a hibáiból, nem mondom, hogy ne használjátok (mert ki tudja) ám ezesetben kockáztattok vele.

Csak szerintem van olyan husi karjuk a royalosoknak abban az új drpepper ruhában? Most nem jut eszembe a neve valami "J" betûs, talán jedi? :d

amiröl beszéltek inygen ruha, ilyen unigue kód?

am sg teamba gorupba jelentkeztem miota és nem vesznek be xP

Régebbiekre is kell olyan. <#ejnye1>

byzhouse
na ráírtam amcsi ismerõsökre,hogy adjanak kódokat 😄 azt mondták holnap bemennek,vesznek és adnak,ha minden igaz ^^

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

jo nektek😊 énmeg itt gürcölök 2 napja listian X

A régebbiekre nincs? 😄

Közbe megtaláltam a fórumotokon!! Igérem, SENKINEK nem adom tovább! És köszi 😊

nana, engem hagyjatok ki belõle, én csak azt mondtam, hogy mit lenne tanácsos betartani.

Nem mondom el senkinek igérem 😄
Zero07
bocsika nem is akartam terjeszteni, de Tomonor is azt mondta jobb ha nem terjesszük.

Hû =) trükköt nekemis!

Sztem ha nyerek kódot a natos soldierembe rakom be a felsõt.

Zero!
Nagyonnagyon köszönöm amit a klánfórumon írtál most már drpepper kód nélkül is megvan az összes hõsõmre a szett 😄.THX!!!
Zero07
te kómába vagy? már csak én vagy 2-szer leírtam. na majd a héten nyitok hss fórumon egy Listia topikot

Úgy hogy keresõbe bepötyögöd h dr pepper és megkeresel egy jót aztán katt rá megnézed mennyi credited van ráraksz annyit amennyit jónak látsz. És ha valaki nem ad rá többet akkor te kapod meg.

screen shot ra gondoltam 😞

Zero nem tudszogy kell nekem szerezni egy drpepper kódot?
Vagy hogyan kell szerezni ezekkel a kreditekkel???
az a galamb a vállán végül is tökre jó... azt a szetthez kapja?

Zero07
SS? Waffent hagyjuk már ki

AZ IGEN 😄 102-s sebzés alap nati késsel... SS nincs, gyorsan eltûnt

Zero07
az a pecsét a karján majdnem olyan mint az ENSZ 😄 enyje már még õk is

aztán itt van a royalos... mint ha egy leukémiás kurva lenne... 😄

a royalos is jó, ám legtöbbször royal mandók használták. Mondanom sem kell, hogy az a cucc annyira fehér, hogy még aktív stealth-be is simán látszottak 😄

az az erre csak vacakol

http://img.photobucket.com/albums/v365/silverchyld/alpiner.png

igen, az a legjobb, ám nagyon túlzottan használt. Magyarán, ha valakinek több van mint a szokásos nationalos pizsamája, akkor az alpiner cucc van rajta.

erre gondoltam

Zero07
nagyon rikiító

hát mondjuk a natos hegymászós az nekem is tetszik, de a royalos nem :S

Zero07
msaját ízlés, de szerintem f@szt. sztem még akkor is az alpiner a legjobb:8 cucc és faxán néz ki. desert foxal nagyon kraftosan néz ki

Ezek szerintem jobbak mint a legújabbak.

Mennyibe adta?