Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Hát ti nagyon béna zenéket hallgatok... 😄

davis98
Nem rossz ez se 😄

nickname: doki09

davis98

De nekem ez a favourite 😉

Elektrofrombc2
nem igazán szeretem az ilyet...😛 De néhány sör után jöhet 😄

Egyébként ha már így belementünk hogy kinek mi tetszik akkor ez nállam nagy hit mostanába 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

davis98
Hát Electro minimal keverék.....de állati nem ???

Elektrofrombc2
Az a Tell me... az minimal ugye?😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Mondjuk ez még nekem belefér 😄 Bár vannak benne beteg részek fõleg a vége 😄

davis98

Én ezektõl indulok be 😄

ja és egyben a The World of Unsung Heroes fõbetétdalához van szerencsétek.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

ám mostanában erre kattantam rá:

Naphosszat elhallgatnám.

Lupous
LOL hát ez maximum the hormone 😛...kicsit sem dúrva zene 😄

davis98
ÁÁÁ ez nem az én styleom 😊

LOL

jó mondjuk a deathnote zenéjét naphosszat el tudnám hallgatni, de azért az még nem ennyire durva xD

Lupous
Azabüdöskurvaélet 😄

Grr1234
Üdv... szerintem én nem ismerlek.

Elektrofrombc2
halálmetál 😄😄😄 Ne hallgasd meg akkor már a grindcoret 😄 Vagy már csak érdekességbõl is:

Ez már ott van grindcore közelében 😄 Akor képzeld el még azt xD

na jó, mondjuk a halálmetált azt már nem bírom, túlzásnak tartom.

én többnyire csak metál zenét hallgatok (az nyugtat meg), de eddig sose öltöztem rockernek, se rappernek. Amolyan köztes állapot vagyok valójában.

SkyHun
Gondoltam most már regelek ide is. Helló minden ismerõs és ismeretlen.

Elektrofrombc2
Lopous: Hát én is sok stíluson átmentem már kb 4 évig volt hosszú hajam és hallgatam metált és hasonlót (Ha valaki 4 évig hallgat egy fajta zenét az nem hiába van tehát még mindig meghallgatom) Kb fél éve nyíratkoztam le. És ami azt illeti hát az én legjobb bulim sem egy metál koncert volt. Jó az meg minden de teljessen más egy amolyan "tuc-tuc"-os buli ---!!!Nem vagyok fenszer!!!--- 😄. Koncerteken túl sok ember punnyad és nem bulizik kellõ képpen 😄. Szóval teljes mértékben megértelek. Mostanában nagyon sokat hallgatok Drum&Bass-t és hát az x-outing (DnB Step) is egész jól megy. Nemsokára kész is lesz egy kis videó amit egy kirándulás során sikerült lekamerázni. Majd ha érdekel linkelem vagy valami 😊 De minden fajta zene mellet elfér a Kárpátia!!! Ezt biztossan tudom 😊

Lupous
Adatlap...Am meg Várpalota 😄

Hol laksz lopous?
Mert én rákospalotán 😄
Lupous
Jóvanna 😄...végülis aki csak fleshelni akar vele annak oké 😄
De pl mi akik már jóideje játszunk vele...nos szerintem valamivel több ez már mint egy egyszerû flash game 😄...komoly közösség épült ki rengeteg ismerõssel pár "barátfélével"...ilyesmit azért ilyen több accos megoldással nemtoom szerintem nehézkes csinálni 😄

Lupous
Off:
Hejj tegnap ugye dolgoztam délután jól :S és hát olyan pro voltam (oké meglöktek) hogy jól leöntöttem jéghideg Ásványvízzel egy fászít 😄
De aztán jött a fordulópont 😄....végeztem 8 kor! Hmm mennyek bulizni?...még jó! 😄...pezsi+energiaital + némi sörike...+egy új hely megnyitóbulija itt palotán...hát komolyan kõrokker létemre felöltöttem egy semlegesnek mondható öltözéket+sportcipõt (Bakancs és rockerfelszerelés helyett)...és kb hajnali fél négyig roptuk haverokkal a drum'n Base muzsikára meg a hipphoppra 😄...+suncihajtás is volt 😄 Jah és egy számomra rohadtul ellenszenves csaj osztálytársammal is jól puszi pusziztunk (Pedig kb 2 éve nem beszéltem vele 😛)
Szal ez volt eddigi életem egyik legjobb bulija \m/ (Mötál nélkül?! hát igen kb befosok ezen a tényen 😄)
Élménybeszámoló vége 😄
Písz

Smithwarden
Persze, en is igy gondolom.
De lattad sztem te is, sokan irtak hogy nincs egy fillerjuk sem a jatekra es BF vasarlasra, viszont szeretnenek jobb fegyokat vagy kinezetet.
Azoknak irtam a tippet.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Grr1234
Én magamtól csináltam. Az tény, hogy letöltöttem meglesni miket hogyan állítgatott, milyen a betûtípus stb. de attól még ÉN csináltam! És nem pedig az õ *.psd-jét alakítottam át!! 😄

ahogy salty is megírta.

Lupous
Szerintem szimplán gáz eza külön karakterek meg hogy több acc...mi az istenért? aki kicsit is komolyabban játszik az nem szarozik ilyesmivel.
Am...Grr:ezt az aláírás témát a BFH oldalon az egyik signature shop ból nyúltad 😄 (Crisco-tól asszem)...neki vannak PSD fileok tutorialként 😄 Szal nem lehetett nagy kunszt megcsiálni ezt 😄 de amúgy fasza+a mugshot árnyékolása elég faszányos lett azt asszem magadtól toltad 😄

kabel15
ja ok kösz.

BattleTag: kabel15#2672

Smithwarden
Azert irtam hogy lv10-es szintre el kell vinni a kiskarikat, mert csak lvl10-tol lehet kerni supply dropot a karaktereknek.

kabel15
supply lvl1 es karakternek is kidobhatja bármelyik fegyvert?

BattleTag: kabel15#2672

crackyS
lépj be gunclubra

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Fabio Capello
Namostan, ha van egy jó régi accom, még a gunclub elõttrõl, hogy lehet rávarázsolni a hétszáz pízt?

Smithwarden
Amugy akinek nincs semmi penze a jatekra es nincs nagy szintu (20+) karija, annak lehet megeri most csinalni uj kiskarikat.
Elviszi oket 10es szintre, ott a GunClubos 700BF-bol supply-kat vesz es hatha kiesik valami jo unlimitedes fegyo - es azt a karit meghagyja vegso karinak.
Ennel meg "praktikusabb" es "koltsegkimelobb" ha kulon accokra csinalja az ember a gunnert/soldiert/commandost mert az ugye mindegyiknek +700BF es kesobbi hasonlo kedvezmenyeket is megkapja kulon-kulon majd.
Bar kicsit maceras, de akinek tobb ideje van mint penze...
<#hawaii>

EZAAAAAAAZZZZZZZZZZ
Über kés supplyeból UNLIMITEDRE YEEEEEEEEEYYYYYYYYYY
Maradt 345 bf em 😛
Abból veszek valami kis rucit és egy pityut.
Vaxi
értem 😄 ok, htx

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

elsõ mondatommal azt akartam tükrözni, hogy ha nem üt valami guta az EA-ba, akkor lehet hogy a következõ ingyen BF kiadásra éveket kellesz várni, és annak is feltétele lesz xD Meg a BC2-s promóció se ma volt már.

lol, nem érdemes várni, mert az EA most elég jószívû volt ezzel az ingyen 700 BF-el, gyakorlatilag mindenkinek adott 700 BF-t.

És igen, magyarok közül is sok fizetõs van, ott van lupous, wanda, doki, rowley, stb stb. A lényeg hogy ha fizetsz elõször akkor azt ne ruháért tedd, hanem ruházz be idõtartam nélküli fegyókra.

crackyS
Lupous rendelt már aszem

Vaxi
na akkor lehet, hogy várok vele 😊
egyébként volt már aki konkrétan rendelt bf-et?

illetve closed betásoknak is adtak ki ingyen 200-at a closed beta végénél.

volt, bc2-höz járt ingyen 700 BF.

hájrá.

Vaxi
Sziasztok!
Volt már ilyen ingyen bf akció?
Mert szeretnék megvenni pár dolgot, ahhoz viszont 1000-1200 bf kellene. max várok még, ha esélyes egy ilyen 😊

Smithwarden
Erdekessegkeppen copyzom hogy miket kaptam egy "proba" lvl10es karival supply dropbol:

Stewart's Dapper Shotty (Unlimited)
Super Tank Buster (Lasts 7 days)
Super Tank Buster (Lasts 7 days)
Bernie's Super Bone Chewer (Lasts 7 days)
XP Boost (Lasts 1 day)
XP Boost (Lasts 1 day)

Szoval itt pl nem erte meg a 700BFes supply-s zsakbamacska.
Ezek az 1-7 napos dolgok total faxsagok.

crackyS
nyugavér csigalom

faszt fogok ezzel a szarral szarakodni inkább megyek síma battlefieldezni

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

baszodjon me gez a kurva játék, hogy minden hévégén szarakszik baz lövöm azt a kurva ellen commandoval, és annyának sem akar sebzödni

crackyS
telepítsd újra

Doki fasza lett a siged😄