Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha már így belementünk hogy kinek mi tetszik akkor ez nállam nagy hit mostanába 😊
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Naphosszat elhallgatnám.
jó mondjuk a deathnote zenéjét naphosszat el tudnám hallgatni, de azért az még nem ennyire durva xD
Ez már ott van grindcore közelében 😄 Akor képzeld el még azt xD
Mert én rákospalotán 😄
De pl mi akik már jóideje játszunk vele...nos szerintem valamivel több ez már mint egy egyszerû flash game 😄...komoly közösség épült ki rengeteg ismerõssel pár "barátfélével"...ilyesmit azért ilyen több accos megoldással nemtoom szerintem nehézkes csinálni 😄
Hejj tegnap ugye dolgoztam délután jól :S és hát olyan pro voltam (oké meglöktek) hogy jól leöntöttem jéghideg Ásványvízzel egy fászít 😄
De aztán jött a fordulópont 😄....végeztem 8 kor! Hmm mennyek bulizni?...még jó! 😄...pezsi+energiaital + némi sörike...+egy új hely megnyitóbulija itt palotán...hát komolyan kõrokker létemre felöltöttem egy semlegesnek mondható öltözéket+sportcipõt (Bakancs és rockerfelszerelés helyett)...és kb hajnali fél négyig roptuk haverokkal a drum'n Base muzsikára meg a hipphoppra 😄...+suncihajtás is volt 😄 Jah és egy számomra rohadtul ellenszenves csaj osztálytársammal is jól puszi pusziztunk (Pedig kb 2 éve nem beszéltem vele 😛)
Szal ez volt eddigi életem egyik legjobb bulija \m/ (Mötál nélkül?! hát igen kb befosok ezen a tényen 😄)
Élménybeszámoló vége 😄
Písz
De lattad sztem te is, sokan irtak hogy nincs egy fillerjuk sem a jatekra es BF vasarlasra, viszont szeretnenek jobb fegyokat vagy kinezetet.
Azoknak irtam a tippet.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Am...Grr:ezt az aláírás témát a BFH oldalon az egyik signature shop ból nyúltad 😄 (Crisco-tól asszem)...neki vannak PSD fileok tutorialként 😄 Szal nem lehetett nagy kunszt megcsiálni ezt 😄 de amúgy fasza+a mugshot árnyékolása elég faszányos lett azt asszem magadtól toltad 😄
Elviszi oket 10es szintre, ott a GunClubos 700BF-bol supply-kat vesz es hatha kiesik valami jo unlimitedes fegyo - es azt a karit meghagyja vegso karinak.
Ennel meg "praktikusabb" es "koltsegkimelobb" ha kulon accokra csinalja az ember a gunnert/soldiert/commandost mert az ugye mindegyiknek +700BF es kesobbi hasonlo kedvezmenyeket is megkapja kulon-kulon majd.
Bar kicsit maceras, de akinek tobb ideje van mint penze...
<#hawaii>#hawaii>
Über kés supplyeból UNLIMITEDRE YEEEEEEEEEYYYYYYYYYY
Maradt 345 bf em 😛
Abból veszek valami kis rucit és egy pityut.
És igen, magyarok közül is sok fizetõs van, ott van lupous, wanda, doki, rowley, stb stb. A lényeg hogy ha fizetsz elõször akkor azt ne ruháért tedd, hanem ruházz be idõtartam nélküli fegyókra.
egyébként volt már aki konkrétan rendelt bf-et?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Volt már ilyen ingyen bf akció?
Mert szeretnék megvenni pár dolgot, ahhoz viszont 1000-1200 bf kellene. max várok még, ha esélyes egy ilyen 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Stewart's Dapper Shotty (Unlimited)
Super Tank Buster (Lasts 7 days)
Super Tank Buster (Lasts 7 days)
Bernie's Super Bone Chewer (Lasts 7 days)
XP Boost (Lasts 1 day)
XP Boost (Lasts 1 day)
Szoval itt pl nem erte meg a 700BFes supply-s zsakbamacska.
Ezek az 1-7 napos dolgok total faxsagok.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!