Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
érdekelne hogy hogyan szerezhetnék VIP statust bf.hu-ra 😛 Vagy nem érdemlem még meg?😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Nekem volt egyszer boost nelkül MMen 6300 de valami tényleg lowok ellen 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Grr1234
Kis kocka ez a crackyS... én akkor fordultam a másik oldalamra. <#vigyor2>

Elektrofrombc2
Lupous akkor én jól hozzádcsatlakozom 😄

Lupous
Szép...00:00 😛

Pra
crackyS
huh...6600 XP-t kaptam egy mapon, boostal..rekord!<#pias>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Lupous
Hmm jelentkeztem a Nations CUP ra 😄 Nat commando postra
Asszem a royal oldal kb megvan...de a nat oldal még üres szal a jobb gamerek beszállhatnának 😄
(Én meg most elmegyek jól aludni 😛)
Nations Cup
NC Magyar Grop
NC Magyar Forum

crackyS
á, most nézem, már meg kaptam, akkor nem szóltam! 😊

crackyS
Höhö, ilyenkor mivan, hogy ha beakarom írni a XP boost kódot, és ezt írja: An error occured when redeeming you code. Please try again in a few minutes.

Pra
Ide is betolom amit minden klán falára (ahol tag vagyok).
A Magyar mini kupáról van szó.
Vázoltam egy elképzelést a pontozásról.
Ötleteket,le OKézást, kifogásolást, megerõsítést várok:
(gyengébbek kedvéért 😛 a piros X,Y a nat / kék Q,Z a royal csapatokat szimbolizálja)
Aki nem érti az kérdezzen.

VÁZLAT A PONTOZÁSRÓL STB...

Pra
Nem nagyon ismerem õt, mármint a személyiséget ,de Millioszor játszottam vele és ellen.

Grr1234
Hehe.... 😄

jah igen, Rexi xD Hát ööö csatlakozok egy szerverre, mi fogad? "jajj már megint te, Tomonor? Ne kövessél már folyton"

Szal kb most láttam életembe másodszor o_o

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
Emlékszem a szitura , de arra nem ,h ki volt az...
nem rexi volt?
Amúgy mi a probléma?

david insane
Értem, köszi :'D

Csak gratulálni tudok tomonornak : D
Így h már tudom a dolgok jelentését : )

Elektrofrombc2
Legjobb szerintem ha 2 gunner megosztja a Legitet meg Hero shildet 5-5 lvles képességet, lejárása után FF és kísz 😄

Grr1234
Huh LegIt és FF párosítás nagyon cunci. Mire lejár az FF-m ott is van a Leg It, hogy elhagyjam a bátülfíldet.

Elektrofrombc2
Idézem Tomonort:
A HH az a közösség által megszavazott említésre méltó tagok listája, akik valamit valóban tettek azért hogy BFH egy jobb "hely" legyen.

A desu az egy japán kötõ szócska, amelyet a Rozen Maiden animében Suiseiseki játékbaba túlszpemmelt, és 4chan-nak köszönhetõen egy ismert meme lett.

Számomra a desu /diszu/ egy jogvédett elem a BFH fórumain.

david insane
Az mit jelent? : D

Elektrofrombc2
erre a free BF re is azt mondtátok hogy ugyanmár valami ugyis belelesz keverve... én csal halgatam csináltam amit írtak 😄 Ennyi 😄 Most ugyanazt teszem xD Kezdem elhinni hogy mégsem akkor zsidók ezek az EAsek

sz@r a bannered vagy mid zero :S.
Amúgy ma voltam koncertezni.Faja volt<#pias><#vigyor2>
Ezeket játszottuk a zenekarral:

<#pias><#pias><#pias>Amúgy szaxofonos vagyok<#nyes><#vigyor3>
davis98
😛

nickname: doki09

Zero07
<#gonosz1>

Zero07
húú ez nagyon beteg 😄

Zero07
hát Pra az írásod értelmezhetetlen xD rá nem tudok jönni bazmeg erre a pontrendszerre 😄 <#gonosz1>

Grr1234
Mi a fasz ez a the client conatin invalid data már negyed órája nem tudok fellépni!!

elvileg te ismered. Múltkor kérdezte tõled SS-en hogy híres vagyok-e.

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Grr1234
Huh, ez jó volt. Játszok gunneremmel, 14-1 -re vezetünk amikor... random módon lõttem egyet rakétevetõvel és... Last kill + Ballistic... :-)

Zero07
ben cousins egy überláma maradjunk annyiba

nem foglaytok lehinnii de olyan jo ltoltam elobb soldierral, hogy ben cousins is megirigyelne 23-1 stat😄 tudom van aki jobb stattal vegzett, de olyan jol lottem az mg vel, hogy meg celkereszt is sargava valtozott, es dubla critet adott bazz XDDDD

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Pra
Milyen Eric?

Grr1234
Facebook lájkolás már 51.288-nál tart!

Grr1234
Az is lehet.

kabel15
Szerintem elnézték a naptárt. Karácsony 3 hónap múlva van.

BattleTag: kabel15#2672

Grr1234
Úgy értem, volt ez a 2x 700 BF-es cucc... aztán a Daily Deal... Most meg ez? Ugyanmár!

Grr1234
Szerintem ne igyunk elõre a medve bõrére. Tuti valami nagy zsidóság van emögött...

ezt az Erik gyereket ki ismeri annyira, hogy le tudja rólam koptatni?

Pra
crackyS
már látom, kösz

SzLehel
olvass egy kicsit a fõoldalon 😉

a mamám tanította!

crackyS
tomonor...ez a kód meddig aktiválható? pl. lehet olyan, hogy csak egy hét múlva használom el?

Zero07
nekem az ingyér 1400bf volt az 😊

Zero07
Zero07
http://videakid.hu/videok/animacio/fura-japan-wc-re-szoktato-mese-rajzfilm-szoktatas-kFxZfH6dxLlfAQkG ezen besírtam xD

Sajna nem vagyok fészbúkon, de az ismerõseimet ráállítottam a témára.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elektrofrombc2
kellemessen csalódtam EA-ben a napokban 😊 Azt hittem csak az egyiket kapjuk meg. De úgylátszik mind2-t (Feltéve hogy összejön a 75000)

6EBW-CM2M-HMVV-AFRE

összejött az 50k