Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és itt meg a tortenetnek nincs vege...
mailben megkerdezte ,h amugy miert csináltam ezt a licitet.
-mondtam neki ,h kell a bonusz kredit a pepper tema miatt blablabla.
Erre vissza irt, mondta ,h o amerikai, és kuldott 1kodot ajandekba.
És volt aki licitált XD
küldtem neki egy levelet:
"😊"
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Egy nap 5-6 accot csintem, szerintem akkor rájöttek, majd tesóm gépérõl csinek accot, am az a gáz h nemtudunk mit eladni, és így nem jön a pont, és azért kellet tbb accot csinálni : D szereztem 6-7 pepper kódot : D
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Tomonor: Köszi 😄...örül is neki jól 😛
Elektro.: Hát izé...bigyó...õszintén szóva nem mentem még be a boltba :S...de tutter hogy van olyan bordó színû (De gondolom nem postázza ki neked senki :S😛)...remélem megtoom bulizni hogy amit terveztem bõrkabátot venni...nah abba beszáll a family pár tagja 😛...és akkor marad píz a pólóra (Mert bizony azt megcsiáltatom X))...csak némi idõ és kitartás kell részemrõl a dologhoz (Messze van a bolt a sulitól 😛)
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
A másik oka, hogy sokan az alacsony karakteremhez ismerõsként az ellen csapatba csatlakoztak 25+-os karakterrel és az nem funny amikor így vadásznak. Csak rád, mert haver vagy és nem veszed zokon.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Én nem csinálok új acc-ot az biztos, túl sok idõt, energiát és némi pénzt tettem bele a játékba ahhoz ,h "megcsaljam" hõseimet XD.
A legviccesebb amikor bejött egy 26-os. Éreztem, hogy nem frankó a srác. Kérdeztem mekkora, erre õ hogy 13.
AltGr+enter, Alt+Tab Search for Heroes or Players 25.
Kértem hogy húzzon el a 4-5 szintûektõl mert, hogy kicsit erõs a plusz 10 abiával. Játszotta a hülyét, hogy õ csak 13-as, meg hogy honnét veszem hogy 26-os. Leírtam neki, aztán megjelölt ismerõsként és lelépett.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Így most van egy egész jó stat-ú karakterem. Végre Tomonor is szóba fog állni velem. 😊
Egyébként nagyon fun a kicsik között játszani, még akkor is, ha ugyanolyan erõsek, mint te. Persze felbukkantak a General V körüli arcok is noobkillerkedni, akik eléggé meglepõdtek, amikor az alap fegyverzetû, semmitmondó kinézetû gunner kétvállra fektette õket. 😊
Btw nem tudjátok milyen akciók lesznek a napi ajánlatokban mostanság? Mintha valaki beírta volna nemrég, de nem találom.
nevetséges 140vp-ért vetted örökre! lol
Annyira megnézném, hogy ss-on 8-8 mando mit kezdene egymással!
Az elsõtõl az utolsó percig uncsi lenne. 😄
Ekkora szerencsét 😄 megnyertem 6 Dr pepepr kódot listian vagyis 7-et mert a csajszi talált még egyet 😄
Más 1: Dejó, pont olyanok most nyíregy felett a felhõk, mint a BFH background 😄
Más 2: minilupousnak sok sikert kívánok az egy napos xp boosthoz.
Más 3: A kabátom, a Bruno's Brown Trenchcoat. Csak egy ideig volt megszerezhetõ vp-ért, még tavaly novemberbe.

Ez a limit a legtöbb szerveren be van állítva... nem véletlenül.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
komolyan azért kickel mert commando vagyok, és limited commando?
na basszameg ;DDDDD <#levele>#levele>