Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
Igazabol nem volt hulye a srac csak poenbol licitált...
...és itt meg a tortenetnek nincs vege...

mailben megkerdezte ,h amugy miert csináltam ezt a licitet.
-mondtam neki ,h kell a bonusz kredit a pepper tema miatt blablabla.

Erre vissza irt, mondta ,h o amerikai, és kuldott 1kodot ajandekba.

david insane
Akkor listián is van pár iq 0.

: $

davis98
Nem rossz csel 😄 A kis ravasz xD

nickname: doki09

SzLehel
xd

a mamám tanította!

Pra
En olyan licitet csinaltam ,h annak aki megnyeri küldök egy smile-t emailben 😄
És volt aki licitált XD
küldtem neki egy levelet:

"😊"

SzLehel
én felraktam egy képet magamról,hogy kapjak 50 kreditet xd

a mamám tanította!

Felrakod hogy használt papírzsebkendõ és licitálsz rá😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

david insane
Bannoltak engem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Egy nap 5-6 accot csintem, szerintem akkor rájöttek, majd tesóm gépérõl csinek accot, am az a gáz h nemtudunk mit eladni, és így nem jön a pont, és azért kellet tbb accot csinálni : D szereztem 6-7 pepper kódot : D

Ha valaki lenne olyan kedves, és regisztrálna egy accot listiára és licitálna erre: http://www.listia.com/auction/895085 , azt megköszönném😊 Kell a pont dr. pepperre😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Zero07
ja télleg kiszámoltam és 6 nap alatt lettem 29-rõl 30 <#mf1>

SkyHun
Ja és még annyit, hogy csak a BFH kedvéért aktiváltam újra a facebook fiókomat. Like-oltam én is +1 <#mf1>

SkyHun
Hoppá tényleg, Én meg rákattanok az új Stargate Universe epizodra. Jó, hogy mondod <#wink>

Lupous
Jahh nálam is valami gebasz van...nembaj addig megnézem az új Fairy Tail, és Bleach részt 😛

SkyHun
Csak nekem nem megy a game, vagy mi van? Az oldal sem töltõdik be...

Grr1234
Na lépek is... mára elég volt másfél kör ezekkel az izékkel... többször vett BF-et, mint amennyi IQ-ja van. 😊

Grr1234
Most 25-össel játszok... 12-es vagyok. :/

nem 2 millió játékos, hanem 2 millió hõs. Vagyis oszd el 3 - 4-el, és kijön, hogy kb hány játékos regisztrált. Továbbá azok közül se játszik már a fele sem, és kb annak a felének nincs facebookja.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

byzhouse
2millionak keves %-a jatszik

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Lupous
Pra!: részemrõl renden, benne vagyok minden jóban 😛
Tomonor: Köszi 😄...örül is neki jól 😛
Elektro.: Hát izé...bigyó...õszintén szóva nem mentem még be a boltba :S...de tutter hogy van olyan bordó színû (De gondolom nem postázza ki neked senki :S😛)...remélem megtoom bulizni hogy amit terveztem bõrkabátot venni...nah abba beszáll a family pár tagja 😛...és akkor marad píz a pólóra (Mert bizony azt megcsiáltatom X))...csak némi idõ és kitartás kell részemrõl a dologhoz (Messze van a bolt a sulitól 😛)

Szerintem a gyorstüzelõ rifle a jobb választás. Hogy miért? Mert minél több lövést adsz le, annál nagyobb a kritikus esélye. Valamint az alapképességnek számító PS-bõl is többet profitálsz. Minél magasabb szinten van a PS, annál több sebzést fogsz kapni tõle egy gyors, pontos puskával.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

890 akkoriban ez sokat számytott... a régi szép idõk mi?😄

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Vicces ez az egész, több mint 2 millió játékosa van bfh nak, és nem jön össze a 75k like jó megértem... van aki olyan butuska még, hogy nemtudja hogykell regelni facebookra, de a 2 millió játékosból csak van 500000 akinek van facebookja.... nemigaz egy klikk ilyen nehéz? KI olyan hülye hogy nem kell neki, a 7 nap xpboost XD

Elektrofrombc2
Lupous mi a helyzet a pólóval? 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Pra! Köszönöm a VIP-et megkaptam😊

s9ns
én azért nem a meglévõ alatt csináltam mert ugye a 700 bf.
A másik oka, hogy sokan az alacsony karakteremhez ismerõsként az ellen csapatba csatlakoztak 25+-os karakterrel és az nem funny amikor így vadásznak. Csak rád, mert haver vagy és nem veszed zokon.

Jaja. Én is javasoltam a csóringernek a melegebb éghajlatot. Persze úgy csinált, mintha nem olvasná. Aztán amikor zsinórban vesztettek párat, a szünetekben pedig kitartóan toltam a high level loser-t, egyszer csak eltûnt. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

SkyHun
Ugyan ezért nem csinálok én sem. Most feltolom a soldier-emet és a commandomat 30-ig aztán nekiállok a gunnernek. Jelen állás szerint ez el fog tartani egy darabig <#smile>

kabel15
ÁÁÁ! Igazad volt.

BattleTag: kabel15#2672

Pra
Most amúgy mindenki elkezd új acc-okat csinálni ,h karinkent költhessen 700bf-et?

Én nem csinálok új acc-ot az biztos, túl sok idõt, energiát és némi pénzt tettem bele a játékba ahhoz ,h "megcsaljam" hõseimet XD.

david insane
És majd pont kifogom h ne legyen fent egyetlen egy darab assas se?
azt megnézem

kabel15
egy 30as gunner simán kitesz 4 embert lvl1 esek között.

s9ns
én is felrántottam egy srácot 10-esre.
A legviccesebb amikor bejött egy 26-os. Éreztem, hogy nem frankó a srác. Kérdeztem mekkora, erre õ hogy 13.
AltGr+enter, Alt+Tab Search for Heroes or Players 25.
Kértem hogy húzzon el a 4-5 szintûektõl mert, hogy kicsit erõs a plusz 10 abiával. Játszotta a hülyét, hogy õ csak 13-as, meg hogy honnét veszem hogy 26-os. Leírtam neki, aztán megjelölt ismerõsként és lelépett.

kabel15
Hát remélem rosszul tudod.
Legyen AK vagy SVD

Elektrofrombc2
Mai ajánlat 20 eu-ért vegyél BFt és kapsz 1400at plusszba 😊 Így hallotam

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Máskor nézz be a Hot Dealsbe! Ott írja meddig tart a leárazás 😄

kabel15
Jöhetne már a mai ajánlat.
Remélem valami frankó fegyver lesz.

Most nézem, hogy 3:58 alatt megvolt a 10 szint...akkor jól megsétáltattam ezt a dögöt. 😊

Ez az napbiznice dolog beindította a fantáziámat tegnap. Így este 7-kor nekiálltam felhúzni egy gunnert lvl10-re. Egy kutyasétáltatást beiktatva hajnal 1-re sikerült is. Kicsit paráztam, hogy mire végzek, nem lesz már az akció, de még mindig tart, így felesleges volt aggódnom.
Így most van egy egész jó stat-ú karakterem. Végre Tomonor is szóba fog állni velem. 😊
Egyébként nagyon fun a kicsik között játszani, még akkor is, ha ugyanolyan erõsek, mint te. Persze felbukkantak a General V körüli arcok is noobkillerkedni, akik eléggé meglepõdtek, amikor az alap fegyverzetû, semmitmondó kinézetû gunner kétvállra fektette õket. 😊

Btw nem tudjátok milyen akciók lesznek a napi ajánlatokban mostanság? Mintha valaki beírta volna nemrég, de nem találom.

helyett 890 VP-ért, és az akkoriban elég soknak számított.

kabel15
Szerintem MM map viccesebb lenne 😄

s9ns
Csak egy ideig volt megszerezhetõ vp-ért,
nevetséges 140vp-ért vetted örökre! lol

Annyira megnézném, hogy ss-on 8-8 mando mit kezdene egymással!
Az elsõtõl az utolsó percig uncsi lenne. 😄

Elektrofrombc2
Csini 😄

Ekkora szerencsét 😄 megnyertem 6 Dr pepepr kódot listian vagyis 7-et mert a csajszi talált még egyet 😄

mint mondtam, ez a cucc csak addig jó amíg nem te vagy a mandó.

Más 1: Dejó, pont olyanok most nyíregy felett a felhõk, mint a BFH background 😄

Más 2: minilupousnak sok sikert kívánok az egy napos xp boosthoz.

Más 3: A kabátom, a Bruno's Brown Trenchcoat. Csak egy ideig volt megszerezhetõ vp-ért, még tavaly novemberbe.

Elektrofrombc2
úgy hogy bebelõsz 😄 am megvan az oka annak hogy limitálva van a szerveren a commandók száma

Pra
A 2-2 mandó limit azért bevett szokás, mert ha már több van egy szerón, olyan szinten változik meg a játékmenet ,h inkább mindenki kilép...aztán maradhatnak a mandók egyedül a kihalt szerveren.
Ez a limit a legtöbb szerveren be van állítva... nem véletlenül.

crackyS
egyébként egy TT-rõl honnan tudom hogy csapattársé vagy ellenségé?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

crackyS
na ja...az hülyeség sztem..akkor gunnereket is kickelje ki, erõsebb mint egy tank egy magában

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

david insane
Beszarok, mekkora szar ez a battlefieldes szerver,
komolyan azért kickel mert commando vagyok, és limited commando?
na basszameg ;DDDDD <#levele>

Pra
okés

Elektrofrombc2
Egyébként statisztikák alapján M95 és SVD számítható legjobbnak