Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Holnapig le kell adni a fõszervezõknek egy groupot amiben vannak emberek is...
...ha indulni akarunk
(mert az az idegen gyerek aki elkezdte "szervezni" elérhetetlen és átadták Andrisnak az ügyet)
+ha a másikból kilépek az gáz? (Kicsit zavaró a sok group :S)
Most az a gáz ,h Andrisnak így is csak máig adtak határídõt a szervezésre...csak szegény nem volt itthon.
Szal most 1 nap csúszást kérvényezett, de holnap estig remélhetõleg páran belépnek.
Ha kell csinálok egy nagyon hasonlót (csak nem zászlókból hanem simán a logókból 😄)
de persze csak holnap...
Lépjetek be
Ez az új Group a nemzetek ligájához...
...holnapig össze kell szedni az embereket!!!!
Az is lépjen be aki amúgy nem akar ligázni
Köszi a segítséget.
GROUPGROUPGROUP
...igen még egy
már kifizették a srácok, csak nem tudják használni, azaz konfigurálni, belépni sem az adminprogiba.
De még ma megoldódik sztem.
BattleTag: kabel15#2672
nickname: doki09
gyûlikgyûlik a sok vip szeró 😊
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Szal így az egész nem nagy cucc. Ám épp ez a jó benne.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Erért pl a cipõd részletei elvesztek, ott nem kellett volna ennyire.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nickname: doki09
meg 7napra uber pisztoly... Ez még úgy jó is lett volna Commandonak de soldierre kaptam... Végén kicsit kiakadtam és gondoltam nem kockáztatom többet és megvettem Steel Hand Grenade-t unlimitedbe (Mert még nem volt meg...) Sehogy sem akar kiesni unlimitedbe a Short uber SMG bár amennyi supplyt vettem már soldieremnek simán 2-t is megvehettem volna xD
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=173769
Manuálisan.
Ám ez a módi nem mugshothoz való.
Továbbá azon a képen extra effektek is vannak, nemcsak lesimított élek. Illetve látok némi árnyékot is.
(Van némi segítség a BFH fórumon is 😄)
Csak most sz@r az arányom :S
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.