26731
Battlefield Heroes
-
#17964 WOOOHOOOOOO LVL 30 !!!! -
#17963 ha túl lassan vezetsz akkor azért buktatnak meg, mert úgy átják, hogy nem vagy elég magabiztos. -
#17962 Tomonor
Rossz napja volt a vizsgabiztosnak! De az is lehet, hogy csak le akart húzni az oktató...
Egyébként a vizsgáztatók csőrét az szokta legjobban zavarni, ha valaki jobban vezet náluk... :) -
#17961 Biztos feltartottad a forgalmat. -
tevel #17960 Én átmentem a záróvonalon több parkoló autó kikerülése közben. A szépséghibája a dolognak, hogy nem volt felfestve az úton, mert lekopott. Szerencsére megúsztam 9 hibaponttal.
-
tmbtrial #17959 Magyar szervert hol találok és, hogy tudok rá csatlakozni ? -
tomonor #17958 én azért buktam meg mert indokolatlanul lassan mentem a szakadó esőben.
Igen, ez értelmesen hangzott. Innen látszik, hogy pofára megy a dolog. -
#17957 A BFheroes is műsoron... -
#17956 PRA
És persze MHSZ! :)
Tomonor
Én egyszer motor pályán tetem le a lábam. Na az bukta is volt. De a többit elsőre vettem. Minden okítomra a frászt hoztam! :)
Mert mindíg nyomtam mint a meszes. Talán mostanra lecsillapodtam, de ha jó kocsi van alattam, akkor most is küldeném! :D -
#17955 Grat Tom.. :) -
tomonor #17954 egyszer forgalomból buktam sajna. Rossz napja volt a vizsgabiztos segedelmének.
A mostani vizsgabiztos viszont jófej volt :p
Köszi mindenkinek. -
#17953 :)
Olyasmi!
Autószerelőnek tanultam.
:))) -
#17952 Akkor te a seregnél tetted le fogadok -
#17951 Grat a jogsihoz!
De miért lett hosszabb mint kellet volna???
(nekem 87-óta van ABC) -
tomonor #17950 inkább 2 éve játszik, de simán elérta azóta a 6-os szintet. -
#17949 2 éve játszik és elérte a röntgen, hő érzékelős látást. Ja és már nőt a szemére egy 16x zoom is -
#17948 Oke erteleke.Csak tudod vannak hackerek,akik ugy vigyazva csalnak :D de o nem...es kiszurod mint allat.Aztan jott azzal a szoveggel hogy 2eve jatszik meg aahh rohelyes -
tomonor #17947 160 000 körül -
tomonor #17946 felírtam a nevét a kis kézi listára. Sajna amíg nem jön fel megint a szerverre, addig nem tudom bannolni. -
#17945 Gartula :P Mennyibe fájt összesen? Lassan nekem se lenne rossz :p -
#17944 Gratulalok Tomonor!
Legyszi bannold ezt az alakot
http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2358542442
Szervereden ette a szart ossze vissza.Honweed is bizonyithatja a palya masik felebol kivesz meg ha stelth is -
#17943 Grat tesó ! -
tomonor #17942 meg van a jogsi, hál istennek. Így is 38 000-rel többe került a kelleténél. xD -
tevel #17941 Tehát nem. Köszi -
#17940 Hát ha te mondod. -
Shoya99 #17939 Jó ez a játék én mondom:) -
#17938 Zacskó a fejre. Ugyan olyan ..... mint az. -
#17937 ...ez a mai Nat. cucc,most illik az valamihez? -
#17936 Új cuccokat ingyen? :-( -
tomonor #17935 csak hogy tisztában légy vele:
EA Executive = Aki bannolja/törli az accokat, illetve a reportokat fogadja
EA Rep = Aki segítséget nyújt panasz esetén. Nekik is meg van a jogosultságuk az accountok moderálásához, de nem az az elsődleges dolguk.
EA Developer = Akik készítik a játékokat, a bfh fórumain kék a színük, van jogosultságuk accok moderálásához, de ők még azért se fogják ezeket megcsinálni.
EA Employee = Szintén kék színük van, de nem a készítők közé tartoznak, inkább az EA csicskásai. Ha BFH-val valami gondod van, és tudsz angolul/németül/svédül, ők megoldják neked.
EA Forum mod = Zöld színük van a fórumon, nekik elsődleges céljuk a fórum moderálása/rendben tartása. A fentiekkel ellentétben nem hivatalos/fizetett dolgozók, legalábbis KP-ba nem. Általában megkapják az új cuccokat ingyen.
EA Judge = Ezt a címet azok az általános fórumozók nyerték meg, akikben jobban bízik az EA az általánosnál, és a VOTW-ket általában ők szavazzák meg egy elrejtett fórumon.
EA Honourable Hero = Ugyan nem valós rank, de akik eme listában vannak, azok előnyt élveznek az alábbiakkal szemben (ismertség/elismertség terén)
EA CB Participant = Closed Beta / Zárt Béta tag
EA OB Participant = Open Beta / Nyílt Béta tag
EA Forum User = Ha vége az open bétának, ez lesz a standard fórum rank
EA Account Owner = Ha van EA accountod, de nem vagy regisztrálva BFH-ba, akkor ez a rankod.
EA Banned/Deleted/Manipulated Account = Legalja, kizárt. -
tomonor #17934 admin =/= developer -
tevel #17933 Az adminok látnak listát az összes bannolt player-ről?
Látom a reportokat a cheater-ekről, meg csináltam is, de nem tudom, hogy melyiket bannolták. Ha láthatnánk a listát, tudnánk van-e értelme az egész jelentgetésnek. -
tomonor #17932
Új sziggi. Mert megérdemlem. -
#17931 megvan a vége: Finnek 5 Hollandok 3
... asszem a hollandok többet voltak a levegőben, mint a földön :D a Finnek tudnak valamit :) -
#17930 megy a közvetítés, és megvolt 2 CC 2 VV /csapatcsere/ 2 CC és most várunk a 2. VV körre,
Eddig az állás: Finnek 3 - Hollandok 3 -
#17929 érdekes...nekem eddig egyik cucc sem jön be jóformán :D -
#17928 Szerintem ez a nyeremény...lófasz :P Mármint..50 bf semmire nem jó. dr pepepr folyik a csapból is. a boost meg mi az istenre jó? (Nemigazán értem.) Többet ért volna ha valami egyedi cuccal gazdagodnak, medállal vagy valami kis ikonnal a fórumon vagy esetleg némi bf (pl700)...ez így szerintem lófaszt nem ér.
Am szerintem hollandok nyernek :) Bár a finneket jobban szerizem :P
Am..nemtoom gondolom mindenki figyeli a naponta megjelenő témákat :P, a mai gecijó. ez a Horthy Miklós tetkó über fasza...commandómnak asszem menni fog...a másik sárkányos az meg asszem a soldieremre :P...kíváncsi vagyok még milyen jóságok lesznek szal azé' még türelemmel várok :P -
#17927 Whoaa... -
#17926 lehet belőle venni widgetet... -
tomonor #17925 persze... ráadásul 50 bf az nem olyan sok.