Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s9ns
unranked-ek lesznek a szerverek. így nem fogy a vásárolt cucc.
a 10 az életed végéig elég ha unranked szerveren játszol.

Pra
De CAC unranked szerón megy a WAR, és unranked szerón nem fogy el semmi...
...szóval végig a gatya használatát élvezi az akin van.

Azt azért nem. A FP hasznos, de hamar fogy. Az a 10 töltet, ami benne van egy kör alatt simán lemegy. Mondjuk a bajnokságra, ha valaki beáldoz pár ezer VP-t akkor van értelme.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
de most mekkora baromság már tényleg...
...ezzel nagyon kibasznak a soldierekkel.
lényegében elvesznek egy képességet

ez a tilos szuper/über dolog tetszik. Viszont az engedélyezett fireproof az nem. xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
nem

Elektrofrombc2
értem... Egyébként minállunk különbözõk lesznek a csapatok? Úgyértem ugyanaz a személy játszik majd royaloknál is nationaloknál?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Pra
vagyis... lehet ,h csak a második meccs a miénk

Pra
nem az csak az esemény hivatalos indulása.
az elõ meccs jövõhéten lesz... rögtön a magyarok az oroszok ellen 😊

Elektrofrombc2
Szép, szép 😊 De ezt nem értem Kezdet: 04.10.2010 at 16:22 Ezek szerint már megvolt az elsõ harc?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

fubenalvox
Bakker... kezdem nagyon unni. 2 órája próbálok egy kört lejátszani... egyetlen egy kört végig. Ezt a rakás... t. Lehet ez ellen tenni valamit?

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

Pra
Elektrofrombc2
FFFFUUUU Hát mi van itt?😊 Lassan már 12 órája hogy nem érkezett új hozzászólás <#csodalk>

Jó reggelt mindenkinek, én most megyek digitális elektronikát tanulni <#szomoru1>

Elektrofrombc2
Jelentkezz be és vissza

csekkold le a BF indikátorod megint, már hozzá kell adva lennie az acchoz.

kabel15
Azt írta hogy nyomott rá.

BattleTag: kabel15#2672

david insane
reedem me, gombra kell nyomnod : )

kabel15
Elvileg semmi. ott kéne lennie a 700BF nek a játékban.

fubenalvox
http://gunclub.ea.com/hu_HU itt a bf heroes-nál már mind két helyen pipa van és rá is nyomtam a gombra ami megjelent a pipák alatt. Innentõl van még valami teendõ?

fubenalvox
jajaja az lennék. 😊

Am kérdés, érdemes beruházni KP-ért vásárolható fegyverekre? Illetve HUF-ban kb mennyibe vannak az örök használatú fegyverek? Tudom elég általános kérdés, de nem vagyok tisztába az átváltási arányokkal.

davis98
Nekem tetszik 😄

nickname: doki09

davis98

Vélemények ? (elsõ ilyen mûvem 😄)

nickname: doki09

Zero07
gyilkos matek :s brr egy órán át artott az utolsó feladat és a végeredményben a tizedesvesszõ után 27 számjegy :o 8 a hetediken szer 0,125 a hetediken <#gonosz1><#rinya>

elliotnessz volt 😄

david insane
Végül is igaz, kollekcióm tökéletesítéséhez pont 30-40 bf kellet volna.
De gondolj bele free emberkének ez hülyeség, ha csak nem vár vele 1 évig és kap talán EA-tól free BF'et : )

Lupous
Nos....szerintem pont elég...néha akármire...pl mondjuk h marad 10-15 bfed...nah ekkor jól jön egy 50+ , vagy ha mondjuk 700 bf et veszel...és pont nem jön ki az a 3 cucc amit szeretnél...akkor is jóljön 😄
persze ha te abból az 50 bf bõl akarsz megélni...nos igen akkor seggtörlésre is kevés 😛

Pra

bakker összeomlott a szero már megint <#falbav>
Tomonor betette a lábát és lalala lalal lalglaglag and bigbang
XD

david insane
Mi az a 50BF? semmire se elég :/

bocs fiúk xD

jah, azt nem tudtam.

Pra
amibol egyet lehet felhasznalni egy acc-ra

kabel15
Adok két DR.PEPPER kódot 2db 50BF es kódért. Valaki csere?
Vagy adok egy pár 10es solidert über fegyverekkel 😄

de van. Veszel egy szervert, és kapsz 10x50 BF kódokat.

Grr1234
Te az Amnesia Aionos fubenalvo vagy? 😄

kabel15
Nincs valami módja annak hogy szerezzek 100BF et.
Valami code amit lehet nyerni. Vagy ilyesmi. (GUNCLUB már megvolt)

Vaxi
😄DDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Elektrofrombc2
Most érted...😄 Kössél már belém 😄

Vaxi
nem csak azt kellett volna javítanod 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Pra
egyebkent arra gondoltam, soha tobbe nem nyitok supplyt, de rajottem ,h lassan mar nem adhat fegyvert, annyi van XD ...szal talan majd meg karacsonykor beprobalkozom.

Lupous
Fú én marhára utálnék így sulibajárni (Mámint délután 😛)...nekem most gyaksza lesz szal háromnegyed 10-ig még van idõm 😛

Elektrofrombc2
1hónap dél elõtt és egy hónap dél után mármint a váltás... de egyébként múlt héten beteg voltam és nem mentem. Furcsa most visszaszokni <#szomoru1>

Lupous
Ejj mizu van?! ...nincs suli? 😛

Elektrofrombc2
hopp. házivizilovakban*

Elektrofrombc2
Hazudott 😛 Ne hidj a háziviziloakban!<#nevetes1>

az über shottin és az lr smg-n kívûl nem is kell más 😄

Pra
Nem 150%-os hanem 200%

Pra
Tegnap mondta egy srác ,h 200%-os XPBOOSTot kapott
Asszem a Donovan ,de nem biztos.

Pra
Fegyóim:

200%-os xp boost alatt mit értesz? Mert még életembe nem hallottam olyanról.

Elektrofrombc2
Mennyi supplyt vettél? Egyébként ilyenrõl most hallok elõsször hogy 200%os XP boost. Biztos létezik olyan? <#szomoru1>
Am 40 napos fõleg nincs 😄
Lista itt:
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=128096&highlight=list+supply
és itt
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=131224&highlight=list+supply