26731
Battlefield Heroes
-
#18645 Megpróbálnám a következőt:
- Gép nagy pucolás: registry tisztítás, felesleges fájlok törlése. Fizikálisan is, takarítsd ki a ventiket (videokártya, táp stb).
- Videokártya driver csere
- Töredezettségmentesítés
- Antivirus valós idejű védelmében add kivételekhez az egész BH mappát. Ha meg tűzfal is van hozzá, akkor meg főleg. Engedélyezz, minden portot neki.
Így hirtelen ennyi. -
tomonor #18644 nekem innen videókártya hibának tűnik. Valamilyen entitást nem képes ábrázolni, és ezért az egész befagy. Ilyen nálam is jelentkezett már, de csak kisebb fps kiesésekbe... Néha bluescreent kaptam mert végleg feladta a kártya, de reset után természetesen helyre jött. -
#18643 Új OS biztos helyrehozná -
#18642 a NETframework 3.5 vagy 4 nem az a hiba? -
#18641 ugyan ez a hiba nekemis :S -
#18640 semmit... 1 éve a játék úgy futott mint a márió... most meg elindítom a játékot, lerak, elkezdek ölni, elém kerül egy ellenség de nem tudom megölni mert úgy belaggolt hogy addigra megöl -.- akár mit csinálok:-kilépe,-ujra inditom a gépet..
akármi nem lesz jobb -
#18639 esetleg valamit nem töltesz közben?:D -
#18638 mitőőőől lagolok???????????????????. mindig mikor játcok 10 msp mulva belagol a játlk meg a gép ha megy közbe a BFH..... mi a fa*zom lehet a baj? netemel semi gond ha nincs bekapcsolva a játék nincs gond..... -
#18637 értem. -
#18636 Ezt mar leirtak egyszer neked.
Sehogy.
Battlefunds-ot csak VASAROLNI lehet.
Nagyon ritkan (1-2 evente egyszer kb) adnak valamilyen nagyobb alkalombol egy keveset, ennyi.
A kiado cegnek ebbol van penze, csak emiatt csinaljak es fejlesztik a jatekot, hogy az emberek vegyek a BF-et toluk...es megelepo modon nem azert hogy mi folyamatosan "ingyen" jatszunk. -
#18635 értem, és hogyan tudok bf pontot szerezni anélkül hogy rendelnék? -
#18634 sehogy. alapból updatel minden play now nál. -
#18633 de hogyan updateljam fel a játékot a legújabb updatera? -
#18632 2 éves a gép tavaly semmi gond nemvolt a játékkal -
#18631 Nehogy már új géped legyen. -
#18630 régi a géped! nekem is ez volt régi gépnél: packet loss,pb fail... -
CAC #18629 Neteddel minden rendben? Sebesség és pingteszt megvolt? -
#18628 arrrrghhh.... hogyan kell fel updatelni a játékot, mert mindig belaggol 10 másodpercenkén -.- mindig megölnek, aztán meg kilök a játék, egyszer punkbuster aztán meg "lossing key packed" és kilök..
valaki segítség! nem lehet így játszani. -
#18627 ti melyik szerveren játszotok, megadnátok a bookmark-ját? -
#18626 akit érdekel,a bfh game night közvetítés már fel van töltve a bf.hu-ra ;) -
#18625 tudnak róla. google a barátod -
#18624 7+ napig kell várni a válasszal az vicces... -
tomonor #18623 nyugi, már két fronton is folyik a szócsata:
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=205923&pid=2812156#pid2812156
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=206365&page=1 -
CAC #18622 Köszi a választ! -
#18621 Nem -
CAC #18620 Örülök, hogy segíthettem! :) -
tevel #18619 Gondolom, hogy róla sincs PB screenshot, ahogy szabhlord-ról sem tudtak bemutatni.
Remélem komolyabb szinten is megreklamáljátok, talán nagyobb a "reputáció"-tok és így utólag más "bukott" is profitálhat belőle. -
csavar20 #18618 hú CAC micsoda ötlet. Ez a kalózosdi eddig eszembe se jutott. Majd lefordítom és leírom a BFH fórumára. Naon köszi, majd vmit összehozok az 5letedből amiben a fémkeresők is érvényesülnek .
-
CAC #18617 Srácok BfBC 2 vásárlásakor áll még a 700BF-es BFH bónusz? -
#18616 Lehet a kisöccse vagy haverja megszerezte az accát. -
tomonor #18615 kizárt. Őt jól ismerem, kb annyira utálja a hackereket mint én. -
#18614 értem, de ez akkor is egy FPS játék és nem MMORPG... -
#18613 Talán ő is cheatelt. -
#18612 Akkor ez LOL
Nem is baj hogy mostanában nem tolom annyit :P...még a végén nekem is gajjramenne a cucc :S -
tomonor #18611 kezdem elhinni, hogy szabhlord nem csalt... A szerver moderátoromat, Avarikot a szemem előtt vágta ki a PB úgy hogy nem csinált semmit, és global pb bant kapott. 40 000 Battlefunds fuccs. -
#18610 Ha ennyire keresgélhetnéked van szíves örömest tudom ajánlani az aknakeresőt ;) -
CAC #18609 Szerintem jó ötlet, ha némileg összetettebbé teszed a dolgot. Egy külön játékmód-ot lehetne erre készíteni.
Pl kalózok vs kincskeresők. A kicskeresők hiába vannak egy csapatban, egymásnak is vetélytársai lennének, habár nem tudjk egymást sebezni. A lényeg, hogy minden megölt kalózért kapnál egy térkép darabkát. De minden kalóznál csak a saját darabja lenne, tehát ténylegesen mindenkit meg kéne egyszer ölnöd. Persze, ha mákod van, lehet hogy elsőre megkapod azt a részletet, amin a kincs jelölve van. De akár úgyis meg lehet oldani, hogy mindig az uccsó kalóznál legyen (kvázi az ellenféltől meg kell legalább egyszer mindenkit ölnöd).
Ha bármelyik kincskereső megtudja, hogy hol a kincs, az az összes kalóz tudtára jutna, így meg tudnák akadályozni a kiásást.
Szóval van lehetőség az alapötletben, de amíg nem vázolod fel az EA-nak, hogy miképp kap ebből még több pénzt, nem fogja megírni a modult. -
csavar20 #18608 Azt hiszed nem játszom MMORPGT-val?:D szerinted honnan merítettem az 5letet? Éppenséggel nem wowozok, egy másik hozzá hasonló játékkal játszom (RuneScape), ilyen térképes kincskeresősdi abban van. Viszont azzal az a gond hogy az KÖZÉPKORI szóval az 5let lényege, a fémdetektor eleve nem valósulhatik meg benne. És mivel ez egy modern játék, a fémkeresőket én a lövöldözős lényeg ellenére simán el tudnám benne képzelni, míg abban elég nehezen. Érted? -
#18607 Nem a battlefield.hu-n lehet szervert keresni, igazából nem tudom neten hol lehet... :) Ezt majd más megmondja neked :)))) -
#18606 Öszessen 6 magyar szerver van ha jól tudom...