Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
mert hallgatom õket mumblén!
http://www.battlefield.hu/topic/3057/Battlefield_Heroes
Nekem se igazán jön be...de végülis nem is rossz...olyan 10/7 es 😄...és szerintem a második gyobb 😄
"nekem naon tetszik (ez a lényeg 😛)"
nickname: doki09
Am...a a sapómon az a fehér izé az i akar lenni? horgászcsali vagy kréta...vagy mi? 😛
Én ma megtaláltam a tökélétes outfit összeállítást...
Majd megmutatom ha bevásároltam 😛

A régi outfitem meg már nagyjából mindenki ismizi 😄 Ez fõleg a passzív játékhoz lesz...és persze kés+pityu kombó 😄
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
85JN-Q5UD-JZVG-ZXNS
Apropó csekkoljátok az emaileteket, jött egy free xp boost kód halloween alkalmából.