26731
Battlefield Heroes
-
#19645 LOL -
#19644 azért nehogy öngyilkos legyél legközelebb.. -
tomonor #19643 ez speciel egy vehicle, egyszemélyes jeep. -
#19642 Ezzel a madárral nem dobnak ki, OP Weapon indokkal a szerverekről? -
#19641 *mondhatod
:)
Wicked Wakeről vélemények? (Én már egy infantry mapnak örülnék :S) -
#19640 Különben meg phiton!Nem tudom most, hogy csak vicc volt-e, de ha igen rossz egy vicc, és azt azért még te se felejtsd el, hogy a szerver a Battlefield.hu-é, nem a tied.És még egy:most én is jelezném, de már nem egy ember panaszkodott az újításod miatt,miszerint: 3 WARNING egy kick, 3 kick egy bann, mert elég a "sok" káromkodásból, stb.És már pedig ez igen csak a szabad véleménynyilvánítás ellen van.Mindenkinek joga van akár ***a ***ázni, tudatában annak,hogy ez nem biztos, hogy tetsző és indulatokat válthat ki, de joga van.Most mondatod, hogy ne menjen fel a szerverre, csak ez nem ilyen egyszerű.Tehát innen is ez a rendszer elleni tiltakozásunkat (neveket nem mondok, de nem vagyok egyedül) főleg azért is, mert azért például idiótaság egy WARNING, mert leírom, hogy fifa 99 és kicsillagozza, már pedig az sértő tartalom vagy egyéb lehet (a FIFA 99 az EA játéka, gondoljunk csak bele mekkora hülyeség).Remélem érted a lényeget, és még egy:közben még Te is igazodhatnál kicsit, attól hogy te nem olyan vagy már nem kell egyből abba is belekötni, ha poénkodunk és valami olyan elhangzik.
-
Valaki képes volt megvenni :D -
#19638 Ez igen XDXDXD -
#19637 Nem jeleníti meg :P -
tomonor #19636 Haha. Ezt neked, EA. :3 -
#19635 És teljes mértékben egyet értek veletek, így tiszta fejjel gondolkodva. -
#19634 Először is bocsánatot szeretnék kérni Phitontól, ezt a glitchet pedig soha de soha, sem pedig más glitchet nem használtam még real game-ben. És nem is fogom !! Továbbá köszönöm , hogy vissza kaphattam a VIP-mat, és megígérem (szívemen a kezem) hogy soha , soha nem fogok többet ilyet cselekedni. Mégy egyszer bocsáss meg Phiton ! -
#19633 phiton nem gondolta komolyan :D -
#19632 istenem, csak egy kép volt... biztosan nem használja ki normál játékban, azért csinálta a képet pre-game. ha tényleg emiatt vettétek el a srác vip státuszát, akkor csak gratulálni tudok :DD -
#19631 Egyetértek Phitonnal, lehet, hogy vicces, de lehet, hogy valaki szerint nem az, és egyrészt rád nézve veszélyes, mert mint Tom írta, könnyen az acc-od bánhatja, másrészt gondolom te sem szereted, ha valaki egy hibát kihasználva kerül fölénybe, ez esetben Te se tedd azt.
Nembaj, hogy az most Pre-game -n volt, ha egyszer-kétszer megcsinálod így, később megcsinálod normál játékban is... -
#19630 Davis98 : Mutatványod miatt határozatlan időre megvontuk VIP státuszod a battlefield.hu szerverén..
-
CAC #19629 Mondjuk az acc neve nemigen derül ki a képből. -
#19628 akkor miért nem javítják? inkább bannolnak, minthogy kijavítanák a hibát. trolollol -
#19627 bakter próbáltam joinolni a szerverre amin vagy, de nem láttalak a listán.. :D -
#19626 Epp az imént csinált nekem ilyet a P4F xD -
tomonor #19625 Aha. A CS-t nem érdekli hogy milyen szituációban készült a kép, ha ő a falban, akkor ő van a falban. Nem azt mondom hogy itt bárki is jelentené a képet, csak megjegyeztem, hogy az ilyeneket inkább ne publikáld. -
#19624 most csak azért mert bebuggolta magát a falba egy pre-game játékban? -
#19623 Azta kuwa !!!!!!! jó hogy szólsz ...kösz ... uh :S -
tomonor #19622 csak szólok, hogy ha valaki eme képeket most jelenti, az accodnak annyi. -
#19621 XDXD -
#19620 azt hittem már a pávádat mutatod be xD -
FUN -
#19618 inkább a legidiótábbaknak :D -
tomonor #19617 nos, ez nem a középszintű gazdagoknak van kitalálva, hanem csakis a leggazdagabbaknak. -
#19616 valaki már megvette :C 7k bf-ből megvenném Hell tropper szetett és hozzá übereket és még maradna is 4k bf o.O -
tomonor #19615 captainshop azt mondja, hogy ezek ultraexkluzív pávák :D -
#19614 6995bf 1 db PÁVA ???????? Ezek nem normálisak -
#19613 Bakker XD most jött vissza XD -
#19612 Nektek megy az oldal ? mert nekem még mindig offlinet ír... :S pedig elvileg már mennie kéne az oldalnak.... nem értem.... -
#19611 nemtom...nekem tetszik annyira :) Jobban szeretem ha 2 szín van kombinálva mert engem kifejezetten idegesít ha egy kicsit is más árnyalatú az a 2 fekete szín... -
#19610 Csak még kellene egy dp kód is :D hogy betudjam váltani az alpiner szetre XP mert még nem találtam kulcsot :/ -
#19609 Köszönöm a válaszokat :D -
#19608 A tökéletes akkor lenne ha satyi fekete lenne piros logoval :D de mivel olyan nincs így a hegymászós sityak is megteszi :D -
tomonor #19607 azt, hogy k*rvajól néz ki, ám a helmetből lehet hogy jobb lenne a sima fekete Polished változat. -
Erről az Outfitről mit gondoltok ?