26731
Battlefield Heroes
-
#19885 új cuccok jók,mert natiknak adnak majmot! -
tomonor #19884 1. Amelyik tetszik
2. Pisztoly kaszt függő. Commandoként SR/LR pisztoly simán mehet, Soldierként az LR Pistol + SR SMG kombó az ajánlatos. Söréteseket próbáld ki mielőtt megvennéd, az Tier3-as shotgun viszont nem éri meg a pénzét. -
tomonor #19883 van, ám most nincs kedvem előguberálni a kódokat. -
barmi #19882 wáháháháhá ez a Rudolf's Über Rescue tényleg qrva jó kis stuki! Gyors, pontos és cseppmentes ! :D 1 baja van csak, hogy a távolban kempelő csicska csipákat nem tudom vele felgyújtani (pedig ők aztán igazán megérdemelnék) :(
Még egy kérdésem lenne! Ezekből a hot dealekből melyiket érdemes megvenni ( amihez jár is valami hasznos dolg nem pedig csak ruhák, persze korlátlan használatra )
Ami még kellene nekem az egy jó kis pisztoly vagy egy sörétes puska. Ezekből tudnátok valami használható típust ajánlani nekem? :) Köszi mégegyszer minden segítséget amit eddig is adtatok! ; ) -
#19881 Amúgy ezzel az erővel az AK47-től erősebb vagy már hogy mondjam, jobb a sima (alap) rudolfs resque. Nem úgy jön ki? -
#19880 *mondjuk vki...
:D -
#19879 Alátámasztása:ő Tomonor té tudátlán és kész :p
Az meg már megint csak egy másik krdés, hogy a pisztolycamper stílusához fölösleges az über rescue, de ha mondja valaki szeret gunnereket aprítani, mint én (:D) akkor annak az a +5 golyó nagyon is jól jön, annál is inkább, mert az über rescue gyorsabb, mint barátocskái :)(Én megjegyzem pont ezért két sr smgvel tolom, de az a sima rescue mellett szóljon, hogy pontosabban lehet vele lőni, legalábbis ez az én meglátásom:p) -
#19878 én ezt inkább a sr mg-re mondanám. resquenél nincs így szerintem. Van valami álátámasztása ennek amit most itt leírtál? :P -
tomonor #19877 Az über resque rosszabb mint a sima klónja, valamiért rosszul kódolták a crittelési esélyét az über wacky machinegun-hoz képest, ez csak az über/super sr smg-nél fordul elő amúgy. -
barmi #19876
Ez már jobb lett, de valamiért az embed kód még mindig azt a kis sz@ros csík szerű fejlécet jeleníti meg és nem ezt a nagyobbat, pedig már ez van elmentve és nem a keskeny. Nem értem miért ... -
barmi #19875 Ezzel tolom jelenleg :
Player profile at BattlefieldHeroes.com, Free Shooter Game -
#19874 mellesleg mi a player vagy a főbb hiród neve? :F -
#19873 vagy ha steel hand gránát nem is de az über rudolf rescue alap (vagy még a standard rescu is 6szor többet ér a kommandantnál...én is azzal tolom) + Gerhart über greatest pisztolyka :D -
#19872 Rudolf's Über Rescue+Steel Hand Grenade+ wacky machinegune vagy gerhart's über greatest (próbáld ki mindkettőt, amivel jobban megy azt.) -
barmi #19871 Na ez az a fegyó amiről beszéltem az imént :
Hát nem vagyok tőle elájulva :-) Még jó hogy csak 1 napra vettem meg :D
Ajánljatok lécci valami jó stukkert mert ez elég sz@r sajnos szerintem. -
barmi #19870 helló mindenki!
Újra elkezdtem játszogatni és látom hogy rengeteg infantry fegyó van már és fogalmam sincs hogy melyik lenne a legjobb választás. Jelenleg vettem egy ilyen fehér színű moderált távolságú és és tűzgyorsaságú fegyút, asszem 35 töltényes de sokat nem tudtam vele hentelni még tüzed golyóval sem sokat értem a gunnerek ellen sajnos. Mi lehet a megoldás ? Köszi! -
#19869 net framework 3.5 kell hozzá ;) innen tudod letölteni: http://www.microsoft.com/downloads/hu-hu/details.aspx?FamilyID=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6
Nincs mit ! :) -
csoroge #19868 Helló
Nekem olyan problémám volna hogy nem indul el a gém.
Odáig bejön hogy lecsekkolja a verziót és utána eltűnik az a kis ablak. Már mindennel próbálkoztam. Pedig annó játszottam vele. -
#19867 http://www.battlefield.hu/content/2011/06/18/BFH_Szuperhosok -
#19866 http://www.battlefield.hu/content/2011/06/15/BFH_palyabejaro_Seaside_Skirmish -
#19865 Nekem is... főleg ha még ráteszem a Thor's Turbojet-nek a maszkját :D Nah akkor már tényleg faszányos ;) -
tomonor #19864 Tetszik ez az új nat szet... -
tomonor #19863 én az ilyenektől vagyok kikészülve...
Márming, megveszi ezt a sok szart, aztán meg eldobja az acc-ját. -
#19862 szörnyű :DD
bár semmivel nem rosszabb, mint az mmo kockák.. -
tomonor #19861 Buzi buzi, de ő buzibb ám. -
#19860 XD -
#19859 összes karakterén fizetős cucc -
#19858 lot of XP boost :D -
#19857 Ő már tényleg BFH buzi ... :P -
#19856 http://www.battlefield.hu/content/2011/06/10/BFH_Tajekoztatas -
zetor proxima #19855 Sziasztok. régi problémám az hogy heroeson megyek megyek nincs semmi baja de idők mulva beakad, de elég rendesen úgy 2 másodpercre, majd megint jóó és megint beakad.. mi lehet a baja? nem töltök le stb...
-
#19854 Hát ja :D Amúgy én azért mostantól, mindig megfogom nézni, hogy mit adnak Heroes-ba a P4F-s kódok. -
tomonor #19853 a fegyverkódok nem adtak örökké adták a fegyót, ez viszont most örök rucit adott (p4f-be, egész jól néznek ki a cuccok ám) -
#19852 Ha lehetett volna más lehetőség akkor is nat gunneremre raktam volna :P De am észrevettem, hogy az összes többi P4F-s kódot is belehet váltani valamilyen Heroes-os cuccra. Csak többnyire itt is mindent 1napos aztán Heroes-ba is. Pl az UZI kódja 1napos PKM :D
Amúgy onnan feltételezem, hogy nem bannolnak majd senkit ez miatt, mert a GC-s időbe is terjengett a hír, hogy aki 2x aktiválta a 700BFt az bant kap, aztán csak pár csávót bannoltak akik valami 13000BF-t (vagy már én sem emlékszem pontossan mennyit) bugoltak össze...
Na de végülis sosem tudni...szerintem semmi bajunk nem lett volna :D -
tomonor #19851 nem így hallottam. Ám mindenesetre csak nat gunnerre lehetett aktiválni a cuccokat, amúgy a p4f-hez kapott rucik valóban jók. -
#19850 Áhh lekéstem =( Bannolnak egy nagy lóf*szt :D Túl sokan aktiválták már, ahhoz hogy kedvük legyen szelektálni. Na de mind1... végülis nem is annyira jó cuccok voltak :P -
#19849 Félreértettél.
Vannak olyan napi küldetések, amihez kiírja, hogy ismételhetőek... -
#19848 írják valahol? -
#19847 Köszönjük Tom !!!!!!! -
tomonor #19846 Apropó, a mostani p4f fegyver kódok is működnek BFH-val, de figyelmeztetlek titeket:
NE HASZNÁLJÁTOK FEL A KÓDOT BFH-BAN, MERT BAN LESZ A VÉGE!!
És most komoly vagyok.