26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    Apropó, van ez a "Stalinsubway" gyerek. Általában nem szokásom felhúzni magam a hülyéken, ám ezt elég volt egyszer kinyírni és máris sírni kezdett, először azt hogy botter vagyok, utánna azt hogy hány órát játszom, végül meg arról sírt, hogy ki hány évesen még ezzel a játékkal játszik. Ha meg akarjátok magatokat kíméni jövőbeli sírásoktól, unfriendelitek és esetleg megüzenhetitek neki, hogy Tomonor puszilja, és jelentette a hősei nevét EA-nak.

http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2299663063
  • Alien69
    Úúú, pedig elektro-nak igaza volt, NEM szabadott volna szét szedni. Csak saját felelősségre, szokták mondani, én meg pl ezt elfelejtettem.
  • kriszesz
    Kösz a segítséget és tanácsokat:) Jó lövöldözést a harctéren:D
  • kriszesz
    hi!:D::D:D Kitakarítottam laptop hűtőjét:D a por teljesen ellepte, a szellőzőt, amin a meleg levegő kiáramlik, ezért volt égetően forró az egész laptop, de már szépen duruzsol:D Nem fogattam meg elektro tanácsát, szétszettem... nagyon szükségem volt már rá:D:D:D: BFH miatt:DD:D:D:D:D:D
  • Elektrofrombc2
    Ha tetszik a kinézete, vedd meg...
  • Ibuki
    Köszi.
  • tomonor
    Nem.
  • Ibuki
    Szerintetek megéri Frederich's Stylish Fly Swattert venni unlimitedre a gunneremnek?
  • Ibuki
    Mind a 3-mat XD
  • HunTatyi
    +1 :D:D
    ezt nagyon adom :D
  • Alien69
    Sört vagy kólát? Esetleg pizzát?
  • Ibuki
    Szerintetek mit érdemes venni 609 BF-ből?
  • Elektrofrombc2
    Hát a biosnak egyáltalán nincs semmi köze a rendszer felemelkedése utáni dolgokhoz.
    Hát ha 2 éve nem lett pucolva, az már nem túl jó... főleg ha úgy is használtad, hogy az öldedbe volt vagy kanapén stb... felszívja a port. Por miatt azért lassulhat le max a géped, mert nem tudja már rendessen lehűteni a gépet a coolerok. És még egy megjegyzés: szerintem ne te szedd szét.
  • Alien69
    Szét kellene szedni. Valszeg a hűtése nem illeszkedik rendesen. De lehet, bios baja van, vagy stb...
  • kriszesz
    eddig hibátlanul múködött bfh, de fél éve hiába rakom újra a gépet, ugyanugy laggol, kiis dobnak legtöbbször, hogy high ping, de ez más, lehet poros , mert egyfojtába fuj mint állat a ventilátor, és kurva meleg a gép, még akkor is, ha nem csinálok semmit...
  • 66zio
    tedd újra az egész géped és ha utána se mükszik akk szar hozzá
  • kriszesz
    már qvara hianyzik a bfh:)))
  • kriszesz
    Udv! Asszem tomm i lehet a baja a laptopomnak.... 2 éve megvan, és még egyszer sem volt kitakarítva...... lehet azért lassú mert poros?
  • schisdrec
    http://www.battlefield.hu/
    itt nézz körül
  • 66zio
    írnátok magyar szerókat?
  • tomonor
    pontosan, ám kis gyakorlást igényel, ugyanúgy mint a rocket jump.
  • Elektrofrombc2
    Jah. De érdemes közbe előre futni azaz ráfutni. Így lesz az ugrásod előre indukált :DDD
  • Alien69
    A gránát vetővel hogyan? Magad alá petézel, és megvárod, míg felrobban?
  • tomonor
    Ha ugrálni akartok, akkor ne ezeket a szarokat vegyétek, hanem egy Grenade Launchert. Bízzatok bennem, én is így tettem, és míg ezekkel a háztetőket se éritek el, addig az NL-el fel lehet ugrani a lighthouse tetejére.
  • Pra
    Hobo :)
  • Elektrofrombc2
    A drog az rossz!
  • Elektrofrombc2
    Hallod... nekem nem dobáljon senki ilyesmit... főleg ne mandó :D Szerintem túl gyorsan tölt be. Ha van egy kulák mandó, annak jól jön ez nagyon! Főleg ha messzi távra van cuccolva. Mint pl én. Nem azt mondom, hogy ezzel megvédeném magam, de legalább el tudnék menekülni :D
  • Elektrofrombc2
    Hát ja... mondjuk a Metallo's-é szerintem jobb. Olyan mint egy nagy ugrás. De basszus a gyereknek valami nagyon nem stimmel a videókártyájával :D
  • barmi
    Ez a varázslós cucc meg ennyit tud ?? ::

nem egy nagy szám ...
  • barmi
    Ezzel a Thor's turbojet-el simán lehet háztetőkre repkedni ha jól látom :

sőt, a Metallo's rocket jump-al is :

• tomonor
    nem
  • Elektrofrombc2
    Tomonor: Tudnád linkelni ezt a gravity gomb widget-es topicot?

SzLehel: Ebből nekik hol a profit?

schisdrec: Nekem még 1-et sem :D Valószínűleg azért, mert mandómnak MGL-je van, soldier-emnek Single Granade, gunnernek meg ugye RPG-je :D
  • schisdrec
    valakinek sikerült egy kör alatt kér bigbang-et elérnie tt-vel? csak mert nekem összejött :)))
  • SzLehel
    én legjobban egy map filternek örülnék,amivel ki lehet választani milyen pályára szeretnél menni
  • tomonor
    mindegyik helyesen formázott ötletet megnézik, de az nem azt jelenti, hogy be is fog kerülni. A gravity bomb widget is ilyesmi volt, ugyanúgy mint a szuper fegyverek...

Ja, nem fogják megköszönni még akkor se ha pont a te ötleted vették kölcsön.
  • barmi
    azt írja: ez egy privát videó .
  • Alien69
    Lásd #20161 hozzászólást.
  • barmi
    Ez az akciós varázsló cucc igazából mit is tud? (van valami értelme?)
  • Elektrofrombc2
    Tomonor: Lenne egy kérdésem! BFH fórumokon az ilyen javaslatokból szoktak ötletet meríteni? Vagy epp lesz*rják az ilyesmit?
    Azért kérdem mert nemtudok egy olyan újításról sem aminek az ötlete "kintről" jött volna. Bár mintha az MGL-t láttam volna még régesrég egy ajánlat között...
    A másik ok meg amiért kérdem az azért van, mert most, hogy jött az ilyen Bane's Amassing Force és a Frost's Amassing Force, komolyan erősen húz az egész egy valami fun módra és valójában nagy hülyeségnek is tartom, hogy ilyet beletesznek egy éles játékba, ám támadt egy ötletem.
    Unranked game items / fun items! Amiket kizárólag unranked szerveren vagy pregame-ben lehetne használni. Az ötlet megvalósításához gondolom elengedhetetlen, hogy fizetős cuccok legyenek de elgondolkodtatott, hogy érdemes e ilyesmiken gondolkodnom és megírnom ezt az ötletforrást a nemzetközi fórumra...
    Ha szerinted érdemes lenne egy ilyen valamit kidolgozni akkor örülnék az angol segítségednek és az ötleteidnek...
  • Pra
    Zerotoleranc