Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s9ns
tudnak róla. google a barátod

byzhouse
7+ napig kell várni a válasszal az vicces...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Köszi a választ!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elektrofrombc2
Nem

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Örülök, hogy segíthettem! 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Gondolom, hogy róla sincs PB screenshot, ahogy szabhlord-ról sem tudtak bemutatni.
Remélem komolyabb szinten is megreklamáljátok, talán nagyobb a "reputáció"-tok <#worship> és így utólag más "bukott" is profitálhat belõle.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

hú CAC micsoda ötlet<#vigyor3>. Ez a kalózosdi eddig eszembe se jutott. Majd lefordítom és leírom a BFH fórumára. Naon köszi, majd vmit összehozok az 5letedbõl amiben a fémkeresõk is érvényesülnek <#papakacsint>.

Srácok BfBC 2 vásárlásakor áll még a 700BF-es BFH bónusz?

Narxis
Lehet a kisöccse vagy haverja megszerezte az accát.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kizárt. Õt jól ismerem, kb annyira utálja a hackereket mint én.

Elektrofrombc2
értem, de ez akkor is egy FPS játék és nem MMORPG...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Talán õ is cheatelt.

Lupous
Akkor ez LOL
Nem is baj hogy mostanában nem tolom annyit 😛...még a végén nekem is gajjramenne a cucc :S

kezdem elhinni, hogy szabhlord nem csalt... A szerver moderátoromat, Avarikot a szemem elõtt vágta ki a PB úgy hogy nem csinált semmit, és global pb bant kapott. 40 000 Battlefunds fuccs.

HunTatyi
Ha ennyire keresgélhetnéked van szíves örömest tudom ajánlani az aknakeresõt 😉

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Szerintem jó ötlet, ha némileg összetettebbé teszed a dolgot. Egy külön játékmód-ot lehetne erre készíteni.
Pl kalózok vs kincskeresõk. A kicskeresõk hiába vannak egy csapatban, egymásnak is vetélytársai lennének, habár nem tudjk egymást sebezni. A lényeg, hogy minden megölt kalózért kapnál egy térkép darabkát. De minden kalóznál csak a saját darabja lenne, tehát ténylegesen mindenkit meg kéne egyszer ölnöd. Persze, ha mákod van, lehet hogy elsõre megkapod azt a részletet, amin a kincs jelölve van. De akár úgyis meg lehet oldani, hogy mindig az uccsó kalóznál legyen (kvázi az ellenféltõl meg kell legalább egyszer mindenkit ölnöd).
Ha bármelyik kincskeresõ megtudja, hogy hol a kincs, az az összes kalóz tudtára jutna, így meg tudnák akadályozni a kiásást.

Szóval van lehetõség az alapötletben, de amíg nem vázolod fel az EA-nak, hogy miképp kap ebbõl még több pénzt, nem fogja megírni a modult.

Azt hiszed nem játszom MMORPGT-val?😄 szerinted honnan merítettem az 5letet? Éppenséggel nem wowozok, egy másik hozzá hasonló játékkal játszom (RuneScape), ilyen térképes kincskeresõsdi abban van. Viszont azzal az a gond hogy az KÖZÉPKORI szóval az 5let lényege, a fémdetektor eleve nem valósulhatik meg benne. És mivel ez egy modern játék, a fémkeresõket én a lövöldözõs lényeg ellenére simán el tudnám benne képzelni, míg abban elég nehezen. Érted?<#papakacsint>
davis98
Nem a battlefield.hu-n lehet szervert keresni, igazából nem tudom neten hol lehet... 😊 Ezt majd más megmondja neked 😊)))

nickname: doki09

Elektrofrombc2
Öszessen 6 magyar szerver van ha jól tudom...

roland4
köszönöm szépen a segítséget <#nevetes1> de hol találtad ezt a szervert, a battlefield.hu-n belül. Mert jó lenne keresgélni más szervert is <#vigyor4> jó éjt<#wave>
Elektrofrombc2
Szerintem meg ez nem a te játékod... menj és játsz inkább valami MMORPGt... Ott van quest bõven! <#levele>
Ajánlom figyelmedbe a WoW-ot, ezen belül a kalóz szervereket, hogy még véletlenül sem keljen egy fityinget sem fizetned a játékért.
De lehet, hogy csak én nézem túl reálissan a dolgokat...

egy ideig nem lesz semmi. Legalábbis míg a p4f stabil nem lesz.

SzLehel
jó ötlet,de szerintem a "lesheted,hogy mikor fogja megcsinálni az EA" kategóriába sorolnám...😄

a mamám tanította!

Kéne egy nagy újítás a játéknak... de nem ilyen miniatûr update hogy beraknak egy új dizájnos pólót, ami menõzésen kívül hosszútávon a játékélményt nem teszi jobbá. Hosszú lesz amit írok, ám fontos dolog, szeretném ha többen elolvasnátok. Tudom h ez egy shooter game és hogy az ölés a fõ lényeg, de hogy már CSAK AZT lehessen csinálni, semmi extrával kicsit már... idegel engem személyszerint. Elmém mélyén kutakodni kezdtem valamilyen tevékenység iránt ami nem tér el túlzottan a játék fõ céljától, az öldökléstõl, az örökös, véget nem érõ céltalan gyilkolástól, viszont változatosságot is visz ebbe az egyébként egyhangú (igen, szerintem joggal hívhatom így!) játékba. És akkor - talán a Buckaneer bay pálya kalózhajóját látva - kipattant az ötlet! Ez az ötlet pedig nem más mint, a KINCSKERESÉS, KINCSVADÁSZÁS. Úgy képzeltem el, hogy a játékosok kincskeresõi engedélyt, illetve fémdetektorokat vásárolhatnak néhány bf-ért. Az engedély természetesen örökre szólna, a fémdetektorokat viszontn csak bérelni lehetne néhány napra. Egy ilyen kincskeresés azzal kezdõdne, hogy a hõsök szert tesznek egy kincses térképre más játékos megöléséért járó jutalomként. Ezen a térképen valamelyik pálya egy szeglete lenne látható, ahol egy X vagy egy besatírozott rész lenne látható. X esetén könnyû dolgunk lenne, hiszen mondjuk ha a térkép a BB hajóját ábrázolná, az Xet pedig az orra elé, csak egyszerüen fogni kéne a (szintén bérelhetõ) ásót és csak helyben kéne ásni. Ám besatírozott rész esetén azt a terültet a fémkeresõvel kellene átvizsgálni, és mûszer által jelzett ponton kéne ásni. Ilyenkor a helyen ásva új térképet kapnánk, annak az utasítását is követni kéne, ilyenkor gyakran újabb meg újabb térképet... Amíg végül nem jönne a kincsesláda, benne a jutalom!

Lehetséges kincskeresési jutalmak lehetnének:
-Menõzõs cuccok 1-5 napra INGYEN bérelve, nagyon ritkán örökre (szinte az összes féle, véletlenszerûen)
-Fegyverek amik nagyon drágák, 1-10 napra kibérelõdik neked szintén ingyen.
-Ingyen BF 10-100 ig
-Valor pontok 200-5000ig
-Õsi arany és ezüst érmék! ezeket BFre lehetne beváltani vagy általam még ki nem talált különleges cucokat lehetne belõlük vásárolni

Hát ennyi az 5letem igaz ez egy kérdéses fórum, de jobbat nem találtam ahol magyarul megoszthatnám veletek. Mi a véleményetek? nagy hülyeség vagy lehetséges jövõbeli része a játéknak? Várom a véleményeket!
Ingyen <#nevetes1>
SzLehel
baráttal játszani úgy lehet,hogy a játékban a friends menüben kiválasztasz egy embert akivel játszani szeretnél,rányomsz alul a kis nylra,és már mehetsz is fel arra a szerverre,ahol õ van.de persze van olyan amikor a szerver tele van,ilyenkor várni kell egy kicsit.😊
a profil nevem pedig Sz.Lehel ha érdekel 😉

a mamám tanította!

davis98
Doki09 😉 Am ittvan egy magyar szeró. bookmark, az ott van a játék fõmenüjébe, options, connect to serverben vannak a bookmarkolt szervereid. Ott megtalálod. Ez a szerver amúgy a battlefield.hu-é 😊 Remélem segítettem egy kicsit 😊

Jó éjszakát mindenkinek !!!<#circling><#integet2>

roland4
mag légy szíves elmondaná hogyan kell a barátommal játszani? és mindenki írja már le a játékban a nevét hogy majd játszhassunk <#crazya>.meg angolokkal unalmas játszani <#unalmas>
roland4
hogyan lehet magyar szerverekre menni?
davis98
Bocsesz XDXD

Elektrofrombc2
lol xD

SzLehel
jah,engem kidobott kidobott a játék,mert elment a kapcsolat,utána meg nem tudtam visszamenni mert a helyemre jöttél xD

a mamám tanította!

phiton
Pra?
<#confused>

Egymillióan a magyar esportért!

davis98
Én akkor pont nem voltam ott 😊 kicsit késtem 😄

Lupous
Énis énis 😛

BF-t csak vásárolni lehet.

Elektrofrombc2
jeeeee ott vagyok xD

SzLehel
a hatalmas nat rpg sereg 😄

a mamám tanította!

roland4
meg mi ez a nagy lagg, mikor játszom akkor a játék 10 másodpercenként belaggol egy olyat hogy addigra 6xor megölnek -.-
roland4
am, magyar szervereken hogyan kell játszani? valaki le írná elejétõl a végéig?és BF pontot honnan tudok szerezni? mert nem szeretnénk vásárolni <#confused>
davis98
net.framework 3.5 fel kell rakni ! 😉

Naberiuss
Sziasztok
Nem biztos hogy ott leszek a mai game night-on,sajnos beszart a gepem 😄

Lenne itt 1 masik dolog is.Haveromnal felrakta a jatekot meg stb de a load utan leal az egesz probaltuk mar Firefox-al is meg Explorerrel is.
-SEGITSEEEEG-

Narxis
Kösz!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elektrofrombc2
kössz!

Pano
Adódott már párszor félreértés, ezért ide is leírom, hogy milyen karakterekkel szoktam nyomulni 😊

xPanox - Soldier, ez az elsõ karakterem, így a legtovább fejlesztett.
KameleonSaska
Panesz!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

davis98
Pra, kérhetek tõled egy VIP-t a battlefield.hu szerverre ? Mer még nem kaptam meg 😊 acc név : davee99 hero név: doki09 😊 elõre is köszi !

Naberiuss
jjjjjjjjjjjjjja 😄

magyar szerveren játszol/magyarokat jelölsz barátnak

roland4
és hogyan lehet csak magyarokkal játszani?
davis98
Így van !