Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

28.-án elvileg 1400 BF a gunclubból.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
Lesz valami am mostanában a játékban? Minden olyan kihalt :S

Eretnek.

Lupous
jahh LOL...én vele már szerencsére régen nem taliztam 😄

Zero07
ne piszkáljátok már Lupust!nem mindenki járhat Rozával a nádasból xD <#pias><#vigyor2><#puszi>

marok marcsi

Lupous
Milyen marcsit? Fannit nem? 😛

davis98
<#wow1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#dumcsi>

nickname: doki09

megcsalod marcsit? 😮

Lupous
"polírozod a cerkát"...hmm inkább valaki más polírozza helyettem <#puszi>

HunTatyi
Egyik haverom kb szeptember óta kitartóan csinálja ezt a "kattintgatás" azt hiszi eredménnyel fog járni, nem hiszi el h szar se lesz belõle, de õ még mindig inkább kattintgat mint h "cerkát polírozna" 😄 😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
<#puszi><#taps>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Elektrofrombc2
aztak*rvamindenitezenmostbesz*rtamXD

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Vaxi
nem átbaszás az, régen ... jóóóó régen még én is kattintgattam ilyen szarokat, és hú de örültem, hogy 1 hónap alatt összegyûjtöttem $2-t...
szerintem többet érsz azzal, ha polírozod a cerkát ahelyett, hogy ilyen szarokat kattintgatsz csak azért, hogy jobb pisztolyod legyen egy játékban 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

roland4
Nemis döltem be neki... Megse csináltam még. Csak azért adtam meg a linket hogy mi a véleményetek rólla
aha. Aztán 99% az oldalaknak amit bead az majd le lesz szépen korlátozva amerikára.

Nehogy félreértsétek, ezek az oldalak valóban mûködnek. De nem európában. Legalábbis nem egy olyan országban, amit az amerikaiak "3. világ" típúsú országként fognak fel. Jó példa erre a Wallie gift kártya. Az sincs itt, de nem is lesz.

Lupous
Jólvan...csak humorizálok...de mégis hogy lehetsz olyan naiv hogy bedõlsz az ilyesminek...vagy hogy egyáltalán figyelmet fordítasz ilyesmire...ez akkora marhaság.
Ha bf-et akarsz akkor inkább kérj szüleidtõl (vagy ha ez nem kóser...megértem 😄) akkor kb 1 napi diákmeló (ami 8 óra általában) az kb1400 BFre elég...de ha ennyire nincs pénzed szerintem értelmesebb dolgokra érdemes költeni.

(Persze van olyan hogy az ilyesmi mûködik - igaz ritkán - de akkor se éri meg az idõt.)

Narxis
<#nyes>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

roland4
huuuu kemények vagytok -.-'
SzLehel
nem mondjuk meg neki hogy át akarod baszni!

a mamám tanította!

Lupous
Csináldcsak...mûködik!!!<#idiota>

(Psssz ne mondjátok meg neki hogy csak át akarom baszni!<#sniffles>)

davis98
Hülyeség sztem.........

roland4
Narxis
LOL

Am. az eset hatására beléptem a global EA fiókomba és megerõsítettem az e-mail címem, jelszót változtattam(kár, hogy csak max. 16 karakter lehet és szimbólumok nem lehetnek), de születési dátumom sehol se találtam ott. 😄

Lupous
Nah ez a nemsemmi ám 😛...

én is ezt akartam neki mondani, csak hát kicsit határozatlan a gyerek.

Vaxi
ha ennyi esze van, hogy neked üzenget ahelyett, hogy megváltoztatna minden infót gyorsba, akkor meg is érdemli a birkája 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

😄
Ezt neeem hiszem eeeel! 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

...

Nem mondtam semmit. Feltörte megint.

És egy örömhír: Force épp most értesített, hogy sikerült visszaszerezni az acc-ot (szlovák gyerek osztálytársán keresztül)

Remélem tanult az esetbõl.

Na akkor nem is szlovák volt itt a gyenge láncszem. Tõle teljes mértékben elvárható a cigánykodás, amit meg is tett. Ezzel nincs gond.
...de hogy lehet valaki magyar létére olyan sötét, hogy megbízik ennek a kutya népnek egy tagjában, azt nem tudom.

Azt hiszem ezt hívják tanulópénznek.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

davis98
Szar Szemét Szlovák !!! <#banplz><#boxer>

Lupous
Szloták? LOL

nem, éppen az a lényege.

Amíg nem veszted el az accod, addig nincs gond. Force ott rontotta el, hogy kölcsönadogatta az accját, hát a szlovák gyerek meg lenyúlta.

Wanndris
VÁáááá...
Én ezt vhogy meg tom nézni?... mert így hirtelen nekem sem jut eszembe, de atz tom, hogy csak az évem más... xD :S

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

akit esetleg érdekel, és tanulni szeretne az esetbõl, annak itt a log. Figyelmesen olvassátok ám el.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EA REP: Hi, my name is Shane. How may I help you?
To♏onor: Hello, I might have an issue. I'm not really sure how, but yesterday someone broke into my Battlefield Heroes account, and did a reset on my email/password. Could you help me to retreive the account?
sure
EA REP: may I've your hero name and your email account.
To♏onor: Hõsöd neve / acc neve. I might also add that this guy not olny broke into my Battlefield Heroes account, but he also stole my global EA account, since I can't even log in. And I had much money invested in this game through the microtransaction system.
EA REP: Is this your hero name ?
To♏onor: <acc neve>
EA REP: I need the one of your hero name that was on your account.
To♏onor: ok
To♏onor: <hõs neve>
EA REP: may I've your email account on which this hero was created.
EA REP: may I've your date of birth which you've listed on your account at the time of creation
To♏onor: Hmm... If I remember it right, I entered my original birth date (well hopefully. xD ) It was "ide írd a dátumot".
EA REP: its not matching
To♏onor: Ugh... Is there anyway we can bypass this part?
To♏onor: Or another way I could prove that the account is mine?
EA REP: no, because that is only the security question I've to ask
EA REP: no, because every thing can be changed except the date of birth
To♏onor: Are you sure? I had other games on the account, what I can verify with CD-keys.
EA REP: well in order to get you the account I only need the date of birth
To♏onor: Okay. To be honest, I don't remember the exact datebirth I entered. Maybe you could check it with this date for me: xx/xx/xxxx?
To♏onor: it's in DD/MM/YYYY format, in case of missunderstandings.
EA REP: no its not matching
EA REP: no, its in yyyy/mm/dd, but the one you are providing is not matching.
To♏onor: Crud. Any other idea or chance that I could retreive the email? Or is this implying that I spent over 200 euros into an account what I can't even use anymore?
EA REP: unfortunately I'm unable to assist you with out the correct date of bith
EA REP: *birth
To♏onor: Well, a shame. :< Thx for your support though. Goodbye.
Tibi: Its not matching.
Shane: and I'm sorry to say this, I'm unable to assist you from our end.

most segítettem éppen neki, de nem tudja a születési dátumát. Nos tudniillik, hogy amikor regisztráljátok az accot, kér egy születési dátumot a játék. És nem is akármiért. A korhatár ilyenkor mellékes, ugyanis ilyenkor a biztonsági kérdést rögzíted. Ha ellopják az accod, akkor minden egyes adatot módosítani tud a feltörõ, kivétel a születési dátumot. Azt nem látja, és nem is módosítható.

Az EA REP ilyenkor azt a dátumot fogja kérdezni. Ha nem tudod, veszett ügyed van.

Lupous
Te Alien...itt is ott is? 😛 (Most vettem csak észre 😄)

Alien69
Kell keresni mást, ennyi. <#kacsint>

perszeeeeeeee. Idõm mint a tenger.

Alien69
Hát, "beszélhet" velük, csak mandínerben. Azaz, elküldi Neked, mit írnak, lefordít, visszaküld, megválaszol, átküldi Neked, visszaküld lefordítva, elküldi suppinak. <#kacsint> jó 1xû...<#email><#guluszem1>

már kérdeztek, de ha nem õ beszél az EA reppel, akkor nem ér semmit az egész.

Narxis
Kérjétek meg tomonort, õ bennfentes.

Wanndris
tény, hogy megadta vkinek a jelszavát, de tudja, hogy ki volt... és nem tom, tegnap próbáltuk visszaszerezni, és a BFBC2vel meg a DS2vel nem is lenne gond de a Heroes az elsõ, és ha arra hivatkozna, hogy BFet vett (mert vett sokat) az alapján szerintetek megoldják? egyáltalán érdemes nekifutni? (am sem én sem õ nem vagyunk jók angolból a Google fordító meg kaki

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

HunTatyi
én ezért váltok jelszót szinte minden hónapban 😄 😉

Elektrofrombc2
Dehogynem... minden elvan nekik ott mentve. Csak lényegében nem kötelessek visszakeresni, mert õk megmondták, hogy ne add meg senkinek a jelszavad!

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

990 BF x 5, ennyiért változtatod meg a player és 4 hero nevet, onnantól már a "support chat-es kolléga" le se tudja nyomozni.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Lupous
Hát nemtoom nekem megadta...asszem bár nem biztos (Több ember is megadta már nekem a jelszavát) amikor a dr pepper szetteket osztogattam 😛 de szerintem azóta már megváltoztatták.

Jóhiszemûen kölcsön adod valakinek (kipróbálni fegyvert, war-ra, stb.)akiben nagyon megbízol<#law>, õ jóhiszemûen másnak is megadja, olyannak akiben õ nagyon megbízik<#puszi>, és így tovább...
Aztán egy szép napon valaki megváltoztatja a jelszót.<#mf1>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Elektrofrombc2
Lehet megadta valakinek a jelszavát.