Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Anno a hírlevélre kellett feliratkozni, nem? 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

honnanajórákbóltudjukmiazt?😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pano
senki?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Vaxi
jah, szerintem is kár volt, még a végén csoporton öngyilkosságot követnek el 😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Kárnak mondtam el...

De nagy csalódás is lesz, ha nem lesz belõle semmi xD

davis98
Az is igaz <#smile> Akkor neked már csak ruha kell <#crazya>

nickname: doki09

Zero07
nekem mindegy végül is, hogy lesz-e vagy nem, mert megtanultam egy sima sr smgvel is hasonlóan játszani, mint s0nar vagy épp Kaeko és jól is megy, fegyvereim meg már vannak.attól hogy nem über attól még lehet vele jól tolni <#hawaii>

davis98
jaja 😄

Wanndris
A PB-nek van egy ilyen "havibaja" amivel nem lehet mit kezdeni, egyszer csak elmúlik... legalábbis én nem jöttem rá, hogy mit akar :S

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Wanndris
Látom te is alig bírsz magaddal... 😄 én is így vagyok vele 😄

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

davis98
Már csak 16 nap a gunclub os promóig 😄

roland4
a punkbuster hibákat hogyan lehet fixelni? mert probáltam a pb frissitõt is <#confused>
SzLehel
majd letöltöm akkor hogy örülj 😛 😄

a mamám tanította!

Lupous
Off + Nos asszem nem elég szimplán regelni 😄 (bejelentkezni az EA accal 😞)...ki is "kell" próbálni a játékot...szóval akinek nehezére esik vagy nincs helye vagy ilyesmi...szal ha nem akkor nem fook harizni 😄
Amúgy a játék egy próbát bõven megér...és asszem az ismerõsöknek úgy általában eltoltam a meghívót fészen...szl ahogy tetszik 😄<#puszi><#wave>

roland4
megadoa az msn-ed és mehet 😄
roland4
én szívesen segítek 😊
Lupous
Off: (Fo' Friends 😛)
Nah hali 😄...az lenne a kérdésem hogy páran nem segítenének e nekem 😛?!
Mivel mostanában tolom az NFS Worldot (Bár egyre ritkábban sajna :S) van egy akció benne (Részletek itt!). Ehhez az kell hogy pár facebookos ismerõsömnek (Asszem 3 :p) elkeéne fogadnia a felkérésemet és regisztrálni az NFS honlapján...mindezt féjszbúkon keresztül...ha jól láttam 😄
Szóval ha lehet akkor szóljon aki segítene nekem ebben és küldök neki egy felkérést 😄😄 (Azok se felejtsenek el akik esetleg nem ismerõseim...megoldjuk 😄...csak egy pm kell 😄)
Max respect 😄<#worship>
Off vége 😄

Pano
Ha lesz ez az 1400 BF-es promó, az igénybevételéhez milyen feltételek kellenek majd? Promo kód, amit meg kell adni, vagy mi?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

"segícséget"
...és még sorolhatnám. <#hamm>

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

HunTatyi
ezeknek még lehet én is hasznát veszem majd 😛<#puszi>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

davis98
O.o

roland4
szivesen. xd
Elektrofrombc2
Nagyon szépen köszi <#smile>

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
-.-' linkeld pls

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

ezen mit nem értettél? 😄

Elektrofrombc2
Most nem tudom, hogy csak én vagyok e az ennyire hülye, de én még ez alapján sem tudom kikeresni... most nehéz linkelni? :$ Kerestem én Map Image meg minden féleképp de gecire nem találom.

HunTatyi
én is gondolkodtam már h mire költsem a jelenleg még csak pletykában élõ 1400 at de én m16 helyett akkor már inkább uber v super fegyvert vennék mert az csak sokkal olcsobb és tudásban meg ua. a 2 (szerintem)

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Lupous
Azé engem érdekelne 😄 (de nem kérdezem meg hogy "Hogyan?")
Mi történt? 😛

ja mégvalami: mostmár végleg sikerült visszaszereznünk Force accját Kaekoval. Hogy hogyan nem kérdezzétek, mert még én is belebonyolódtam.

nem csinálhatok mindent helyettetek.

media section - signature central - tutorials - Ace's screenshot gallery

Lupous
Jah de 😛 (Nem is gondoltam rá 😄)

Elektrofrombc2
A heroesos accodon is annyi van. Nem?😊

Küldje már el pls valaki azt a BFH-s topic linket, amiben egy csomó kép van pájákról és még sok cuccról. Tomonor te biztos tudod mire gondolok 😛

Lupous
ohh nekem van 15...de honnan van nekem ez? hogy lehet szerezni?

Elektrofrombc2
nekem csak 802 😛 De majd lesz ez még több is 😄

Vaxi
parancsolj. ezen a linken például láthatod a ikon mellett

roland4
mindig belaggol 10-15 másodpercenként.. és egy idõ után ha megunya magát akor ezel a hibajelzéssel kilök. vagy ki kickel...
Lupous
ÉS az hogy? 😛

Vaxi
nekem is ez a tervem velük 😄
és gyakorlatban is elkölthetõ lesz sztem, mert nekem már ottfigyel 1400 bf az accomon play4free-ben is 😄

roland4
mi a faszvan ezel h mindig laggolok <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#falbav><#falbav> minden szar tcsináltam, ujra raktam , ujratraktam az xp-t is minde szart
Lupous
Pletyka...de már egy dátum is megrebbent az elõbb...ez azé vicces 😄
(Am én kb leszarom...ha lesz free bf az jó...ha nem akkor nem...szerintem amúgy is megtartom és majd a BFP4F ben fogom elkölteni...elvileg ellehet majd 😄 ugyanazt a bfet tolni ott is 😄)

megintcsak figyelmeztetek mindenkit, hogy ez az 1400-as BF téma egyenlõre pletyka.

roland4
értem ,kössz.
SzLehel
mert az rövid távra jó,és közelebbrõl többet sebez

a mamám tanította!

roland4
és a sima m16 az miért jobb mint a többi , azt megkérdezhetném? mert ugye láttam sok vidiben is hogy sima m16-al játszanak.
SzLehel
én a sima m16-ot ajánlanám,bár játékstílustól függ

a mamám tanította!

roland4
Ma mondták ezt nekem is a BATTLEFIELD.HU szeró hogy 28-án kapjuk a BF.-t.
roland4
😄 pont most akaratm mondani ezt a gunclubost. Am ha megkapjuk én m16-ot szeretnénk venni örökre 😄 . De abban szeretnénk segícséget kérni hogy meik fajtát vegyem meg, mert van vagy 4-5 fajta a STORE menübe a játékon belül.
Lupous
Sajna ez annak a jele hogy kezd kibaszottul csökkenni a népszerûsége a játéknak :S (De persze cáfolja meg aki tud valamit 😄...ló lenne :S)

davis98
Anyám de várom már 😄😄