Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
De nagy csalódás is lesz, ha nem lesz belõle semmi xD
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
Amúgy a játék egy próbát bõven megér...és asszem az ismerõsöknek úgy általában eltoltam a meghívót fészen...szl ahogy tetszik 😄<#puszi>#puszi><#wave>#wave>
Nah hali 😄...az lenne a kérdésem hogy páran nem segítenének e nekem 😛?!
Mivel mostanában tolom az NFS Worldot (Bár egyre ritkábban sajna :S) van egy akció benne (Részletek itt!). Ehhez az kell hogy pár facebookos ismerõsömnek (Asszem 3 :p) elkeéne fogadnia a felkérésemet és regisztrálni az NFS honlapján...mindezt féjszbúkon keresztül...ha jól láttam 😄
Szóval ha lehet akkor szóljon aki segítene nekem ebben és küldök neki egy felkérést 😄😄 (Azok se felejtsenek el akik esetleg nem ismerõseim...megoldjuk 😄...csak egy pm kell 😄)
Max respect 😄<#worship>#worship>
Off vége 😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
...és még sorolhatnám. <#hamm>#hamm>
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
media section - signature central - tutorials - Ace's screenshot gallery
Küldje már el pls valaki azt a BFH-s topic linket, amiben egy csomó kép van pájákról és még sok cuccról. Tomonor te biztos tudod mire gondolok 😛
mindig belaggol 10-15 másodpercenként.. és egy idõ után ha megunya magát akor ezel a hibajelzéssel kilök. vagy ki kickel...és gyakorlatban is elkölthetõ lesz sztem, mert nekem már ottfigyel 1400 bf az accomon play4free-ben is 😄
(Am én kb leszarom...ha lesz free bf az jó...ha nem akkor nem...szerintem amúgy is megtartom és majd a BFP4F ben fogom elkölteni...elvileg ellehet majd 😄 ugyanazt a bfet tolni ott is 😄)