Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tõccsed lefele az Everest-et.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

sikerült köszi szépen 😊
gondoltam hogy valaki erre a poénra lecsap😄 bár elég hülyén kérdeztem😄
Lupous
Ez egy érdekes kérdés...sokféleképpen értelmezhetõ 😄
De szerintem próbálkozz valami röntgen látás kifejlesztésével 😄
Am ha a paramétereire vagy kíváncsi...nos 2 kézenfekvõ megoldás van vagy tudod hogy mi a pontos neve, verziószáma a kártyának...és neten megkeresed, vagy...megkeresed a kicsike kis kézikönyvet ami járt hozzá 😄
Esetleg a Vezérlõpult-Rendszer-rendszertulajdonságok ablak ugrik elõ...itt a hardver fül majd eszközkezelõ gomb és kilistázza a hardvereket...kikeresed a VGAt...majd megnézed szépen a tulajdonságait. 😄

mármint hogy milyen😄
sziasztok tudom nem tartozik ide de ti lehet tudtok válaszolni😊
hogy tudom megnézni a videó kártyámat anélkül hogy szétszeggyem a gépemet?
roland4
próbáltátok már a MicroVolts-ot? azos fincsi 😄
byzhouse
semmi lényeges.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

SzLehel
szerintem töltsd le a játékot s nézd meg,mert elég hosszú lenne sorolni 😄

a mamám tanította!

Sziasztok,

Vagy egy jó másfél éve nem játszottam a játékkal, mi változott azóta? 😊

SkyHun
Akkor lehet, h nem küzdök, csak egy videóm van. Mondjuk az eléggé sokat elárul.

community -> player search -> beírod a hõs nevét -> report this hero -> és szépen leírod angolul mit tett, és bemásolod a Terms of Service vagy a Rules of Conduct melyik részeit sértette meg az illegális tevékenységével.

A videót meg tölsd fel vagy xfire-re vagy youtube-ra, és tüntesd fel a linket mint bizonyítékot. Általában 1 videó nem elég.

SkyHun
Sziasztok!

Hogy lehet valakit bejelenteni, hogy hacker? Videót csináltam...

byzhouse
az sz*r 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Elektrofrombc2
Jóltetted, ma pedig P4F-zni gyere 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

odaüt.

davis98
Nagyon faja lett 😄

nickname: doki09

Wanndris
Mai napon hülyültünk kicsit MM-en 😄

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Pra
Nem játszottam már rég , de ma kicsit visszatértem (pár órára).
Volt nagy darálás 😄

Nem, egyszerûen csak leterhelt. Az EA Master szerver, ahol az adatokat tárolják, legalábbis battlefield játékok körében, közös.

Optimus Prime
Igen,a letöltés. Cirka 30%-nál vagy 80% környékén. Lehet az ajándék XP és egyebek miatt túlterhelt a szerverük?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

a letöltés akad meg? Akkor az a szerverük.

Optimus Prime
A kapott redeem code lévén újra akartam telepíteni, de valamiért a letöltés itt vagy ott megakad. Elõször azt hittem azért, mert a D: meghajtóra akartam tenni, de nem. Vagy 5x próbáltam és semmi. Mi lehet az oka?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

byzhouse
jó ez a gunner low levelen 2000+ pontok és mindig elsõ 😄

byzhouse
másik karakterre akartam volna venni übert.

Elektrofrombc2
Supply miatt?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

SzLehel
kösz

a mamám tanította!

byzhouse
jobb gomb-hivatkozás címének másolása-új ablak-beilleszt-enter

amúgy kár,hogy nem lehet visszaigényelni a bf-et :S

roland4
nekem se
SzLehel
nekem nem mutatja a képeket :S

a mamám tanította!

A royalos a Waterworld film wacky stílusát próbálta összehozni, míg a Nat a KillZone játék egyik kasztját, akik azthiszem neonácik.

Apropó, a Nat ingyen is össze lehet hozni (sõt, annó még én küldtem egyik topikba ezt a képet, asszem az EA simán lemásolta az ötletem D: )

http://img46.imageshack.us/img46/2618/mugshotkxk.png

Vaxi
a royalos cuccok mindig hányingerek 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

A natos sissakja olyan, mint egy TIE fighter pilótáé.
Faszányosak egyébként, kár hogy a royalos megint sokkal szarabb. Ha ez így folytatódik, tényleg összehozok egy nat karit. Faszom.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

davis98
Nagyon faják 😄 De várom már 😄

nickname: doki09

Elektrofrombc2
Most nem tölti be a képet =/

És ez még nem minden!

Valóban rendszerhiba. Rám három szerver már 4.-ik hete folyamatosan ki-be kapcsolja a VIP jogot.

Elektrofrombc2
A kérdéseidre jó válaszokat adott andris kivéve a gyújtásra. Ha látod, hogy valaki ég akkor már ne kapcsold be a BB-t mert nem érdemes. Te azért már nem fogod kapni az égésbõl adódó pontokat.

Elektrofrombc2
én annyira nem ugrándoznék érte... Szerintem a sr smg + lr smg vagy a sr smg + lr pistol jobb kombó

SzLehel
az is igaz,de el lehet a vetõvel szórakozni

a mamám tanította!

Zero07
gránát jobb

SzLehel
remélem ha berakják az új cuccokat a játékba akkor kapunk valami bf-et,mert beleszerettem a gránátvetõbe 😄

a mamám tanította!

Alien69
Koszi, akkor megerte!<#taps>

Zero07
nagyon is jó, hogyha soldier vagy és közeli távon jól tudod nyomni.

Alien69
én ezt kaptam, mint royal soldier: "Stewart's Dapper Shotty"
ez mennyire számít jónak? <#confused><#miaz>

Narxis
Rendszerhiba.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lupous
Hmm az miért van hogy kb inaktív vagyok durván 2 hónapja...és ezalatt 5 szerverre kaptam VIP-et? 😄

Lupous
Ezzel vitatkoznék...de am embere válogatja...ha már van akkor tessék használni és kialakítani/megtanulna azt a harcmodort amiben lehet is kamatoztatni 😛 (persze ha nincs más fegyvered ami fasza 😛)

short range nagyon is jó egy mandónak... sõt.

köszi Wanndris a gyors és jó választ😊
de még annyit légyszi hogy a MarkTarget nevû képesség egészen pontosan mire jó?és kire hat? csak a közelbe vagy mindenkire?
Wanndris
Szerintetek: mindenki írja, hogy milyen jó dolgokat kapott Supply Drop-ból, gondoltam egye fene, vettem egyet... meglátom a képet (royal mando) Super pisztoly Last forever 😄...

Elolvasom a nevet.... sr :S<#shakehead><#falbav>

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin