Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
max a bacik benne 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

halott is csak annyi, hogy leáll az agynak és a szívnek a mûködése. Pölö a belek még élni fognak egy ideig.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

byzhouse
pedig lenne mire költeni a fölös pénzt telon 😞((

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Alien69
De azért aki elhiszi, hogy valami "INGYENES", az is CSAK Magyar lehet!<#idiota> Szerinted, a szerverek, és a programozók ugye szintén ingyé vannak, csak úgy, me jár? Azért ingyenes, mert van, aki fizet érte! <#hehe>

Smithwarden
Johny Mang ("business guru"): "This game is too free."
Ez volt pontosan a kifejezesuk a jatekra.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Coming soon:

Italy
Thailand
Chile
Czech Republic
Argentina
Indonesia
Columbia

Szal úgy tûnik még mindig nem kapunk sms opciót...

Lupous
Értem én mit akartál mondani 😄...csak ahogy mondtad 😄...vicces 😄 (ha valami ingyenes akkor ingyenes...ez olyan mintha aszondanád hogy valaki túl halott...érted 😄)

nem most. De ha megnézed, régen egy fegyót 25 vp-ért megvehettél 3 napra. Azért enyhén túlzás volt az.

Lupous
"túl ingyenes"...acsávó 😄

...eddig tökéletesen mûködött nekik.

Csak egy darabig. Ahogy mindennek, a kapzsiságnak is ára van. Meghozzá jó nagy. Mindent elveszíthet a kapzsi ember, szó szerint mindent. Ha valaki ennyire hülye, hogy ezt nem látja be, az meg is érdemli. Félreértés ne essék, nem a játékkal van bajom, mert az szerintem jópofa, szellemes, a garfika illik a játékhoz. Igazi csapat munka kell és nagy a játékélmény, csak hát ez a fizetõs rendszer, ami a játékban van hát...

eme oldal készítésekor még nem ismertem a DIV-et (tulajdonképpen még most sem xD )

Nem mondod, hogy már nincs Dr.Pepper?! 😞
Nekem még volt tartalék kódom pont az új ruhákért, de nem volt idõm játszani már tök rég óta. Akkor ezeket is elbuktam. 😞

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Igen, ez tényleg szemrevalóbb.
Látom Dreamweavert használsz. Legalábbis a js-ek, head és style deklarációk erre utalnak.
Ezen az oldalon a table szerkezetet lenne szerencsésebb felcserélni div-ekre.

ui: azt hittem 3 különbözõ számról van szó, rákeresek.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pano
Ebben van az üzlet, azért van így megoldva, gondolj csak a World of Warcraftra. El se tudod képzelni mekkora pénzek folynak be abból, hogy havonta veszik a "játékidõt" az emberek. Felfoghatatlan dollárszámok.

Megoldás sok lenne, csak tudod, valaki minél többet zsebel be, annál többet akar. Nem tudsz egy olyan tehetõs embert mutatni, aki mondjuk összeszedett 100 millió dolláros vagyont és tényleg annyi pénze van, hogy életében nem tudná maga elkölteni, ne akarna még még még, hanem helyette megelégedne, mert úgy se kell már emiatt aggódnia.
Minden cégnek van tulajdonosa/tulajdonosai, akikhez beáramlik a profit. Vagy részvényesek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahol dolgozom, ott pl. csak a múlt heti tiszta nyereség 37 millió forint volt. Van 20 alkalmazott és 2 db tulajdonos, akik között eloszlik. Mégis hatják, hogy még még még még

Amúgy meg, én úgy csinálnám, hogy ha mondjuk a karaktereddel eléred a 20-as szintet, jóváíródik mondjuk 1000 BF. Ha a 30-at, akkor még 1000. Lehetne temérdek jobb megoldás erre, csak ugye a fenti indokok... Miért adjon neked a játékért csak úgy, ha jön még 1 olyan ember, aki megveszi inkább.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Nem azt mondom, hogy legyen ingyen minden a játékban, de legalább az összes fegyver lenne az. Vagy legalább az ingyenesen elérhetõ fegyverek kevesebb vp-ért és hosszabb idõre is lennének elérhetõek. Mivel mégis egy lövöldözõs játék, nemde? Engem nem érdekel, hogy kinek mi egyértelmû. Egy biztos, nem kell egy Magyarnak ökörnek lenni, mert Amerikai és/vagy egy Angol nemzetiségû stb az. Lett volna inkább egyszeri teljesen fizetõs, online aktiválással és minden elérhetõ lenne benne. Ja, hogy akkor nem lehetne szépen sunyiba rajta keresni?!

Inkább azoknak van okuk röhögni, akik nem fizettek érte, mivel látják, hogy a sok ökör kifizet szépen lassan egy vagy több dobozos játék árát. Ami köztünk szólva is nevetséges.

byzhouse
hát,ha 25%-al olcsóbb lenne minden akkor én is megfontolnám a vásárlást. lehet amcsiknak ez aprópénz,de nekünk nem

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Pano
Én úgy voltam vele, hogy ha már ennyit játszom a játékkal, az a 3.000 Ft megengedhetõ, hogy egy karakternek vegyen az ember egy normális fegyvert és még pár widgetre vagy 1-2 ruhakiegészítõre is jut 10 eurónyi BF-bõl. Ha jobban belegondol az ember, azt a 3.000 Ft-ot sok más "értelmetlen" dolgokra is simán elveri.
Persze, tudom, vannak még nem vagy minimálbért keresõ emberek (annál komoly összeg a 3.000 Ft), akik nem tudnak így viszonyulni a dologhoz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Azért el kell ismerni, hogy az EA penzugyi manager-nek igaza volt. Akkoriban tényleg túl ingyenes volt a játék az EA oldaláról nézve. Ugye akkor semmi über/super/stb. fegyver nemvolt még, csak a simák, amik akkor 150vp/hónap áron voltak. Ha valaki játszott vele egy keveset, 1 nap alatt megszerezte azt a 150vp. Azt pedig már akkor is tudták, hogy a ruhák a harcban nem segítenek, tehát azt sem vettek túl sokat. Így már látható, hogy a játékosoknak csak elhanyagolhatóan kis része vett battlefunds-t, hiszen jól kijöttek ingyen is.
Emiatt a vp értékét levitték a béka segge alá, a bf-et meg elkezdték olcsóbban árulni (utóbbit csak olvastam pár helyen, azt hogy igaz-e, nemtudom). Ezzel keresztbe tettek azoknak akik nem akarnak/ nem tudnak fizetni a játékért, de azért voltak itt gunclubbos akciók is (amivel akár 2100bf-et is összelehetett szedni).
Szerintem mindenkinek egyértelmû, hogy semmi sincs ingyen. Lehet hõbörögni, hogy felviszik az árakat, de õk is a pénzért dolgoznak. (Hát hiába, az EA is profit orientált, ahogy szinte minden más.) Minden mikrotranzakciós játékban annak lesz elõnye, az fog kitûnni a tömegbõl, aki fizet. Mondhatják bárhol, hogy nincs a fizetõsöknek extra, úgyis van/lesz.
Nem kell minden karakterre ruhákat venni, ha már van fegyvered, azzal jól el lehet lenni, ruha meg csak akkor kell, ha "egyedi" akarsz lenni...

Grr1234
Kíváncsi vagyok, mennyi megy tényleg a japóknak...

Pano
felvettelek

Pano
Marhára tetszik ez a japán megsegítésére elkészített ninja ruhakollekció. Lehet megveszem. Tetszik is, meg adakozhatok is vele.

Optimus Prime
Hát én a béta után ezért hagytam a játékot. Unfair volt, hogy szinte minden Battlefound-os lett. 😞 De a gyûjtött VP pontokért is csak 1 vagy 3 napa lehet megvenni bármit, rosszabb, mint a több F2P-es cucc. Máshol átlag 30 napra van, pl. CrossFire.

Kicsit megörültem, hogy kapok 77 pontot... mindenbõl? Hogy már 7 millió tag van, de látom ezért se tudok venni semmit. Sebaj, elveszni nem fog, ugye?
Egyébként ezek ellenére úgy látom aktív játékosok vannak. Esetleg csatlakoznék, a nevem Optimus85 (a karakteremé Dredd85).

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

nos, ha azt nézed, annó tényleg túl ingyenes volt. Most viszont enyhén átestek a ló túloldalára 😄

Üdv hõsök, mi a helyzet? rég játszottam😊 van vmi változás? Azon kívül, hogy dr pepper promó lejárt (bánatomra, mert 4 új ruhát nem aktiváltam be XD).

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Pano
A túlzott magas árakon én is fel voltam háborodva, de azért ékes példája ez annak, hogy semmi nincs ingyen, semmi. Valami tõke ill. profit mozgás mindig van a háttérben. Ha valamihez látszólag ingyen hozzájutsz, csak azért, mert más fizet helyetted.
Erre a legjobb eset a mai nap, nemzeti ünnep. Plakátokkal teli a város, hogy ingyenes programok, koncertek ezen a jeles napon mindenkinek. Ingyenes egy frászt, ugyanúgy a mi adónkból megy, tehát mindenki perkáltál érte, még az is, aki el se megy.

Azt be kell látni, hogy nem kelet és közép Európa a fõ célzott bázis. Vegyünk egy nyugaton keresõ fiatalt, vagy csak diákot. Egy család átlagos 3 tagú család, ahol egy eltartott van, 1-2 millió forintnyi euróból vagy dollárból él havonta. Mirõl beszélünk? Röhög a markában a 10-20 eurós BF-en.

Alien69
Azért az nem volt rossz húzás, hogy euró helyett dollárt kérnek. Sajna, a világot managerek irányítják, és amit megtanultak az iskolában, azt hiszik, az úgy is van. Mondjuk volt egy felmérés 1930-ban, hogy ha leviszik valaminek az árát, többen veszik-e meg. Az jött ki, hogy nem. Ezt a nézetet vallják még ma is, pedig ezt többször megcáfolták. Nem olyan rég maga a Microfos is, pl Kínában levitte a Win árát jelentõsen, és jééé, ott sokkal többen megvették. Mióta dolcsira váltottak, azóta én is 2x vettem BF-t, azaz többet költöttem, mintha csak egyszer, euróért vásároltam volna. Sajna, a marketingesek pont semmihez se értenek. Na jó, talán ez erõs túlzás, mert tuti jól tudnak piálni, és pókerezni, mert hazudni azt tudnak. Tapasztaltam. <#violent><#hehe>

Wanndris
Ebben látszik, hogy mennyire kezdetleges a tudásom - mert a forráskódot nem igen fogtam fel.. a scripekhez ugyan sem tudok hozzászólni 😊
Dolgozok rajta, talán, egyszer jó lesz, am a tiéd sztem klafa, csak nekem a teljes megnyitásához olyan bõvítményeket kér, amit a böngészõm nem ismer fel

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

"Az EA-s penzugyi manager azt mondta: "tul ingyenes" a jatek..."

A ku.v.a anyja, az a túl ingyenes! Igaz, mit is várhatunk a EA-tól!? Rohadt pénzéhes banda! Pl az America's Army, F.E.A.R. Combat stb az ingyenes. Amit a Battlefield Play4free-nél is mûvelnek, hogy pénzt kérnek egy béta fázisban lévõ programban, hát az röhejes. A Battlefield Heroes-ra visszatérve, az oké, hogy aki örökre meg akarná tartani a fegyfereket, ruhákat stb a játékban, az fizessen is érte, de aki bármilyen okból nem tud, vagy nem akar fizetnni érte, az is használhassa legalább a cuccok 80-85%-át. Persze jelenleg nem így van, és ahogy az EA-ot ismerem nem is lesz így.

"Ha kicsit szamol az ember, nehany karaktert normalisan felfegyverez es felruhaz, siman 25-50ezer forint is ramehet, ez azert eleg durva egy "free2play" jateknal"

Ez nem csak durva, de az emberek hülyének nézése is. A legrosszabb az egészben, hogy sokan bedõltek/nek és ezért életben maradt ez a rendszer. Ha nem is 25-50ezer forintba kerül, akkor is egy újjabb dobozos játék is kb 9000-12000Ft között szokott lenni pc-re. Sõt, a Crysis 2(8 990 Ft) március 22. elõtti megrendelés esetén a készletek erejéig Battlefield Bad Company 2-t adnak. Szóval 9000Ft-ot simán elköltene az ember 4 karakterre a BH-ban. Lehet még kevés is lenne.

Smithwarden
Battlefield Heroes - Ben Cousins (DICE / Easy Studios) 40 perces videos magyarazkodasa, hogy miert kell (ennyire) fizetosnek lennie a jateknak.

"Az EA-s penzugyi manager azt mondta: "tul ingyenes" a jatek..."
"Nagyot tevedtunk amikor megigertuk, hogy nem adunk elonyoket (fegyvereket, boostokat) a fizetos jatekosoknak."
"Feltunk, hogy elveszitjuk az allasunkat."

Meg ehhez hasonlo szovegek.
Valahol ertheto es logikus persze az egesz, de amilyen drasztikusan valtottak 2009 vegen, brutal megemelt VP-kel / erosebb vasarolt fegyverekkel / stbvel, sztem az akkor is pofatlansag volt.
Oke, hogy aki sokat jatszik az fizessen valamennyit nekik, de az arak lehetnenek fele/harmad akkorak is siman, ugy is nyeresegesek lennenek.
Ha kicsit szamol az ember, nehany karaktert normalisan felfegyverez es felruhaz, siman 25-50ezer forint is ramehet, ez azert eleg durva egy "free2play" jateknal.
Meg azert nezzuk csak a jatekot: nem valami brutalisan megcsinalt gamerol beszelunk, amit tobb szaz embert keszit folyamatosan, csodas grafikaval, fizikaval, dx11-el, stb...
Az uj mapokat, skineket, stb amikert rendes penzeket elkernek, nem hiszem hogy hihetetlen nagy melo elkesziteni...
Az is igaz, hogy nekunk magyaroknak extra draga mulatsag a Battlefunds az itteni fizetesekhez es viszonyokhoz kepest (bar azt is hozza kell tenni, hogy sok hozzank hasonlo orszag is van, ahol ugyanugy sokan jatszak a Heroest).

Szoval kicsit igazuk van par dologban, de sztem akkor is kisse pofatlanul dragak a cuccok.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

amúgy ha érdekel, ez a másik oldalam:
http://x3universe.freevar.com/

Egyelõre ez is félkész, ám design szempontjából itt tágabb térben tudtam mozogni.

Csak egy zene pörög még alatta, az pedig egy Touhou arrangement remixféleség.

A design, nos, ennyi lesz, nekem tetszik. Alapjába véve a novellámnak a lelõhelye lesz ez az oldal, nem lesz továbbfejlesztve. Csak annyi, hogy ami még hiányzik, az be lesz rakva. :3

Ha kíváncsi vagy az elrendezési tervre, azt itt találod:
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb2/uploads/siteplan2.jpg

A muzsika nagyon jó! Milyen számok ezek?
A design elég kezdetleges, valamint a színek sem harmonizálnak. Ha elfogadsz egy tanácsot, a kódlapot utf8-ra állítod. Ahogy elnézem angol nyelvet preferálnál, ettõl eltekintve csak szívni fogsz a jövõbeni fejlesztésnél az iso-val.

hát ööö... Design szempontjából 0 😄

Tessék, itt az én UH oldalam. Tanulmányozd egy kicsit a designt, illetve a kódokat.

phiton
http://www.battlefield.hu/clans/content/10529/Unranked

Egymillióan a magyar esportért!

davis98
Elküldtem 😊

nickname: doki09

davis98
oksa 😉

Wanndris
Én is jegyzettömbben írtam 😛

És Doki igen, szívesen, mail címem asszem tod, de ugyan az mint az MSN-em

davis98
Küldök neked én is mugshotokat a 4 katonámról, és nekem is csinálsz olyan képet, mint a "tagok"nál van ?

byzhouse
fekete háttér+fehér keretek. megírom ezt neked jegyzettömbben

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Wanndris
Az utóbbi idõben összedobtamEZT a TBoH nevû klánomnak, szerintetek milyen lett? Folyamatosan dolgozok a frissítésén és javításán, addig is töltögetem fel a képeket és a híreket 😊

Grr1234
Szóval nem.

byzhouse
nézd meg

Grr1234
GunClubos izé megy már?

hehe, mit keresek én ott 😄

SzLehel
xfire képek között megtaláltam Tomonort 😮

a mamám tanította!

Danmaku Charge-up: Grazing Fire!

tényleg😮 tiszta jó...kár hogy nincs facebookom...vagy is van csak nem enged be 😄
davis98
yup ! 😄

apropó, felhívnám a figyelmet a facebook like gombra a topik alján :3