Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ez volt pontosan a kifejezesuk a jatekra.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Italy
Thailand
Chile
Czech Republic
Argentina
Indonesia
Columbia
Szal úgy tûnik még mindig nem kapunk sms opciót...
Nekem még volt tartalék kódom pont az új ruhákért, de nem volt idõm játszani már tök rég óta. Akkor ezeket is elbuktam. 😞
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Látom Dreamweavert használsz. Legalábbis a js-ek, head és style deklarációk erre utalnak.
Ezen az oldalon a table szerkezetet lenne szerencsésebb felcserélni div-ekre.
ui: azt hittem 3 különbözõ számról van szó, rákeresek.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Megoldás sok lenne, csak tudod, valaki minél többet zsebel be, annál többet akar. Nem tudsz egy olyan tehetõs embert mutatni, aki mondjuk összeszedett 100 millió dolláros vagyont és tényleg annyi pénze van, hogy életében nem tudná maga elkölteni, ne akarna még még még, hanem helyette megelégedne, mert úgy se kell már emiatt aggódnia.
Minden cégnek van tulajdonosa/tulajdonosai, akikhez beáramlik a profit. Vagy részvényesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg, én úgy csinálnám, hogy ha mondjuk a karaktereddel eléred a 20-as szintet, jóváíródik mondjuk 1000 BF. Ha a 30-at, akkor még 1000. Lehetne temérdek jobb megoldás erre, csak ugye a fenti indokok... Miért adjon neked a játékért csak úgy, ha jön még 1 olyan ember, aki megveszi inkább.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Inkább azoknak van okuk röhögni, akik nem fizettek érte, mivel látják, hogy a sok ökör kifizet szépen lassan egy vagy több dobozos játék árát. Ami köztünk szólva is nevetséges.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Persze, tudom, vannak még nem vagy minimálbért keresõ emberek (annál komoly összeg a 3.000 Ft), akik nem tudnak így viszonyulni a dologhoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Emiatt a vp értékét levitték a béka segge alá, a bf-et meg elkezdték olcsóbban árulni (utóbbit csak olvastam pár helyen, azt hogy igaz-e, nemtudom). Ezzel keresztbe tettek azoknak akik nem akarnak/ nem tudnak fizetni a játékért, de azért voltak itt gunclubbos akciók is (amivel akár 2100bf-et is összelehetett szedni).
Szerintem mindenkinek egyértelmû, hogy semmi sincs ingyen. Lehet hõbörögni, hogy felviszik az árakat, de õk is a pénzért dolgoznak. (Hát hiába, az EA is profit orientált, ahogy szinte minden más.) Minden mikrotranzakciós játékban annak lesz elõnye, az fog kitûnni a tömegbõl, aki fizet. Mondhatják bárhol, hogy nincs a fizetõsöknek extra, úgyis van/lesz.
Nem kell minden karakterre ruhákat venni, ha már van fegyvered, azzal jól el lehet lenni, ruha meg csak akkor kell, ha "egyedi" akarsz lenni...
Kicsit megörültem, hogy kapok 77 pontot... mindenbõl? Hogy már 7 millió tag van, de látom ezért se tudok venni semmit. Sebaj, elveszni nem fog, ugye?
Egyébként ezek ellenére úgy látom aktív játékosok vannak. Esetleg csatlakoznék, a nevem Optimus85 (a karakteremé Dredd85).
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Erre a legjobb eset a mai nap, nemzeti ünnep. Plakátokkal teli a város, hogy ingyenes programok, koncertek ezen a jeles napon mindenkinek. Ingyenes egy frászt, ugyanúgy a mi adónkból megy, tehát mindenki perkáltál érte, még az is, aki el se megy.
Azt be kell látni, hogy nem kelet és közép Európa a fõ célzott bázis. Vegyünk egy nyugaton keresõ fiatalt, vagy csak diákot. Egy család átlagos 3 tagú család, ahol egy eltartott van, 1-2 millió forintnyi euróból vagy dollárból él havonta. Mirõl beszélünk? Röhög a markában a 10-20 eurós BF-en.
Dolgozok rajta, talán, egyszer jó lesz, am a tiéd sztem klafa, csak nekem a teljes megnyitásához olyan bõvítményeket kér, amit a böngészõm nem ismer fel
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
A ku.v.a anyja, az a túl ingyenes! Igaz, mit is várhatunk a EA-tól!? Rohadt pénzéhes banda! Pl az America's Army, F.E.A.R. Combat stb az ingyenes. Amit a Battlefield Play4free-nél is mûvelnek, hogy pénzt kérnek egy béta fázisban lévõ programban, hát az röhejes. A Battlefield Heroes-ra visszatérve, az oké, hogy aki örökre meg akarná tartani a fegyfereket, ruhákat stb a játékban, az fizessen is érte, de aki bármilyen okból nem tud, vagy nem akar fizetnni érte, az is használhassa legalább a cuccok 80-85%-át. Persze jelenleg nem így van, és ahogy az EA-ot ismerem nem is lesz így.
"Ha kicsit szamol az ember, nehany karaktert normalisan felfegyverez es felruhaz, siman 25-50ezer forint is ramehet, ez azert eleg durva egy "free2play" jateknal"
Ez nem csak durva, de az emberek hülyének nézése is. A legrosszabb az egészben, hogy sokan bedõltek/nek és ezért életben maradt ez a rendszer. Ha nem is 25-50ezer forintba kerül, akkor is egy újjabb dobozos játék is kb 9000-12000Ft között szokott lenni pc-re. Sõt, a Crysis 2(8 990 Ft) március 22. elõtti megrendelés esetén a készletek erejéig Battlefield Bad Company 2-t adnak. Szóval 9000Ft-ot simán elköltene az ember 4 karakterre a BH-ban. Lehet még kevés is lenne.
"Az EA-s penzugyi manager azt mondta: "tul ingyenes" a jatek..."
"Nagyot tevedtunk amikor megigertuk, hogy nem adunk elonyoket (fegyvereket, boostokat) a fizetos jatekosoknak."
"Feltunk, hogy elveszitjuk az allasunkat."
Meg ehhez hasonlo szovegek.
Valahol ertheto es logikus persze az egesz, de amilyen drasztikusan valtottak 2009 vegen, brutal megemelt VP-kel / erosebb vasarolt fegyverekkel / stbvel, sztem az akkor is pofatlansag volt.
Oke, hogy aki sokat jatszik az fizessen valamennyit nekik, de az arak lehetnenek fele/harmad akkorak is siman, ugy is nyeresegesek lennenek.
Ha kicsit szamol az ember, nehany karaktert normalisan felfegyverez es felruhaz, siman 25-50ezer forint is ramehet, ez azert eleg durva egy "free2play" jateknal.
Meg azert nezzuk csak a jatekot: nem valami brutalisan megcsinalt gamerol beszelunk, amit tobb szaz embert keszit folyamatosan, csodas grafikaval, fizikaval, dx11-el, stb...
Az uj mapokat, skineket, stb amikert rendes penzeket elkernek, nem hiszem hogy hihetetlen nagy melo elkesziteni...
Az is igaz, hogy nekunk magyaroknak extra draga mulatsag a Battlefunds az itteni fizetesekhez es viszonyokhoz kepest (bar azt is hozza kell tenni, hogy sok hozzank hasonlo orszag is van, ahol ugyanugy sokan jatszak a Heroest).
Szoval kicsit igazuk van par dologban, de sztem akkor is kisse pofatlanul dragak a cuccok.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
http://x3universe.freevar.com/
Egyelõre ez is félkész, ám design szempontjából itt tágabb térben tudtam mozogni.
A design, nos, ennyi lesz, nekem tetszik. Alapjába véve a novellámnak a lelõhelye lesz ez az oldal, nem lesz továbbfejlesztve. Csak annyi, hogy ami még hiányzik, az be lesz rakva. :3
Ha kíváncsi vagy az elrendezési tervre, azt itt találod:
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb2/uploads/siteplan2.jpg
A design elég kezdetleges, valamint a színek sem harmonizálnak. Ha elfogadsz egy tanácsot, a kódlapot utf8-ra állítod. Ahogy elnézem angol nyelvet preferálnál, ettõl eltekintve csak szívni fogsz a jövõbeni fejlesztésnél az iso-val.
Tessék, itt az én UH oldalam. Tanulmányozd egy kicsit a designt, illetve a kódokat.
És Doki igen, szívesen, mail címem asszem tod, de ugyan az mint az MSN-em
nickname: doki09