Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Pregame legyen egy olyan helyzet a bf.hu szerverén ahol mindent lehet ,amig a többi játékost nem zavarja. <-- és ez a fontos!
A szerver minden más szabájzatával meg vagyok elégedve , és Pihton a legmegfelelõbb admin.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Tuti meg lehet ezt normálisan beszélni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ha leülök játszani, akkor azt funból teszem, szórakozásból, és igencsak frusztráló tud lenni ilyenkor egy végigkáromkodott meccs.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
De némiképp igazad van. Káromkodni nem jó dolog, néha a szituáció viszont könyörög érte. *** oké legyen *** de akkor az mûködjön rendesen. (És ez elég lehetetlen.)
"nem tûnt föl, hogy itt se támogat senki?"
Érdekes...én azt sem nagyon látom, hogy téged támogatna a káromkodás melletti kampányodban bárki is. Pallérozott, mûvel elmére vall ez a magányos kis harcod a csúnya beszéd mellett. Nem akarsz esetleg 5 oldalas fejtegetésbe kezdeni a nemi erõszak pozitív hatásairól a társaságkohézió vonatkozásában?
Pár fórumban vagyok mod, egyben admin, itt az sg-n házigazda...garantálhatom, hogy nálam nem lenne 9 esélyed, ha káromkodni támadna kedved. Majd, ha egyszer ellátsz valamilyen felelõsségteljes munkát a közjóért saját idõdbõl, energiádból, és képes leszel mentálisan a 12 éves szint felé emelkedni, akkor be fogod látni (pl) Phiton döntésének a fontosságát is.
Egyébként meg igazán gáláns a flamebe hajló kommented, miután leírta, hogy részérõl befejezte. Gratulálok!
és azt jól jegyezd meg Lup és Doki példájából:mi nem kiszúrni akarunk egymással, mi segítjük egymást különbözõ formákban, és ez így is marad attól, hogy te idejössz 3 havonta okítani
There will be a game and web maintenance on Thursday 7th April 2011 at 09:00 CEST (03:00 EDT) it will last approx. 2 hours, which during this time both the game and website will be offline.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Amúgy a reklámozással én sem értek egyet teljesen, mert az egy dolog, hogy bennt vagyok, de az a kérdés hogy hogyan mentem be, mert ha leírom szóról szóra, hogy hogyan mentem be, akkor nevezném én "reklámozásnak".
De ha te úgy gondolod, akkor azt is elfogadom.<#kuss>#kuss> 😊
nickname: doki09
Davis: én nem haragszom, soha senkire nem haragszom, hisz ez egy játék. Mindenki tudja mi jár igazából adminszinten a glitch használatáért, hisz jelentõs elõnybe kerülhetnek a játékosok ha használják. Ezért irtja minden IGAZI admin tûzzel-vassal irtja használóit. VIP-tõl végképp nem vártam, hogy reklámozza is .
SAS: Jól tudod, a szerver a Battlefield.hu-é (köszönet érte ),pont ezért próbálok egy olyan közösséget létrehozni, ahová mindenki szívesen visszatér,és az új játékosok is szívesen nyomnak TAB+F5-öt . A te véleménynyilvánításod egyébként a SÉRTEGETÉS kategóriába sorolható.PRA! eltûnése után nem bírtam, hogy ez miatt ürül ki a szerver.5 szó van a szûrõben.Gratulálok, ha ezek nélkül 0 a szókincsed, és a poénjaid nem mûködnek...(hány szervert és csapatot kellett ez miatt elhagynod?).
Részemrõl lezárva.
Egymillióan a magyar esportért!
Davis tökéletesen megbízható mármár veterán játékos...megmutatott csak 2 hibát, szégyen meggyanúsítani csalással indokolatlanul!
CAC pedig kellõképpen rávilágított hogy attól hogy csinál valaki egy ilyen képet...kibaszottul nem lesz bannolva, még akkor se ha ott fityeg a neve a seggén.
Amúgy meg ezeket illõ lenne javítani, mert feltételezem nem lehetetlen megoldani, persze jobban megéri pajeszpávákat gyártani mint javítani pár apró hibát.
Zero a véleménynyilvánítás szabadságában egyetértünk...no comment, viszont a szerver adminja Phiton...vagyis õ diktál , rajta múlik mennyire cenzorpárti(Igen ez minõsítés 😄)
A csillagozás meg az EA részérõl kb semmit nem ér csak elbassza néha a játékélményt, aki káromkodni akar megtalálja hozzá a megfelelõ karaktereket (Igaz ezzel kicsit kreativitásra ösztönöz az EA de hát néha valami jóság csurran csöppen...még ha nagyonnnemakarják akkoris 😄)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Nembaj, hogy az most Pre-game -n volt, ha egyszer-kétszer megcsinálod így, késõbb megcsinálod normál játékban is...
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#eplus2>#eplus2>
Egymillióan a magyar esportért!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯