26731
Battlefield Heroes
-
#21085 neeeeeeeeeeeeeeee -
#21084 Viszont most látom, hogy szerbiában elérhetővé vált!!! :D =P -
#21083 Nem is lesz jó egy darabig. Ha valami hiba lett volna akkor már kijavították volna. -
#21082 Még mindig nem jó az SMS. -
#21081 Hülyeségnek tartom, hogy csak egy abit szabat használni, és azt is saját magunk választhatjuk ki. Majd még meglátom... :P -
tevel #21080 Elektro, igazán jelentkezhetnél a bf.hu gunner tornára.
A múltkor is jó odds volt rád az első körben. (többet fizetett volna mint az ellenfeledé, már ha meglepetésként nyertél volna) :D :P
Na meg rád voksolnék megint... -
CAC #21079 :D -
#21078 mennyi béna van már low szerveren 50-ből 23-at én ölök, valaki meg nem képes 1-et se ölni,mert az eget nézi és természetesen lvl20+ playerek ide jönnek farmolni,mert a velük egyszintűek ellen nem tudnának mit csinálni. :| -
#21077 ;D -
#21076 :( Pedig úgy vártam a Halloweent :( -
66zio #21075 jaja :D -
#21074 Ez igaaaz? XD -
#21073 Igen megszűntetik, és átrakják szerbiába :D =P -
#21072 Szerintetek csak vmilyen hiba, vagy megszüntetik ? -
#21071 milyen már az a royaloknál...xD -
#21070 remélem visszatér az sms payment -
tevel #21069 Tegnap se ment...
Én is a Hellowin-i rucikra félretett tartalékot szerettem volna kicsit szaporítani, de így még a végén el fogom telefonálni a havi keretet. -
#21068 a battlefield.hu újra meghírdeti a Magyar Gunner Tornát és ezennel véglegesen meg is lesz szervezve ;)
jelentkezni a cikk hozzászólés részében kell !! -
CAC #21067 Remélem! -
#21066 Csak arra írtam, hogy nem elérhető és lehet, hogy azért mert nem érte meg nekik, nem folyt be annyi bevétel amennyit reméltek, de lehet csak valami hiba vagy karbantartás vagy ilyesmi, szóval átmeneti. -
CAC #21065 Jaj, ne!
Miért? Link?
Eddig spóroltam, nehogy most szüntessék meg. :S -
#21064 OMG lehet megszüntetik az SMS vásárlást??? -
#21063 nálam sem megy!! global problem! -
tevel #21062 Csak nekem nem müködik a Boku SMS BF vásárlás?
-
DFAdirotor #21061 hát azt nem akarnám elektro a 3.0ás ratiojával XD -
#21060 Gyerekek, nehogy beálljak én is warozni :P -
tevel #21059 A homokozóban valaki piros lapáttal ásott kék helyett... és már el is elszabadultak az indulatok?
Öri-hari!
Holnap meg már együtt nyomjátok újra... :D -
DFAdirotor #21058 Azon kívül hogy én is megszegtem egy szabályt nem emlékeztem hogy no commando és az uttsó menetbe mindegyikünk be akart jönni mandóval -
DFAdirotor #21057 Őszintén megbántam hogy veled waroztam és esküszöm soha de soha többet nem fogok veled még csak egy szerverre is belépni.
És most én leszek szemét: anti drága azt írta énnekem VV CC lesz és RR ha akarjuk ok játszottunk kértük az RR-t az én csapatom akarta a =TKH= fél csapata akarta antika azt mondta hogy NEM ( tudniillik az RR royal pálya)
lett volna picike esélyünk de ugye őfelsége még a bf.hu-t is maga kedve és gondja szerint irányítja :D és ugye Dugit cserben hagytuk mert igazából vele akartunk játszani csak közbejött ugye az ancestors
-
#21056 Sajnos :/ De szerencsére azért vannak kivételek :) -
#21055 ja.. csak a magyarok mindig igy mutatkoznak be :/ -
#21054 :D -
tevel #21053 Gyanús is volt, hogy nem a kirilenko ruhában van, hanem szokatlanul divatosan. :) -
#21052 Igen ! A Kaeko, meg az én karakteremmel ment :) -
#21051 QQ... Nem mondta senki, hogy kötelező lejátszani a wart. Az meg, hogy milyen embereket hozol már a te dolgod. -
#21050 írták nekem, hogy a szúper csíízer jobb, mint az M249 :D Hát nem volt igazuk :) -
#21049 jól jöttek ezek a kódok vehettem 3fegyvert(tegnapi DOD) és 1 kalóz ruhát (Y) bár kalappal még jobb lenne -
DFAdirotor #21048 ez tényleg df volt amugy -
#21047 szal tulajdképpen Hungaran Ancestors vs. Hungarian Friends -
#21046 én még csak DragonForce-nak sem nevezném hisz eddig még sosem ua-zal a csapattal waroztál... mindig azokkal akiket éppen sikerül összeszedned :D