26731
Battlefield Heroes
-
#21125 Tudna nekem segíteni valaki küldetéseknél? priv -
#21124 Grat. Nagyon tetszik :) -
tevel #21123 lol:
-
#21122 Grat ! Fasza lett ! :D -
66zio #21121 videóm várom a véleményeket -
#21120 ma van az utolsó nap h lehet jelentkezni a Magyar Gunner Tornára a battlefield.hu oldalon -
#21119 Igen, lehet, hogy valahol tudat alatt lusta voltam megcsinálni :D Köszi a segítséget :) -
tevel #21118 Valami blokkoja az indítását: próbálkozhatsz az operációs rendszer biztonsági szintjének változtatásával, tűzfalnál a kivételek beállításával, .net keretrendszer újratelepítésével, más böngészővel (pl. explorerrel, amire optimalizálva van), másik vírusírtóval stb, stb, stb...
Gondold át, mióta romlott el, és előtte mit változtattál, mit töröltél le, vagy mit telepítettél. Esetleg interjú családtagokkal, ők mit állítottak át.
Ha nem találsz semmit, akkor telepítsd újra a windows-al együtt, az a legtisztább.
Gondolom ezt szeretted volna hallani, amit amúgy is tudsz, csak lusta voltál végigcsinálni. :D :P -
#21117 Telepítsd újra. -
#21116 Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Van amikor be tudok vele lépni, játszani és van, amikor nem :( -
CAC #21115 Én több gépen, több acc-cal próbáltam, de nem volt ilyen gondom. -
#21114 Másnak nincs ilyen problémája ? -
tevel #21113 Ámen! -
#21112 Tom biztos tudná :P -
#21111 Nem tudjátok, hogy az miért van, hogy nem indul el a játék? A checking installation nem jön be és nem indul el és így persze a játék sem :( De viszont a másik accom meg elindul.Már más is panaszkodott a játékban erre a problémára. Tudnátok segíteni, hogy ez miért van? -
#21110 Melyik jobb az SVD vagy a Winter Camo SV-98 ? -
taki0003 #21109 szerintem a kép szerkeztönek a dédije náci volt:D -
#21108 Azóta mi hír az SMS-ről, mert még mindig nem megy.. :( -
66zio #21107 pl az h a kép szerkesztője fáradt túl sokat dolgozott és nem vette észre :D -
#21106 Aham :D Hát ennek lehet valami jelentése. :P -
#21105 Köszi ;) -
#21104 Win7 esetén, de asszem Xp-n is valahol erre: Könyvtárak/Dokumentumok/Battlefield Heroes/Screenshots -
66zio #21103 mi olyan különleges ?? h az egyik kicsi a másik nagy ?? Nm tudom h vetted észre de grat -
#21102 A jatékban ha csinálok egy screen shotot, akkor azt hova menti? -
#21101 Vajon rejtett üzenet? :P
-
#21100 Ó-ó-ó! Katona dolog -
#21099 +1 hisztizik -
#21098 Te jó ég...ha ezt tudom akkor odaírom, hogy poén. Azt észrevettem már tomonornál, hogy az átlagnál egy "kicsit" komolyabban veszi ezt a játékot, de nem hittem volna, hogy ennyire.
Tényleg megijedtél tom, hogy valami trükkel rábírunk, hogy elmondd a szigorúan titkos BF terveket ami miatt majd elveszíted a nem tom milyen státuszod?
Cserkészbecsszó, hogy nem fogok ilyet tenni. Remélem ez megnyugtat. -
tevel #21097 Érdekes, tényleg azóta nem írt... -
#21096 Na neeeeeee. Ebben mit találtál sértőnek? Ha nincs is ott a smiley, akkor is abszolút poén, remélem nem vetted komolyan, de ha még komolyan vetted akkor hogy képzelted el, hogy én bármire is kényszeríthetlek? :D -
tomonor #21095 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=21005 -
#21094 Miattam? Mert le mertem írni pár negatív dolgot a játékkal kapcsolatban? Már bocs de ez a sértődősdi kb. a 8 évesek szintje. Szerintem ide én írok a legritkábban, úgyhogy légy szíves találj jobb okot arra, hogy miért nincs kedved többé ide írni, ha egyáltalán komolyan gondolod ezt az egészet. Lehet engem ignorálni ha rosszul esik a játékról alkotott véleményem(amiben voltak pozitív dolgok is), személyeskedni veled se itt sem máshol nem személyeskedtem, de azért meglepődtem, hogy valakire így interneten keresztül ilyen nagy hatással voltam.
Szia. -
#21093 Én nem küldtem őt sehova se itt se privát üzenet formájában. Nem tudom miért rám fogja ha már nincs kedve ide írni. -
DFAdirotor #21092 bazd meg narxis te noob szar elküldtem az infónokunkat -
tomonor #21091 Nos, mint látjátok már nem üzengetek ide többé (többékevésbé narxis miatt), ám az sms bugot jelentettem Dave-nek, szal megnyugtatlak benneteket, hogy lesz sms újra nemsokára.
És öö igen, viszlát. -
#21090 Reméljük. -
#21089 Szerintetek Halloweenre jó lesz az SMS ? -
#21088 Csak viccelek :P -
tevel #21087 És mennyibe kerül, forintba átszámolva? -
DFAdirotor #21086 http://www.battlefield.hu/content/2011/10/06/BFH_Draga_ujdonsag#comments