Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2. Nem mondhatom el, mert a pozíciómba kerülne.
Honnan tudod te ezeket?<#wow1>#wow1>
Spirito Juve!
Smithwarden: uh, kipróbálom... xP
Tomonor: Nah az már valami 😄 Aligátorok !? <#wow1>#wow1> micsoda ötletek 😄
nickname: doki09
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Azt hittem, hogy ez az elsõ vett BF-re vonatkozik. De szerintem már felhomályosultam régebben is, csak elfelejtettem jól. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
De ha hétvégére befizetéses bónusz lesz, akkor rosszul leszek mert most vettem 20$-ért bf-et.
akkor nem maradtam ki semmibõl-> Gólyatábor XD
Volt régen valami First time funding. Azzal vajon összevonható? Bár ha jól emlékszem volt vele valami gikszer...tán csak low level hõsökre lehetett használni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Spirito Juve!
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
mert erõsen gondolkodom h megvenném ezt a pityuszt a mandómnak... csak hát ott van az h még bekerülhet gunnernek való uber fegyver és hát mivel azzal többet és jobban is szeretek játszani az jobb lenne ... mert csak az 1 ikre van zséé 😄
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
A tárméret ugyanakkora.
mi olyan nagy különbség van a sima és az uber sort mg k közt? sztem csak a tárméret... a kritek nem tûnnek nagyobbnak vagy többnek
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
sr mg + lr shotgun + sima rpg
sr mg + pirate pistoly + sima rpg
ezek az opciók a legjobbak sztem 😄
Mit vegyek?Az 1120 bf-es fegyókat nem veszek.Uber/super fegyókat írjatok.
Köszönöm