26731
Battlefield Heroes
-
kekipeti #21969 A mai napi ajánlat.
-
Hun Warrior #21968 tudok szerezni dr pepper kódot!! -
kekipeti #21967 Ejtettem én róla szót? -
tevel #21966 Nyugi. A mod kitiltani nem fog, mert csak a hsz törlésre és szerkesztésre van joga. De mint Tomonor írta, csak szólnia kell egy plugin-nak, hogy bannoljanak.
Jó lenne ezt lekerülni, aminek egy módja van: hekkről, csítről szót sem ejtesz itt. -
kekipeti #21965 Azért a másikat is leminősíteni csak azért hogy egy gyerek mit mond...Ez azért nem volt szép...És képzeljétek én nem fogom elrontani a játékélményemet azzal, hogy össze-vissza hackelgetek. Jó lenne szerintetek nekem az, hogy hackelek és IP bannt kapok? Most egy valaki hozzászólása miatt, nem kéne a másikat is elminősíteni. A fórrummoderátor azt tesz amit csak akar velem. Felőlem kitilthat azt a jónak látja, el fogom fogadni. Üdv, kekipeti. -
tomonor #21964 De legalább már tudjuk, hogy mit gondoljunk róluk. Amint lehet bannoljátok őket a magyar szerókról. -
#21963 Aki cheatet akar használni, az ígyis-úgyis talál szerintem... legyen ez figyelmeztetés mindenkinek. Viszonylag rövid ideig volt kint a link. -
tomonor #21962 Elektro, ha kell én ismerek egy SG plugint amivel örökké ki tudod tiltani innen őket. Ha kell, szólj pm-be. -
#21961 Ekkora egy agyhalottat...komolyan..még be is linkelte.
Csak gratulálni tudok. -
CAC #21960 Már törölte. :) -
#21959 Hsz-t amiben a link van törölnéd, légy szíves? -
#21958 Biztosíthattlak afelől, hogy még egy ilyen és többet itt látni se fog téged senki. -
#21957 Nem rossz ötlet. :D -
CAC #21956 Sry, nem neked ment!
Annak az aibotos génselejt hunharcosnak.
Másodjára bukom ezt be rövid időn belül...le kéne állnom a kemény drogokkal. -
#21955 Ennek a fórumnak ez nem tesz jót :D -
#21954 Én is szeretlek téged. :D -
CAC #21953 Remélem Elektro kitilt innen! -
#21952 Lenne rá jogom már nyomnám a bannt. :P :D -
kekipeti #21951 Narxis: Azt kihagyom, nem kell a balhé xD
Ibuki: Igen, az :D
Nagy sárga Smiley: Sajnálom! -
#21950 Különben SG-n nincs valami ilyen "szmájli limit"? Mert kezd zavaró lenni ez a sok animált gyökérség, amiket az újonc hozzászólok előszeretettel alkalmaznak tömegesen. O.o -
#21949 Aztán megy az IP-bann. :DD
@Stills of mi a f*sz vagy te:takarodj a lájkoddal! :D Nem csinálunk az SG-ből is Facebookot. -
#21948 Tyúú a tipikus tesó háború -
#21947 Hoppá! A hacker tesók :D Peti menj át az öcséd szobájába és verd meg. :D De ne nagyon csak annyira, hogy tanuljon a dologból. :DDD -
kekipeti #21946 Azért ilyet hazudni hogy lejárass :D vicces vagy :D -
Hun Warrior #21945 Ja és peti is használja mivel ő találta a hacket
-
#21944 Jobbulást! -
Hun Warrior #21943 Jobbulást kívánok és sok szerencsét!! -
kekipeti #21942 Jobbulást!!! Nem haragszunk! És köszi -
Stills Of War #21941 Talált és süllyedt igazatok van ! Tényleg meg fáztam és ne haragudjatok a lemaradásom miatt És Peti igen tök faszán meg csináltad LIKE -
kekipeti #21940 Értem :D -
#21939 ááá, azt azért nem :D talán majd kipróbálom egy új accounttal :D -
kekipeti #21938 Sikerült beszerveznie egy hackert xDDD -
#21937 kösz :D -
kekipeti #21936 Szóval az a bajod, hogy nem tud normálisan játszani? Minden játéknál talál valami csalást. Nem tudok vele mit tenni. A lényeg, hogy én nem használom. Hogy ő hogy rontja el a játékélményét az már más. -
tomonor #21935 még kérded? -
kekipeti #21934 Mi a baj? -
tomonor #21933 Takarodj a g*cibe. -
Hun Warrior #21931 Igen de van kód ha van irjatok -
kekipeti #21930 Hát az nem jó -
#21929 Helyes, helyettesítsd, szerintem megfázott vagy ilyesmi. :D