Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja 😄<#banplz>

Ibuki
Ez igaaaz?<#wow1><#csodalk> XD

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
Igen megszûntetik, és átrakják szerbiába 😄 <#mf1> =P

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Ibuki
Szerintetek csak vmilyen hiba, vagy megszüntetik ?

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
milyen már az a royaloknál...xD

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

HunTatyi
remélem visszatér az sms payment <#pardon1>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Tegnap se ment...
Én is a Hellowin-i rucikra félretett tartalékot szerettem volna kicsit szaporítani, de így még a végén el fogom telefonálni a havi keretet.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

HunTatyi
a battlefield.hu újra meghírdeti a Magyar Gunner Tornát és ezennel véglegesen meg is lesz szervezve 😉

jelentkezni a cikk hozzászólés részében kell !!

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Remélem!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Narxis
Csak arra írtam, hogy nem elérhetõ és lehet, hogy azért mert nem érte meg nekik, nem folyt be annyi bevétel amennyit reméltek, de lehet csak valami hiba vagy karbantartás vagy ilyesmi, szóval átmeneti.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jaj, ne!
Miért? Link?

Eddig spóroltam, nehogy most szüntessék meg. :S

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Narxis
OMG lehet megszüntetik az SMS vásárlást???<#guluszem1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RiCSi1234
nálam sem megy!! global problem!

GTA V (*.*)

Csak nekem nem müködik a Boku SMS BF vásárlás?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

hát azt nem akarnám elektro a 3.0ás ratiojával XD
Elektrofrombc2
Gyerekek, nehogy beálljak én is warozni 😛 <#wink>

A homokozóban valaki piros lapáttal ásott kék helyett... és már el is elszabadultak az indulatok?

Öri-hari!

Holnap meg már együtt nyomjátok újra... 😄

Azon kívül hogy én is megszegtem egy szabályt nem emlékeztem hogy no commando és az uttsó menetbe mindegyikünk be akart jönni mandóval
Õszintén megbántam hogy veled waroztam és esküszöm soha de soha többet nem fogok veled még csak egy szerverre is belépni.
És most én leszek szemét: anti drága azt írta énnekem VV CC lesz és RR ha akarjuk ok játszottunk kértük az RR-t az én csapatom akarta a =TKH= fél csapata akarta antika azt mondta hogy NEM ( tudniillik az RR royal pálya)
lett volna picike esélyünk de ugye õfelsége még a bf.hu-t is maga kedve és gondja szerint irányítja 😄 és ugye Dugit cserben hagytuk mert igazából vele akartunk játszani csak közbejött ugye az ancestors
Ibuki
Sajnos :/ De szerencsére azért vannak kivételek 😊

Spirito Juve!

Rage47
ja.. csak a magyarok mindig igy mutatkoznak be :/
davis98
😄

nickname: doki09

Gyanús is volt, hogy nem a kirilenko ruhában van, hanem szokatlanul divatosan. 😊

davis98
Igen ! A Kaeko, meg az én karakteremmel ment 😊

Zero07
QQ... Nem mondta senki, hogy kötelezõ lejátszani a wart. Az meg, hogy milyen embereket hozol már a te dolgod.

RiCSi1234
írták nekem, hogy a szúper csíízer jobb, mint az M249 😄 Hát nem volt igazuk 😊

GTA V (*.*)

byzhouse
jól jöttek ezek a kódok vehettem 3fegyvert(tegnapi DOD) és 1 kalóz ruhát (Y) bár kalappal még jobb lenne

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

ez tényleg df volt amugy
HunTatyi
szal tulajdképpen Hungaran Ancestors vs. Hungarian Friends <#nevetes1><#idiota>

HunTatyi
én még csak DragonForce-nak sem nevezném hisz eddig még sosem ua-zal a csapattal waroztál... mindig azokkal akiket éppen sikerül összeszedned 😄

7Kaeko7 accával mentél?

davis98
😄

Hungarian Ancestors = =TKH= fél csapata antival 4db 30-assal 1db 25-össel DragonForce = egy 28-as egy 16-os egy 17-es egy 27-es egy 22-es ennyi amugy a vidi nem rossz 😄 DOKI forever
davis98
Itt a vidim ! Clanwar !

jugen
Arról nem tudok...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Ibuki
Ja van ilyen trollokból elég sok 😄 Ha nem reagálsz rá,akkor felrobban és kikészül a troll 😄D Már volt dolgom elég sok ilyennel 😉

Spirito Juve!

Rage47
felmentem kicsit játszani random szerverre
kinyirtam egy embert, és megszólal: csicska vagy am
bemutatkozott😄
Ibuki
Jah,remélem nem lesz belõle gondom,mert én a tegnapit is beváltottam meg ezt is 😄

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
Play4Free-ra is van még 1?

jugen
Én lemaradtam a tegnapiakról 😞

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

nem hanem voltak olyanok akik lemaradtak ezért csináltak még 1 et

Ibuki
Én ha beírom ezt a kódot,akkor kapok még 1-szer 200BF-et ez miért van?Bug?

Spirito Juve!

szerintetek megéri a mostani ajánlat??? van 600 bf em !

jugen
327S-78LW-B9A7-AXLL

Nekem ez ment most, az elõzõ kettõ nem... 😞

Elektrofrombc2
😊 nincs mit

Köszi szépen Elektro!

Mivel ritkán játszom/járok itt, nekem általában elvesznek ezek a promós kódok. Most pont jókor jött. 😊

Elektrofrombc2
Aki nem tudná mirõl van szó:

DXC8-SP5P-DB3C-BV9G
200BF-t érõ kód.

Ezt: GL46-MW4J-69PN-CMVA pedig a Play4Free-be aktiváljátok és így elérhetõ lessz (összessen) 400 ingyen BF számotokra.

Ibuki
Én most még nem költöm el, inkább megvárom a halloweent és majd akkor veszek is BF-et. Gyûjtögetek 😊)

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
hát ha még nincs, akkor RPG

Valaki leírná hogy hogy kell sms el bf et venni kiválasztom h sms meg hogy melyik csomag de utána mi,? adnak egy telószámot meg hogy mit kell elküldni?? és ha mondjuk nem küldök mégse mert meggondolom magam akk van következménye??